2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim, hayırlı olsun. içiniz rahatlamış oldu.

çok sevindim, hayırlı olsun. içiniz rahatlamış oldu.

çok teşekkür ederim canım aynen öyle resmen rahatladım üstümden koca bir yük kalkti:)
bundan sonrası doğum hazırlığı inşallah:)

doğum fotoğrafcisini yenidogan çekimi mi olsa normal hastanede doğum çekimi mi olsa onu düşünüyorum. önerin var mı ilkinde hastanede doğum çekimi yaptırmıştik.

Sağol canım.
Benimde genelde gergin karnım endiseleniyorun

Mam biberon harikaymış gerçekten. Ben bilmiyordum mikrodalgada başka bir alet edevata ihtiyaç kalmadan kendi kendine sterilize edebiliyorsun biberonu. O yüzden alttan açmalıymış sadece colic için değil. Müthiş kaliteli. Biliyorum orada pahalı ama yurtdışından gelen bir akraba tanıdık varsa bence ısmarlayın.

ay ben hiçbirini yaptırmadım hepsine hevesim var mümkün olsa :) hepsinin anısı başka. çekimden ziyade fotoğraf taraftarıyım, güzel anılar. Doğum fotoğrafçısı ya da yenidoğan çekimi bence. Olabiliyorsa ikisi birden

Ay listeye baktim, dogumu Agustos ayi sonunda en gec gorunen annemiz bile 30. hafta icerisinde. Grupca 30lari gorduk sukurler olsun. Darisi 34. ve ileri haftalara. 4 hafta sonra grupca kutlamalari baslatabiliriz.
cok sukur bu gunlere gercekten de. Ben de forumun sessiz takipcilerindenim. Erken dogum riskinden dolayi 1 nisandan beri gun gun saya saya geldim Cok sukur bu gunlere. Hepimiz vaktinde saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi insallah.

Amazonda suan bu fiyat 2 liymis

Eklentiler

• Screenshot_20220620-194524_Chrome.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 67
Ayyy inşallah miniklerimiz sağlıkla doğar gelir kucağımıza zaman yaklastkca kızımı merak ediyorum bir yandan 3. Kez anne olucam yeniden bakıp gitmeye gücüm War mı hiç emin değilim..değişik karışık duygular bu ara hormonlardan sanrm en ufak birşeyde gözlerim doluyor ben şuana kadar 9 kilo aldm pek iştahım yok ama tok bile olsam yiyourm günlük muz süt hurma fındık yumurta ihmal etmeyeye çalışıyorm protein günde 1 öğün mutlaka almaya çalışyrm sabah kahvaltı alışkanlığım yok öğlen kahvaltısı ve akşam yemeği şeklinde yiyourm ama herşeyi yemeye çalışyrm ki minik doğmasn kizcem tam 32. Haftada 1780gramdi cuma kontrol War 33+6 olacağız umarım büyümüştür
Bu aralar hareketleri azaldı gibi geliyor bana umarım suyumuz cok alt sınırlara inmemistir doktor bitebilir aniden demişti ama şuan iyi demişti hayrlisi bakalım zaman azaliyor 4 hafta sonra ilk dogumlar başlar nasipse

hastane çekimi dediğim de fotoğraf ben eksik yazmisim:) video istemedik biz:) eve geldigimzde başka iş kalmamıştı bize fotoğraf secmek dışında:)

Kızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.

Eklentiler

• Screenshot_20220620-201746.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 65
Ay bugün ilk defa yürüyüşe çıktık. 4730 adım attım 45 dk yürüş yapmış oldum. İyi mi sizce? Bana az geldi ama ayak tabanlarım ve çatım çok ağrıdı

Bunda badem sütü var. Ben eski usül Sleepy Natural alacağım.
Resim atar mısın ben ilk bebek olunca ne alacağımı bilemedim. Ordakiler bunu tavsiye etti aldığımızı resmini atar mısınız bide ne aldıysanız onla mi devame deceksiniz turko baby daha uygundu sonra ona geçsem olur mu

Sleepy Bebek Bezi 40'lı Natural Ultra Hassas 1 Yenidoğan 1-5 kg 8681212060376

Her zaman kullandığım bu. Bunun kalitesi güzel. Yeni üretimin çok ince olduğunu ve sızdırdığını yazmış birçok kişi. O yüzden bildiğimden şaşmak istemedim. Oğluma da hala bu seriyi kullanıyorum. Farklı bezler de denersin. Belki daha çok memnun kalırsın. Ben bunda hiç sorun yaşamayınca hiç değişiklik ihtiyacı duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…