- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bende oyle istiyorum ya yeni dogan sunneti varmis oyle gittigim hastanede hic sormadimda unuttum.. olmadi hemen 40ı cikmadan yapilsin en guzeli bir an once olsun bitsinBen aslinda hastaneden cikmadan yapilsin istiyorum ama dogum yaptigim hastane cok yuksek fiyat istiyo. Yine oglumu sunnet ettirdigim cerraha goturcem o yuzden iyi olursam hastane cikisi gider yaptirir doneriz eve. Yoksa o hafta yaptiririz diye dusunuyorum.
Kan dolaşımının yavaşlamasından kaynaklanıyor.Kızlar ya benim bacaklarım çok üşüyor böyle olan varmı üst taraf terliyorum ama bacaklarım ısınmıyor bi türlü bu havada içlik giymek zorunda kaldım ama hala soğuk neden olabilir
Ayyy seni düşününce halime şükrettimmYalnız kalma isteğinden bahsetmeyin ağlarımÇünkü oldukça kalabalıklardayım. Ve eve dönünce bile sakinlik yok kaynana,gorümce gelcek inşallah 1 gece kalır gider yüzüne ne zaman gideceksin diye sorasım var.
Benim görümce sorunu hala sorun gördüğünüz gibiyakın olursa tabi sorun olur taşınmam lazm yoksa kurtuluş yok bana torun da geliyor ki tek gelin olmak da zor yeni gelinler bı geleydi şu kadına rahata ercem.
Alla alla, masaj yapinca kan devir daim ederz masaj dene cnmKızlar ya benim bacaklarım çok üşüyor böyle olan varmı üst taraf terliyorum ama bacaklarım ısınmıyor bi türlü bu havada içlik giymek zorunda kaldım ama hala soğuk neden olabilir
asaj yapınca anlık ısınıyor geçiyırAlla alla, masaj yapinca kan devir daim ederz masaj dene cnm
Ben menopozlu teyzeler mode on
Hale deniz daha uyumlu benceEveeeet bir isim sorusuyla karşınızdayım
Hale Deniz mi Hale Miray mı?
Ben teee cinsiyeti belli olmadığı zamandan beri Deniz istiyorum ama eşim hiç beğenmedi baştan beri o yüzden tek Deniz ismini kabul etmiyordu yanına bir isim de koyacağız dedik. Ben de Miray Deniz dedim bence çok da süper oldu ama şimdi de ya Miray ya Deniz diyor.
Kendi de niyahet doğurmama 5 kalaHale'yi önerdi, ben de beğendim Hale'yi.
İşin ilginç tarafı Deniz'i benim ailemde de benden başka beğenen yok. Çocuğa benden başka kimse Deniz demeyebilirYengem "onlar Hale desin biz Deniz deriz" demiş ama dayım, öz dayım "ben Deniz demem Hale derim" demiş anneme
Benim yemekten bağımsız ateş gibiyim, sıcak her an basiyorz yemek yeme felan değil yani. Zaten günlük şeker ölçümü yapıyorum endokrini takibindeyimM
asaj yapınca anlık ısınıyor geçiyırBirde pasta yedikten kaç saat sonra şeker ölçmek gerekir
Büyüdükçe zorlaniyor çocuklar canim problemleri artıyor benimde o yüzden niyetim erken yaptırmak nasip olursa inşallahOglumda hic bilemedik cocugun pipisinin ici iltihaplanmis o yuzden cok zorlandi keske yapisiklik olsa iltihap mahfetti cocugu bundada ayni seyi yasamak istemem birde dikisli olmamisti bezde olmasina ragmen 1 ay surdu iyilesmesi canim o yuzden dikisli olmasinida istiyorum 1 haftalikken doktor muanesine gidiliyodu demi.. o sirada uroloji doktorumuz var onunla goruscem gerekli olani soyler yapar zaten kendisi cocuk doktorunada danisirim.
Ben hazırlamıştım ufak tefek eksik kaldı. Onları da bu hafta ayarlar kapatırım çantayı artık.Bugün bebeğimin kıtafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiriyoruz yarında hastane çantasını hazırlayacağız..
Erken mi bilmiyorum ama kendime hiç güvenemiyorum doğum konusunda sanki 40 haftadan önce gelecek gibi hissediyorum :)
Varmı hastane çantasını hazırlayan
Benimde karnım küçük ama suyu normal hiç az demedilerHanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değilacaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?
Bende problem olmayacaksa yeni doğan sünneti istiyorum şişli Memorial yarın bilgi verecek ama 10 bin derler benim doğumuma 27 bin diyor orada tüp bebek yaptirdigim için indirimli 13 bin 600 TL diyor biraz fazla olur o yüzden 40'i çıkınca kendi çalıştığım hastanede farklı bir ilde yaptırayım diyorum maddi olarak da çok zorlamazBen aslinda hastaneden cikmadan yapilsin istiyorum ama dogum yaptigim hastane cok yuksek fiyat istiyo. Yine oglumu sunnet ettirdigim cerraha goturcem o yuzden iyi olursam hastane cikisi gider yaptirir doneriz eve. Yoksa o hafta yaptiririz diye dusunuyorum.
Banada öyle dedi doktorum şükür. Ama nebileyim bir aklıma takdımBenimde karnım küçük ama suyu normal hiç az demediler
Karın küçüklüğü yada büyüklüğü iç karınla ilgili olabilir. Suyun az olsa doktor bişey derdi canım. Benimde başından beri karnım büyük ama suyum normal :) genetik birde, anneminde büyük olurmuş ikiz mi doğurucan derlermişHanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değilacaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?
Bendede öyle yaBebeğin hareketlerinden rahatsız olup dursun diye o yöne yatan kaç anneyizkarnımın sol tarafını delecek artık bugün acımaya başladı eşim fikir verdi sola yat belki rahatsız olur durur yer değiştirir diye başta yattım ama durmadı bizimki içim de el vermedi:) sağ tarafa yattım bende bari vuruyorsa da etkisi az olsun diye ama yerini değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim
Ben ilk bebeğimde xiaomi kamera almıştım telefondan kontrol ediyordum gem uygun fiyatlı hemde fonksiyonel olmuştu. Evde olmadığımız zaman evide izleyebiliyoruz. Zaten ürünün yorumları hep bebek için alındığı yönünde ben çok memnunumKızlar bebek telsizi almak istiyorum kameralı olsun mu karar veremedim uygun yollu önerileriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?