Çok teşekkür ederim dediklerini uygulicam bepantholude çok duydum bakıcam akşamÇok geçmiş olsun pudra bebegin poposunu kurutur hametan krem kullanın pişik geçene kadar Bepanthol baby de kullanabilirsiniz altını sık sık değiştirin birazda hava almasını sağlayin
Bebek bezi değiştirerek hata yaptım glaiba panikle ıslak mendilde kullanmıştım daha kullanmam çok teşekkür ederimIlık suyla yıkayıp kurulayın tahriş etmeden ıslak mendil kullanmayın. Yıkadıktan sonra açık bırakın bezsiz. Bezi değiştirin bez yaptıysa alışmaz maalesef. Birde sudo, bepantol, desitin evde ne varsa sürebilirsiniz.
Maşallah bebişeKızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
Maşallah bebişeHiç bir fikrim yok ben en son 30 haftamda 1750 di .
Endişelenme cnm bir sorun olsa dr.un söylerditeşekkür ederim sağ salim alalımda kucağımıza
Canım eğer azsa doktorun sana mutlaka söyler kendini boşuna kaygilandirma karnın boyutuyla anlayamazsın suyun azlığı kontrolünde doktor söyler öyle birşey farkederse ..Hanımlar Allah korusun amniyon sıvısının azlığı ne zaman kendini belli eder? Benim karnım küçük, 2hafta önce doktorum her şey normal dedide. Yinede endişelenmiyecek gibi değilacaba ilk gebeliktenmi bu küçüklük?
Rica ederim canım unutmadan ben kızımda hiç ıslak mendil kullanmadım altını da devamlı kuru tutmaya çalıştım hiç kızarıklık bile olmadı dış doneminde bir defa ishal oldu oda kısa sürede geçti hafif kızarıklık olduğunda Bepanthol baby ve sudocrem kullandım hemen geçtiÇok teşekkür ederim dediklerini uygulicam bepantholude çok duydum bakıcam akşam
MaşallahKızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
bepanthol baby kullanıyorum ben o baya iyi canım çevremdeki arkadaşlarımda bunu kullanıyoTeşekkür ederim evet kötü bi tecrübe oldu pişik önleyici merhem sürüyorum ama etkili olmuyo değiştirmeyi düşünüyorum zaten sen ne sürüyosun?
Bende 2019da özelde doğum yaptım istanbulda hiç ödemedim ödendiğinden haberim yoktu ücretsiz sanıyorumBen nst ye para vermedim valla benim hastanede verilmiyor
32+1 haftalık mı hamilesiniz? Uygulamada 30+gün hamile gözüküyorsunuz düzeltin isterseniz. 33hafta için kilosu normal bebeğinizin büyük değilKızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
MaşAllahEndişelenme cnm bir sorun olsa dr.un söylerdibenimde perşembe 32.haftam en son 29.haftada 1.600 dü bakalım kaç olmuş
Sizede maşAllahMaşallahdoktorun suyunla ilgili bir şey dedi mi ben en son 31+6' da gittiğimde 1970 kg, 42 cm demişti yarın randevum var 33+1 oluyorum bakalım ne diyecek suyum da sınırda şekerim yükseliyor diyet yapıyorum
Gitmişdim bügün canım, şükür normal dedi. Sadece karnım küçüktü takılmıştı kafamaCanım eğer azsa doktorun sana mutlaka söyler kendini boşuna kaygilandirma karnın boyutuyla anlayamazsın suyun azlığı kontrolünde doktor söyler öyle birşey farkederse ..
Teşekkür ederim32+1 haftalık mı hamilesiniz? Uygulamada 30+gün hamile gözüküyorsunuz düzeltin isterseniz. 33hafta için kilosu normal bebeğinizin büyük değil
Sadece sag ayagim şişiyor o da suyu az içersem hemen ödem oluyor muhtemelen o gün suyu çok içemem yoksa 10 dkda bir wc ihtiyacim oluyorKız sen niye ciddiye alıyorsun hemen.tahmini öyle söyledim. Genel olarak zaten çoğumuz temmuzda doğuracak. Özellikle ağustos ilk hafta doğum bekleyenler
He iyi o zaman. Valla ben ilk partta 14.5 saat geldim şişmedi çok şükür. 2. Parkta da 10 saat geldim yine şişmedi. En çok ona sevindimbence seninde şişmez ama işte bünye meselesi birazda.
Evet ilk kızım olacak inşallahTamam canim senin bebiş ilkmi kızmı erkekmi bebesin
Benim 32+1 de 1840gr idi. Perşembe 33. Haftam olacak bakalım kaç çıkacak.Kızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
Aman ihmal etme suyu. Valla ben yolda 3.5 lt den fazla su içtim. Sonra petrol bulamadık çalı çırpı arasına bıraktımSadece sag ayagim şişiyor o da suyu az içersem hemen ödem oluyor muhtemelen o gün suyu çok içemem yoksa 10 dkda bir wc ihtiyacim oluyorsabahtan gidecegiz kaynimin kiz arkadaşinin ailesiyle tanişacagiz ogleden sonra o telaşta ben su içmeyi unutmam insallah
32+3'te 2300 çıktı bizim bebişimiz. Doktor bir tık büyük ama önemli değil çok çok büyük değil dedi. Biz şeker açısından değerlendiriyorduk.Kızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
Regle 5 gün kala, beraberlikten 9 gün sonra öğrenmiştim. 3 küsur haftalıktı. İnanamıyorum geldiğimiz haftalara. şükürler olsun.Ay cok az kaldi dimi. Regle 2 gun.kala mi ne ogrenmistim zaman hic gecmiyodu nasi gecmis
Böyle böyle 37yi de göreceksin inşallah. Ben en başından beri öyle düşünüyorum. Bebiş önden gidiyor zaten belki 2000 olmuştur bile. Hangi gün randevun?Ben de 32 yi hayırlısıyla görsem, bebem.2kg olsa inşallah, sonrası daha rahat gececekbu hafta doktor var heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?