- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Tecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim
Sizin ilk çocuk doğduğunda bebek ağlayacak ve uyutmayacak dis çıkacak ağlayacak gazı olcak ağlayacak erkekler o konuda sabırsız ve yardım konusunda biraz vurdum duymazlar ben resmen 2 yi yaparken söz istedimGünaydın hanımlar
Valla sinirliyim çok hemde. Her sabah kahvaltı tabağını hazırlayan adam bu sefer kendi oturmuş yemiş. Hayır hazırlamanın önemli değil ben hazırlarım ama asıl sorun sanki bunu benden intikam alır gibi yapıyor olması. Neymiş gece uyutmamışım onu uykusuzmuş o yüzden hazırlamamış. Ya ben can çekişiyorum resmen. Bir de dedim ki istersen gideyim başka odaya desin yok dedi bana. Sanki bilerek yapıyormuşum gibi davranıyor. Horul horul uyudu halbuki yanımda horluyordu resmen. Moralimi çok bozdu. Daha doğrusu çok üzüldüm. Ben istemez miyim deliksiz uyuyayım rahat uyuduğum pozisyonda kalayımkızım da gece uyanık olacağı tuttu. Sürekli hareketliydi zaten o da uyutmadı. Ama gece en fazla 1.30 a kadar oturdum sonra dalmışım yani. Ben her gün ondan daha az uyuyorum
Sizin ilk çocuk doğduğunda bebek ağlayacak ve uyutmayacak dis çıkacak ağlayacak gazı olcak ağlayacak erkekler o konuda sabırsız ve yardım konusunda biraz vurdum duymazlar ben resmen 2 yi yaparken söz istedimbak dedim bakacaksın geceleri yardım edeceksin. benim beklentim mi yüksek bilmem ama çok ilgili baba zaten şevkatlidir ama geceleri ayrı bir destek anlayış istiyor insan. Anne kadar yine de sabırlı ve hassas hiç biri olamıyor malesef
Kanayan yaram tek eksigim ben bu gidişle bebek arabasi falan alamam begendigim arabalar hep 14binden basliyor
Tamam ozaman canım.cok geçmiş olsun anneneYok ya utanmam kv den. Annem kalamaz yani ameliyat olduğu kısım kalçası. Çok zorlar onu.
Bunu nerden aldin canimBunu aldım.
Ya inan ben sadece bu gece değil her gün böyleydim asla bu şekilde davranmadı. Hatta kalkar uyuyamıyorum diye şöyle yapsak olur mu böyle iyi hisseder misin diye sorardı. Hiç anlamadım neden bugün böyle yaptı. Sanki ben onu bilerek uyutmadım. Göreceğiz çocuk olunca ne yapacak bana hazırlıklı gibi geliyor ama zaten işe gidecek sabah erkenden çok fazla üzerine gitmek istemiyorum o konuda.
Katlaninca kabin boy oluyor mu yada yer kaplaması nasilBen joie muze lx aldım pusetli takım olan, puset takılıyor üstüne gayet güzel ve kullanışlı kolay katlanır acılır ama hafif oldugunu söyleyemem.
Teşekkürler puset ne alacaksinizBen su an bakiyorum, travel istemitorum çok ağır hantal geldi. Mamas papasin aynı fabrikada yapılan yerlisi var, Bagi marka onun neo serisini beğendim. Çift yonlu ebebekte var, kis tulumu ve yagmurluk da hediye, joie nin poşetler de uyuyor f/p guzel. Ayrıca Hamilton ve leclerc diye w marka daha buldum, kabinlerine hem puset takılıyor hem de güzel. Markalar sen de bir bakarsin
Bagi Neo Bebek Arabası Bej - Welcome Baby
Bagi Neo Bebek Arabası Bej anne, bebek ve çocuklar için en uygun fiyatlarla Welcome Baby'de! Kaliteli Standart Bebek Arabaları ürünlerini satın almak için tıklayın.www.welcomebaby.com.tr
HAMILTON Bebek Arabası Sport R - Fiyatı, Yorumları
HAMILTON Bebek Arabası Sport R yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Leclerc Magicfold Plus Kabin Boy Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Leclerc Magicfold Plus Kabin Boy Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimde seyahatlR olacak hafif olsun taşıması kolay istiyorum Trek elle açılsın kapansınBen prego aldım. Ama sonra pişman oldum keşke çok hafif bir şey alsaydım. Yurt dışına gidip gelme olayım olacağından. Ama olmasa bile hafif çok daha avantajlı biz anneler için. Anex Air-Z type’nı kabin boy aşırı beyendimChiccodada var
