- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Genel anestezi dediğiniz tam bayilmamiIc karnında alakalı, geniş demek ki. Suyun eksikligi hafta ile alakalı değil ki, 16.haftada suyu çok azalanalr oluyor. Zamanı yok yani cnm, kendi kendine kurup stres yaratma. Veya çok kilo alinca bebek büyük olmuyor, arkadaşım 20 kg aldı gebelikte 34.haftada 2 kg in altında doğum yaptı. Karın büyüklüğünde veya anne kilosu ile ilgili değil bu tarz şeyler.
Kasılmalar gelip hızlı geliyorsa sorun yoktur muhtemelen. Uzun uzunngecmiyirsa doktora danismakta fayda var
2 haftadır heyet raporluyum, 2 hafta sonra da 32.hafta iznine çıkacağım. Daha yeni mobilya siparişi verdik, bebek arabası aldık bunlarda ugrastim valla. Cantayi ben de hazirlamadim, onu hazirlarim.su sira
Epidural başka, ben genel anestezi oldum. Doktor 3 e kadar saydirdi bir daha uyandığında her şey bitmişti. Ameliyat dair hicbsey yok aklinda. Sonra.odana cikariyorlar. Korkulacak bir şey değil, ne doğum sqncisi ne agrisi, hiçbir şey olmuyor.
Yok canım 2019'da ben o zaman preeklampsi geçirdim 12 gün yatış yapıldı bir gecede 10 tane NST cekiyorlardi artı doğum 50 binden fazla para ödedik geçen hafta da NST'ye 300 TL ödedim arayıp sorarsan birde şişli memorial olarak sor canimDogum icin yatis verilince yine mi nst parasi aldilar yanlis mi anladimay ben bi arayip ogreneyim
Temmuzdami olur diyorsunHahah ya doktor bana en fazla 39 a kadar beklersin diyince güvendim ona
Maşallahtam 1 hafta var aramızda o zaman. Sen bence temmuzda doğurursun
Ay benimde öyleydi. Her işi kv yapıyordu. Kendim yapamadığım için rahatsız hissediyordum. Ona yüklenince her iş. Şimdi onun evindeyim istediğini yapsın rahatımdikkatli gidin yol yoruyor.
Sağol canım. İnşallah bulurum ama bakalım perşembeden sonra başlayacağız araştırmaya. Korkum bulsak bile doktorum kabul etmemesi
Ay cok az kaldi dimi. Regle 2 gun.kala mi ne ogrenmistim zaman hic gecmiyodu nasi gecmisAy listeye baktim, dogumu Agustos ayi sonunda en gec gorunen annemiz bile 30. hafta icerisinde. Grupca 30lari gorduk sukurler olsun. Darisi 34. ve ileri haftalara. 4 hafta sonra grupca kutlamalari baslatabiliriz.
Teşekkür ederimBenim karnım da küçük gecen carsamba doktordaydım hatta su fazlalıgım vardı öncesinde şimdi azalmıs iyi dedi doktor ama karnımda bi fark yapmadı. Kiminin yana genişler kiminin öne kiminin organları kücüktür karnında yer vardır, endise etme bence
Aradim sordum kiz beni cildirtti. Nstyi soruyorum.biz goruntuleyemiyoruz diyo organizasyon sirketini soruyoruz bizim bilgimiz.yok diyo. Bosluk doldursun diye oturuyo sankiYok canım 2019'da ben o zaman preeklampsi geçirdim 12 gün yatış yapıldı bir gecede 10 tane NST cekiyorlardi artı doğum 50 binden fazla para ödedik geçen hafta da NST'ye 300 TL ödedim arayıp sorarsan birde şişli memorial olarak sor canim
Genel merkezi ara canım orada daha detaylı bilgi veriliyorAradim sordum kiz beni cildirtti. Nstyi soruyorum.biz goruntuleyemiyoruz diyo organizasyon sirketini soruyoruz bizim bilgimiz.yok diyo. Bosluk doldursun diye oturuyo sanki
Canım sen not bırakıyorsun Medical fiyatlandırma sana dönüyor şimdi bahçelievler memoriali sordum aynısı doktor 900 TLAradim sordum kiz beni cildirtti. Nstyi soruyorum.biz goruntuleyemiyoruz diyo organizasyon sirketini soruyoruz bizim bilgimiz.yok diyo. Bosluk doldursun diye oturuyo sanki
Bı gidiver için rahat etsin. Randevuya kaç gün varki
Bel kasik agrisi birde bebek karnimda sertlesiyorNe gibi kasılmalar oluyorki? Belki bugün gidesin bir doktora. Zaten nst haftamızda geldi. 32den yaptırıcaktı benim doktor.
Bilmiyorumki gören küçük diyor karnıma o yüzden takdım kafaya. Normalde spor yapan biriydim yapıp genişlendirdimmi iç karnımı
merhaba, bende medical park a gidiyorum, fiyat için görüşmeye gittğimde önceden anlaşalım edelim mevzusu bizde yok dediler o gün gelince neyse ona göre ödüyosunuz dediler, eğer kabul etseydıler sımdıden anlaşıcaktım ama etmediler sizde nasıl önceden ödeyin anlaşalım dediler anlayamadım hangi ilçesi sizin?Canım İstanbul'da fiyatlar hep uçuk Medical Park'ta muayeneye gidiyordum oradada doktor muayenesine 450 TL veriyordum eğer doğumu şimdi ödersem ,10 bin doğum olduğu zaman ödersem 12 bin olurmuş çalışanları aşırı tuhaf doktorumda zaten değişikti
Bazen uzun bazen kisa sürüyor sıklaşması canimı sıkıyor sadeceIc karnında alakalı, geniş demek ki. Suyun eksikligi hafta ile alakalı değil ki, 16.haftada suyu çok azalanalr oluyor. Zamanı yok yani cnm, kendi kendine kurup stres yaratma. Veya çok kilo alinca bebek büyük olmuyor, arkadaşım 20 kg aldı gebelikte 34.haftada 2 kg in altında doğum yaptı. Karın büyüklüğünde veya anne kilosu ile ilgili değil bu tarz şeyler.
