2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Ben babyturco aldım. Newborn 1 numara 160 (4 paket) adet . Elim kadar Bi şey. Pişman oldum keşke 2 paket falan alsaydım dedim. İnşallah elimde kalmaz

Ay bugün ilk defa yürüyüşe çıktık. 4730 adım attım 45 dk yürüş yapmış oldum. İyi mi sizce? Bana az geldi ama ayak tabanlarım ve çatım çok ağrıdı
Uzun süreli yürüyüşler yapma, kısa aralıklarla yap. Arada dinlenerek yürüdüysen sorun yok. Çünkü artık karın büyüdü fazla yük var. Aşağıya baskı yapıyor. 20 şer dakikalara bölerek yap. Doktorlar bana bu tavsiyeleri verdi

Teşekkür ederim dinlenerek yürüdüm ama ben sanırım uzun süre hiç yürüyüş yapmadığım için böyle oldum.

hastane çekimi dediğim de fotoğraf ben eksik yazmisim:) video istemedik biz:) eve geldigimzde başka iş kalmamıştı bize fotoğraf secmek dışında:)
Hastane çekimi olsun o zaman. bence çok daha doğal ve daha önemli anı. yenidoğan çekimleri de şirin oluyor ama orası artık sanata giriyor. aslını yansıtan doğum sonrası hastane.

Hastane çekimi olsun o zaman. bence çok daha doğal ve daha önemli anı. yenidoğan çekimleri de şirin oluyor ama orası artık sanata giriyor. aslını yansıtan doğum sonrası hastane.

ben de böyle düşünüyorum. bu hafta olmadı arayıp randevu alayım. görüşeyim:)
sen yaptıracak misin :) orda da yaygın mi fotoğraf işleri

ben de böyle düşünüyorum. bu hafta olmadı arayıp randevu alayım. görüşeyim:)
sen yaptıracak misin :) orda da yaygın mi fotoğraf işleri
yok ya, nerde. bizim nikahta bile birini ayarladık 2.ye açıp bakamadım fotolara. hala içim acıyor. ben kendim çeksem daha güzel olurlardı. hastanede öyle olaylara hiç girilmiyor. en büyük, teşekküllü hastane ve en önemlisi yenidoğan yoğun bakımı olan hastane devlet hastanesi. odada 2 kişi oluyor. eşler dışında başka birini içeri alamıyorsun. en azından eşler oluyor yanımızda, ona şükür. fotoğraf süsleme falan hiç yok. keşke olsa.

benim de düğün fotoğraflarım yok. kınadan fotoğrafım falan yok. sinirim bozuluyor bazen bu duruma

pandemiden dolayı mı bu şekilde yoksa genel isleyis mi böyleymis.
pandemide bir sürü şey değişmişti şimdi nasıl ben de bilmiyorum. doğuma girmişti fotoğrafçı. yanımızda kimse olmadığı için normalde almadıkları halde esimi içeri almisti doktor sagolsun:)

sonra gitti öğlen saatlerinde tekrar geldi çekim yapıp gitmisti gayet rahat ve güzel olmuştu. inşallah bu da öyle olur:)

Kızlar bugün kalan diğer bakım alışverişi hastane çanta alışverişini tamamladım.bebek bezi bunu aldım siz ne aldınız.
Ya ben onu ıslak mendil sandm çok pardon Prima premium care 0 numara aldm ben biraz minik olacağını öngördügümjz için siz sanrm nigdedesiniz caliyomusunuz belki tanışırız birgün

Ben cumartesi günü girdim ilk defa

Sanırım normalde ziyaretçi oluyormuş belli saatlerde. Ama kızımı da pandemide doğurdum 2020 Ağustos'ta. Bende hep eşim oldu sadece. arada perde oluyor diğer çiftle. İnşallah da bu sefer şansınız yaver gider, her şey gönlünüze göre olur.

Ben 33. Haftadaym ama nst filan hiç bahsetmedi doktorum

inşallah sizin de çok güzel olur hersey
ben burda özelde yapcam ama ilkinde çok kişi gelmemişti pandemi olmamasına rağmen. bunda hastaneye gelen baya olur galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…