2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım hiç endişelenme. Büyüğün doğmasıda var(( ben tatlıyı kesicem mutlaka. Böyle olursa 4kilo olur 3-3.2doğsa çok iyi olur inşa Allah

Komple bayginda bebegi gec görüyorsun uyanman falan gec oluyormuş

Hadi hayırlısı olsun insallah canım benim benim de 3. Hamileligim

Kız anam şeker çıktı onu da yiyemiyorum artık süt ceviz falan tüketiyorum sadece. Yavrum kilo almıyor

Ben aldım 1 numara 160lı. Acemilik işte napalım. Açılmadık paketi satarım dolapta artık.
160 bez gozune cok gelmesin 15 16 gunluk bez o. Gunde 10 bez rahat kullaniliyo yenidoganda. Arkadas 4 kilo.dogan tosun bebesine 0 numara koca paketi kullanmisti bol olmadi cok guzel.oldu demisti

160 bez gozune cok gelmesin 15 16 gunluk bez o. Gunde 10 bez rahat kullaniliyo yenidoganda. Arkadas 4 kilo.dogan tosun bebesine 0 numara koca paketi kullanmisti bol olmadi cok guzel.oldu demisti
Aynen öyle Hele b*klu bebelerde bez yetişmiyor. Her emmesinde kaka yapan bebeler var 15 günde zaten bebe anca kendine geliyor kilosu artmaya başlıyor

Kizlar sağ ayagim favul gibi şişti solda şişti ama o kadar degil 3.5 lt su ictim bugun nasil gecicek bu ya yaniyor alev alev
Canım benim devamlı sağ ayağım balon gibi oluyor. Ben ayağımı yukarı uzatıp yatıyorum o yüzden devamlı .

Kızlar çoooook alakasız birşey sormak istedim buzdolapları yazın kaçıncı ayarda olması gerekiyor Bosch marka nette açık açık bulamadım da belki bilen olur diye sormak istedim döndürülen tuşu soğuk bölümünde birde no frost -22 den -16 ya kadar düşüyüyor tuşlar hangisine almam gerekiyor onu

Benmki bosch dolap bolumu 4 dondurucu bolumu -18 yaz kis hep ayni

Merhaba ben nisa Hastanesi'ne gidiyorum siz nerede oturuyorsunuz

Kız anam şeker çıktı onu da yiyemiyorum artık süt ceviz falan tüketiyorum sadece. Yavrum kilo almıyor

Ben aldım 1 numara 160lı. Acemilik işte napalım. Açılmadık paketi satarım dolapta artık.
Bugün değiştireceğim bı kaç ürün var bunu alim yerine

Benim sezeryan olacak o yüzden ilk anda ben ayilana kadar filan mama wermeleri gerekirse diye ben mama ve biberon aldm
Bu arada doktorun kim canım
Murat bey e gittim en başından beri ama 32. Haftadan itibaren devlette yoğunlaştım doğumu devlette yapacağım için sen

-18 dondurucu, 4 dolap bölümü :)

Murat bey e gittim en başından beri ama 32. Haftadan itibaren devlette yoğunlaştım doğumu devlette yapacağım için sen
Belkide orda denk gelmişizdir kimbilir bende murat beye gidiyorm sezaryan olucam o Kayseri'de yapyr ameliyatlarını bende Kayseri'de olucam inşallah bakalm dewam ediyorum devlette şükran hanım, Kaddafi bey isimlerini iyi diye duyduklarım inşallah kolay dogumlarimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…