Kasılmalar gelip hızlı geliyorsa sorun yoktur muhtemelen. Uzun uzunngecmiyirsa doktora danismakta fayda var
2 haftadır heyet raporluyum, 2 hafta sonra da 32.hafta iznine çıkacağım. Daha yeni mobilya siparişi verdik, bebek arabası aldık bunlarda ugrastim valla. Cantayi ben de hazirlamadim, onu hazirlarim.su sira
Epidural başka, ben genel anestezi oldum. Doktor 3 e kadar saydirdi bir daha uyandığında her şey bitmişti. Ameliyat dair hicbsey yok aklinda. Sonra.odana cikariyorlar. Korkulacak bir şey değil, ne doğum sqncisi ne agrisi, hiçbir şey olmuyor.
Hastane adı olduğu için öyle sanırım, bende ataşehirde özele gidiyorum. muayene 265- nst 60 ödedim :) avicenna ataşehir adı, öyle çok büyük değil ama küçük tıp merkezleri gibi de değil. tüm birim varCanım sen not bırakıyorsun Medical fiyatlandırma sana dönüyor şimdi bahçelievler memoriali sordum aynısı doktor 900 TLbenim doktorum da 900 TL indirim yapıldığı için 450 TL ödedim NST için de 800 TL dediler indirimli halı 300 TL ödedim İstanbul'da yaşanmaz yahu
Hayır canım şeker yok bende. Sadece ilk trimester ve ikinci trimesterın baslarında fazla kilo aldım diye doktor beni biraz diyete sokmuştu.Sen de şeker de vardı sanki dimi diyet yapıyorsan çok kilo almamışsındır. Şu andaki göbeğinden daha az olur. Zaten S bedeni yok, M olabilir sana büyük ihtimalle
eğer 32. haftaya giriş yaptıktan sonra çalışmaya devam edeceksen kesin 32+0 yada 31+6 da çalışabilir raporu alman lazım. çalışabilir raporu olmadığında 16 haftalık doğum iznin otomatik başlıyor, izin günlerine yazık. ama çalışmayacaksan izine ayrılacaksan nasıl oluyor net bilgim yok. belki doktor işyerine kağıt veriyo. mesela bende 35 te izine ayrılacağım, direk şirkete ben izine çıktım demem yeterli mi yoksa doktordan kağıt mı almam lazım onu çalışabilir raporu aldığımda soracağım.kızlar selam, 32. haftadan sonra çalışabilir raporu mu almam gerekiyor? almadan işe devam edemez miyim bilen yazabilir mi, bi de atıyorum 32. haftadan sonra izne ayrılmak istesem neler yapmam gerekiyor
Merhaba ben iki doktora gidiyordum Florya ve Gaziosmanpaşa'da 32. haftadan sonra fiyat sabitlemesi var 9 bin doğum spinalle 10 bin ama onuda şimdi ödersek öyle olacaktı 6 ayda 3 defa zam geldi tekrar gelebilir şimdiden sabitleyin dediler bize liste verdiler doktorumla problem oldu şimdi orayı bıraktımmerhaba, bende medical park a gidiyorum, fiyat için görüşmeye gittğimde önceden anlaşalım edelim mevzusu bizde yok dediler o gün gelince neyse ona göre ödüyosunuz dediler, eğer kabul etseydıler sımdıden anlaşıcaktım ama etmediler sizde nasıl önceden ödeyin anlaşalım dediler anlayamadım hangi ilçesi sizin?
Avicenna'yi biliyorum bizede yakın daha uygun hastaneler var kesin nst'si 50 TL bile olan var ben saglikciyim ama ben hem preeklampsi geçirdim, yaşım 37, bir de tüp bebek o yüzden tedirgin olduğum çok şey oluyor başka normalde gidip memorialde muayene olmamHastane adı olduğu için öyle sanırım, bende ataşehirde özele gidiyorum. muayene 265- nst 60 ödedim :) avicenna ataşehir adı, öyle çok büyük değil ama küçük tıp merkezleri gibi de değil. tüm birim var
Uzaga gitmicez 1.5 saatlik yol o yuzden korkmuyorumda ayaklarim falan şişerse diye korkuyorumHahah ya doktor bana en fazla 39 a kadar beklersin diyince güvendim ona
Maşallahtam 1 hafta var aramızda o zaman. Sen bence temmuzda doğurursun
Ay benimde öyleydi. Her işi kv yapıyordu. Kendim yapamadığım için rahatsız hissediyordum. Ona yüklenince her iş. Şimdi onun evindeyim istediğini yapsın rahatımdikkatli gidin yol yoruyor.
Sağol canım. İnşallah bulurum ama bakalım perşembeden sonra başlayacağız araştırmaya. Korkum bulsak bile doktorum kabul etmemesi
Genel merkezdeki cildirtti zaten. Smdi hastaneyle gorustum. Sgk li nst 80 sgksiz 93 tl misGenel merkezi ara canım orada daha detaylı bilgi veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?