- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Karin kücüklügü bebek gelisimi yada suyla alakali olmaz canim iç karnın geniş demek .. oylesi daha iyi catlagin vs olmaz pek gelisimi sagligi iyiyse hic takma kafana oyle seyleri.Hanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değilacaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?
Bı gidiver için rahat etsin. Randevuya kaç gün varkiYıldım kasılmalardan.. acaba gitsem mi doktora yoksa randevu gunumumu beklesem bilemedim..
Kasılmalar sık oluyorsa gitmelisin canımYıldım kasılmalardan.. acaba gitsem mi doktora yoksa randevu gunumumu beklesem bilemedim..
Imzam cok guzel. Haftasina yorumuna kurban oldugumunGunaydin. Yine oksurmekten uyandim, nane limon kaynattim
Günaydın canımImzam cok guzel. Haftasina yorumuna kurban oldugumunDaha hala esyalarini yikayip utuleyemedim. Evde yalniz olmayi ve izinli olmayi bekliyorum. Derken 34. Haftayi da doldurucaz bu gidisle. Aslinda nerdeysr her seyi tamam bu hafta sonu Turkiyeden ismarladigim isim baskili hastane cikisi gelecek ve arkadasimdan bekledigim pompam sterilazor vs gelecek, her sey tamamen hazir oldugunda, tek bir seferde hazirlamak istedim, surekli ertelememin sebebi biraz da bu. Bebek arabasini belirledik Persembe almaya gidicez. Pijamalarin yani sira bir de yeni bir elbisem olsa fena olmaz diye dusundum. Iste hazir beklerken bu hafta onlari alip alisveris ve hazirlik faslini tamamen kapaticam insallah. Isteyse son 3 haftam... 13 gun mesaim var kaldi toplamda. Resmen gun degil, saat sayiyorum. Ha son olarak basindan beri planladigim gibi, bu hafta doldugunda 34+0'da pilates topunda egzersizlere başlıyorum Artik zamani geldi. Cok heyecanli.
Yıldım kasılmalardan.. acaba gitsem mi doktora yoksa randevu gunumumu beklesem bilemedim..
Ne gibi kasılmalar oluyorki? Belki bugün gidesin bir doktora. Zaten nst haftamızda geldi. 32den yaptırıcaktı benim doktor.Karin kücüklügü bebek gelisimi yada suyla alakali olmaz canim iç karnın geniş demek .. oylesi daha iyi catlagin vs olmaz pek gelisimi sagligi iyiyse hic takma kafana oyle seyleri.
Geçmiş olsunGunaydin. Yine oksurmekten uyandim, nane limon kaynattim
Sag ol, tesekkur ederim. Giciklaniyo balgam atmaya calisiyorum. Surup fln kullanabilsem gecerdi sanirim. Surekli bogazimi yumusatsin diye sicak seyler iciyorum pastil yiyorum. ☹Geçmiş olsunNeden varki öksürük? Hastalık daha geçmedimi? Ben fazla yatınca reflüden boğazım yanıyor sürekli bir öksürmeye başlıyorum
GünaydınImzam cok guzel. Haftasina yorumuna kurban oldugumunDaha hala esyalarini yikayip utuleyemedim. Evde yalniz olmayi ve izinli olmayi bekliyorum. Derken 34. Haftayi da doldurucaz bu gidisle. Aslinda nerdeysr her seyi tamam bu hafta sonu Turkiyeden ismarladigim isim baskili hastane cikisi gelecek ve arkadasimdan bekledigim pompam sterilazor vs gelecek, her sey tamamen hazir oldugunda, tek bir seferde hazirlamak istedim, surekli ertelememin sebebi biraz da bu. Bebek arabasini belirledik Persembe almaya gidicez. Pijamalarin yani sira bir de yeni bir elbisem olsa fena olmaz diye dusundum. Iste hazir beklerken bu hafta onlari alip alisveris ve hazirlik faslini tamamen kapaticam insallah. Isteyse son 3 haftam... 13 gun mesaim var kaldi toplamda. Resmen gun degil, saat sayiyorum. Ha son olarak basindan beri planladigim gibi, bu hafta doldugunda 34+0'da pilates topunda egzersizlere başlıyorum Artik zamani geldi. Cok heyecanli.
