- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Ayy evet hepsine maaşallah maaşallahh benim kızlar hep küçük doğdu bari bu birazck ele gelsin diye evide yiyecem yakında ve aslında hiç iştahım yok zorluyorum mesela bu saate süt iciyrm niye bebeğe kilo aldirirmis umarım sonunda olan bana olmaz o kilo alsn derkenAy anam herkesin bebesi 32 de 2400 2300 bizimkiler minyon kalmış.
Maşallah kız ne güzel kilolaları var bebeklerinizinbenimki de 32+0 da 2250 ydi. cumaya randevu aldım bakalım ne kadar oldu.
iki hafta önden gidiyo göbek ben de iri olur normal dogum olmazsa diye korkuyorum
Aynen öyle. Nasip artık. Böyle fçgiderse minyon olacak zaten baya kullanırız o bezi gibi geliyor bana
Lansinoh göğüs ucu kremi bende alicam en iyisi o bence daha öncede kullanmstm bebeği krem sürdükten sonra emzirmek çok büyük rahatlık çünkü bebeğe zararlı değilBugün ne alacağımı bilemedim bende Dalin sabun aldım. Bide Sebamed in pişik kremini bebek yağını pişik kremini.... Sudoku krem bebanthol pişik kremi . Lansinoh göğüs ucu krem aldım. Krem bakım ürünleri böyle slpeey Jumbo yeni doğan üni baby ıslak mendil
Maşallah kız ne güzel kilolaları var bebeklerinizinmoralim bozuldu benim bebekim niye zayıf ya
Özellikle yemeye dikkat ettigin bişi War mı canımVallahi bilmiyorum kendim almıyorum aldığım kilo bebeğe gidiyor doktor da öyle dediama bizim baba biraz iri babaya çekecek galiba ondan dolayı :)
Yeni doğan dan itibaren mi resmini atar mısınızAnnem 1 tane penye almış onu koyacağım bende o zaman.
Valla sleepy sızdırıyor dediler. O yüzden araştırıp babyturco almıştım ben
Maalesef. Aylar önce netten almıştım.
Ben dalin aldım.
Ağzından yel alsın ben o kadar kaşarı sütü muzu bosunami yiyourm desene yazık oldu banaaben de ilk çocukta senin gibiydim sürekli kilo alsın diye muz kaşar falan yiyodum yine de almıyordu
ama bide doğurması var iştesağlıklı olsun da 2.500 da normal kabul ediliyor
Ağzından yel alsın ben o kadar kaşarı sütü muzu bosunami yiyourm desene yazık oldu banaa
Bende hepsini alıp çıktım bugün. Bı mama almadım inşallah emeriz gerek kalmaz. Bide ateş ölçer almadım. Onu internet ten alcamLansinoh göğüs ucu kremi bende alicam en iyisi o bence daha öncede kullanmstm bebeği krem sürdükten sonra emzirmek çok büyük rahatlık çünkü bebeğe zararlı değilben pişik kremi Bepanthol, şampuan ve sabun da unibaby Alaçam sadece onları almadm son hafta alrm artık e bebek internet sitesinde indirimler olabilir burdaki mağazadan daha uyguna denk getirebilirsin hepsi burada oluyo indirim almadan bakmanı öneririm naçizane
İnşallah olmazlar canım yaa biz gayret edelim umudumuzu yitirmeyelimAynen öyle. Nasip artık. Böyle fçgiderse minyon olacak zaten baya kullanırız o bezi gibi geliyor bana
Benim diyet yüzünden sanki zayıf birazda. Doktor normal kilo alması demişti ama burda bu sayıları görünce Bi şaşırdım.Ayy evet hepsine maaşallah maaşallahh benim kızlar hep küçük doğdu bari bu birazck ele gelsin diye evide yiyecem yakında ve aslında hiç iştahım yok zorluyorum mesela bu saate süt iciyrm niye bebeğe kilo aldirirmis umarım sonunda olan bana olmaz o kilo alsn derken
Ay inşallah ya. Ben zaten çık kilolu doğsun istemiyorum 2500 3000 kilo arası yeter benceküçük bebek çabuk kilo alıp toparlaniyo canım hiç öyle düşünme:)
sağlıklı olsun da. benim ilk çocuk da hep alt sınırda gidiyodu. 38. haftada doktor bu bebek 2800 3000 anca doğar dedi. 3 gün sonra 3.500 doğdu oğlum
son haftalarda toparlayabilir:)
Benim diyet yüzünden sanki zayıf birazda. Doktor normal kilo alması demişti ama burda bu sayıları görünce Bi şaşırdım.
Ay inşallah ya. Ben zaten çık kilolu doğsun istemiyorum 2500 3000 kilo arası yeter bence
Ahah ciddimisijn doktorunu tebrik ediyorum bu nasıl tutturamamak böyleyok bak diğer mesajda yazdım ya:)eksik yazmisim tamamlayım.
doktor 40 dan önce gelmez senin bebek dedi 38 de. 2.800 3 arası doğar dedi bide. ben üç gün sonra 3.500 doğurdum hiç belli olmuyo bu doğum kilo işleri falan
Yok canım sağlıklı besleniyosn sende sonuçta bence genetik faktörler çok etkili bu kilo konusundaBenim diyet yüzünden sanki zayıf birazda. Doktor normal kilo alması demişti ama burda bu sayıları görünce Bi şaşırdım.
Ay inşallah ya. Ben zaten çık kilolu doğsun istemiyorum 2500 3000 kilo arası yeter bence
Kız anam şeker çıktı onu da yiyemiyorum artık süt ceviz falan tüketiyorum sadece. Yavrum kilo almıyorben de ilk çocukta senin gibiydim sürekli kilo alsın diye muz kaşar falan yiyodum yine de almıyordu
ama bide doğurması var iştesağlıklı olsun da 2.500 da normal kabul ediliyor
Yeni doğan dan itibaren mi resmini atar mısınız
Ben aldım 1 numara 160lı. Acemilik işte napalım. Açılmadık paketi satarım dolapta artık.İnşallah olmazlar canım yaa biz gayret edelim umudumuzu yitirmeyelimbenim 3 kilo altında doğmasını öngörüyr doktor o yüzden 0 numara bez aldm bir paket sadece sonra duruma göre alacagz stoklamak istemedim alrz dedik doğunca ama 1 numara uzun süre kullanılmyr en uzun kullanilan 3 numara stok yapacaksan 3den yapp
Benim sezeryan olacak o yüzden ilk anda ben ayilana kadar filan mama wermeleri gerekirse diye ben mama ve biberon aldmBende hepsini alıp çıktım bugün. Bı mama almadım inşallah emeriz gerek kalmaz. Bide ateş ölçer almadım. Onu internet ten alcam
Ahah ciddimisijn doktorunu tebrik ediyorum bu nasıl tutturamamak böylebenim 37..haftada doğum olacak gibi bakalm o zamana ne alırsa diye yiyourum ama umarım senin dediğin gibi olur bir umutlandm
Kız anam şeker çıktı onu da yiyemiyorum artık süt ceviz falan tüketiyorum sadece. Yavrum kilo almıyor
Ben aldım 1 numara 160lı. Acemilik işte napalım. Açılmadık paketi satarım dolapta artık.
Kız anam şeker çıktı onu da yiyemiyorum artık süt ceviz falan tüketiyorum sadece. Yavrum kilo almıyor
Ben aldım 1 numara 160lı. Acemilik işte napalım. Açılmadık paketi satarım dolapta artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?