2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor isin kolayina mi kaciyor napiyo genelde 41 42 haftaya kadar bekliyo doktorlar erken daha bekle bakalim
Ne valizi kiz kalacagimiz 1 gece hic bi doguma valizle gitmedim bebegin cantasi ve kendime canta ne gerek var oyle buyuk valizlere oyle tıka basa doldurmucam cantayi gerekli olan seyleri alicam
Şekerden kaynaklı diyor yoksa başından beri normal doğum destekleyen bir doktor. Kendisi dün bile dedi sakın sezaryen kabul etme son ana kadar dedi. Şimdi önüne geleni kesiyorlar falan dedi. Zaten onunla yine irtibatta olacağım. Nedense onu yapacağım.
Valiz diyince neden büyük kocaman bir şey düşünüyorsun? Orta boy bir şey valiz yani.

Teşekkür ederim canim Rabbim kolaylastirsin hakkımızda hayırlı olani versin

Ne bilim o kadr abartiyolar ki sosyal medyadakileri izleyince aklima onlar geldi evi toplayip goturuyolar hastaneye aynen ufak valizler ideal zaten

Ne bilim o kadr abartiyolar ki sosyal medyadakileri izleyince aklima onlar geldi evi toplayip goturuyolar hastaneye aynen ufak valizler ideal zaten
Yok ya ben kendim minimum hazırladım zaten eleye eleye o kadar şeye zaten ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum bende. Haftaya da Allah izin verirse toparlarım bir güzel.

Ya ya zorlaştı hepimize. Doğurmadan 9 doğurur olduk. Ben en çok sırt ağrısı çekiyorum. At kestanesi rahatlatıyor onu sürdürüyorum.
Hamilelerin kullanabildigine emin misin? Ben emzirirken kullanamamistim.

Kızlar bu çatı ağrısına ne iyi gelir bebekte sürekli pozisyon değiştiriyor aşağıya baskı yapmıyor ama bu illet ağrı geçmiyor var mı masajı birşeysi
Valla tek caresi uzanmak oluyor benim icin yurumek ayakta kalmak veya oturmak canijmi yakiyor, agri kotulesiyor.

Devlet hastanesinde doğum düşünenler sorum size
Elinizde yine valiz ile mi gideceksiniz doğuma? Nasıl yapacaksınız?
2 kabin bavuluyla gidicem. Ilkinde de oyle gittik. Birinde bebek birinde benim esyalarim oluyor. Gerci benim esyalarim dedigime bakma. Yine onun bezi pamugu fln benimkinin icinde oluyor

Ölçümler birebir gerçek değil zaten azıcık geride ilerde çıkması çok bir şey ifade etmiyor bence. Maşallah sorun yokmuş şeker iyiymiş daha ne olsun
Kilo ölçümü +-500 gr oynuyor diyorlar, belki seninki 2300 benimki 1500 gr sağlıklı her şeyleri normal olsunlar da kilosu önemli değil

Ben park yatak almadım, anne yanı aldım, 6 aydan sonra da odasına geçirince montessori yatakta yatar diye düşündüm. Ama yatağı senin attığın fotodaki gibi yüksek değil yerde yaptırdım, korkulukları da nispeten yüksek, kapı koydurmadım uyurken korumalık koyarım diye düşündüm. Altı çekmeceli veya yavru yataklı olanlar yüksek oluyor düşmesi atlaması tehlikeli olur diye yerde yaptırdım ben, ama sen 6 aydan sonra direkt ona yatırmayacaksan park yatakta yatıp 2-3 yaştan sonra o yatağa geçecekse iner çıkar ordan kendi sıkıntı olmaz bence.
Maskoda iki sokak var bebek mobilyası yapan oraları gezdik biz, çoğu hazır üretim, üç-dört tane dükkan vardı istediğin gibi üretim yapan yan yana hepsi. Biz cicis bebe mi ne ordan sipariş verdik diğerlerine göre fiyatı daha uygundu, hugo ve hayattı galiba diğerleri aklınızda olsun güzel modeller vardı, ama özel üretim biraz daha pahalı oluyor tabi. Bugün gelecek 4 hafta demişti ama, 6 hafta oldu siparişi vereli bakalım nasıl bişey gelecek :)
Geç olacak diye endişeleniyorsan belki sadece dolabını önden getirebilir misiniz diye rica edersin zaten yatağı hemen kullanmayacaksın

