2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyleymiş. Göreceğiz bakalım Bi şey kalmadı ona da. Keşke erkeklerde emzirebilse yaptım kahvaltımı hazırladım hemen. Takmazdım bu kadar ama cevapları moralimi bozmuştu.

Aynen öyleymiş. Göreceğiz bakalım Bi şey kalmadı ona da. Keşke erkeklerde emzirebilse yaptım kahvaltımı hazırladım hemen. Takmazdım bu kadar ama cevapları moralimi bozmuştu.
Şifa olsun almila inci kuşa ağız var konuşuyorlar işte boş boş sen dün işleri naptın halledilebildin mi

Bunun fiyatınin da maşallahı var puset dahil mi fiyata cnm?

Sorma, 2 ay once alip şimdi satsam cybexi kar ederim

Zaten sifirdan yikayacagim, lekeli bsey yok. Sadece içerik temiz ve yumuşak olsun istiyorum
Z type a puset takilmiyormus ama, pusetsiz isime yaramaz. İlk 6 au pusetsiz ne yapacağım puset takılan kabin bakıyorum ben
Evet öyle malesef benimde aldığım araba iki katı olmuş Satmak benimde aklımdan geçmiyor değil
Puset takılan kabin boy cybexde gördüm ben, birde stokke var istersen onada bir bak. Rahat gibi geldi bana

Hepsi öyle canım takma kafana Benimkide daha beter. Çok yardımcı olacağını sanmıyorum şimdiden zaten bende söyledim bebek doğsun ben sınava girecem dedim. 3ayından itibaren bakıcısı olsun bende hazırlanıyım. Hep çalışan dışarıda olan biriydim. Bir senedir evdeyim şehirden dolayı sınava girmedim. Ama çok

Valla uyanmasin 2 saatte bir yeter sabahin 5inde çamaşir katliyodum balkonda alt komşum işe giderken beni görmüş kız gözün mü düştü sabah sabah diye mesaj atmiş

dün gece ben de sinirlendim yataktan kalktım gittim. adam kış uykusunda gibi sürekli bi uyuma hali gece gündüz demeden kafayı koyduğu yerde uyuyo. doğum sonrası ona lazim sanki enerji

Bende geceyi sabaha bağladım yine anam bu çatı ağrısı etti beni dönerken zaten uyanıyordum üstüne ağrı sızı da eklendi
Bezdim vallahi ya çati agrisi tam neresi benim sağ ayak topugum agriyor niye ya
bunu kullanıyorum, arkadaşım ve ablam kullanıyor.
Ben bunun normal organigini kendimize kullaniyorum guzel ürün
Sende ona oahvalti hazırlama kiz ben olsam oturur ağlarim üzüntüden
Sling kullanamam ben onu baglayinca kkoca totom meydana cikar
Afkurmasin sabah sabah tersinden kalkmiş bence acilma falan olmadan olmaz suni sanciyi ona verelim bi bakiyim dayaniyor mu bana düşük yaparken verdiler adami hoplatiyor vallahi
Bişe sorcam bana mı duyuluyo o ses neremden geliyor bilmiyorum ama karnımdan bazen çıt diye ses geliyor Varmı ses duyan
Kiz bende iki gundur bi pıt pıt atma oluyor karnimda damar atar gibi ta popomda hissediyorun niye ki

Lohusa kafasında söylenen herşeyi insan çok takıyor zaten. Kv komşularından biri sütün yaramıyor galiba demişti. Eşimde kadınla dalga geçti bu nasıl saçma laf diye. Sonra kendisi ara ara dalga geçmek için kullandı. Şaka olduğunu bilmeme rağmen her söyleyişinde cinlerim tepeme çıkıyordu. Bu sefer şimdiden tembihledim. Bir kere bile sütle ilgili yorum yaparsan çocuğu sana emzirtirim diye

Sizin eş kişisi regl gününde herhalde Ben erkeklerinde regl günleri olduğuna inanıyorum. Bazen eşim bir tepki veriyor adamı tanıyamıyorum özele gününde misin diye soruyorum

yaa dimi bende diyorum magnezyumu içince şekerim neden fırlıyo. resmen o gün 150 çıktı şekerim magnorm dan sonra korktum doktoruma danışıp bende kesicem galiba

