2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genel anestezi dediğiniz tam bayilmami

Dogum icin yatis verilince yine mi nst parasi aldilar yanlis mi anladim ay ben bi arayip ogreneyim
Yok canım 2019'da ben o zaman preeklampsi geçirdim 12 gün yatış yapıldı bir gecede 10 tane NST cekiyorlardi artı doğum 50 binden fazla para ödedik geçen hafta da NST'ye 300 TL ödedim arayıp sorarsan birde şişli memorial olarak sor canim

Temmuzdami olur diyorsun

Ay listeye baktim, dogumu Agustos ayi sonunda en gec gorunen annemiz bile 30. hafta icerisinde. Grupca 30lari gorduk sukurler olsun. Darisi 34. ve ileri haftalara. 4 hafta sonra grupca kutlamalari baslatabiliriz.
Ay cok az kaldi dimi. Regle 2 gun.kala mi ne ogrenmistim zaman hic gecmiyodu nasi gecmis

Teşekkür ederim rahatladım. Bende gitdim bugün doktora normal şükür her şey

Aradim sordum kiz beni cildirtti. Nstyi soruyorum.biz goruntuleyemiyoruz diyo organizasyon sirketini soruyoruz bizim bilgimiz.yok diyo. Bosluk doldursun diye oturuyo sanki

Aradim sordum kiz beni cildirtti. Nstyi soruyorum.biz goruntuleyemiyoruz diyo organizasyon sirketini soruyoruz bizim bilgimiz.yok diyo. Bosluk doldursun diye oturuyo sanki
Canım sen not bırakıyorsun Medical fiyatlandırma sana dönüyor şimdi bahçelievler memoriali sordum aynısı doktor 900 TL benim doktorum da 900 TL indirim yapıldığı için 450 TL ödedim NST için de 800 TL dediler indirimli halı 300 TL ödedim İstanbul'da yaşanmaz yahu

kızlar selam, 32. haftadan sonra çalışabilir raporu mu almam gerekiyor? almadan işe devam edemez miyim bilen yazabilir mi, bi de atıyorum 32. haftadan sonra izne ayrılmak istesem neler yapmam gerekiyor

Bel kasik agrisi birde bebek karnimda sertlesiyor

merhaba, bende medical park a gidiyorum, fiyat için görüşmeye gittğimde önceden anlaşalım edelim mevzusu bizde yok dediler o gün gelince neyse ona göre ödüyosunuz dediler, eğer kabul etseydıler sımdıden anlaşıcaktım ama etmediler sizde nasıl önceden ödeyin anlaşalım dediler anlayamadım hangi ilçesi sizin?

Bazen uzun bazen kisa sürüyor sıklaşması canimı sıkıyor sadece

Hastane adı olduğu için öyle sanırım, bende ataşehirde özele gidiyorum. muayene 265- nst 60 ödedim :) avicenna ataşehir adı, öyle çok büyük değil ama küçük tıp merkezleri gibi de değil. tüm birim var

Sen de şeker de vardı sanki dimi diyet yapıyorsan çok kilo almamışsındır. Şu andaki göbeğinden daha az olur. Zaten S bedeni yok, M olabilir sana büyük ihtimalle
Hayır canım şeker yok bende. Sadece ilk trimester ve ikinci trimesterın baslarında fazla kilo aldım diye doktor beni biraz diyete sokmuştu.

kızlar selam, 32. haftadan sonra çalışabilir raporu mu almam gerekiyor? almadan işe devam edemez miyim bilen yazabilir mi, bi de atıyorum 32. haftadan sonra izne ayrılmak istesem neler yapmam gerekiyor
eğer 32. haftaya giriş yaptıktan sonra çalışmaya devam edeceksen kesin 32+0 yada 31+6 da çalışabilir raporu alman lazım. çalışabilir raporu olmadığında 16 haftalık doğum iznin otomatik başlıyor, izin günlerine yazık. ama çalışmayacaksan izine ayrılacaksan nasıl oluyor net bilgim yok. belki doktor işyerine kağıt veriyo. mesela bende 35 te izine ayrılacağım, direk şirkete ben izine çıktım demem yeterli mi yoksa doktordan kağıt mı almam lazım onu çalışabilir raporu aldığımda soracağım.

Merhaba ben iki doktora gidiyordum Florya ve Gaziosmanpaşa'da 32. haftadan sonra fiyat sabitlemesi var 9 bin doğum spinalle 10 bin ama onuda şimdi ödersek öyle olacaktı 6 ayda 3 defa zam geldi tekrar gelebilir şimdiden sabitleyin dediler bize liste verdiler doktorumla problem oldu şimdi orayı bıraktım

Avicenna'yi biliyorum bizede yakın daha uygun hastaneler var kesin nst'si 50 TL bile olan var ben saglikciyim ama ben hem preeklampsi geçirdim, yaşım 37, bir de tüp bebek o yüzden tedirgin olduğum çok şey oluyor başka normalde gidip memorialde muayene olmam

Uzaga gitmicez 1.5 saatlik yol o yuzden korkmuyorumda ayaklarim falan şişerse diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…