2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim

dalan roxy kullanıyorum ben. kalıntı kalmasın diye hep çift yıkama yaparım. ikincisi boş çalışır.
bazen de yumuşatıcı gözüne sirke koyuyorum hem kalıntılar gidiyo hem dezenfekte ediyo he. yumuşaklık veriyo.

Sizin ilk çocuk doğduğunda bebek ağlayacak ve uyutmayacak dis çıkacak ağlayacak gazı olcak ağlayacak erkekler o konuda sabırsız ve yardım konusunda biraz vurdum duymazlar ben resmen 2 yi yaparken söz istedim bak dedim bakacaksın geceleri yardım edeceksin. benim beklentim mi yüksek bilmem ama çok ilgili baba zaten şevkatlidir ama geceleri ayrı bir destek anlayış istiyor insan. Anne kadar yine de sabırlı ve hassas hiç biri olamıyor malesef

Ya inan ben sadece bu gece değil her gün böyleydim asla bu şekilde davranmadı. Hatta kalkar uyuyamıyorum diye şöyle yapsak olur mu böyle iyi hisseder misin diye sorardı. Hiç anlamadım neden bugün böyle yaptı. Sanki ben onu bilerek uyutmadım. Göreceğiz çocuk olunca ne yapacak bana hazırlıklı gibi geliyor ama zaten işe gidecek sabah erkenden çok fazla üzerine gitmek istemiyorum o konuda.

Kanayan yaram tek eksigim ben bu gidişle bebek arabasi falan alamam begendigim arabalar hep 14binden basliyor

ben ilk aylar sling kullandım. 8 9 aylık olunca baston puset aldım. chicco lite way top bb2 mi neydi. oy ne uzun adı varmış ya

arabamız yoktu o yüzden ana kucağımız yoktu. eşim arkadaşlarına soracak varsa onlardan alcaz onu da.

hata sen de böyle rahat edemiyorum sen başka odada yat diyeceğine bide adama ben gideyim falan demişsin suçlu gibi

bana öyle bisey dese gözlerini oyarım galiba. öyle sinirleniyorum hamile birine laf edilmesine

Teşekkürler puset ne alacaksiniz

Benimde seyahatlR olacak hafif olsun taşıması kolay istiyorum Trek elle açılsın kapansın

Tamam ozaman canım.cok geçmiş olsun annene
Sağol canım
hata sen de böyle rahat edemiyorum sen başka odada yat diyeceğine bide adama ben gideyim falan demişsin suçlu gibi

bana öyle bisey dese gözlerini oyarım galiba. öyle sinirleniyorum hamile birine laf edilmesine
Valla doğru diyorsun hiç aklıma gelmedi üzüldüm ya düşünemedim moralim bozulunca. Kız uyumasa neyse vallaha horlaya horlayan uyudu ya. Hani biliyorum çünkü uyanıktım ki bende en fazla 1.30 da uyumuşumdur yatağa zaten 12 de girdik. Anlamadım niye böyle yaptı

Aynen öyle benim başımda annem, ablam ve koca kişisi konuştu durdu. Koca 2 işe birden bakıyordu annemi birtek çocuğu komple soymak için çağırıyordum ablam gelmezdi o zaman daha yakın otururduk ben giderdim bazen, yani kimsenin gelip bir yardımı da olmadı ama öyle mi tutacan böyle mi yapacan eee alışır, bu kötü biberona alışmış tutmaz bu bilmem ne canım burnumda çocuk yoğun bakımdan çıkmış nolcağı belirsiz durumdan sağ salim çıkmışız herşey bitmiş derdimiz bu kalmış gibiydi. Millet yaralı parmağa işemez ama herbokologlar

Gelince akşam bı konuşursun çok kırıldım gibi. Belki bişeye canı sıkkındır.

Sabah oksuruk kriziyle uyandim. Allahim bir oksuruyorum, bir oksuruyorum gormeyin, duramiyorum cocuk korktu firlayacak icimden. Su an cok sert doneniyor icimde. Acaba ben covid oldum yine de haberim mo yok.
Canım geçmiş olsun buara çocuğun rahatsızlığı dinlenememen hamilelik bağışıklığın düşmüştür bence covid değildir

Ay bana Bi cevap verin daha önce doğum yapmış ve yapmamış ama bilgi sahibi olan kadınlarım

Eşim şeker olduğu için doktorun en fazla 39 a kadar bekleriz cümlesini farklı algılamış. Bana kafayı yedirtecek. Ben diyelim 39 da doğurmadım her şey normal hiç bir problem yok bana eşim diyor ki " 40 beklemeyeceğiz doktor öyle dedi 39 da suni sancı ile doğurursun " diyor. Ya açılma yok sancı yok su boşalma yok ne bileyim hiç bir doğum belirtisi yokken bu suni sancı veriliyor mu her şey normalken???? Ben sezaryenden bahsettiğini düşünmüştüm orada sormakta hiç aklıma gelmedi valla.

Gelince akşam bı konuşursun çok kırıldım gibi. Belki bişeye canı sıkkındır.
Sabah dedim normal devam etti şakalaştı gitti. Yola çıkacağız sanırım onun stresi çöktü ben kötü olurum falan diye ondan öyle davrandı galiba.

Bişe sorcam bana mı duyuluyo o ses neremden geliyor bilmiyorum ama karnımdan bazen çıt diye ses geliyor Varmı ses duyan

Günaydın canım. Yani çok klişe olacak ama erkek milleti böyle yarın birgün çocuk doğunca görür uykusuz kalmak neymiş uyumak isteyip uyuyamamak neymiş sen üzülme boşuna kalk bir güzel kahvaltını yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…