Bende de hep gecmisteki yalnizligimi hatirlatiyor caresizligimi. Annesi bebegi yikama videosunu gonderdigimizde eklemlerini guzelce yikayin dedi bile gicik olmustum kadina. Muhtemelen epey tepki gosterirdim yanimda bidbid konusan biri olsa. Dogru. Bak simdi hatirladim. Burada dogumdan sonra ebeler kontrole geliyor seni ve bebegi. Ben o gelen ebeyle elin ebesiyle kavga ettim. Mememden sut yerine kan damliyor. Yok boyle bir aci. Diyor ki dogru tutmayi beceremedigin icin kaniyor. Hadi canım? Ciddi olamazsin. Dedim sag ol 3 gundur beceremedigim icin can cekistigimin ben de farkindayim, yardimci olacaksan ol olmayacaksan bos bos konusma normalde tanimadigim insanlara boyle cikismam da o lohusa kafasi nasil bir seyse onume gelene catabilirdim. Iyi ki yalnizmisim hakikaten simdi dusununce. Koca karilar bizden ne istiyor yaaaa. Hayatlarina kendilerinw bir hobi bulsunlar.

ay ben olsam var ki cikiyo der gezerdim popomla
ön yargılı olma popise:)

Şifa olsun almila inci kuşa ağız var konuşuyorlar işte boş boş sen dün işleri naptın halledilebildin mi
Olsun olsun inşallah valla öldüm dün yorgunluktan. Belim kanadım koptu. Akşam kendime zor geldim. Valiz hazırlayacağım diye. Sığdıramadım bilmem ne derken canım çıktı stres yaptım. Ama şükür vakumladım eşimle kendi kıyafetlerimi aldırdım o zaman
Yok yok hakkını yiyemem yardımcı oluyor eşim her konuda bana. Bu gece sanırım kendi stresliydi yola çıkacağız falan diye. Bende gireceğim bu sene sınavlara üni mi bitirip kpss ye başlayacağım

dün gece ben de sinirlendim yataktan kalktım gittim. adam kış uykusunda gibi sürekli bi uyuma hali gece gündüz demeden kafayı koyduğu yerde uyuyo. doğum sonrası ona lazim sanki enerji
Hahaha benimki neyseki gündüz uyuyamıyor. Ama gece de maşallah kafayı koyduğu gibi gider. Ya valla her yük bizde aslında. Maddi olarak zorlanıyor eşim biraz bende hem fiziksel hem manevi hemde ruhsal olarak zorlanıyorum.
Üzülürüm bacım zaten kendi yapar gider kahvaltısını beni hiç uyandırmaz. Ben sadece öğle yemeği yapıyordum ona. Onu da son 2 aydır kv hazırlıyor zaten. Bi de kıyamam ben yaparım ya. Ağlasam da sızlasamda ya anlatamıyorum işte bunu takmış kafayı suni sancıya. Adam elinden gelse 37 de doğurtacak beni hıçkırıyordur senin bebik. Benimki en az gün de 3 4 defa yapıyor onu
Sizin eş kişisi regl gününde herhalde Ben erkeklerinde regl günleri olduğuna inanıyorum. Bazen eşim bir tepki veriyor adamı tanıyamıyorum özele gününde misin diye soruyorum
Hahaha evet olabilir valla. Bende soruyorum bazen dalgasına ne var ben olamam mı falan diyor
yaa dimi bende diyorum magnezyumu içince şekerim neden fırlıyo. resmen o gün 150 çıktı şekerim magnorm dan sonra korktum doktoruma danışıp bende kesicem galiba
Benim de öyleydi bak dün içmedim normal çıktı. Baştan deseydi benim doktorda keşke.

kahvaltı yaptı uyumaya gitti adam
kaldırayım da çalışsın biraz demi benimki beş dk boşluk bulsa uyur hiç affetmez. ben de hayatta uyuyamam gündüz

ben de şimdi 32 de izne ayrıldım. izin aktarmadigim için bebek 2 aylıkken ise dönmem gerekecek. onu düşünüyorum kara kara. ama ben çalışmasam zor toparlarız. hersey üst üste geldi Allah büyük inşallah sağlıkla alalım da kucağımıza bebeleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…