2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benim babam öyle ya. Sürekli uyur allahtan eşim değil valla daha da çıldırırdım herhalde. Dürtele dur sen onu pek küçükken döneceksin sende işe. Rabbim kolaylığını versin inşallah

Ay benim babam öyle ya. Sürekli uyur allahtan eşim değil valla daha da çıldırırdım herhalde. Dürtele dur sen onu pek küçükken döneceksin sende işe. Rabbim kolaylığını versin inşallah

benim babam tam tersi gece çalışır sabah gelirdi o gün boyunca uyumazdi. ben de babam gibiyim bunlar maaile uykucu

4 ay yarım gün tam maas hakkı için dönüyorum yoksa dönmezdim. Bir ay bile fazladan alsam maaşı kar diye düşünüyorum.
inşallah umduğumuz gibi olur herşey tayin istedim doğumdan sonra çıkarsa çok rahat ederim

Aboooo ya çok uyumakta ne biliyim. inşallah gönlünüze göre olur her şey. Sen işe dönersen bebişe kim bakacak?

Canım Lunayı güvenle bırakacağın birilerinin olması adına çok sevindim.Babanne ile dede yanında daha güvende olur.Sen de rahatça toparlanırsın.
Geçen hafta dikişim açıldı.Eşim çalışıyor.13 kg ağırlığındaki kızımı kaldırmak zorunda kalıyorum.Dr temizlesi bandajladı vs...Yine ağrımaya başladı.Çünkü kaldırmak zorunda kalıyorsun

Aboooo ya çok uyumakta ne biliyim. inşallah gönlünüze göre olur her şey. Sen işe dönersen bebişe kim bakacak?

anneme söyledik o gelecek gibi ama bilmiyorum şu an doğuma da gelmeyecek sanki net bisey yok.
o olmasa da eşimle yıllık izinleri dönüşümlü kullanıp kendimiz bakmayı düşündük. eşim kendi sırası gelince annesini çağırabilir tek bakamam diye. insallah şu kan değerlerim doğum durumu falan belli olsun da bakcaz sonrasına:)

Smdi boyle yapiyosa bebek dogunca nolcak? Keyfinden degil ki tasidigin da onun bebegi sonucta kolay saniyolar ha

Merhaba gögüs pompası almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? Lansinoh ve mochi arasında kaldım. İlk bebeğim hiç tecrübem yok
Canım mochi süt sağma işine yaramiyor sadece bir memeyi emzirirken diğerine takıyorsun akan sütü biriktirme işlevi görüyor bir nevi..manuel pompa ve elektrikli var bende lansinoh şimdi ikinci bebeğimde kullanicam ben memnunum

Anladım canım Allah gönlünüze göre versin inşallah. Zor valla uzakta olmakta. Bende kendi ailem bebeği göremeyecek diye doğum için hepsinin gelebileceği bir yere gdyorum. Yakında olmayı çok isterdim.
Smdi boyle yapiyosa bebek dogunca nolcak? Keyfinden degil ki tasidigin da onun bebegi sonucta kolay saniyolar ha
Valla dedim geçen bebek doğunca unut sen uykuyu diye. Dönüşümlü bakacağız falan dedim. Sıkıntı yok dedi bana. Bugün ters tarafından kalkmış belli. Hiç vermedi tepkiyi verdi

Hic bi belirti olmadan da veriyolar suniyi. 39 da veriyolar mi bilmem. Benm arkadasa 40 olunca bebek gelmeyince verdiler normal.dogum yapti. Fitil veriyo yumusama olsun diye suni sanci veriyo acilmayi desteklesin diye. Vucut okey derse ne ala kiminin vucudu hissetmiyo bile suni sanciyi

Nette araştırdım 39 dan sonra veriliyormuş. Korktum aslında hiç sezaryen istemiyorum.

