2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ya belli olmuyo pat diye gelse nasil hazirlicaksin hazir dursun da erken hazirlamis olayim yeter ki diye dusunuyorum ben.

Benm.muayene de 440 olmus. Cilginlar gibi artiriolar fiyati
Senin özel sigorta mi NST çok pahalı memorialde 800 TL diyorlar tüp bebek tedavisi olduğu için 300 TL neredeyse muayene parası kadar ayy şimdi aradılar sünnet için lokal anestezi ile 4.500 TL genel anesteziyle 5.500 TL yenidoğan sünneti de yapılıyormuş ilk gün doğunca yaptırmam ama ertesi gün yaptırabilirim

Ayy yok korkma kabul ediyorlar seninle aynı haftalardayiz geçen hafta doktorumu değiştirdim sinirlerimi bozdu şimdi eski doğum yaptığım ve tüp bebek tedavisi olduğum hastaneye gidiyorum pahalı ama en azından içim rahat olsun napayım bir hafta muayene diğer hafta kontrolüm oluyor istediğin saatte de arayabilirsin diyor bir problem olursa da saat farketmez ben gelirim hastaneye diyor

Aralıklarla devam ediyor ama o gün ki gibi şiddetli değil. Karnımın kasılmaları da düzenli olarak devama diyor sancıyı sürekli hissetmiyorum ama bebek düzenli aralıklarla sertleşip gevşiyor karnımda

İnşallah İnşallah. Ben aradığımda bana kabul etmeyebilir doktor falan demişlerdi

Kızlar doğumhaneye vereceğiz takımın içine penye battaniye mi müslin mi koyacaksınız?

Benim karnım da küçük gecen carsamba doktordaydım hatta su fazlalıgım vardı öncesinde şimdi azalmıs iyi dedi doktor ama karnımda bi fark yapmadı. Kiminin yana genişler kiminin öne kiminin organları kücüktür karnında yer vardır, endise etme bence

Ay ben de cocuk hareket edince daha fazla etsin diye put kesiliyorum hic hareket etmiyorum

Nst fiyatindan hiiic haberm yok henuz o kadar degildir ya. Gecen yil 67 tlydi

32 den selamlar herkese. Bugün kontrole gideceğim calıaabilir raporu alacagım . Sonrasında da oglumun geçmeyen öksürügü için onu kontrole götüreceğim.

Ic karnında alakalı, geniş demek ki. Suyun eksikligi hafta ile alakalı değil ki, 16.haftada suyu çok azalanalr oluyor. Zamanı yok yani cnm, kendi kendine kurup stres yaratma. Veya çok kilo alinca bebek büyük olmuyor, arkadaşım 20 kg aldı gebelikte 34.haftada 2 kg in altında doğum yaptı. Karın büyüklüğünde veya anne kilosu ile ilgili değil bu tarz şeyler.

Yıldım kasılmalardan.. acaba gitsem mi doktora yoksa randevu gunumumu beklesem bilemedim..

Kasılmalar gelip hızlı geliyorsa sorun yoktur muhtemelen. Uzun uzunngecmiyirsa doktora danismakta fayda var
kızlar günaydın.
izne çıkan var mı neler yapıyosunuz?
ben bugün 32+0 çalışabilir raporu için doktora gidicem ilk kez nst ye de giricem. 1 2 haftaya da yavaştan çantayı hazırlarım sanki artık

2 haftadır heyet raporluyum, 2 hafta sonra da 32.hafta iznine çıkacağım. Daha yeni mobilya siparişi verdik, bebek arabası aldık bunlarda ugrastim valla. Cantayi ben de hazirlamadim, onu hazirlarim.su sira

Epidural başka, ben genel anestezi oldum. Doktor 3 e kadar saydirdi bir daha uyandığında her şey bitmişti. Ameliyat dair hicbsey yok aklinda. Sonra.odana cikariyorlar. Korkulacak bir şey değil, ne doğum sqncisi ne agrisi, hiçbir şey olmuyor.

Ay listeye baktim, dogumu Agustos ayi sonunda en gec gorunen annemiz bile 30. hafta icerisinde. Grupca 30lari gorduk sukurler olsun. Darisi 34. ve ileri haftalara. 4 hafta sonra grupca kutlamalari baslatabiliriz.

Ben de 32 yi hayırlısıyla görsem, bebem.2kg olsa inşallah, sonrası daha rahat gececek bu hafta doktor var heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…