- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Trendyolda XL var canım istersen yorumları oku ona göre al ama ben kıyafette bile hafif sıksa rahatsız olan biriyim çorabım bile normalde de üstü lastiksizdirXl yoktu aslında olsa onu alcaktım. Olmadı gidip iade edeyim hiç acmadım
Erken doğum ve kolik konusunda kader arkadaşımsınUzaylı Zekiye canım belki sen beni emzirdin emzirince acikmak gayet normal ama benim sütünde gelmedi hiçte acikmiyordum Canım 1.5 sene ne uyudum, ne yemek yiyordum sadece bir iki lokma yerdim bir de ayağımı her attığımda boşluğa basiyordum tansiyonumdan çok kişi vardı ama yardım edecek hiç kimse yoktu 2 saatte bir 5 cc süt sagiyordum biriktiriyordum kızım kolikti kucağımda sabahlara kadar oturuyorduk sabahtan akşama kadar yine kucagimdaydi koalam eşim işten gelince yardımcı oluyordu yemek yapıyordu geldiğinde temizlik için kadın geliyordu kollarım ağrıyordu bırakıyordum bu sefer birşey olacak korkusuyla tekrar kucağıma alıyordum panik atak olmuştum uzun süreli tedavim oldu hem tansiyon hem panik atak şimdi de düşse benim yüreğim parçalanıyor sanki insan yüreğindeki ağrıyı bu kadar net mi hisseder diğer annelere bakıyorum ne kadar rahatlar olamıyorum ama elimde değil işte tam alışığım uykusuzluğa hemen koşa koşa gidip transferimi yaptırdım
Cumartesı günü benimde ütü günüm olacak inşallah hava serin olur da ruhumu teslim etmem1 Muslin utulemek > bir sepet kıyafet utulemek
Biz en zorunu yaşadık bu bebelerimiz kolay olursa tuhafıma giderErken doğum ve kolik konusunda kader arkadaşımsınemzirdim canım artık nasıl insanlıktan çıkıp emdiyse 16.ayda dahiliye doktoru seni yerden toplayacağız artık demişti vitaminlerden v nin tek çubuğu kalmamıştı
Kolik bebekte bana bir kere çocuk doktoru 2 saatten önce emzirme dedi. Alın hocam 2 saat öyle durdurabilirseniz emzirmem dedim. Katıla katıla ağlamaları asla uyumadan sürekli krizli anları çekmeyen doktor olsa bile anlamıyor
İyi ki yaptırmışsın ya bende yaş farkını pek istemedim pandemi olmasaydı muhtemelen daha erken olurdu. Bir yıl zorumuz olur sonrası çok güzel olacak inşallah
Ya şu illa annesi sütü illa anne sütü diyeni vuracam haBiz en zorunu yaşadık bu bebelerimiz kolay olursa tuhafıma gidercanım benim kızım ağlama krizine giriyordu tansiyonum firliyordu çünkü bebek hiç susmuyordu ki mosmor oluyordu kakasını yapamıyordu bütün masajları denemisimdir ve devam ettirdim. Kullanmadığım gaz ilacı, probiyotik kalmadı. Allah'ım Allah'ım göbek fıtığı oldu göbeği ağlamaktan kanıyordu. Ne kadar zor günlerdi Allah'ım bir daha göstermesin bize ben emzirmeden vitaminler tükenmişti birde emzirememe psikolojisi beni çok etkilemişti prematüre bebek annenin sütüne daha çok ihtiyacı var sütüm gelmedi en çok çevre etkiledi psikolojimi herkes her halta bir yorum yapıyor çok bilmişler ya ahkam kesiyor kendilerini bizim yerimize koyup düşünmek yok sadece herşeyi çok fazla biliyorlar mamayla büyüdü bıkmadan usanmadan tek damla sütüm bitene kadar sagdim biriktirip verdim 11 ay sonunda üzülecek birşey buldum kendime tek damlada kesildi ama çok şükür Rabbime çok sağlıklı bir kızım var Rabbim bu bebeklerimiz de kolaylıklar versin inşallah canım
Banada hiç susmayan bebeği kucağına çok alma alışır işini yapamazsın demezler mi bir de bebek bu ağlayacak öyle büyüyecek ayy kriz geçiriyordumYa şu illa annesi sütü illa anne sütü diyeni vuracam hahayır bunu diyen tayfaya bak neyle büyümüş neyle büyümüştür Allah bilir çoğu hava gazı laf olsun diye konuşuyor bizde de biberona alışma vardı yoğun bakımdan dolayı geldi memeyi istemiyor tabi ben ne yollar denedim bizimkiler de ee ayakta emzirme alışır eee hep böyle mi yapacan Yaw size ne siz benim yerime mi yapacaksınız susun bi zaten beynim dönmüş ilk defa emzirmeye çalışıyorum sıçan kadar bebe tutması zor ağlamaktan kucağımda helak olmuş sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu, boyu, doğum şekli, mama, anne sütü hepsi detay kalıyor. Bunda da kızı verip kocayı dışarı postalayacam anneme de yemek işini veririm bebeyle başbaşa romantik emzirme yapacam emmezse de babası sağolsun kolikte damlayı anne babanın gazını almak için veriyoruz demişti doktor
Kanayan yaram tek eksigim ben bu gidişle bebek arabasi falan alamam begendigim arabalar hep 14binden basliyorHanımlar bebek arabası ne aldınız?
4 baby markası alan oldu mu?
