Yok cnm ya boşluğa düşcek çok vaktim olmaz, çok işim var, kızın odası boyancak, sonra komple bir temizlikçi gelmesi lazım eve, bende dolap içlerine girişcem, odasını demonte aldık onlar kurulcak eşyalarını yıka ütüle yerleştirGünaydınAllah kolaylık versin. Bende heycanlandım baya. Bu hafta sonu son eksikleri de halledip valizi kapatacağım. En büyük eksikliğim doktor. Hala bir doktor bulamadım nasıl yapacağım bilmiyorum.
Oooo Günaydın bende 32+6 oldum. Hepimize maşallah
Günaydınay iş bitince de bir süre Bi boşluğa düşersin insan çok alışmış oluyor.
Hayırlısı olsun inşallah. Bebişlere bağlı her şey. Onlar nasıl isterse öyle oluyor.
Kız ne biliyim iş temposu Bi farklı oluyor ondan dedim. Ben düğün zamanında işten çıktığımda vaktim olmasa da çok aramıştım işi o tempoyu.Yok cnm ya boşluğa düşcek çok vaktim olmaz, çok işim var, kızın odası boyancak, sonra komple bir temizlikçi gelmesi lazım eve, bende dolap içlerine girişcem, odasını demonte aldık onlar kurulcak eşyalarını yıka ütüle yerleştirdaha ufak tefek eksiklikleri var onlar alıncak bide
Senin kac haftalik canimBende öyle istiyorum ama en son gittiğimde dönmemişti daha.
Ay bitti bitti şükür. Ama bizde bitmişiz. Duş alıp Yattığım gibi uyumuşum. Adana da dinlenmesek çok kötü olurdum. Dün aşırı mide ağrısı çekiyordum. Aynen öyle yapayım diyorum. Şu perşembe Bi geleydi.
Kız kaç aydır oturuyorum boş boş zaten ne temposuKız ne biliyim iş temposu Bi farklı oluyor ondan dedim. Ben düğün zamanında işten çıktığımda vaktim olmasa da çok aramıştım işi o tempoyu.
Yarın 33+0 olacağız.Senin kac haftalik canim
Amaaaa sen ondan böylesin.Kız kaç aydır oturuyorum boş boş zaten ne temposuidari izne çıkıcam diye bütün işlerimi devrettim idari izni kaldırdılar sonrasında da şef ve müdürüm yorma kendini boşver işi devrettiğin arkadaşa danışmanlık yapmaya devam et dedi, arkadaşın yapamadığı bilmediği yerde işi öğretmek dışında bişey yapmıyorum
Cantayi kapatip tum.isi bitirince bosluga dusuluyo valla. Oglumda 32 de cantayi kapinin yanina koymustum. Sonra bekle ki 40 olsunKız ne biliyim iş temposu Bi farklı oluyor ondan dedim. Ben düğün zamanında işten çıktığımda vaktim olmasa da çok aramıştım işi o tempoyu.
Geçmiş olsun canım.Sag ol, tesekkur ederim. Giciklaniyo balgam atmaya calisiyorum. Surup fln kullanabilsem gecerdi sanirim. Surekli bogazimi yumusatsin diye sicak seyler iciyorum pastil yiyorum. ☹
Canim iç karnin geniştir ondan küçüktür korkmaHanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değilacaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?
Bende 34/35 te falan hazırlıyım çantayı diyorum erken diyolarCantayi kapatip tum.isi bitirince bosluga dusuluyo valla. Oglumda 32 de cantayi kapinin yanina koymustum. Sonra bekle ki 40 olsun
Yarın 33+0 olacağız.