Yapma ya, cok gecmis olsun. Insallah tamamen duzelir. Tam da korktugum seyi soyledin. Enfeksiyon fln kapmadi ama di mi? Ya birkac saatligine bir kadin tutsaniz. 2-3 gunde bir 4-5 saatligine bile gelse nefes alirsin. Bak benim de basima ne geldi. Icim rahatti gecen gune kadar. Hep krese ve bakici teyzeye guveniyordum. Teyze demez mi ben dogumdan sonraki 1.5 ay tatilde olucam. E kadinin bir hayati var, hicbir sey soyleyemem, aksine adina mutlu olurum dinlensin ama bizim acimizdan cok kotu oldu. Ilk etapta endisem dogumdayken kim bakacak kizima oldu. Ablama dedim dogum zamani 2 gun izin alip bakabilir misin? Almaya calisirim dedi. Dogumun saati gunu belli degil ki. Dener ama kesin izin alip gelebilir mi ona da guvenemiyorum. Dikis kismini dogum sonrasini hic dusunmemistim bile. Ilk 2 ay cok zorlayacqk yine. Kres desen 4 gun gitse 5.gunu muhakkak hasta bu cocuk, yok burnu akti, yok aksirdi tiksirdi diye eve gonderiyorlar. Ki cocuk hasta degil. Geliyor normal. Hasta olsa zaten ben gondermem. Luna'nin tozq alerjisi var, Zyrtec kullanmazsak hep burnu akiyor. Ama sirf burnu akmasin da eve gonderip durmasinlar diye cocugumu ilaca bogamam. Kisacasi kres isi de yalan. Son 2 ayin 1 ayi krese gitmemistir, oyle diyim. Napicam cok merak ediyorum iki cocukla. Ben dikisi falan dusunmemistim dedigim gibi. Dogumda Luna'nin kim yaninda olcakti derdim. Ama simdi dusununce haklisin. Belki de sadece arada Luna ile bile ilgilenseler iyi olabilir benim icin. Gerci babannenin hareket kalibiyeti kisitli bacagini kirdigindan ama dedesi yardim edebilir. Ne diyim Allah hepimize yardimci olsun.

Nette araştırdım 39 dan sonra veriliyormuş. Korktum aslında hiç sezaryen istemiyorum.
Sezeryani inan ekstra korkulari olmayan kmse.istemiyo. ama odaklanman gereken bu degil. Bak grupta birsuru kadin var. Kimi normal dogurmus kimi sezeryan dogurmus. kimi 2 gun sanciyla kimi pat diye epiduralli genel anestezili dolu dogum var. 2. 3. Yu doguruyolar. Gercekten bu kadar korkunc olsa cesaret edebilir miydik sence? Yolculugun nasil olduguna bakma sonuca odaklan. Bebegin kokusunu bi kere alinca heeeepsi geciyo inan

Hepsini not ettim canım valla bu bebekte çok rahatım sütüm de çok gelecek diye düşünüyorum
Kıza kakayı artık buna yapacağız dedim kız kakada hiç fire vermedi çişi 2 defa koltuğa 2 defa haliya 2 defa da yatağa kaçırdı çocuk haklı annesi yanlış yonlendirdi çiş ve kaka deseydim bunlar olmazdı o kadar masumlar ki aslında canım böylede zor oluyor eğilip kalkamıyorum hamilelikten önce baslamaliydim benim ki su kuşu suyla oynamak için kaç kez banyoya gittiğimizi hesap edemiyorum doğumdan sonra iylestikten sonra ogretirsin birşey olmaz birde her çocuk hazır olmayabiliyor takma yani canim bir süre iki bebe bezlenir babaları sağolsun

O kadar haklısın ki. Aman sağlıklı olarak nasıl gelecekse öyle olsun inşallah. Hepimiz için insan bazen düşünmeden edemiyor işte.

O kadar haklısın ki. Aman sağlıklı olarak nasıl gelecekse öyle olsun inşallah. Hepimiz için insan bazen düşünmeden edemiyor işte.
Hepimizin var korkusu illa ki ama onu o zaman dusunurum de gec. Ilk dogumda zaten.anlamiosun ki. Bi bakiosun dogmus. Cunku konuyla ilgili fikrin.yok en guzeli ilki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…