çok sevindim, hayırlı olsun. içiniz rahatlamış oldu.selam kızlar. ben hematolojiye gittim. trombositlerim yükselmiş. ayrıca preferik sayma yaptı doktor mikroskopta. o da normal sınırlarda 150 bin çıkmış:)
kendi doktoruma görüş raporu yazdı. aynı yere devam edebilirsin senin düşmen hamilelikten kaynaklı o yüzden sorun yaşamazsın dedi.
çok şükür bu süreç de böylece bitmiş oldu
çok sevindim, hayırlı olsun. içiniz rahatlamış oldu.
Sağol canım.Sen istanbulda miydin cnm? Bu arada ürünü yerli Turkce videosu da var.youtobe da, bir izlersin
Prego, maxi cosi, avionaut markalar ile uyumluymus. Fiyatı modele markaya göre değişiyor. 1000 TL ye de var, 4000 TL ye de. Hatta puseti 2.el bakabilirim temizinden, kılıfı yikarim, zaten hepi toplu 6 ay kullanarak zaten
Bu hafta benim hem geriliyor hem.kasiniyor, rahim hızlı büyüyor artik
ay ben hiçbirini yaptırmadım hepsine hevesim var mümkün olsa :) hepsinin anısı başka. çekimden ziyade fotoğraf taraftarıyım, güzel anılar. Doğum fotoğrafçısı ya da yenidoğan çekimi bence. Olabiliyorsa ikisi birdençok teşekkür ederim canımaynen öyle resmen rahatladım üstümden koca bir yük kalkti:)
bundan sonrası doğum hazırlığı inşallah:)
doğum fotoğrafcisini yenidogan çekimi mi olsa normal hastanede doğum çekimi mi olsa onu düşünüyorum. önerin var mı ilkinde hastanede doğum çekimi yaptırmıştik.
Ben İstanbul'da olduğunuzu düşündüm çok da şaşırdım İstanbul'da NST'te para almayan hastane hangisi acaba diye düşünüyordum
Şimdi adım atsan paraBende 2019da özelde doğum yaptım istanbulda hiç ödemedim ödendiğinden haberim yoktu ücretsiz sanıyorumay sonu randevum daha hiç çektirmedim birde sanırım ödeyeceğim bende ücret
cok sukur bu gunlere gercekten de. Ben de forumun sessiz takipcilerindenim. Erken dogum riskinden dolayi 1 nisandan beri gun gun saya saya geldim Cok sukur bu gunlere. Hepimiz vaktinde saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah.Ay listeye baktim, dogumu Agustos ayi sonunda en gec gorunen annemiz bile 30. hafta icerisinde. Grupca 30lari gorduk sukurler olsun. Darisi 34. ve ileri haftalara. 4 hafta sonra grupca kutlamalari baslatabiliriz.
Amazonda suan bu fiyat 2 liymisMam biberon harikaymış gerçekten. Ben bilmiyordum mikrodalgada başka bir alet edevata ihtiyaç kalmadan kendi kendine sterilize edebiliyorsun biberonu. O yüzden alttan açmalıymış sadece colic için değil. Müthiş kaliteli. Biliyorum orada pahalı ama yurtdışından gelen bir akraba tanıdık varsa bence ısmarlayın.
ay ben hiçbirini yaptırmadım hepsine hevesim var mümkün olsa :) hepsinin anısı başka. çekimden ziyade fotoğraf taraftarıyım, güzel anılar. Doğum fotoğrafçısı ya da yenidoğan çekimi bence. Olabiliyorsa ikisi birden
Sleepy bezlerde Hepsiburada da 2. 1tl kampanyası var canım bu günKızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Yaa e bebekten almıştım ben yarın iade etsem. Hepsi burada dan alsam. 1 numara aldım ikinci paketi de mi bir numara alicam hepsi burada daSleepy bezlerde Hepsiburada da 2. 1tl kampanyası var canım bu gün
Bunda badem sütü var. Ben eski usül Sleepy Natural alacağım.Kızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Resim atar mısın ben ilk bebek olunca ne alacağımı bilemedim. Ordakiler bunu tavsiye etti aldığımızı resmini atar mısınız bide ne aldıysanız onla mi devame deceksiniz turko baby daha uygundu sonra ona geçsem olur muBunda badem sütü var. Ben eski usül Sleepy Natural alacağım.
E iyiymis. Anti calic olan mi bu? Gercekten benim tecrube ettigim en iyi biberon bu.Amazonda suan bu fiyat 2 liymis
Sleepy Bebek Bezi 40'lı Natural Ultra Hassas 1 Yenidoğan 1-5 kg 8681212060376Resim atar mısın ben ilk bebek olunca ne alacağımı bilemedim. Ordakiler bunu tavsiye etti aldığımızı resmini atar mısınız bide ne aldıysanız onla mi devame deceksiniz turko baby daha uygundu sonra ona geçsem olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?