Hastane çıkış setinin battaniyesi penyeyi ben onu koydumKızlar doğumhaneye vereceğiz takımın içine penye battaniye mi müslin mi koyacaksınız?
Bende attım arabaya eleman ve bı bayan bunu alma dediBen babyturco aldım. Newborn 1 numara 160 (4 paket) adet . Elim kadar Bi şey. Pişman oldum keşke 2 paket falan alsaydım dedim. İnşallah elimde kalmaz
Evet siz nerdesiniz ne iş yapıyorsunuzYa ben onu ıslak mendil sandm çok pardonPrima premium care 0 numara aldm ben biraz minik olacağını öngördügümjz için siz sanrm nigdedesiniz caliyomusunuz belki tanışırız birgün
Ben 32+0dayim. bugün ilk kez nst ye girdim.
Benim nst ile ilgili anılarım pek parlak değil İstanbul'da diğer kızlara hamileyken... O yüzden bbende hiç sormadım birde özel muayenehane belki ondan hiç demediler özel hastanede genelde hem ekstra ücret alıyorlar hemde her durumda 32 den sonra genelde nst bağlıyorlarBen 32+0dayim. bugün ilk kez nst ye girdim.
Ben babyturco aldım. Newborn 1 numara 160 (4 paket) adet . Elim kadar Bi şey. Pişman oldum keşke 2 paket falan alsaydım dedim. İnşallah elimde kalmaz
Ben üniversite memurumEvet siz nerdesiniz ne iş yapıyorsunuz
Benim 33+3 de 2450 kg dıKızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
Benn henüz almadm ama unibaby almayı düşünüyorum şampuan ve sabunuŞampuan ne aldınız Sebamed yeni doğan şampuan aldım çok büyük boy değil 2 ay fln gider tahminim o bitince devamında ne kullanayım
Kreşte öğretmenim bendeBen üniversite memurumsiz pekii
Genel anestezi dediğiniz tam bayilmami
Merhaba hamişler biz 33 haftalik olduk. Bebegimin kilosu 2300 gram sizinkiler nasil ? 2 hafta önden gidiyor sizce erken mi gelir ? Fikriniz nedir
Ah inşallah, 1 hafta ondeyiz sadece, benim için 1 hafta da az.degil tabi ama. Çarşamba gidiyorum inşallah. 37 yi görmek de nasip olur insallahBöyle böyle 37yi de göreceksin inşallah. Ben en başından beri öyle düşünüyorum. Bebiş önden gidiyor zaten belki 2000 olmuştur bile. Hangi gün randevun?
Ayy maaşallahh barekallah ne yiyip ne içiyorsun banada söyleeeBenim 33+3 de 2450 kg dı
Ay harika darısı basima direniyorm bakalm biraz daha çalışayım diyeKreşte öğretmenim bendebu hafta doğum iznine iznine ayrıldım evdeyim bakalım bı sure
Annem 1 tane penye almış onu koyacağım bende o zaman.Hastane çıkış setinin battaniyesi penyeyi ben onu koydum
Valla sleepy sızdırıyor dediler. O yüzden araştırıp babyturco almıştım benBende attım arabaya eleman ve bı bayan bunu alma dedi
Maalesef. Aylar önce netten almıştım.değişim yapma hakkın varsa değişim yap bence.
ben bi paket 1 numara aldım. premium care.
sonra 2 numara alırım. çok çabuk kilo aliyo poncikler
Ben dalin aldım.Şampuan ne aldınız Sebamed yeni doğan şampuan aldım çok büyük boy değil 2 ay fln gider tahminim o bitince devamında ne kullanayım
Ay anam herkesin bebesi 32 de 2400 2300 bizimkiler minyon kalmış.Ayy maaşallahh barekallah ne yiyip ne içiyorsun banada söyleeebende kilo alsn diye çırpınıyrm 32. Haftada 1780 de 33+6 da gidicem ama o kadar kilo almasi pek mümkün değil gibi
Annem 1 tane penye almış onu koyacağım bende o zaman.
Valla sleepy sızdırıyor dediler. O yüzden araştırıp babyturco almıştım ben
Maalesef. Aylar önce netten almıştım.
Ben dalin aldım.
Bugün ne alacağımı bilemedim bende Dalin sabun aldım. Bide Sebamed in pişik kremini bebek yağını pişik kremini.... Sudoku krem bebanthol pişik kremi . Lansinoh göğüs ucu krem aldım. Krem bakım ürünleri böyle slpeey Jumbo yeni doğan üni baby ıslak mendilBenn henüz almadm ama unibaby almayı düşünüyorum şampuan ve sabunu
Vallahi bilmiyorum kendim almıyorum aldığım kilo bebeğe gidiyor doktor da öyle dediAyy maaşallahh barekallah ne yiyip ne içiyorsun banada söyleeebende kilo alsn diye çırpınıyrm 32. Haftada 1780 de 33+6 da gidicem ama o kadar kilo almasi pek mümkün değil gibi
Ay anam herkesin bebesi 32 de 2400 2300 bizimkiler minyon kalmış.
Aynen öyle. Nasip artık. Böyle fçgiderse minyon olacak zaten baya kullanırız o bezi gibi geliyor banaanladım canım hayırlısı olsun. sağlıklı olsun güzel gelissn de bez verecek bi yer bulunur elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?