Aynen öyleymiş. Göreceğiz bakalım Bi şey kalmadı ona da. Keşke erkeklerde emzirebilseGünaydın canım. Yani çok klişe olacak ama erkek milleti böyleyarın birgün çocuk doğunca görür uykusuz kalmak neymiş uyumak isteyip uyuyamamak neymiş sen üzülme boşuna kalk bir güzel kahvaltını yap
Şifa olsun almila inci kuşaAynen öyleymiş. Göreceğiz bakalım Bi şey kalmadı ona da. Keşke erkeklerde emzirebilseyaptım kahvaltımı hazırladım hemen. Takmazdım bu kadar ama cevapları moralimi bozmuştu.
Bunun fiyatınin da maşallahı varpuset dahil mi fiyata cnm?
Sorma, 2 ay once alip şimdi satsam cybexi kar ederim
Zaten sifirdan yikayacagim, lekeli bsey yok. Sadece içerik temiz ve yumuşak olsun istiyorum
Evet öyle malesefZ type a puset takilmiyormus ama, pusetsiz isime yaramaz. İlk 6 au pusetsiz ne yapacağımpuset takılan kabin bakıyorum ben
Henüz benden öyle sesler çıkmıyorBişe sorcam bana mı duyuluyo o ses neremden geliyor bilmiyorum ama karnımdan bazen çıt diye ses geliyorVarmı ses duyan
Ben kullaniyorumNormal doğumda doğumdan hemen sonra kullanılıyor mu?
Hepsi öyle canım takma kafanaGünaydın hanımlar
Valla sinirliyim çok hemde. Her sabah kahvaltı tabağını hazırlayan adam bu sefer kendi oturmuş yemiş. Hayır hazırlamanın önemli değil ben hazırlarım ama asıl sorun sanki bunu benden intikam alır gibi yapıyor olması. Neymiş gece uyutmamışım onu uykusuzmuş o yüzden hazırlamamış. Ya ben can çekişiyorum resmen. Bir de dedim ki istersen gideyim başka odaya desin yok dedi bana. Sanki bilerek yapıyormuşum gibi davranıyor. Horul horul uyudu halbuki yanımda horluyordu resmen. Moralimi çok bozdu. Daha doğrusu çok üzüldüm. Ben istemez miyim deliksiz uyuyayım rahat uyuduğum pozisyonda kalayımkızım da gece uyanık olacağı tuttu. Sürekli hareketliydi zaten o da uyutmadı. Ama gece en fazla 1.30 a kadar oturdum sonra dalmışım yani. Ben her gün ondan daha az uyuyorum
Valla uyanmasin 2 saatte bir yeter2 gundur ben de uyuyamiyorum. Saat basi kalktim 50 dk. bi icim geciyor sonra dogrulmaya çalış, işe, su iç, yeniden yat rahat etmeye çalış, sonra yine boraz için geçsin, yeniden uyan, yeniden dorulmaya çalış...... resmen kısır dongu icndeyim. Uykum var. 2 gun oncesine kadar her sey guzeldi. Acaba bu bebe gece her saat basi mi uyanacak. Ayyy
Sağol canım
Valla doğru diyorsun hiç aklıma gelmedi üzüldüm ya düşünemedim moralim bozulunca. Kız uyumasa neyse vallaha horlaya horlayan uyudu ya. Hani biliyorum çünkü uyanıktım ki bende en fazla 1.30 da uyumuşumdur yatağa zaten 12 de girdik. Anlamadım niye böyle yaptı
Bezdim vallahi ya çati agrisi tam neresi benim sağ ayak topugum agriyor niye yaBende geceyi sabaha bağladım yineanam bu çatı ağrısı etti beni dönerken zaten uyanıyordum üstüne ağrı sızı da eklendi
Ben bunun normal organigini kendimize kullaniyorum guzel ürünbunu kullanıyorum, arkadaşım ve ablam kullanıyor.
Sende ona oahvalti hazırlama kiz ben olsam oturur ağlarim üzüntüdenGünaydın hanımlar
Valla sinirliyim çok hemde. Her sabah kahvaltı tabağını hazırlayan adam bu sefer kendi oturmuş yemiş. Hayır hazırlamanın önemli değil ben hazırlarım ama asıl sorun sanki bunu benden intikam alır gibi yapıyor olması. Neymiş gece uyutmamışım onu uykusuzmuş o yüzden hazırlamamış. Ya ben can çekişiyorum resmen. Bir de dedim ki istersen gideyim başka odaya desin yok dedi bana. Sanki bilerek yapıyormuşum gibi davranıyor. Horul horul uyudu halbuki yanımda horluyordu resmen. Moralimi çok bozdu. Daha doğrusu çok üzüldüm. Ben istemez miyim deliksiz uyuyayım rahat uyuduğum pozisyonda kalayımkızım da gece uyanık olacağı tuttu. Sürekli hareketliydi zaten o da uyutmadı. Ama gece en fazla 1.30 a kadar oturdum sonra dalmışım yani. Ben her gün ondan daha az uyuyorum
Sling kullanamam ben onu baglayinca kkoca totom meydana cikarben ilk aylar sling kullandım. 8 9 aylık olunca baston puset aldım. chicco lite way top bb2 mi neydi. oy ne uzun adı varmış ya
arabamız yoktu o yüzden ana kucağımız yoktu. eşim arkadaşlarına soracak varsa onlardan alcaz onu da.