Değmezmi :) ogluma heyecandan mutluluktan avlayarak gitmistim ameliyathaneye . Harika birgündü. Rabbim bu bebeklerimizede nasip etsin o sevinç göz yaslarını

Lekelerileri soda matiğe yatırdım yarın sabaha kadar dursun döndürcem umarım geçer
Hastane cıkısı ve diğer yeni aldıklarımıda makinaya attım 30 dereceye . Umarım renkleri birbirine girmez ya da dantelleri bozulmaz. Oturur aglarım artık.
Yarında lekeli olanları makinaya atarım nevresimleri atarım kaldı ütüleme yerlestirme.
Dün sinirden agladım eve gelince işten. Bu hafta 4-12 calısıyorum eve gelmem gece biri buluyor. Uyuması yatması 2 . Agrıdan öldüm zaten kaburgalarımın . Dün hiç iyi değildim psikolojik olarak

2 kabin bavuluyla gidicem. Ilkinde de oyle gittik. Birinde bebek birinde benim esyalarim oluyor. Gerci benim esyalarim dedigime bakma. Yine onun bezi pamugu fln benimkinin icinde oluyor
Haha ay ben Bi an bilemedim garip olur gibi geldiydi bana. Ama sorun yokmuş neyseki giderim artıkın elimde valizle ya da el valizi ile falan benden çok onun eşyası var zaten
Valla burada içim rahatlıyor çok kafama takılmıştı bu durum. Teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla doğarlar

Hamilelerin kullanabildigine emin misin? Ben emzirirken kullanamamistim.
Kullanılmaz diye hiç duymadım çoğu hamile kullanıyor memnundu. Sürüyorum ağrı hissettikce çok sık olmasa da.

Canım öyle zayıf doğdu diye hasta olsa benim kızım olurdu hem erken doğdu 32. haftada hemde 1600 gr doğdu üstelik 1300 gr'a düştü eşim Kovit oldu ondan bulaştı Kovit olduğunu anlamadık belirtileri çok sonradan belli olmuştu, birde son 4 molar dişleri birden çıkardığı için rahatsızlandı başka da hiç rahatsızlanmadi çok şükür Rabbime eee birde benimki kurulu robot hasta olmayacaksın diyorum belki o yüzden herkesin ki bebek, çocuk

Son düzenleme:
Kızlar benim bebiş sağ tarafımda şişip duruyor resmen yani orası sertleşiyor sanki çıkmak için yer arıyor gerim gerim gerildi . Normal mi . Bide devamlı hareketlerini sağda hissediyorum

Sagda yigiliyor gibi tarifin, bebek hareket eder tek yerde durma. Doktoruna bilgi ver cnm, kasilma tarifi bu

Utanmjyorlqrsq kendi bilecekleri şey, sen rahatini bozma. Lohusa her şey mubah:)

Magnezyum aliyorum biraz rahatlatiyo canim
Benn magnezyumu bırakmıştım geri başlayayım canım inşallah iyi gelir sağolasın
Valla tek caresi uzanmak oluyor benim icin yurumek ayakta kalmak veya oturmak canijmi yakiyor, agri kotulesiyor.
Kuzum bu ağrılar olduğundan beri kız yattıkça durdukça uzanıyorum ama bizimki ayakta sallanıyor bide en çok beni istiyor o zaman çok zorlanıyorum

Allah'ım çalışanlara ayrı güç kuvvet versin zor işiniz

İnşallah hiç zorlanmadan işlerini bitirirsin Allah kolaylık versin canım Çalışırken her şey daha zor oluyor

Ay tamam sakinim artık rabbim hepimizin bebişlerine ve bize sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…