Ben babyturco aldım. Newborn 1 numara 160 (4 paket) adet . Elim kadar Bi şey. Pişman oldum keşke 2 paket falan alsaydım dedim. İnşallah elimde kalmazKızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Uzun süreli yürüyüşler yapma, kısa aralıklarla yap. Arada dinlenerek yürüdüysen sorun yok. Çünkü artık karın büyüdü fazla yük var. Aşağıya baskı yapıyor. 20 şer dakikalara bölerek yap. Doktorlar bana bu tavsiyeleri verdiAy bugün ilk defa yürüyüşe çıktık. 4730 adım attım 45 dk yürüş yapmış oldum. İyi mi sizce? Bana az geldi ama ayak tabanlarım ve çatım çok ağrıdı
Prima premium care 1 numara aldim BenKızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Teşekkür ederimUzun süreli yürüyüşler yapma, kısa aralıklarla yap. Arada dinlenerek yürüdüysen sorun yok. Çünkü artık karın büyüdü fazla yük var. Aşağıya baskı yapıyor. 20 şer dakikalara bölerek yap. Doktorlar bana bu tavsiyeleri verdi
Yasiyorum bende iç dış camasir batiyo hepkızlar az önce pantalonuma kadar geçen bi akıntı yaşadım. avuç içi kadar ıslandı bi anda kontrolüm dışında. yaşayan var mı bu durumu
Gelmiyor malesef yada bende gelmedi bilmiyorum 2hafta onde olmasina ragmen 42 haftalik dogduMerhaba hamişler biz 33 haftalik olduk. Bebegimin kilosu 2300 gram sizinkiler nasil ? 2 hafta önden gidiyor sizce erken mi gelir ? Fikriniz nedir
Hastane çekimi olsun o zaman. bence çok daha doğal ve daha önemli anı. yenidoğan çekimleri de şirin oluyor ama orası artık sanata giriyor. aslını yansıtan doğum sonrası hastane.hastane çekimi dediğim de fotoğraf ben eksik yazmisim:) video istemedik biz:) eve geldigimzde başka iş kalmamıştı bize fotoğraf secmek dışında:)
Hastane çekimi olsun o zaman. bence çok daha doğal ve daha önemli anı. yenidoğan çekimleri de şirin oluyor ama orası artık sanata giriyor. aslını yansıtan doğum sonrası hastane.
Evet aynı numaralarda geçerliYaa e bebekten almıştım ben yarın iade etsem. Hepsi burada dan alsam. 1 numara aldım ikinci paketi de mi bir numara alicam hepsi burada da
yok ya, nerde. bizim nikahta bile birini ayarladık 2.ye açıp bakamadım fotolara. hala içim acıyor. ben kendim çeksem daha güzel olurlardı. hastanede öyle olaylara hiç girilmiyor. en büyük, teşekküllü hastane ve en önemlisi yenidoğan yoğun bakımı olan hastane devlet hastanesi. odada 2 kişi oluyor. eşler dışında başka birini içeri alamıyorsun. en azından eşler oluyor yanımızda, ona şükür. fotoğraf süsleme falan hiç yok. keşke olsa.ben de böyle düşünüyorum. bu hafta olmadı arayıp randevu alayım. görüşeyim:)
sen yaptıracak misin :) orda da yaygın mi fotoğraf işleri
yok ya, nerde. bizim nikahta bile birini ayarladık 2.ye açıp bakamadım fotolara. hala içim acıyor. ben kendim çeksem daha güzel olurlardı. hastanede öyle olaylara hiç girilmiyor. en büyük, teşekküllü hastane ve en önemlisi yenidoğan yoğun bakımı olan hastane devlet hastanesi. odada 2 kişi oluyor. eşler dışında başka birini içeri alamıyorsun. en azından eşler oluyor yanımızda, ona şükür. fotoğraf süsleme falan hiç yok. keşke olsa.
Ben unibaby aldm canm sağlıkla gelsinlerde kullanalım inşaallahKızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Ya ben onu ıslak mendil sandm çok pardonKızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Aminnnn inşallahİstanbulda yaşayana allah her anlamda ssbır versin
Ben cumartesi günü girdim ilk defaBizde 34. Haftadayiz. Geçen hafta hazırladım bende tam bitirmedim sağlık bakım bez vs. Onlar kaldı izne ayrıldım.bu haftada kalanları tamamlicam. Benim sorumda şu hanımlar. Nst ye biz ne zaman girmeye basliyoruz henüz girmedim ben 30 Haziran a randevu a ldim hastaneden onzaman gidince mi alırlar randevular o zamana kadar hep dolu
Bende bundan aldım :) ıslak bezide sleepy aldıkKızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Sanırım normalde ziyaretçi oluyormuş belli saatlerde. Ama kızımı da pandemide doğurdum 2020 Ağustos'ta. Bende hep eşim oldu sadece. arada perde oluyor diğer çiftle. İnşallah da bu sefer şansınız yaver gider, her şey gönlünüze göre olur.benim de düğün fotoğraflarım yok. kınadan fotoğrafım falan yok. sinirim bozuluyor bazen bu duruma
pandemiden dolayı mı bu şekilde yoksa genel isleyis mi böyleymis.
pandemide bir sürü şey değişmişti şimdi nasıl ben de bilmiyorum. doğuma girmişti fotoğrafçı. yanımızda kimse olmadığı için normalde almadıkları halde esimi içeri almisti doktor sagolsun:)
sonra gitti öğlen saatlerinde tekrar geldi çekim yapıp gitmisti gayet rahat ve güzel olmuştu. inşallah bu da öyle olur:)
Ben 33. Haftadaym ama nst filan hiç bahsetmedi doktorumBizde 34. Haftadayiz. Geçen hafta hazırladım bende tam bitirmedim sağlık bakım bez vs. Onlar kaldı izne ayrıldım.bu haftada kalanları tamamlicam. Benim sorumda şu hanımlar. Nst ye biz ne zaman girmeye basliyoruz henüz girmedim ben 30 Haziran a randevu a ldim hastaneden onzaman gidince mi alırlar randevular o zamana kadar hep dolu
Sanırım normalde ziyaretçi oluyormuş belli saatlerde. Ama kızımı da pandemide doğurdum 2020 Ağustos'ta. Bende hep eşim oldu sadece. arada perde oluyor diğer çiftle. İnşallah da bu sefer şansınız yaver gider, her şey gönlünüze göre olur.
Ben 32+0dayim. bugün ilk kez nst ye girdim.Ben 33. Haftadaym ama nst filan hiç bahsetmedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?