2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tuvaletten yeni çıkmıştım dediğin gibi 2 3 dk olmuştu daha. ay ne kadar enteresan ya

maganezyumu 2 ye çıkarttırdı doktor. Şuan kasılmalar azaldı bakalım olmadı gideceğim
Benimde geçen hafta bi gün çok kasılma sertleşme oldu, yalancı kasılma çıktı 60 a yakındı değer. Doktorum magnezyumu 2 yaptı. Ertesi günü azaldı şimdi son bikaç gündür yok gibi nerdeyse. Ara ara gidip geliyor bence. Rahim ağzında kısalma açılma yoksa rahat ol

Rahim ağzında kısalma var ama haftamla uyumlunolduğunı söyledi 32 mm açılma çok şükür yok evet demekki bunu magnezyum yapıyormuş çok şükür en azında. Sorunu Çözümü bulundu.

Merhaba kızlar kötü bi gece geçirdim herzamankinden farklı bi bebek bezi aldım ve bebeğim ilk defa pişik oldu çok ağladı gece.ıslak havluyla biraz temizledim pudraladım ama geçmedi tavsiye edebileceğiniz bişey varmıdır bu durum için

Pudralamayin. Sudokrem boyle durumlarda cok iyi geliyo. Gecmis olsun

çok geçmiş olsun canım düzenli olarak pişik önleyici kullansan hiçbir şey olmazdı bide altını pisletince çok uzun süre tutma bezi değiştir hemen uzun süre ıslak kalmasın

Çok geçmiş olsun pudra bebegin poposunu kurutur hametan krem kullanın pişik geçene kadar Bepanthol baby de kullanabilirsiniz altını sık sık değiştirin birazda hava almasını sağlayin

Ilık suyla yıkayıp kurulayın tahriş etmeden ıslak mendil kullanmayın. Yıkadıktan sonra açık bırakın bezsiz. Bezi değiştirin bez yaptıysa alışmaz maalesef. Birde sudo, bepantol, desitin evde ne varsa sürebilirsiniz.

Merhaba hamişler biz 33 haftalik olduk. Bebegimin kilosu 2300 gram sizinkiler nasil ? 2 hafta önden gidiyor sizce erken mi gelir ? Fikriniz nedir
Bebis kilosunun erken doğmasıyla bir alakası yoktur bence. Ben henüz gitmedim 34te gideceğim karşılaştırma yapamıyorum ama 32-33te giden anneler vardı kilo sizinkiyle aynıydı hatta fazlaydı yanlıs hatırlamıyorsam

Merhaba hamişler biz 33 haftalik olduk. Bebegimin kilosu 2300 gram sizinkiler nasil ? 2 hafta önden gidiyor sizce erken mi gelir ? Fikriniz nedir
Bende şimdi bu soruyu soruyordum bendede 32+1 2400gram. Yemeğini falan azalt demedi. Ama ben çok endişeliyim

çok geçmiş olsun canım düzenli olarak pişik önleyici kullansan hiçbir şey olmazdı bide altını pisletince çok uzun süre tutma bezi değiştir hemen uzun süre ıslak kalmasın
Teşekkür ederim evet kötü bi tecrübe oldu pişik önleyici merhem sürüyorum ama etkili olmuyo değiştirmeyi düşünüyorum zaten sen ne sürüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…