2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek bezi değiştirerek hata yaptım glaiba panikle ıslak mendilde kullanmıştım daha kullanmam çok teşekkür ederim

Canım eğer azsa doktorun sana mutlaka söyler kendini boşuna kaygilandirma karnın boyutuyla anlayamazsın suyun azlığı kontrolünde doktor söyler öyle birşey farkederse ..

Çok teşekkür ederim dediklerini uygulicam bepantholude çok duydum bakıcam akşam
Rica ederim canım unutmadan ben kızımda hiç ıslak mendil kullanmadım altını da devamlı kuru tutmaya çalıştım hiç kızarıklık bile olmadı dış doneminde bir defa ishal oldu oda kısa sürede geçti hafif kızarıklık olduğunda Bepanthol baby ve sudocrem kullandım hemen geçti

Kızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
Maşallah doktorun suyunla ilgili bir şey dedi mi ben en son 31+6' da gittiğimde 1970 kg, 42 cm demişti yarın randevum var 33+1 oluyorum bakalım ne diyecek suyum da sınırda şekerim yükseliyor diyet yapıyorum

Bugün kontrole gittik calısabilir raporu aldık :) 4 hafta daha calısacagım Allah izin güç kuvvet verirse . 16 sı son iş günüm olur artık. İki haftada dinlensem sonrası sezeryan zaten kesin. Yine göstermedi yüzünü . Boyu 42 cm kilosu 2105 gr
Ben 1.3 kilo almısım bir haftada. Ödemdir dedim antibiyotik içiyorum sonucta. Doktor normalde bu hafta coraspini kesecekti ama 33 de kes dedi. 34 de keserim dedim. Kızdı sanırım 33 de keseceğim

Ben nst ye para vermedim valla benim hastanede verilmiyor
Bende 2019da özelde doğum yaptım istanbulda hiç ödemedim ödendiğinden haberim yoktu ücretsiz sanıyorum ay sonu randevum daha hiç çektirmedim birde sanırım ödeyeceğim bende ücret

Endişelenme cnm bir sorun olsa dr.un söylerdi benimde perşembe 32.haftam en son 29.haftada 1.600 dü bakalım kaç olmuş
MaşAllahO zaman bu senenin bebişleri tombikmi normal doğum düşünüyorum Allahın izniyle o yüzden 3,5kilodan çok istemem olsun. Dikiş falan çok olur
Maşallah doktorun suyunla ilgili bir şey dedi mi ben en son 31+6' da gittiğimde 1970 kg, 42 cm demişti yarın randevum var 33+1 oluyorum bakalım ne diyecek suyum da sınırda şekerim yükseliyor diyet yapıyorum
Sizede maşAllah Yok her şey normal dedi şükür. Anladığım kadarı ile hemen hemen aynıyız kilo boy konusunda
Canım eğer azsa doktorun sana mutlaka söyler kendini boşuna kaygilandirma karnın boyutuyla anlayamazsın suyun azlığı kontrolünde doktor söyler öyle birşey farkederse ..
Gitmişdim bügün canım, şükür normal dedi. Sadece karnım küçüktü takılmıştı kafama

Sadece sag ayagim şişiyor o da suyu az içersem hemen ödem oluyor muhtemelen o gün suyu çok içemem yoksa 10 dkda bir wc ihtiyacim oluyor sabahtan gidecegiz kaynimin kiz arkadaşinin ailesiyle tanişacagiz ogleden sonra o telaşta ben su içmeyi unutmam insallah

Tamam canim senin bebiş ilkmi kızmı erkekmi bebesin
Evet ilk kızım olacak inşallah
Kızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
Benim 32+1 de 1840gr idi. Perşembe 33. Haftam olacak bakalım kaç çıkacak.
Aman ihmal etme suyu. Valla ben yolda 3.5 lt den fazla su içtim. Sonra petrol bulamadık çalı çırpı arasına bıraktım ama içmesem daha kötü sonuçlar olabilirdi

32+3'te 2300 çıktı bizim bebişimiz. Doktor bir tık büyük ama önemli değil çok çok büyük değil dedi. Biz şeker açısından değerlendiriyorduk.

Ben de 32 yi hayırlısıyla görsem, bebem.2kg olsa inşallah, sonrası daha rahat gececek bu hafta doktor var heyecanliyim
Böyle böyle 37yi de göreceksin inşallah. Ben en başından beri öyle düşünüyorum. Bebiş önden gidiyor zaten belki 2000 olmuştur bile. Hangi gün randevun?

selam kızlar. ben hematolojiye gittim. trombositlerim yükselmiş. ayrıca preferik sayma yaptı doktor mikroskopta. o da normal sınırlarda 150 bin çıkmış:)
kendi doktoruma görüş raporu yazdı. aynı yere devam edebilirsin senin düşmen hamilelikten kaynaklı o yüzden sorun yaşamazsın dedi.
çok şükür bu süreç de böylece bitmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…