Afkurmasin sabah sabah tersinden kalkmiş bence acilma falan olmadan olmaz suni sanciyi ona verelim bi bakiyim dayaniyor mu bana düşük yaparken verdiler adami hoplatiyor vallahiAy bana Bi cevap verin daha önce doğum yapmış ve yapmamış ama bilgi sahibi olan kadınlarım
Eşim şeker olduğu için doktorun en fazla 39 a kadar bekleriz cümlesini farklı algılamış. Bana kafayı yedirtecek. Ben diyelim 39 da doğurmadım her şey normal hiç bir problem yok bana eşim diyor ki " 40 beklemeyeceğiz doktor öyle dedi 39 da suni sancı ile doğurursun " diyor. Ya açılma yok sancı yok su boşalma yok ne bileyim hiç bir doğum belirtisi yokken bu suni sancı veriliyor mu her şey normalken???? Ben sezaryenden bahsettiğini düşünmüştüm orada sormakta hiç aklıma gelmedi valla.
Kiz bende iki gundur bi pıt pıt atma oluyor karnimda damar atar gibi ta popomda hissediyorun niye kiBişe sorcam bana mı duyuluyo o ses neremden geliyor bilmiyorum ama karnımdan bazen çıt diye ses geliyorVarmı ses duyan
Lohusa kafasında söylenen herşeyi insan çok takıyor zaten. Kv komşularından biri sütün yaramıyor galiba demişti. Eşimde kadınla dalga geçti bu nasıl saçma laf diye. Sonra kendisi ara ara dalga geçmek için kullandı. Şaka olduğunu bilmeme rağmen her söyleyişinde cinlerim tepeme çıkıyordu. Bu sefer şimdiden tembihledim. Bir kere bile sütle ilgili yorum yaparsan çocuğu sana emzirtirim diyeAynen öyle benim başımda annem, ablam ve koca kişisi konuştu durdu. Koca 2 işe birden bakıyordu annemi birtek çocuğu komple soymak için çağırıyordum ablam gelmezdi o zaman daha yakın otururduk ben giderdim bazen, yani kimsenin gelip bir yardımı da olmadı ama öyle mi tutacan böyle mi yapacan eee alışır, bu kötü biberona alışmış tutmaz bu bilmem ne canım burnumda çocuk yoğun bakımdan çıkmış nolcağı belirsiz durumdan sağ salim çıkmışız herşey bitmiş derdimiz bu kalmış gibiydi. Millet yaralı parmağa işemez ama herbokologlar
Sizin eş kişisi regl gününde herhaldeYa inan ben sadece bu gece değil her gün böyleydim asla bu şekilde davranmadı. Hatta kalkar uyuyamıyorum diye şöyle yapsak olur mu böyle iyi hisseder misin diye sorardı. Hiç anlamadım neden bugün böyle yaptı. Sanki ben onu bilerek uyutmadım. Göreceğiz çocuk olunca ne yapacak bana hazırlıklı gibi geliyor ama zaten işe gidecek sabah erkenden çok fazla üzerine gitmek istemiyorum o konuda.