Kabin boy 25-30kg taşımalı hafif kolay katlanır açılır mümkünse puset takılan model ariyorimda
Benim 2 dogum yapan arkadaşim dalan roxy önerdi içerigi temizmiş ben ondan aldim ama beyaz çiçek resmi olan guzel kokmuyor benceTecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim
2 gundur ben de uyuyamiyorum. Saat basi kalktim 50 dk. bi icim geciyor sonra dogrulmaya çalış, işe, su iç, yeniden yat rahat etmeye çalış, sonra yine boraz için geçsin, yeniden uyan, yeniden dorulmaya çalış...... resmen kısır dongu icndeyim. Uykum var. 2 gun oncesine kadar her sey guzeldi. Acaba bu bebe gece her saat basi mi uyanacak. AyyyGecelerin nöbetçisi geldihergün bu saatte hortlayip saatlerce mal gibi oturup sonra kanepede uyumaktan bıktıııııııııım
Kız zaten bunlarda bebek ki az boyları falan var diye adam yerine koyma daha yavru kuşlarBanada hiç susmayan bebeği kucağına çok alma alışır işini yapamazsın demezler mi bir de bebek bu ağlayacak öyle büyüyecek ayy kriz geçiriyordumkucağıma alıştı çokta güzeldi hala en küçük şeyde kucağıma alırım öper koklarim sakinleşir zaten aşırı duygusal yavrum ayy kıyamıyorum karnım agrisada hala onu miniminnacık bebek gibi görüyorum bu bebekte sütümun gelmesini istiyorum gelmesi için uğraşırım elimden geleni yaparım gelmezsede nasibinde yok derim zaten sagamam kızımda küçük onunla da ilgilenmem gerek zaten çiş eğitiminde arada sadece çişi kaçırıyoruz analı kızlı ayy minnacık şişedeki içinde birkaç damla olan biogaiya probiyotike o kadar çok para verdim ki bizim gazimizi alması dursun iyice arttırmıştır
Bende geceyi sabaha bağladım yineGecelerin nöbetçisi geldihergün bu saatte hortlayip saatlerce mal gibi oturup sonra kanepede uyumaktan bıktıııııııııım
Evet kullanıyorum uzun zamandırBaşından beri çekiyorum o ağrıyı. Geçmiş olsun. Magnezyum kullanıyor musun?
Ya yemin ediyorum onu ben de anlamiyorum. Tamam anne sutu sifa, iyi ama bu kadar anlam yuklenmesi cok yanlis. Burada memeleri bozulmasin diye emzirmeyenler var. Turkiyedeki tum annerin basinda 100 kadin emzir de emzir. Sutun gelmemesi bi yana belki sadece istemedigi icin de emzirmeyebilir insan. Meme onun cocuk onun. Koca karilara kaliyor derdi. Bazen hep yalnizdim diye aglaniyorum ama boyle duyunca halime sukrediyorum kimse hicbir konuda basimdq dirdir yapmadi. Her seyi kendi bildigim gibi yaptim.Ya şu illa annesi sütü illa anne sütü diyeni vuracam hahayır bunu diyen tayfaya bak neyle büyümüş neyle büyümüştür Allah bilir çoğu hava gazı laf olsun diye konuşuyor bizde de biberona alışma vardı yoğun bakımdan dolayı geldi memeyi istemiyor tabi ben ne yollar denedim bizimkiler de ee ayakta emzirme alışır eee hep böyle mi yapacan Yaw size ne siz benim yerime mi yapacaksınız susun bi zaten beynim dönmüş ilk defa emzirmeye çalışıyorum sıçan kadar bebe tutması zor ağlamaktan kucağımda helak olmuş sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu, boyu, doğum şekli, mama, anne sütü hepsi detay kalıyor. Bunda da kızı verip kocayı dışarı postalayacam anneme de yemek işini veririm bebeyle başbaşa romantik emzirme yapacam emmezse de babası sağolsun kolikte damlayı anne babanın gazını almak için veriyoruz demişti doktor
bunu kullanıyorum, arkadaşım ve ablam kullanıyor.Tecrübeli anneler, bebe kiyafetlerini hangi bebe deterjani ile yikadiniz? Bir ara konusulmustu ama hatirlayamadim
Bende öyle yapacağım belki el çantasına koyarım. SığdırabilirsemCanım ben kabin boy valiz hazırladım bebişinkileri de anne bebek çantasına koydum öyle gidicem
Belki doktoruna danışarak miktarını artırabilirsin. Bana günde 3 defaya kadar içebilirsiniz demişti şeker çıkmadan önce. Ama şimdi şeker çıkınca kesti magnezyumuEvet kullanıyorum uzun zamandırikigündür oldu bu ağrı
En en en güzeli boşver. Sen katlanacak biri değilsin az buz tanıdığım kadar. Dır dır dirrrrrr. Koca karı saçmalıkları. Cidden başımı alıp gidesim var cokkkk uzaklara doğru. 2. Hamilelik bende geçmişi hatırlama etkisi uyandırdı içimde değişik şeyler hortladıYa yemin ediyorum onu ben de anlamiyorum. Tamam anne sutu sifa, iyi ama bu kadar anlam yuklenmesi cok yanlis. Burada memeleri bozulmasin diye emzirmeyenler var. Turkiyedeki tum annerin basinda 100 kadin emzir de emzir. Sutun gelmemesi bi yana belki sadece istemedigi icin de emzirmeyebilir insan. Meme onun cocuk onun. Koca karilara kaliyor derdi. Bazen hep yalnizdim diye aglaniyorum ama boyle duyunca halime sukrediyorum kimse hicbir konuda basimdq dirdir yapmadi. Her seyi kendi bildigim gibi yaptim.
Ahhh kuru öksürük bende de vardı çok fena idi. Takir takır öksürükle göbeğim acıyordu artık.Sabah oksuruk kriziyle uyandim. Allahim bir oksuruyorum, bir oksuruyorum gormeyin, duramiyorum cocuk korktu firlayacak icimden. Su an cok sert doneniyor icimde. Acaba ben covid oldum yine de haberim mo yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?