- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Canım bence sen bir doktora görün, bana doktorum bugün, sürekli oluyosa haber ver dedi bana. Şükür bende sadece geceleri oluyorBel kasik agrisi birde bebek karnimda sertlesiyor
Kız sen niye ciddiye alıyorsun hemen.Temmuzdami olur diyorsun
He iyi o zaman. Valla ben ilk partta 14.5 saat geldim şişmedi çok şükür. 2. Parkta da 10 saat geldim yine şişmedi. En çok ona sevindimUzaga gitmicez 1.5 saatlik yol o yuzden korkmuyorumda ayaklarim falan şişerse diye korkuyorum
sende haklısın canım, ablamda öyleydi sorunluydu hamileliği o da garanti olsun içi rahat etsin diye uygununa bakmıyordu. benimde öyle olsa bende bakmam can bu, para daha mı önemli. hatta geçen haftalarda kendi doktorum rahim ağzı açılmış gibi görüntü hoşuma gitmedi diyince 1000 lira verdim başka doktora gittim. hiç birşey önemli değil sağlığımızdan.Avicenna'yi biliyorum bizede yakın daha uygun hastaneler var kesin nst'si 50 TL bile olan var ben saglikciyim ama ben hem preeklampsi geçirdim, yaşım 37, bir de tüp bebek o yüzden tedirgin olduğum çok şey oluyor başka normalde gidip memorialde muayene olmam
kızlar az önce pantalonuma kadar geçen bi akıntı yaşadım. avuç içi kadar ıslandı bi anda kontrolüm dışında. yaşayan var mı bu durumu
sizinde oluyo mu yani normal mi buBazen çok ıslanıyor.
İdrar kaçırma falan olabiliyormuş bazen ama bi kontrole gidin isterseniz ne olur ne olmazkızlar az önce pantalonuma kadar geçen bi akıntı yaşadım. avuç içi kadar ıslandı bi anda kontrolüm dışında. yaşayan var mı bu durumu
Kayseri'deki memorialde SGK geçerli mi burada sadece özel sigorta geçerli kız gelip orada mi dogursamGenel merkezdeki cildirtti zaten. Smdi hastaneyle gorustum. Sgk li nst 80 sgksiz 93 tl mis
doktor kontrolüm vardı zaten saat 4 te gidicem bakalımİdrar kaçırma falan olabiliyormuş bazen ama bi kontrole gidin isterseniz ne olur ne olmaz
Bence temmuz sonu ağustos başı gibi olucak benceKız sen niye ciddiye alıyorsun hemen.tahmini öyle söyledim. Genel olarak zaten çoğumuz temmuzda doğuracak. Özellikle ağustos ilk hafta doğum bekleyenler
He iyi o zaman. Valla ben ilk partta 14.5 saat geldim şişmedi çok şükür. 2. Parkta da 10 saat geldim yine şişmedi. En çok ona sevindimbence seninde şişmez ama işte bünye meselesi birazda.
Bende öyle düşünüyorum kendi adıma. Bakalım nasip bebişlere bağlı artıkBence temmuz sonu ağustos başı gibi olucak bence
Benm.ozellikle sabahlari oluyo sanki isemisim gibikızlar az önce pantalonuma kadar geçen bi akıntı yaşadım. avuç içi kadar ıslandı bi anda kontrolüm dışında. yaşayan var mı bu durumu
Gecerli gecerli gel kizKayseri'deki memorialde SGK geçerli mi burada sadece özel sigorta geçerli kız gelip orada mi dogursamkarlı olurum valla
Kızımda 2019 yılında esenler Medipole gidiyordum kadın idrar tahlili istedi yaptırdım bakmadı enfeksiyon iyice arttı bikac gün sonra yine gittim ilaç verdi bebek hiç hareket etmedi arıyorum doktora ulaşamıyorsun mail atacaksın kaç gün sonra sana dönerse belli olmaz preeklampsi iyice artmış Hayrünnisa Hastanesi'ne gittim orası şimdi Medipol olmuş, meltem Hastanesi'ne gittim o kadar çok hastaneye gittim ki çok sıkıntı yaşadım bu bebekte de Medical Park'ta başladım doktorla problem yasayinca geçen hafta bıraktım risklerim çok olunca korkularım da artıyor Rabbim iyilere çıkarsın yollarımızı özellikle de iyi doktorlarlarasende haklısın canım, ablamda öyleydi sorunluydu hamileliği o da garanti olsun içi rahat etsin diye uygununa bakmıyordu. benimde öyle olsa bende bakmam can bu, para daha mı önemli. hatta geçen haftalarda kendi doktorum rahim ağzı açılmış gibi görüntü hoşuma gitmedi diyince 1000 lira verdim başka doktora gittim. hiç birşey önemli değil sağlığımızdan.
Kiz burada yaşanmaz vallahiBenm.ozellikle sabahlari oluyo sanki isemisim gibi
Gecerli gecerli gel kiz
Ben nst ye para vermedim valla benim hastanede verilmiyor2019 da 150 tl'di canım 2019'da orada doğum yaptım bir gecede 10 tane NST cekmislerdigeçen hafta NST çektirdim canım burada 300 TL
Büyük ihtimal çiş kaçırmıştırsın bana da oldu iki üc kere, ozellikle tuvaletten çıkınca kalanlar kendi kendine geliyor sonradan. Progestan fitil kullanıyorsan o da cok akıntı yapıyor, kullanmıyosan ara ara akıntıda normal gebelik hormonları nedeniylekızlar az önce pantalonuma kadar geçen bi akıntı yaşadım. avuç içi kadar ıslandı bi anda kontrolüm dışında. yaşayan var mı bu durumu
Benim ilk gebeliğimde böyle olmuştu ve 1cm açıklığım vardı serum ile durduruyorlardı kasılmaları tekrar giderseniz sorun benceAralıklarla devam ediyor ama o gün ki gibi şiddetli değil. Karnımın kasılmaları da düzenli olarak devama diyor sancıyı sürekli hissetmiyorum ama bebek düzenli aralıklarla sertleşip gevşiyor karnımda
Hayırlısı olsun canım kim dogum yapsa yazar birbirimizi bilgilendirelim olurmu bende randevuya gittiğim zaman doktor ne derse yazarım sana burdan sende gittinmi yazarsin banaBende öyle düşünüyorum kendi adıma. Bakalım nasip bebişlere bağlı artık
maganezyumu 2 ye çıkarttırdı doktor. Şuan kasılmalar azaldı bakalım olmadı gideceğimBenim ilk gebeliğimde böyle olmuştu ve 1cm açıklığım vardı serum ile durduruyorlardı kasılmaları tekrar giderseniz sorun bence
Amin canım inşallah, güzel düşünelim güzel olsun. Umarım içine sinen olurKızımda 2019 yılında esenler Medipole gidiyordum kadın idrar tahlili istedi yaptırdım bakmadı enfeksiyon iyice arttı bikac gün sonra yine gittim ilaç verdi bebek hiç hareket etmedi arıyorum doktora ulaşamıyorsun mail atacaksın kaç gün sonra sana dönerse belli olmaz preeklampsi iyice artmış Hayrünnisa Hastanesi'ne gittim orası şimdi Medipol olmuş, meltem Hastanesi'ne gittim o kadar çok hastaneye gittim ki çok sıkıntı yaşadım bu bebekte de Medical Park'ta başladım doktorla problem yasayinca geçen hafta bıraktım risklerim çok olunca korkularım da artıyor Rabbim iyilere çıkarsın yollarımızı özellikle de iyi doktorlarlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?