2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm ya boşluğa düşcek çok vaktim olmaz, çok işim var, kızın odası boyancak, sonra komple bir temizlikçi gelmesi lazım eve, bende dolap içlerine girişcem, odasını demonte aldık onlar kurulcak eşyalarını yıka ütüle yerleştir daha ufak tefek eksiklikleri var onlar alıncak bide

Kız ne biliyim iş temposu Bi farklı oluyor ondan dedim. Ben düğün zamanında işten çıktığımda vaktim olmasa da çok aramıştım işi o tempoyu.

Senin kac haftalik canim

Kız ne biliyim iş temposu Bi farklı oluyor ondan dedim. Ben düğün zamanında işten çıktığımda vaktim olmasa da çok aramıştım işi o tempoyu.
Kız kaç aydır oturuyorum boş boş zaten ne temposu idari izne çıkıcam diye bütün işlerimi devrettim idari izni kaldırdılar sonrasında da şef ve müdürüm yorma kendini boşver işi devrettiğin arkadaşa danışmanlık yapmaya devam et dedi, arkadaşın yapamadığı bilmediği yerde işi öğretmek dışında bişey yapmıyorum

Senin kac haftalik canim
Yarın 33+0 olacağız.
Amaaaa sen ondan böylesin. baştan alışmışsın. Tamam o zaman normal böyle düşünmen

kızlar günaydın.
izne çıkan var mı neler yapıyosunuz?
ben bugün 32+0 çalışabilir raporu için doktora gidicem ilk kez nst ye de giricem. 1 2 haftaya da yavaştan çantayı hazırlarım sanki artık

Canim iç karnin geniştir ondan küçüktür korkma

Günaydin kizlar ev ayakta ellerim ayaklarim şiş çok sukur odamiz boyandi çagla yeşili yaptirdim duvarlarini akşamla odadaki dolaplari eşimle kardesi balkona tasiyacak ablamda yarin gelip yerlestirecek insallah diger ablam dun cam balkonu silip temizledi ev üstüme üstüme geliyor kendi işimi kendim yapamamam çok sinir bozucu benim işimi başkasinin yapmasi daha sinir bozucu aglayasim geliyor sürekli pazar günü kiz istemeye sehir disina gidecegiz diye de randevumu cumartesiye cektim içim rahat etsin diye

Canım İstanbul'da fiyatlar hep uçuk Medical Park'ta muayeneye gidiyordum oradada doktor muayenesine 450 TL veriyordum eğer doğumu şimdi ödersem ,10 bin doğum olduğu zaman ödersem 12 bin olurmuş çalışanları aşırı tuhaf doktorumda zaten değişikti

Hala devam etmiyor değil mi? Çünkü doktor düzenli sancı ve kısalmayı göz alarak serum yapabilirdi engellemek için. Bu sancılar ile tabiki doğum olmaz 100-150-180leri bulması gerekiyor. Umarım geçmiştir şuan için canım

Gözün aydın sonunda sağ salim varmissiniz inşallah iyi bir doktor en kısa sürede bulursun

kızlar günaydın.
izne çıkan var mı neler yapıyosunuz?
ben bugün 32+0 çalışabilir raporu için doktora gidicem ilk kez nst ye de giricem. 1 2 haftaya da yavaştan çantayı hazırlarım sanki artık
bende perşembe günü çalışabilir raporu alacağım, bayrama kadar çalışmaya devam. 35te izine çıkmayı düşünüyorum, ağırlaştım artık. işyerinde merdiven in çık, trafikte araba kullan yorar beni. evde yatar beklerim bebişi :)
valize koyulacaklar hazır, hurçlanmış şekilde ama niyeyse elim valize koymaya gitmiyor erteliyorum hep :) çünkü sonra yapacak iş kalmayacak boş boş oturmak istemiyorum :)

Arkadaşlar bana kızmayın ama ben sezeryandan çekiniyorum biraz ya sezeryan olsa tam baygın olurum diye düşündüm kuzenim 2 çocuğu var 2 side sezeryan olmuş bence tam bayılma isteme dedi uyanık ol belden assagisi uyusuk onada iğne vuruyorlarmis belden normalde kan verdiğim zaman hiç korkmam kolumu çekmem ama ne bileyim sırttan beni cekindiriyor biraz bide kuzenim igne vurulurken hareket etme tehlike dedi ondan cekiniyorum ya hareket etsem e ondan sonra hicbirsey hissetmiyorsun dedi o an hissedermiyim acaba acaba heyecan cok yapar korkarmiyim diye dusunmuyorda değilim e sonra uyanık olduğum için bebegimi görmem çok güzel ondan sonra agri oluyor ama agrim var dediğinde agri kesici iğne vuruyorlarmis o iyi ondan aonra cok agrim olurmu birde normal dogum yapmışım 2 çocuktada normal doguma tecrübeliyim sezeryan olursa ilk olucak ondan korkuyorum sezeryan olan arkadaslarim yorumlarinizi bekliyorum nasil oluyor neler yaşadınız bana anlatın ne olur

Cantayi kapatip tum.isi bitirince bosluga dusuluyo valla. Oglumda 32 de cantayi kapinin yanina koymustum. Sonra bekle ki 40 olsun
Hahah ya doktor bana en fazla 39 a kadar beklersin diyince güvendim ona
benimde yarin 34 olucak
Maşallah tam 1 hafta var aramızda o zaman. Sen bence temmuzda doğurursun
Ay benimde öyleydi. Her işi kv yapıyordu. Kendim yapamadığım için rahatsız hissediyordum. Ona yüklenince her iş. Şimdi onun evindeyim istediğini yapsın rahatım dikkatli gidin yol yoruyor.
Gözün aydın sonunda sağ salim varmissiniz inşallah iyi bir doktor en kısa sürede bulursun
Sağol canım. İnşallah bulurum ama bakalım perşembeden sonra başlayacağız araştırmaya. Korkum bulsak bile doktorum kabul etmemesi

Bende 34/35 te falan hazırlıyım çantayı diyorum erken diyolar
Yok ya belli olmuyo pat diye gelse nasil hazirlicaksin hazir dursun da erken hazirlamis olayim yeter ki diye dusunuyorum ben.
Benm.muayene de 440 olmus. Cilginlar gibi artiriolar fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…