Amaaaa sen ondan böylesin.baştan alışmışsın. Tamam o zaman normal böyle düşünmen
Canım İstanbul'da fiyatlar hep uçuk Medical Park'ta muayeneye gidiyordum oradada doktor muayenesine 450 TL veriyordum eğer doğumu şimdi ödersem ,10 bin doğum olduğu zaman ödersem 12 bin olurmuş çalışanları aşırı tuhaf doktorumda zaten değişiktiVicdaniniz curusun deseydin paralara bak. Ben kayseri memorialde yaptim ilk dogumu epidural dahil 3 bin vermistim.2018 de. Smdi 9 istiyolar o bile cok kaldi ki 27 yani. Sunneti de 350 ye yaptirmistim o zaman ozel muayenehanesinde doktorun smdi 900 mus. Hastaneye gidip ayni doktora yaptirirsan daha uygunmus ama hastane politikasi geregi genel anestezili yapiyomus. Genel olmasin diye muayenehanede yaptirdik.yine oyle olur. Sen de bence kendi calistigin yerde yaptir memorial cildirmis
4.ayda yaptırmıstık bizErkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman
Hala devam etmiyor değil mi? Çünkü doktor düzenli sancı ve kısalmayı göz alarak serum yapabilirdi engellemek için. Bu sancılar ile tabiki doğum olmaz 100-150-180leri bulması gerekiyor. Umarım geçmiştir şuan için canımKızlar 33+5 teyim bugün bir sorum olacak benim dünden beri adet sancısından daha ağrılı sancılarım bar böyle giriyor 2 dakika çok sert sürüyor sonra hafiflemeye başlıyor. Ve dünden beri karnım 5 dakika 10 dakikada bir sertleşip gevşiyor nst de düzenli sancı çıktı ama 40 yazan yere kadar ulaşıyor dağ görüntü oluştu nst kağıdında aynı aralıklarla doktor çok büyük sancılar olmadığını söyledi ama biraz telaşlandım açılma vs yok. Sadece rahim ağzında kısalma var 32mm olmuş bu kadar böyle bir duru. Yaşayan oldumu. Nst kağıdı elimde yok ama benimkine benzeten bir tane nette buldum onu atıyorum
Gözün aydın sonunda sağ salim varmissiniz inşallah iyi bir doktor en kısa sürede bulursunGünaydınlar
Dün akşam geldik sonunda manavgata. Çok özlemişim iyiki gelmişiz. Tek sorunum doktor.Perşembe günü iyi dedikleri bir doktor için devlet hastanesinden randevu aldım. Eğer öyle ise onunla devam edeceğim. Ama ekstra cepte dursun diye 2 özel hastane ile de görüşeceğim. Bakalım inşallah içime sinen bir doktor bulurum. Şekerime 3 gün boyunca asla dikkat edemedim ama bugün sıkı bir diyete başlıyorum.
bende perşembe günü çalışabilir raporu alacağım, bayrama kadar çalışmaya devam. 35te izine çıkmayı düşünüyorum, ağırlaştım artık. işyerinde merdiven in çık, trafikte araba kullan yorar beni. evde yatar beklerim bebişi :)kızlar günaydın.
izne çıkan var mı neler yapıyosunuz?
ben bugün 32+0 çalışabilir raporu için doktora gidicem ilk kez nst ye de giricem. 1 2 haftaya da yavaştan çantayı hazırlarım sanki artık
Hahah ya doktor bana en fazla 39 a kadar beklersin diyince güvendim onaCantayi kapatip tum.isi bitirince bosluga dusuluyo valla. Oglumda 32 de cantayi kapinin yanina koymustum. Sonra bekle ki 40 olsun
Maşallahbenimde yarin 34 olucak
Ay benimde öyleydi. Her işi kv yapıyordu. Kendim yapamadığım için rahatsız hissediyordum. Ona yüklenince her iş. Şimdi onun evindeyim istediğini yapsın rahatımGünaydin kizlar ev ayakta ellerim ayaklarim şiş çok sukur odamiz boyandi çagla yeşili yaptirdim duvarlarini akşamla odadaki dolaplari eşimle kardesi balkona tasiyacak ablamda yarin gelip yerlestirecek insallah diger ablam dun cam balkonu silip temizledi ev üstüme üstüme geliyor kendi işimi kendim yapamamam çok sinir bozucu benim işimi başkasinin yapmasi daha sinir bozucu aglayasim geliyor süreklipazar günü kiz istemeye sehir disina gidecegiz diye de randevumu cumartesiye cektim içim rahat etsin diye
Sağol canım. İnşallah bulurum ama bakalım perşembeden sonra başlayacağız araştırmaya. Korkum bulsak bile doktorum kabul etmemesiGözün aydın sonunda sağ salim varmissiniz inşallah iyi bir doktor en kısa sürede bulursun
Yok ya belli olmuyo pat diye gelse nasil hazirlicaksin hazir dursun da erken hazirlamis olayim yeter ki diye dusunuyorum ben.Bende 34/35 te falan hazırlıyım çantayı diyorum erken diyolar
Benm.muayene de 440 olmus. Cilginlar gibi artiriolar fiyatiCanım İstanbul'da fiyatlar hep uçuk Medical Park'ta muayeneye gidiyordum oradada doktor muayenesine 450 TL veriyordum eğer doğumu şimdi ödersem ,10 bin doğum olduğu zaman ödersem 12 bin olurmuş çalışanları aşırı tuhaf doktorumda zaten değişikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?