2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 32+0dayim. bugün ilk kez nst ye girdim.

Ben 32+0dayim. bugün ilk kez nst ye girdim.
Benim nst ile ilgili anılarım pek parlak değil İstanbul'da diğer kızlara hamileyken... O yüzden bbende hiç sormadım birde özel muayenehane belki ondan hiç demediler özel hastanede genelde hem ekstra ücret alıyorlar hemde her durumda 32 den sonra genelde nst bağlıyorlar

Ben babyturco aldım. Newborn 1 numara 160 (4 paket) adet . Elim kadar Bi şey. Pişman oldum keşke 2 paket falan alsaydım dedim. İnşallah elimde kalmaz

değişim yapma hakkın varsa değişim yap bence.
ben bi paket 1 numara aldım. premium care.
sonra 2 numara alırım. çok çabuk kilo aliyo poncikler

Şampuan ne aldınız Sebamed yeni doğan şampuan aldım çok büyük boy değil 2 ay fln gider tahminim o bitince devamında ne kullanayım

Genel anestezi dediğiniz tam bayilmami

Evet komple baygin,

Merhaba hamişler biz 33 haftalik olduk. Bebegimin kilosu 2300 gram sizinkiler nasil ? 2 hafta önden gidiyor sizce erken mi gelir ? Fikriniz nedir

Önden gelismesi doğum haftasini one çekmez. Sadece olası bir erken dogum.riskinde önde olduğu hafta kadar bebek gelisimi önden tamamlamis olabilir
. Doktorumun haftasuna göre gelisimini değerlendirilip sana soylemesi lazım. Şimdi geç dollenme yaşayan birinin ayni haftada olan biri ile bebek gelisiminin aynı olması imkansız. Veyanayni değil diye gelisim geriligi tanisi da koyulamazm

Böyle böyle 37yi de göreceksin inşallah. Ben en başından beri öyle düşünüyorum. Bebiş önden gidiyor zaten belki 2000 olmuştur bile. Hangi gün randevun?
Ah inşallah, 1 hafta ondeyiz sadece, benim için 1 hafta da az.degil tabi ama. Çarşamba gidiyorum inşallah. 37 yi görmek de nasip olur insallah

Hastane çıkış setinin battaniyesi penyeyi ben onu koydum
Annem 1 tane penye almış onu koyacağım bende o zaman.
Bende attım arabaya eleman ve bı bayan bunu alma dedi
Valla sleepy sızdırıyor dediler. O yüzden araştırıp babyturco almıştım ben
değişim yapma hakkın varsa değişim yap bence.
ben bi paket 1 numara aldım. premium care.
sonra 2 numara alırım. çok çabuk kilo aliyo poncikler
Maalesef. Aylar önce netten almıştım.
Şampuan ne aldınız Sebamed yeni doğan şampuan aldım çok büyük boy değil 2 ay fln gider tahminim o bitince devamında ne kullanayım
Ben dalin aldım.

Annem 1 tane penye almış onu koyacağım bende o zaman.

Valla sleepy sızdırıyor dediler. O yüzden araştırıp babyturco almıştım ben

Maalesef. Aylar önce netten almıştım.

Ben dalin aldım.

anladım canım hayırlısı olsun. sağlıklı olsun güzel gelissn de bez verecek bi yer bulunur elbet

Benn henüz almadm ama unibaby almayı düşünüyorum şampuan ve sabunu
Bugün ne alacağımı bilemedim bende Dalin sabun aldım. Bide Sebamed in pişik kremini bebek yağını pişik kremini.... Sudoku krem bebanthol pişik kremi . Lansinoh göğüs ucu krem aldım. Krem bakım ürünleri böyle slpeey Jumbo yeni doğan üni baby ıslak mendil

Ayy maaşallahh barekallah ne yiyip ne içiyorsun banada söyleee bende kilo alsn diye çırpınıyrm 32. Haftada 1780 de 33+6 da gidicem ama o kadar kilo almasi pek mümkün değil gibi
Vallahi bilmiyorum kendim almıyorum aldığım kilo bebeğe gidiyor doktor da öyle dedi ama bizim baba biraz iri babaya çekecek galiba ondan dolayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…