2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyle istiyorum ya yeni dogan sunneti varmis oyle gittigim hastanede hic sormadimda unuttum.. olmadi hemen 40ı cikmadan yapilsin en guzeli bir an once olsun bitsin

Kızlar ya benim bacaklarım çok üşüyor böyle olan varmı üst taraf terliyorum ama bacaklarım ısınmıyor bi türlü bu havada içlik giymek zorunda kaldım ama hala soğuk neden olabilir

Ayyy seni düşününce halime şükrettimm senin görümce zaten maaşaallah bence ona artık bir dur demelisin bu anlamda eşinin ailesi de anlayışsız maalesef hiç başbaşa bırakalm demiyolar tawrin net olsun yoksam yandn sen bunlarla

Ağustos anneleri herkese selam.

Kordon kanı ve dokusu saklatma hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 ve sonraki gebeliklerini yaşayan ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım fikir verebilirler mi?

Kızlar ya benim bacaklarım çok üşüyor böyle olan varmı üst taraf terliyorum ama bacaklarım ısınmıyor bi türlü bu havada içlik giymek zorunda kaldım ama hala soğuk neden olabilir
Alla alla, masaj yapinca kan devir daim ederz masaj dene cnm

Ben menopozlu teyzeler mode on

Hale deniz daha uyumlu bence

M

asaj yapınca anlık ısınıyor geçiyır Birde pasta yedikten kaç saat sonra şeker ölçmek gerekir
Benim yemekten bağımsız ateş gibiyim, sıcak her an basiyorz yemek yeme felan değil yani. Zaten günlük şeker ölçümü yapıyorum endokrini takibindeyim

Büyüdükçe zorlaniyor çocuklar canim problemleri artıyor benimde o yüzden niyetim erken yaptırmak nasip olursa inşallah

Ben hazırlamıştım ufak tefek eksik kaldı. Onları da bu hafta ayarlar kapatırım çantayı artık.

Merhaba kızlar ben de 32. Haftaya girdim, ama artık buralara gelemiyorum. Doğum korkum var, doğumu bekleyen bir sürü insanız ya kaygılarım çok tetikleniyor.
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız. Sorunsuz ve keyifli bir doğum olur. Allah yardımcımız olsun çok çok öpüyorum hepinizi

Hanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değil acaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?

Benimde karnım küçük ama suyu normal hiç az demediler

Bende problem olmayacaksa yeni doğan sünneti istiyorum şişli Memorial yarın bilgi verecek ama 10 bin derler benim doğumuma 27 bin diyor orada tüp bebek yaptirdigim için indirimli 13 bin 600 TL diyor biraz fazla olur o yüzden 40'i çıkınca kendi çalıştığım hastanede farklı bir ilde yaptırayım diyorum maddi olarak da çok zorlamaz

Karın küçüklüğü yada büyüklüğü iç karınla ilgili olabilir. Suyun az olsa doktor bişey derdi canım. Benimde başından beri karnım büyük ama suyum normal :) genetik birde, anneminde büyük olurmuş ikiz mi doğurucan derlermiş

Bebeğin hareketlerinden rahatsız olup dursun diye o yöne yatan kaç anneyiz karnımın sol tarafını delecek artık bugün acımaya başladı eşim fikir verdi sola yat belki rahatsız olur durur yer değiştirir diye başta yattım ama durmadı bizimki içim de el vermedi:) sağ tarafa yattım bende bari vuruyorsa da etkisi az olsun diye ama yerini değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim

Bendede öyle ya hele akşamları gece 3-4gibisola vuruyor hep(( hep sağıma yatıyorum napiyim bende

Kızlar bebek telsizi almak istiyorum kameralı olsun mu karar veremedim uygun yollu önerileriniz nelerdir
Ben ilk bebeğimde xiaomi kamera almıştım telefondan kontrol ediyordum gem uygun fiyatlı hemde fonksiyonel olmuştu. Evde olmadığımız zaman evide izleyebiliyoruz. Zaten ürünün yorumları hep bebek için alındığı yönünde ben çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…