2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Ben prego aldım. Ama sonra pişman oldum keşke çok hafif bir şey alsaydım. Yurt dışına gidip gelme olayım olacağından. Ama olmasa bile hafif çok daha avantajlı biz anneler için. Anex Air-Z type’nı kabin boy aşırı beyendim Chiccodada var

Hanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Birde Cybex’ı çok çok beğeniyorum. Ama favorim Anex Air-Z

Eklentiler

• FB468A28-9642-4A37-9161-E39643D166C9.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 58
Çok geçmiş olsun sanada Ayaktamı? Çokmu ağrıyor?
Sağol canım. Evet benim bacağımda diz bölgesinde var ayakta biraz durdumu hemen morarıyor o bölge .ve ağırıyor da sağ ayağım da aşırı şişiyor . Ama şu vajinal varis nasıl anlaşılıyor onu bilmiyorum doğumda tehlike yaratır mı. Benim sezeryan olacak doğum

Ayyy ben 78 kilo oldum l aldım olmayacak mı ki
Ben 62 kg L aldım rahat olsun lohusaligin verdiği sıkıntıdan zaten daralirim sonuçta doğum yapar yapmaz o koca karın balon değil ki hemen inmiyor en azından benimki hemen inmiyor kızımda 57 ile hamile kaldım 60 kg doğurdum hemen inmedi korsede kullanmadım bir süre sonunda dümdüz oldu karnim

Büyük ihtimal doppler ultrason cektirdiniz kasik kısmındaki varis kaçak oldugu zaman us' da anlaşılıyor

Almadım henüz ama alsam da anca XL olur bana azucuk maşallahım var da bide ben kararsızım kızda anneannemden kalan hastabezi vardı onda çok rahattım bunda da Depend mi hasta bezi mi gidip geliyorum.
Bende 2 cocukta dedigin hasta bezini kullandim cok rahatti .. depend beni onlardan sonra tatmin etmedi pek kanamam cok oldugu icin arada kaldim hangisi olsa diye ..

Yazmıştım canım. Dış dudakta belirdi damarlar ve 20haftadan itibaren ağrı oluyor bende aşağılarda düşünüyordum açıklık falan var bebek baskılıyor. Öyle değilmiş meğerse varismiş
Aslında olmaması iyi, sezeryan riskli kanama fazla ola bilir diye. Ben inşa Allah normal istiyorum

Korsemi asla koymamazlik yapmam kesinlikle ilk isim onu koymak koca karinla gezemem goren yiine desin 3 bebe mi dogurdun sen diye inanamasinlar yoksa kahırlanırım

Her geçen gün bir öncekini aratır oldu sanki :/
2 gündür bide kalça ağrısıyşa uğraşıyorum yürütmüyor resmen
Buda nerden çıktı cumartesi kontrol var bakalım doktor nst ye alacak bu defa
Kalca agrisini gecen hafta siddetli bi sekilde cektim ne uzerine basabildim ne yatabildim falan nerem agrisa magnezyum kullaniyorum napim baska turlu gecmiyor .. guzel 4 5 gundur rahattim dunden beri yine basladi..

Birde Cybex’ı çok çok beğeniyorum. Ama favorim Anex Air-Z
Cybex fiyatlari 13 ten 17 ye çıktı. Ben.gidip baktim çok beğendim valla ama çok pahalı. Puset takmak.icin plastic aparatı 500 dedi, arabaya suluk takmak.icin.kol aparatina 500 dedi.her şey para. Indirim ikram.yok. kabin boyu ve puseti 13.000 civari, travel sistemler 17.000

Korsemi asla koymamazlik yapmam kesinlikle ilk isim onu koymak koca karinla gezemem goren yiine desin 3 bebe mi dogurdun sen diye inanamasinlar yoksa kahırlanırım
Canım sen normal doğum yapacaksın dikişler en altta preeklampsi geçirip birde sezeryan dikisler ustte olunca ki kızımda karnım minnacıkti şuan kocaman kim ne derse önemli olmuyor şimdi de günümde sağlıkla dogurayim da ister 3. ister 4. mu desinler hiç önemli değil kendileri kahirlansin

Bende yerlestirmicektim kaldirmistim hep benim kız illa yapalim diye tutturdu .. bebegini bile yatird
E o zaman bana hiç olmaz l beden 78 im ben

Ay bi gulemedim normal dogumdada alttan zonkluyo karindan baski yaptikca ama olsun takmaliyim birde bana 3. Seninki dikis olmaz diyolar ama bilemedim yasayip gorcez sezaryanda zor olur sen ellemeşme bi yerine canim bosver

Tecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…