yaa dimi bende diyorum magnezyumu içince şekerim neden fırlıyo. resmen o gün 150 çıktı şekerim magnorm dan sonra korktum doktoruma danışıp bende kesicem galibaBende öyle yapacağım belki el çantasına koyarım. Sığdırabilirsem
Belki doktoruna danışarak miktarını artırabilirsin. Bana günde 3 defaya kadar içebilirsiniz demişti şeker çıkmadan önce. Ama şimdi şeker çıkınca kesti magnezyumu
Bende de hep gecmisteki yalnizligimi hatirlatiyor caresizligimi. Annesi bebegi yikama videosunu gonderdigimizde eklemlerini guzelce yikayin dedi bile gicik olmustum kadina. Muhtemelen epey tepki gosterirdim yanimda bidbid konusan biri olsa. Dogru. Bak simdi hatirladim. Burada dogumdan sonra ebeler kontrole geliyor seni ve bebegi. Ben o gelen ebeyle elin ebesiyle kavga ettim. Mememden sut yerine kan damliyor. Yok boyle bir aci. Diyor ki dogru tutmayi beceremedigin icin kaniyor. Hadi canım? Ciddi olamazsin. Dedim sag ol 3 gundur beceremedigim icin can cekistigimin ben de farkindayim, yardimci olacaksan ol olmayacaksan bos bos konusmaEn en en güzeli boşver. Sen katlanacak biri değilsin az buz tanıdığım kadar. Dır dır dirrrrrr. Koca karı saçmalıkları. Cidden başımı alıp gidesim var cokkkk uzaklara doğru. 2. Hamilelik bende geçmişi hatırlama etkisi uyandırdı içimde değişik şeyler hortladıDeli fişek gibiyim önüme gelene patlarım
Günaydın dün aynı sesi eşim karnımı dinlerken duyduHenüz benden öyle sesler çıkmıyorama temmuz anneleriydi galiba yaşayan çoktu yazmışlardı biara
Bezdim vallahi ya çati agrisi tam neresi benim sağ ayak topugum agriyor niye ya
Ben bunun normal organigini kendimize kullaniyorum guzel ürün
Sende ona oahvalti hazırlama kiz ben olsam oturur ağlarim üzüntüden
Sling kullanamam ben onu baglayinca kkoca totom meydana cikar
Afkurmasin sabah sabah tersinden kalkmiş bence acilma falan olmadan olmaz suni sanciyi ona verelim bi bakiyim dayaniyor mu bana düşük yaparken verdiler adami hoplatiyor vallahi
Kiz bende iki gundur bi pıt pıt atma oluyor karnimda damar atar gibi ta popomda hissediyorun niye ki
Olsun olsun inşallahŞifa olsun almila inci kuşaağız var konuşuyorlar işte boş boş sen dün işleri naptın halledilebildin mi
Yok yok hakkını yiyemem yardımcı oluyor eşim her konuda bana. Bu gece sanırım kendi stresliydi yola çıkacağız falan diye. Bende gireceğim bu sene sınavlaraHepsi öyle canım takma kafanaBenimkide daha beter. Çok yardımcı olacağını sanmıyorum şimdiden zaten bende söyledim bebek doğsun ben sınava girecem dedim. 3ayından itibaren bakıcısı olsun bende hazırlanıyım. Hep çalışan dışarıda olan biriydim. Bir senedir evdeyim şehirden dolayı sınava girmedim. Ama çok
seninkinin kafası popoya doğru mu acaba :)Kiz bende iki gundur bi pıt pıt atma oluyor karnimda damar atar gibi ta popomda hissediyorun niye ki
Hahahadün gece ben de sinirlendimyataktan kalktım gittim. adam kış uykusunda gibi sürekli bi uyuma hali gece gündüz demeden kafayı koyduğu yerde uyuyo. doğum sonrası ona lazim sanki enerji
Üzülürüm bacım zaten kendi yapar gider kahvaltısını beni hiç uyandırmaz. Ben sadece öğle yemeği yapıyordum ona. Onu da son 2 aydır kv hazırlıyor zaten. Bi de kıyamam ben yaparım ya. Ağlasam da sızlasamdaSende ona oahvalti hazırlama kiz ben olsam oturur ağlarim üzüntüden
Afkurmasin sabah sabah tersinden kalkmiş bence acilma falan olmadan olmaz suni sanciyi ona verelim bi bakiyim dayaniyor mu bana düşük yaparken verdiler adami hoplatiyor vallahi
Kiz bende iki gundur bi pıt pıt atma oluyor karnimda damar atar gibi ta popomda hissediyorun niye ki
Hahaha evet olabilir valla. Bende soruyorum bazen dalgasına ne var ben olamam mı falan diyorSizin eş kişisi regl gününde herhaldeBen erkeklerinde regl günleri olduğuna inanıyorum. Bazen eşim bir tepki veriyor adamı tanıyamıyorum özele gününde misin diye soruyorum
Benim de öyleydi bak dün içmedim normal çıktı. Baştan deseydi benim doktorda keşke.yaa dimi bende diyorum magnezyumu içince şekerim neden fırlıyo. resmen o gün 150 çıktı şekerim magnorm dan sonra korktum doktoruma danışıp bende kesicem galiba
Hahahabenimki neyseki gündüz uyuyamıyor. Ama gece de maşallah kafayı koyduğu gibi gider. Ya valla her yük bizde aslında. Maddi olarak zorlanıyor eşim biraz bende hem fiziksel hem manevi hemde ruhsal olarak zorlanıyorum.
Üzülürüm bacım zaten kendi yapar gider kahvaltısını beni hiç uyandırmaz. Ben sadece öğle yemeği yapıyordum ona. Onu da son 2 aydır kv hazırlıyor zaten. Bi de kıyamam ben yaparım ya. Ağlasam da sızlasamdaya anlatamıyorum işte bunu takmış kafayı suni sancıya. Adam elinden gelse 37 de doğurtacak beni hıçkırıyordur senin bebik. Benimki en az gün de 3 4 defa yapıyor onu
Hahaha evet olabilir valla. Bende soruyorum bazen dalgasına ne var ben olamam mı falan diyor
Benim de öyleydi bak dün içmedim normal çıktı. Baştan deseydi benim doktorda keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?