2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kadim doğum polikliniğine erkek refakrci almıyorlar devlette. Hatta bazı yerlerde ziyaretçi olarak bile almıyorlar. Anneniz yada kv niz kalabilecek mi?
Aynen öyle. Kv kalır öyle bir şey olursa kendi annem ameliyatlı olduğu için o kalamaz maalesef ama nedense kv nin kalması daha iyi olur gibi geliyor zaten

Aynen öyle. Kv kalır öyle bir şey olursa kendi annem ameliyatlı olduğu için o kalamaz maalesef ama nedense kv nin kalması daha iyi olur gibi geliyor zaten
Canım kiminle rahat edeceksen o kalsın
Emzircen göğüsün açılacak üstün belki batacak utanmaycaksan rahatsan kv kalsın
Ben mesela annemi isterim utanırım kv den

Benim kız kardeşim 2 kilo dogmus zamanınfa dogdugu halde, 3 4 aylık bir fotosu var sumocu gibi yumuk yumuk, ben de benim bebe cok kilolu diyorum. Dün dıyetisyen dedi ki asla kilolu bebek istemiyoruz hic marifet değil, bebek ac doguyor doyuramuyosun sarılık oluyor, sağlıklıysa kiloyu hiç dert etmeye gerek yok cabuk toparlıyorlar,

Canım kiminle rahat edeceksen o kalsın
Emzircen göğüsün açılacak üstün belki batacak utanmaycaksan rahatsan kv kalsın
Ben mesela annemi isterim utanırım kv den
Yok ya utanmam kv den. Annem kalamaz yani ameliyat olduğu kısım kalçası. Çok zorlar onu.

Ya belli olmaZ diye nekadar gec yaşa kadar okadar iyi diyorum.
Hmm anladım canım. Yani olabilir benim pek bilgim yoktu alırken falan. Ama zaten uzun süreli bir kullanımda düşünmedim
Ay inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar hepsi

Birde canım bunun üzerine mix yazanda var yazmayanda acaba farkı neki?
Valla benim meme uclarim cok buyuk degil, medium aldim (COVERbasics Silver Cup diye bir markadan) o da minicik cikti pisman oldum, largeini alsaymisim keske. Alacaklara tavsiyem buyuk alsinlar.

Eklentiler

• 20220616_231137.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 20220616_231130.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 74
Bugun ben de sızı gibi hissettim bikav kere, bebeğin kafası asagıda benim de dün kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu kafası asagıda olsa da bebek yukarda imiş bence arrık bu haftalardan sonra bebek döndüğü için arada sızı agrı hissetmemiz normal sürekli olmadığı sürece sıkıntı olmaz

Ben yarin is yerinin yemegine katilicam. Sabahtan hazirlammaya baslicam yogun bi gun olacak insallah yogunluk kotu sans getirmez

Hanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Ben joie muze lx aldım pusetli takım olan, puset takılıyor üstüne gayet güzel ve kullanışlı kolay katlanır acılır ama hafif oldugunu söyleyemem.

Canım bende de başladı varisler 5 ayımdan beri. Vajinal varis dedikleri ne oluyor ve nasıl anlaşılıyor
canım cinsel dudakların üstünde fark ettim aşırı ağrı veriyor bana((( birde başlarda sol tarafdaydı gittikce sağdada oluştu. Ayağımda yok şükür. Olsada önemsiz dedi doktor. Birde bana dopler yapdı kadın doğumcum dedi rahmın sol tarafdaki damarlarında var varis. Ondan bir kaç gün sonra artık dışda oluşmaya başladı(((
Ayyy ben 78 kilo oldum l aldım olmayacak mı ki
Olur Large rahat rahat hemde ben M alırım 62kiloyum şu an
Valla benim meme uclarim cok buyuk degil, medium aldim (COVERbasics Silver Cup diye bir markadan) o da minicik cikti pisman oldum, largeini alsaymisim keske. Alacaklara tavsiyem buyuk alsinlar.
Teşekkür ederimBende bir bakıyım XL alırım o zaman

Hanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Ben su an bakiyorum, travel istemitorum çok ağır hantal geldi. Mamas papasin aynı fabrikada yapılan yerlisi var, Bagi marka onun neo serisini beğendim. Çift yonlu ebebekte var, kis tulumu ve yagmurluk da hediye, joie nin poşetler de uyuyor f/p guzel. Ayrıca Hamilton ve leclerc diye w marka daha buldum, kabinlerine hem puset takılıyor hem de güzel. Markalar sen de bir bakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…