2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahaha tam bir yaramazmıs

Kizlar sağ ayagim favul gibi şişti solda şişti ama o kadar degil 3.5 lt su ictim bugun nasil gecicek bu ya yaniyor alev alev

merak etme tam düşündüğün kadar doğar bence
İnşallah İnşallah
Yok canım sağlıklı besleniyosn sende sonuçta bence genetik faktörler çok etkili bu kilo konusunda
160 birazcık fazla olmuş aynen satarsn yapacak bişi yokk 2 paketten fazla pek kullanılmıyor 1 numara genelde ama bizim minnoslara belli olmaz bak ben 0 ile basladm çünkü 1 numara kızlarda çok büyük gelmişti
Evet öyle aslında bende zaten çok kilolu doğmamışım eşimde öyle. işte bilmeyince almışım öyle. neyse ya az olupta keşke fazla olsaydı demektense böylesi daha iyi bakalım belki popisin küçük olur

Ya işte önemsemeyince öyle oluyor aslında. ama ben takıyorum kafaya. Perşembe kontrol var kesin en fazla 2 kilo falan olmuştur.

Çocuk daha içerdeyken belli etmiş kendini ahahah aferin ona biz o kadar ay karnımzda taşıyoruz birazda onlar ugrassnn

adamın geçtiği yollara ayakkabilar oyuncaklar kapağı açılmış içi dolu su şişeleri toplar kiyafetler neler neler koyuyo. Bi ara mutfaktan tabak çanak çatal kaşık da koyuyodu onları koyma dedim artık koymuyo Çok şükür

Ya işte önemsemeyince öyle oluyor aslında. ama ben takıyorum kafaya. Perşembe kontrol var kesin en fazla 2 kilo falan olmuştur.
Benimde cuma kontrol bende çok merak ediyorum mutlaka yaz buraya doktordan gelince bende 2 kilo ancak olmuştur benimki diye düşünüyorum seninle günleriniz aynı hadi kızlar biraz tontis olunn belki iç sesimizi duyarlar

Ahahahah cok öp yerime takdir ettim afacanı

dediğim gibi ilkinde senin gibiydim kim ne derse desin de takmaya devam ettim ama rahat ol sorun olsa doktor zaten zayıf geriden geliyo vs der yönlendirme yapar beslenmeyi değiştirir.

Benimde cuma kontrol bende çok merak ediyorum mutlaka yaz buraya doktordan gelince bende 2 kilo ancak olmuştur benimki diye düşünüyorum seninle günleriniz aynı hadi kızlar biraz tontis olunn belki iç sesimizi duyarlar
Bende merak ediyorum valla. Devlete gideceğim ilk defa Bi de bakalım ne diyecek ay keşke duysalar. Her kontrolde de iştahlı yavrum ama almıyor işte bedeni
dediğim gibi ilkinde senin gibiydim kim ne derse desin de takmaya devam ettim ama rahat ol sorun olsa doktor zaten zayıf geriden geliyo vs der yönlendirme yapar beslenmeyi değiştirir.
1 hafta geriden geliyor zaten. Ama doktorum 3haftaya kadar normal dedi bana. Takmamaya çalışıyorum ama korkutuyor beni yine de.

bak tamamen ayni benimki de hep geriden gitti:)
gerçekten rahat ol bunun doğumu var bide öyle düşün:) sağlıkla doğsun da doğunca alır kiloları löp löp

Canım geriden gelme durumu 2 hafta ve daha fazla olmadıkça bir sorun teşkil etmiyor korkma sadece takiplerde sor bazı doktorlar bilemiyor maalesef benim ilk kızımda doktor anlayamadi benim kan akımları filan bozulmuş tansiyon çıkmış bebek 3 hafta geride geliyordu ve hepsini çok geç farketti maalesef ilk kızım 37. Haftada 34 haftalık fiziki gelişim ile 2300 grm doğmuştu Rabbim esirgesin ewlatlarimiz saglikla gelsin iyi düşünelim ve bizlerde tedbirli olalım inşallah

Kizlar, son bi haftadir karnimin tumu ara ara sertlesiyor. Elleyince farkediyorum. Onceden belli bolgesi yumru seklinde olup sertlesirdi. Simdi onun yaninda bu sekilde de oluyo. Ne anlama geliyo olabilir bu? Bu da mi kasilma acaba? Baya oluyo gun icinde. Bebek hareketleri de asiri sertlesti. Yarin kontrolum var ama burda nst ye sokmuyolar sanirim.

Hiç korkmayın. Kontrollerinizi aksatmayın doktorunuza güvenin kendinizi rahatlatmaya çalışın. Kızım 38+2 de normal doğumla 2700 doğmuştu. Ama çok şükür çok kolay bir normal doğum oldu. Doğumdan sonra da hemen toparladı. Şimdi 2,5 yaşında ama persentilde 4 yaş çıkıyor

Doktorunuzla bu sertleşmeleri paylaşırsanız nst ye yönlendirebilir. İlla 34 ü beklemesine gerek yok. Önemli durumlarda nst muhakkak yapıp kontrol ediyorlar

Doktorunuzla bu sertleşmeleri paylaşırsanız nst ye yönlendirebilir. İlla 34 ü beklemesine gerek yok. Önemli durumlarda nst muhakkak yapıp kontrol ediyorlar
Ben ilgilteredeyim. Burda devlette ultrasona bile sokmuyolar kolay kolay detaylidan sonra. Memnun kalmadigim icin ozele yoneldim. Yarin sorayim doktora ama rutinlerinde yok gibi. Tedirginim biraz. Rahim agzi kisaligim da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…