Oooo Günaydın bende 32+6 oldum. Hepimize maşallah32+0 dan herkeslere G ü n a a a a y d ı ı n n
GünaydınGünaydın kızlar, işteki son haftam çok mutluyum
Hayırlısı olsun inşallah. Bebişlere bağlı her şey. Onlar nasıl isterse öyle oluyor.Arkadaşlar biz bebisimle yarın 34 haftalik oluyoruz bu ayın 28öncede randevu gunumuz umarım hakkımızda hayirlisi olur ama benim gönlüm bebisimin dönüp normal dogum yapmam hayirlisi olsun öyle heyecanliyim ki bir an once randevu gunumuz gelse diyorum bu sefer insallah yine cinsiyetini sorucam bu zamana kadar bana sadece bir kere bakti o zaman gördü erkek dedi kesin de dedi son kontrolümüzde bebek ters dönmüş kafası biraz büyük falan deyince benim hiç aklıma cinsiyetini sormak gelmedi valla insallah bu sefer sorucam
Aynen hayırlısı bakalimGünaydınAllah kolaylık versin. Bende heycanlandım baya. Bu hafta sonu son eksikleri de halledip valizi kapatacağım. En büyük eksikliğim doktor. Hala bir doktor bulamadım nasıl yapacağım bilmiyorum.
Oooo Günaydın bende 32+6 oldum. Hepimize maşallah
Günaydınay iş bitince de bir süre Bi boşluğa düşersin insan çok alışmış oluyor.
Hayırlısı olsun inşallah. Bebişlere bağlı her şey. Onlar nasıl isterse öyle oluyor.
Vicdaniniz curusun deseydin paralara bak. Ben kayseri memorialde yaptim ilk dogumu epidural dahil 3 bin vermistim.2018 de. Smdi 9 istiyolar o bile cok kaldi ki 27 yani. Sunneti de 350 ye yaptirmistim o zaman ozel muayenehanesinde doktorun smdi 900 mus. Hastaneye gidip ayni doktora yaptirirsan daha uygunmus ama hastane politikasi geregi genel anestezili yapiyomus. Genel olmasin diye muayenehanede yaptirdik.yine oyle olur. Sen de bence kendi calistigin yerde yaptir memorial cildirmisBende problem olmayacaksa yeni doğan sünneti istiyorum şişli Memorial yarın bilgi verecek ama 10 bin derler benim doğumuma 27 bin diyor orada tüp bebek yaptirdigim için indirimli 13 bin 600 TL diyor biraz fazla olur o yüzden 40'i çıkınca kendi çalıştığım hastanede farklı bir ilde yaptırayım diyorum maddi olarak da çok zorlamaz
Aynen canım ya bakalim hayirlisi gönlüm tabi normal doğumdan yanaGünaydınAllah kolaylık versin. Bende heycanlandım baya. Bu hafta sonu son eksikleri de halledip valizi kapatacağım. En büyük eksikliğim doktor. Hala bir doktor bulamadım nasıl yapacağım bilmiyorum.
Oooo Günaydın bende 32+6 oldum. Hepimize maşallah
Günaydınay iş bitince de bir süre Bi boşluğa düşersin insan çok alışmış oluyor.
Hayırlısı olsun inşallah. Bebişlere bağlı her şey. Onlar nasıl isterse öyle oluyor.
Okudukca bitti mi acaba yol diye dusunuyodum sen yazdin. Kazasiz belasiz bitmesine sevindim. Devletin de ozelin de sartlarina bi bak hangisi sinerse icine o olur insallahGünaydınlar
Dün akşam geldik sonunda manavgata. Çok özlemişim iyiki gelmişiz. Tek sorunum doktor.Perşembe günü iyi dedikleri bir doktor için devlet hastanesinden randevu aldım. Eğer öyle ise onunla devam edeceğim. Ama ekstra cepte dursun diye 2 özel hastane ile de görüşeceğim. Bakalım inşallah içime sinen bir doktor bulurum. Şekerime 3 gün boyunca asla dikkat edemedim ama bugün sıkı bir diyete başlıyorum.
Bende öyle istiyorum ama en son gittiğimde dönmemişti daha.Aynen canım ya bakalim hayirlisi gönlüm tabi normal doğumdan yana
Ay bitti bitti şükür. Ama bizde bitmişiz. Duş alıp Yattığım gibi uyumuşum. Adana da dinlenmesek çok kötü olurdum. Dün aşırı mide ağrısı çekiyordum. Aynen öyle yapayım diyorum. Şu perşembe Bi geleydi.Okudukca bitti mi acaba yol diye dusunuyodum sen yazdin. Kazasiz belasiz bitmesine sevindim. Devletin de ozelin de sartlarina bi bak hangisi sinerse icine o olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?