2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle canım malesef(( yurtdışından geldiği için ve burdada maşAllah her gün dollar euro yükseldiğinden neye elimizi atsak fiyatları aşırı pahalı. Ama ben Anex’ide öneririm. İstanbulda var satışı ancağ Lesyababy tarafından getiriliyor. Arkadaşlarım kullanıyor aşırı memnunlar
Kabin boy Air-Z type. M,L type’leride çok çok güzel ama pahalı(

Eklentiler

• 336E6304-A55E-44F1-977C-481F86639B0D.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 49
Ay bi gulemedim normal dogumdada alttan zonkluyo karindan baski yaptikca ama olsun takmaliyim birde bana 3. Seninki dikis olmaz diyolar ama bilemedim yasayip gorcez sezaryanda zor olur sen ellemeşme bi yerine canim bosver
Canım ikisi de zor sanki alttan dikiş olunca kolay mı asla küçümsemek anlamında asla demedim sezeryanda iylesme süreci daha da uzadığı için birde benim tansiyonum sıkıntıdan hemen yükseliyor hiç korselere giremem zaten sonrası duzeliyorum kilo egilimliyim ama çok çabuk da kilo veririm kizimdaki gibi 1.5 sene uykusuz kalırsam tığ gibi olurum

Hangisinde daha rahat hissedeceksen onu tercih et canım
Bende 2 cocukta dedigin hasta bezini kullandim cok rahatti .. depend beni onlardan sonra tatmin etmedi pek kanamam cok oldugu icin arada kaldim hangisi olsa diye ..
İlkte kanamam çok yoktu ama hasta bezi hiç sıkıntı yaratmadı bana kavranması falan çok iyiydi. Depend e bazıları fazla sıkıyor demiş hasta bezine göre emiciliği az diyende var. Galiba oyumu hasta benzinden yana kullanacam

Kız sen uzaylı mısın ben gece ayakta olunca dehşet acıkıp yiyordum ve o saatte hep kalori gömüyordum

E o zaman bana hiç olmaz l beden 78 im ben
Canım depend in paketinin üstünde kalça ölçüleri yazıyor onu görünce hemen ölçtüm ben popişi 113 cm çıktı l bedeninin ölçüleri arasındayım ben ona güvenerek l alıcam. Xl alsam rahat mı ederim diyorum ama bu sefer de büyük gelir sızdırma yaparsa diye güvenemedim üstünde yazan beden ölçüsüne göre almak mantıklı geldi bana

Bunun fiyatınin da maşallahı var puset dahil mi fiyata cnm?

Sorma, 2 ay once alip şimdi satsam cybexi kar ederim

Ben dalin tercih ettim. Duru granulude övüyorlar.

Zaten sifirdan yikayacagim, lekeli bsey yok. Sadece içerik temiz ve yumuşak olsun istiyorum

Z type a puset takilmiyormus ama, pusetsiz isime yaramaz. İlk 6 au pusetsiz ne yapacağım puset takılan kabin bakıyorum ben

Son düzenleme:
Sana da çok geçmiş olsun kuzum. Doktoruma varis başladı dediğimde sadece varis çorabı önerdi bana sıcakta giyemem ama o dediğiniz olay bende yok sanırım vajinal varis.Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah amin

Yarın bi ölçeyim bende

Tecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim
Tecrübem sıfır ama çevremdekilerin yönlendirmesi üzerine uni babyn sıvı deterjan ve yumuşatıcısı aldım. Birde e bebekte baby Me leke çıkartıcısından herkes memnun kalmış iki tane de ondan aldım denemek lazım

Benimde ilkinde kanamam damla damla oldu ama 40 gün sürdü hastane pamuklu sargı bezi vermişti onu kullandim eve gelince pamuklu bez kullandım alerji olmamak için normal ped bile yeterli olurdu benim için o yüzden illaki depende gerek yok hasta bezi daha iyi sariyorsa onuda kullanabilirsin önemli olan sadece senin rahatın lohusaligin verdiği sıkıntı da olacağı için boşver rahatına bak canım

Kız sen uzaylı mısın ben gece ayakta olunca dehşet acıkıp yiyordum ve o saatte hep kalori gömüyordum
Uzaylı Zekiye canım belki sen emzirdin emzirince acikmak gayet normal ama benim sütümde gelmedi hiçte acikmiyordum Canım 1.5 sene ne uyudum, ne yemek yiyordum sadece bir iki lokma yerdim bir de ayağımı her attığımda boşluğa basiyordum tansiyonumdan çok kişi vardı ama yardım edecek hiç kimse yoktu 2 saatte bir 5 cc süt sagiyordum biriktiriyordum kızım kolikti kucağımda sabahlara kadar oturuyorduk sabahtan akşama kadar yine kucagimdaydi koalam eşim işten gelince yardımcı oluyordu yemek yapıyordu geldiğinde temizlik için kadın geliyordu kollarım ağrıyordu bırakıyordum bu sefer birşey olacak korkusuyla tekrar kucağıma alıyordum panik atak olmuştum uzun süreli tedavim oldu hem tansiyon hem panik atak şimdi de düşse benim yüreğim parçalanıyor sanki insan yüreğindeki ağrıyı bu kadar net mi hisseder diğer annelere bakıyorum ne kadar rahatlar olamıyorum ama elimde değil işte tam alışığım uykusuzluğa hemen koşa koşa gidip transferimi yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…