- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Öyle canım malesef(( yurtdışından geldiği için ve burdada maşAllah her gün dollar euro yükseldiğinden neye elimizi atsak fiyatları aşırı pahalı. Ama ben Anex’ide öneririm. İstanbulda var satışı ancağ Lesyababy tarafından getiriliyor. Arkadaşlarım kullanıyor aşırı memnunlarCybex fiyatlari 13 ten 17 ye çıktı. Ben.gidip baktim çok beğendim valla ama çok pahalı. Puset takmak.icin plastic aparatı 500 dedi, arabaya suluk takmak.icin.kol aparatina 500 dedi.her şey para. Indirim ikram.yok. kabin boyu ve puseti 13.000 civari, travel sistemler 17.000
Canım ikisi de zor sanki alttan dikiş olunca kolay mı asla küçümsemek anlamında asla demedim sezeryanda iylesme süreci daha da uzadığı için birde benim tansiyonum sıkıntıdan hemen yükseliyor hiç korselere giremem zaten sonrası duzeliyorum kilo egilimliyim ama çok çabuk da kilo veririm kizimdaki gibi 1.5 sene uykusuz kalırsam tığ gibi olurumAy bi gulemedimnormal dogumdada alttan zonkluyo karindan baski yaptikca ama olsun takmaliyim birde bana 3. Seninki dikis olmaz diyolar ama bilemedim yasayip gorcez sezaryanda zor olur sen ellemeşme bi yerine canim bosver
Ben dalin tercih ettim. Duru granulude övüyorlar.Tecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim
Hangisinde daha rahat hissedeceksen onu tercih et canım
İlkte kanamam çok yoktu ama hasta bezi hiç sıkıntı yaratmadı bana kavranması falan çok iyiydi. Depend e bazıları fazla sıkıyor demiş hasta bezine göre emiciliği az diyende var. Galiba oyumu hasta benzinden yana kullanacamBende 2 cocukta dedigin hasta bezini kullandim cok rahatti .. depend beni onlardan sonra tatmin etmedi pek kanamam cok oldugu icin arada kaldim hangisi olsa diye ..
Kız sen uzaylı mısınCanım ikisi de zor sanki alttan dikiş olunca kolay mı asla küçümsemek anlamında asla demedim sezeryanda iylesme süreci daha da uzadığı için birde benim tansiyonum sıkıntıdan hemen yükseliyor hiç korselere giremem zaten sonrası duzeliyorum kilo egilimliyim ama çok çabuk da kilo veririm kizimdaki gibi 1.5 sene uykusuz kalırsam tığ gibi olurum
Normal doğumda doğumdan hemen sonra kullanılıyor mu?Korsemi asla koymamazlik yapmam kesinlikle ilk isim onu koymak koca karinla gezemem goren yiine desin 3 bebe mi dogurdun sen diye inanamasinlar yoksa kahırlanırım
Canım depend in paketinin üstünde kalça ölçüleri yazıyor onu görünce hemen ölçtüm ben popişi 113 cm çıktıE o zaman bana hiç olmaz l beden 78 im ben
Bunun fiyatınin da maşallahı varÖyle canım malesef(( yurtdışından geldiği için ve burdada maşAllah her gün dollar euro yükseldiğinden neye elimizi atsak fiyatları aşırı pahalı. Ama ben Anex’ide öneririm. İstanbulda var satışı ancağ Lesyababy tarafından getiriliyor. Arkadaşlarım kullanıyor aşırı memnunlar
Kabin boy Air-Z type. M,L type’leride çok çok güzel ama pahalı(
Ben dalin tercih ettim. Duru granulude övüyorlar.
Z type a puset takilmiyormus ama, pusetsiz isime yaramaz. İlk 6 au pusetsiz ne yapacağımÖyle canım malesef(( yurtdışından geldiği için ve burdada maşAllah her gün dollar euro yükseldiğinden neye elimizi atsak fiyatları aşırı pahalı. Ama ben Anex’ide öneririm. İstanbulda var satışı ancağ Lesyababy tarafından getiriliyor. Arkadaşlarım kullanıyor aşırı memnunlar
Kabin boy Air-Z type. M,L type’leride çok çok güzel ama pahalı(
Sana da çok geçmiş olsun kuzum. Doktoruma varis başladı dediğimde sadece varis çorabı önerdi bana sıcakta giyememYazmıştım canım. Dış dudakta belirdi damarlar ve 20haftadan itibaren ağrı oluyor bende aşağılardadüşünüyordum açıklık falan var bebek baskılıyor. Öyle değilmiş meğerse varismiş
Aslında olmaması iyi, sezeryan riskli kanama fazla ola bilir diye. Ben inşa Allah normal istiyorum
Xl yoktu aslında olsa onu alcaktım. Olmadı gidip iade edeyim hiç acmadımBelki olur canım ben büyük aldım daralmayayim diye
Yarın bi ölçeyim bendeCanım depend in paketinin üstünde kalça ölçüleri yazıyor onu görünce hemen ölçtüm ben popişi 113 cm çıktıl bedeninin ölçüleri arasındayım ben ona güvenerek l alıcam. Xl alsam rahat mı ederim diyorum ama bu sefer de büyük gelir sızdırma yaparsa diye güvenemedim üstünde yazan beden ölçüsüne göre almak mantıklı geldi bana
Almamıştım iyiki almamışım1 Muslin utulemek > bir sepet kıyafet utulemek
Dependin xl sadece internet satışında varmış sanırım öyle duymuştum çoğu yer de de görmedim zaten bende internetten aldım xl aldım bendeXl yoktu aslında olsa onu alcaktım. Olmadı gidip iade edeyim hiç acmadım
Tecrübem sıfırTecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim
Green clean babyTecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim
Benimde ilkinde kanamam damla damla oldu ama 40 gün sürdü hastane pamuklu sargı bezi vermişti onu kullandim eve gelince pamuklu bez kullandım alerji olmamak için normal ped bile yeterli olurdu benim için o yüzden illaki depende gerek yok hasta bezi daha iyi sariyorsa onuda kullanabilirsin önemli olan sadece senin rahatın lohusaligin verdiği sıkıntı da olacağı için boşver rahatına bak canımİlkte kanamam çok yoktu ama hasta bezi hiç sıkıntı yaratmadı bana kavranması falan çok iyiydi. Depend e bazıları fazla sıkıyor demiş hasta bezine göre emiciliği az diyende var. Galiba oyumu hasta benzinden yana kullanacam
Kız sen uzaylı mısınben gece ayakta olunca dehşet acıkıp yiyordum ve o saatte hep kalori gömüyordum
Benimde ilkinde kanamam damla damla oldu ama 40 gün sürdü hastane pamuklu sargı bezi vermişti onu kullandim eve gelince pamuklu bez kullandım alerji olmamak için normal ped bile yeterli olurdu benim için o yüzden illaki depende gerek yok hasta bezi daha iyi sariyorsa onuda kullanabilirsin önemli olan sadece senin rahatın lohusaligin verdiği sıkıntı da olacağı için boşver rahatına bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?