- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Senin özel sigorta mi NST çok pahalı memorialde 800 TL diyorlar tüp bebek tedavisi olduğu için 300 TLYok ya belli olmuyo pat diye gelse nasil hazirlicaksin hazir dursun da erken hazirlamis olayim yeter ki diye dusunuyorum ben.
Benm.muayene de 440 olmus. Cilginlar gibi artiriolar fiyati
Ayy yok korkma kabul ediyorlar seninle aynı haftalardayiz geçen hafta doktorumu değiştirdim sinirlerimi bozdu şimdi eski doğum yaptığım ve tüp bebek tedavisi olduğum hastaneye gidiyorum pahalı ama en azından içim rahat olsun napayım bir hafta muayene diğer hafta kontrolüm oluyor istediğin saatte de arayabilirsin diyor bir problem olursa da saat farketmez ben gelirim hastaneye diyorHahah ya doktor bana en fazla 39 a kadar beklersin diyince güvendim ona
Maşallahtam 1 hafta var aramızda o zaman. Sen bence temmuzda doğurursun
Ay benimde öyleydi. Her işi kv yapıyordu. Kendim yapamadığım için rahatsız hissediyordum. Ona yüklenince her iş. Şimdi onun evindeyim istediğini yapsın rahatımdikkatli gidin yol yoruyor.
Sağol canım. İnşallah bulurum ama bakalım perşembeden sonra başlayacağız araştırmaya. Korkum bulsak bile doktorum kabul etmemesi
Aralıklarla devam ediyor ama o gün ki gibi şiddetli değil. Karnımın kasılmaları da düzenli olarak devama diyor sancıyı sürekli hissetmiyorum ama bebek düzenli aralıklarla sertleşip gevşiyor karnımdaHala devam etmiyor değil mi? Çünkü doktor düzenli sancı ve kısalmayı göz alarak serum yapabilirdi engellemek için. Bu sancılar ile tabiki doğum olmaz 100-150-180leri bulması gerekiyor. Umarım geçmiştir şuan için canım
İnşallah İnşallah. Ben aradığımda bana kabul etmeyebilir doktor falan demişlerdiAyy yok korkma kabul ediyorlar seninle aynı haftalardayiz geçen hafta doktorumu değiştirdim sinirlerimi bozdu şimdi eski doğum yaptığım ve tüp bebek tedavisi olduğum hastaneye gidiyorum pahalı ama en azından içim rahat olsun napayım bir hafta muayene diğer hafta kontrolüm oluyor istediğin saatte de arayabilirsin diyor bir problem olursa da saat farketmez ben gelirim hastaneye diyor
Devleti bilemiyorum gidersin kabul etmezse özele gidersin kesin kabul eder nasibinde neresi varsa hayırlısı orası olur inşallah canımİnşallah İnşallah. Ben aradığımda bana kabul etmeyebilir doktor falan demişlerdi
Aynen öyle hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahDevleti bilemiyorum gidersin kabul etmezse özele gidersin kesin kabul eder nasibinde neresi varsa hayırlısı orası olur inşallah canım
Benim karnım da küçük gecen carsamba doktordaydım hatta su fazlalıgım vardı öncesinde şimdi azalmıs iyi dedi doktor ama karnımda bi fark yapmadı. Kiminin yana genişler kiminin öne kiminin organları kücüktür karnında yer vardır, endise etme benceHanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değilacaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?
Ay ben de cocuk hareket edince daha fazla etsin diye put kesiliyorum hic hareket etmiyorumBebeğin hareketlerinden rahatsız olup dursun diye o yöne yatan kaç anneyizkarnımın sol tarafını delecek artık bugün acımaya başladı eşim fikir verdi sola yat belki rahatsız olur durur yer değiştirir diye başta yattım ama durmadı bizimki içim de el vermedi:) sağ tarafa yattım bende bari vuruyorsa da etkisi az olsun diye ama yerini değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim
Nst fiyatindan hiiic haberm yok henuz o kadar degildir ya. Gecen yil 67 tlydiSenin özel sigorta mi NST çok pahalı memorialde 800 TL diyorlar tüp bebek tedavisi olduğu için 300 TLneredeyse muayene parası kadar ayy şimdi aradılar sünnet için lokal anestezi ile 4.500 TL genel anesteziyle 5.500 TL yenidoğan sünneti de yapılıyormuş ilk gün doğunca yaptırmam ama ertesi gün yaptırabilirim
penyede koy canım. bende ikisi de varKızlar doğumhaneye vereceğiz takımın içine penye battaniye mi müslin mi koyacaksınız?
gecen hafta 60 tl ödedim benNst fiyatindan hiiic haberm yok henuz o kadar degildir ya. Gecen yil 67 tlydi
Cok uygun bencegecen hafta 60 tl ödedim ben
Ben 30 tl ödemiştimNst fiyatindan hiiic haberm yok henuz o kadar degildir ya. Gecen yil 67 tlydi
Tamam canım teşekkür ederimpenyede koy canım. bende ikisi de var
2019 da 150 tl'di canım 2019'da orada doğum yaptım bir gecede 10 tane NST cekmislerdiNst fiyatindan hiiic haberm yok henuz o kadar degildir ya. Gecen yil 67 tlydi
Dogum icin yatis verilince yine mi nst parasi aldilar yanlis mi anladim2019 da 150 tl'di canım 2019'da orada doğum yaptım bir gecede 10 tane NST cekmislerdigeçen hafta NST çektirdim canım burada 300 TL
Hanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değilacaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?
Yıldım kasılmalardan.. acaba gitsem mi doktora yoksa randevu gunumumu beklesem bilemedim..
kızlar günaydın.
izne çıkan var mı neler yapıyosunuz?
ben bugün 32+0 çalışabilir raporu için doktora gidicem ilk kez nst ye de giricem. 1 2 haftaya da yavaştan çantayı hazırlarım sanki artık
Arkadaşlar bana kızmayın ama ben sezeryandan çekiniyorum biraz ya sezeryan olsa tam baygın olurum diye düşündüm kuzenim 2 çocuğu var 2 side sezeryan olmuş bence tam bayılma isteme dedi uyanık ol belden assagisi uyusuk onada iğne vuruyorlarmis belden normalde kan verdiğim zaman hiç korkmam kolumu çekmem ama ne bileyim sırttan beni cekindiriyor biraz bide kuzenim igne vurulurken hareket etme tehlike dedi ondan cekiniyorum ya hareket etsem e ondan sonra hicbirsey hissetmiyorsun dedi o an hissedermiyim acaba acaba heyecan cok yapar korkarmiyim diye dusunmuyorda değilim e sonra uyanık olduğum için bebegimi görmem çok güzel ondan sonra agri oluyor ama agrim var dediğinde agri kesici iğne vuruyorlarmis o iyi ondan aonra cok agrim olurmu birde normal dogum yapmışım 2 çocuktada normal doguma tecrübeliyim sezeryan olursa ilk olucak ondan korkuyorum sezeryan olan arkadaslarim yorumlarinizi bekliyorum nasil oluyor neler yaşadınız bana anlatın ne olur
Ay listeye baktim, dogumu Agustos ayi sonunda en gec gorunen annemiz bile 30. hafta icerisinde. Grupca 30lari gorduk sukurler olsun. Darisi 34. ve ileri haftalara. 4 hafta sonra grupca kutlamalari baslatabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?