14 bin ne ya altı üstü bebek arabası.Kanayan yaram tek eksigim ben bu gidişle bebek arabasi falan alamam begendigim arabalar hep 14binden basliyor
Opera istanbul diye bir yer satıyor. Hangi şehirdesin? Yalnızca İstanbul, Ankara ve İzmir’de mağazaları var sanırım.Bunu nerden aldin canim
Sağol canımTamam ozaman canım.cok geçmiş olsun annene
Valla doğru diyorsun hiç aklıma gelmedi üzüldüm ya düşünemedim moralim bozulunca. Kız uyumasa neyse vallaha horlaya horlayan uyudu ya. Hani biliyorum çünkü uyanıktım ki bende en fazla 1.30 da uyumuşumdur yatağa zaten 12 de girdik. Anlamadım niye böyle yaptıhata sen de böyle rahat edemiyorum sen başka odada yat diyeceğine bide adama ben gideyim falan demişsin suçlu gibi
bana öyle bisey dese gözlerini oyarım galiba. öyle sinirleniyorum hamile birine laf edilmesine
Aynen öyle benim başımda annem, ablam ve koca kişisi konuştu durdu. Koca 2 işe birden bakıyordu annemi birtek çocuğu komple soymak için çağırıyordum ablam gelmezdi o zaman daha yakın otururduk ben giderdim bazen, yani kimsenin gelip bir yardımı da olmadı ama öyle mi tutacan böyle mi yapacan eee alışır, bu kötü biberona alışmış tutmaz bu bilmem ne canım burnumda çocuk yoğun bakımdan çıkmış nolcağı belirsiz durumdan sağ salim çıkmışız herşey bitmiş derdimiz bu kalmış gibiydi. Millet yaralı parmağa işemez ama herbokologlarYa yemin ediyorum onu ben de anlamiyorum. Tamam anne sutu sifa, iyi ama bu kadar anlam yuklenmesi cok yanlis. Burada memeleri bozulmasin diye emzirmeyenler var. Turkiyedeki tum annerin basinda 100 kadin emzir de emzir. Sutun gelmemesi bi yana belki sadece istemedigi icin de emzirmeyebilir insan. Meme onun cocuk onun. Koca karilara kaliyor derdi. Bazen hep yalnizdim diye aglaniyorum ama boyle duyunca halime sukrediyorum kimse hicbir konuda basimdq dirdir yapmadi. Her seyi kendi bildigim gibi yaptim.
Gelince akşam bı konuşursun çok kırıldım gibi. Belki bişeye canı sıkkındır.Ya inan ben sadece bu gece değil her gün böyleydim asla bu şekilde davranmadı. Hatta kalkar uyuyamıyorum diye şöyle yapsak olur mu böyle iyi hisseder misin diye sorardı. Hiç anlamadım neden bugün böyle yaptı. Sanki ben onu bilerek uyutmadım. Göreceğiz çocuk olunca ne yapacak bana hazırlıklı gibi geliyor ama zaten işe gidecek sabah erkenden çok fazla üzerine gitmek istemiyorum o konuda.
Canım geçmiş olsun buara çocuğun rahatsızlığı dinlenememen hamilelik bağışıklığın düşmüştür bence covid değildirSabah oksuruk kriziyle uyandim. Allahim bir oksuruyorum, bir oksuruyorum gormeyin, duramiyorum cocuk korktu firlayacak icimden. Su an cok sert doneniyor icimde. Acaba ben covid oldum yine de haberim mo yok.
Sabah dedim normal devam etti şakalaştı gitti. Yola çıkacağız sanırım onun stresi çöktü ben kötü olurum falan diye ondan öyle davrandı galiba.Gelince akşam bı konuşursun çok kırıldım gibi. Belki bişeye canı sıkkındır.
Günaydın canım. Yani çok klişe olacak ama erkek milleti böyleGünaydın hanımlar
Valla sinirliyim çok hemde. Her sabah kahvaltı tabağını hazırlayan adam bu sefer kendi oturmuş yemiş. Hayır hazırlamanın önemli değil ben hazırlarım ama asıl sorun sanki bunu benden intikam alır gibi yapıyor olması. Neymiş gece uyutmamışım onu uykusuzmuş o yüzden hazırlamamış. Ya ben can çekişiyorum resmen. Bir de dedim ki istersen gideyim başka odaya desin yok dedi bana. Sanki bilerek yapıyormuşum gibi davranıyor. Horul horul uyudu halbuki yanımda horluyordu resmen. Moralimi çok bozdu. Daha doğrusu çok üzüldüm. Ben istemez miyim deliksiz uyuyayım rahat uyuduğum pozisyonda kalayımkızım da gece uyanık olacağı tuttu. Sürekli hareketliydi zaten o da uyutmadı. Ama gece en fazla 1.30 a kadar oturdum sonra dalmışım yani. Ben her gün ondan daha az uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?