- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Bunlar güzelde bebek buyuunce ayakları sığmıyor kullanlara baktımda küçük geldi .ben alınca 4-5yasina kadar kullanılsın istiyorum.Ben bunu aldım
Aynen öyle. Kv kalır öyle bir şey olursa kendi annem ameliyatlı olduğu için o kalamaz maalesef ama nedense kv nin kalması daha iyi olur gibi geliyor zatenKadim doğum polikliniğine erkek refakrci almıyorlar devlette. Hatta bazı yerlerde ziyaretçi olarak bile almıyorlar. Anneniz yada kv niz kalabilecek mi?
Ya ben o kadar fazla bebek arabası kullanmak istemiyorum. O yüzden böyle aldım.Bunlar güzelde bebek buyuunce ayakları sığmıyor kullanlara baktımda küçük geldi .ben alınca 4-5yasina kadar kullanılsın istiyorum.
Bana kalp damar cerrahı varisli külot önerdi, yarın gidip alacağım. Ama yazın nasıl giyicem bilmiyorumCanım sen de varis var mıydı varis için neler yapabilirim?
Canım kiminle rahat edeceksen o kalsınAynen öyle. Kv kalır öyle bir şey olursa kendi annem ameliyatlı olduğu için o kalamaz maalesef ama nedense kv nin kalması daha iyi olur gibi geliyor zaten
Ay canım giyemezsen varis çorabı giyme aparati satıyorlarBana kalp damar cerrahı varisli külot önerdi, yarın gidip alacağım. Ama yazın nasıl giyicem bilmiyorumçok ayakta durunca giy dedi. Zaten biraz mutfakta oyalanınca canım çıkıyir ağrıdan
Ya belli olmaZ diye nekadar gec yaşa kadar okadar iyi diyorum.Ya ben o kadar fazla bebek arabası kullanmak istemiyorum. O yüzden böyle aldım.
Benim kız kardeşim 2 kilo dogmus zamanınfa dogdugu halde, 3 4 aylık bir fotosu var sumocu gibi yumuk yumuk, ben de benim bebe cok kilolu diyorum. Dün dıyetisyen dedi ki asla kilolu bebek istemiyoruz hic marifet değil, bebek ac doguyor doyuramuyosun sarılık oluyor, sağlıklıysa kiloyu hiç dert etmeye gerek yok cabuk toparlıyorlar,Evet dün gittik. Her şeyi çok şükür bir sorun yok. Zaten haftaya perşembe devlette tekrar kontrole gideceğim. Beğenirsem devlette devam edeceğim. Yaa inşallah öyle olur. Ne bileyim ilk olunca insan hiç bir şey bilmiyor. En ufak şeyde acaba sorun mu var diyor. Gerçi bu her hamilelikte böyledir tabiki ama en azından ikinci olmuş olsa belki daha cesaretli bilinçli olurdum. Çok teşekkür ederim burda içim rahatlıyor zaten2 saatte bir 10 dk yürüyüş yapacağım. İnşallah hayırlısı ile varırız.
Yok ya utanmam kv den. Annem kalamaz yani ameliyat olduğu kısım kalçası. Çok zorlar onu.Canım kiminle rahat edeceksen o kalsın
Emzircen göğüsün açılacak üstün belki batacak utanmaycaksan rahatsan kv kalsın
Ben mesela annemi isterim utanırım kv den
Bende pubisdede olduğundan çorap değil hatta külotlu çorap şeklinde giymek zorundayımAy canım giyemezsen varis çorabı giyme aparati satıyorlar
Hmm anladım canım. Yani olabilir benim pek bilgim yoktu alırken falan. Ama zaten uzun süreli bir kullanımda düşünmedimYa belli olmaZ diye nekadar gec yaşa kadar okadar iyi diyorum.
Ay inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar hepsiBenim kız kardeşim 2 kilo dogmus zamanınfa dogdugu halde, 3 4 aylık bir fotosu var sumocu gibi yumuk yumuk, ben de benim bebe cok kilolu diyorum. Dün dıyetisyen dedi ki asla kilolu bebek istemiyoruz hic marifet değil, bebek ac doguyor doyuramuyosun sarılık oluyor, sağlıklıysa kiloyu hiç dert etmeye gerek yok cabuk toparlıyorlar,
Bunu aldım.Hanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Canım bende de başladı varisler 5 ayımdan beri. Vajinal varis dedikleri ne oluyor ve nasıl anlaşılıyorBende pubisdede olduğundan çorap değil hatta külotlu çorap şeklinde giymek zorundayımbelki azalır biraz.
Valla benim meme uclarim cok buyuk degil, medium aldim (COVERbasics Silver Cup diye bir markadan) o da minicik cikti pisman oldum, largeini alsaymisim keske. Alacaklara tavsiyem buyuk alsinlar.Birde canım bunun üzerine mix yazanda var yazmayanda acaba farkı neki?
Bugun ben de sızı gibi hissettim bikav kere, bebeğin kafası asagıda benim de dün kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu kafası asagıda olsa da bebek yukarda imiş bence arrık bu haftalardan sonra bebek döndüğü için arada sızı agrı hissetmemiz normal sürekli olmadığı sürece sıkıntı olmazKızlar 31 haftalık olduk yarın da kontrolüm var
Bi kaç gün kasık ağrım var saniyelik yokluyor adet öncesi sızı gelir ya günüm yaklaştı deriz o tarz .. normal bir durum mu çatı ağrısı bebek yerleşiyor fln yazıyor internette sizde de var mı arada sızı ağrı artık
Ben joie muze lx aldım pusetli takım olan, puset takılıyor üstüne gayet güzel ve kullanışlı kolay katlanır acılır ama hafif oldugunu söyleyemem.Hanımlar bebek arabası ne aldınız?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Ayyy ben 78 kilo oldum l aldım olmayacak mı kiXl alıcam bende büyük benimkilerde3kilo vardır biri
aaa öylemi canımbende 62kiloyum şu an. Ama bende popo yok o yüzden m diyodum
canım cinsel dudakların üstünde fark ettimCanım bende de başladı varisler 5 ayımdan beri. Vajinal varis dedikleri ne oluyor ve nasıl anlaşılıyor
Olur Large rahat rahat hemdeAyyy ben 78 kilo oldum l aldım olmayacak mı ki
Teşekkür ederimValla benim meme uclarim cok buyuk degil, medium aldim (COVERbasics Silver Cup diye bir markadan) o da minicik cikti pisman oldum, largeini alsaymisim keske. Alacaklara tavsiyem buyuk alsinlar.
Ben su an bakiyorum, travel istemitorum çok ağır hantal geldi. Mamas papasin aynı fabrikada yapılan yerlisi var, Bagi marka onun neo serisini beğendim. Çift yonlu ebebekte var, kis tulumu ve yagmurluk da hediye, joie nin poşetler de uyuyor f/p guzel. Ayrıca Hamilton ve leclerc diye w marka daha buldum, kabinlerine hem puset takılıyor hem de güzel. Markalar sen de bir bakarsinHanımlar bebek arabası ne aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?