- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Yok canım hiç endişelenme. Büyüğün doğmasıda var(( ben tatlıyı kesicem mutlaka. Böyle olursa 4kilo olurBenim diyet yüzünden sanki zayıf birazda. Doktor normal kilo alması demişti ama burda bu sayıları görünce Bi şaşırdım.
Ay inşallah ya. Ben zaten çık kilolu doğsun istemiyorum 2500 3000 kilo arası yeter bence
Komple bayginda bebegi gec görüyorsun uyanman falan gec oluyormuşEvet komple baygin,
Önden gelismesi doğum haftasini one çekmez. Sadece olası bir erken dogum.riskinde önde olduğu hafta kadar bebek gelisimi önden tamamlamis olabilir
. Doktorumun haftasuna göre gelisimini değerlendirilip sana soylemesi lazım. Şimdi geç dollenme yaşayan birinin ayni haftada olan biri ile bebek gelisiminin aynı olması imkansız. Veyanayni değil diye gelisim geriligi tanisi da koyulamazm
Ah inşallah, 1 hafta ondeyiz sadece, benim için 1 hafta da az.degil tabi ama. Çarşamba gidiyorum inşallah. 37 yi görmek de nasip olur insallah
Hadi hayırlısı olsun insallah canım benim benim de 3. HamileligimEvet ilk kızım olacak inşallah
Benim 32+1 de 1840gr idi. Perşembe 33. Haftam olacak bakalım kaç çıkacak.
Aman ihmal etme suyu. Valla ben yolda 3.5 lt den fazla su içtim. Sonra petrol bulamadık çalı çırpı arasına bıraktımama içmesem daha kötü sonuçlar olabilirdi
160 bez gozune cok gelmesin 15 16 gunluk bez o. Gunde 10 bez rahat kullaniliyo yenidoganda. Arkadas 4 kilo.dogan tosun bebesine 0 numara koca paketi kullanmisti bol olmadi cok guzel.oldu demistiKız anam şeker çıktı onu da yiyemiyorum artık süt ceviz falan tüketiyorum sadece. Yavrum kilo almıyor
Ben aldım 1 numara 160lı. Acemilik işte napalım. Açılmadık paketi satarım dolapta artık.
Aynen öyle160 bez gozune cok gelmesin 15 16 gunluk bez o. Gunde 10 bez rahat kullaniliyo yenidoganda. Arkadas 4 kilo.dogan tosun bebesine 0 numara koca paketi kullanmisti bol olmadi cok guzel.oldu demisti
Canım benim devamlı sağ ayağım balon gibi oluyor. Ben ayağımı yukarı uzatıp yatıyorum o yüzden devamlı .Kizlar sağ ayagim favul gibi şişti solda şişti ama o kadar degil 3.5 lt su ictim bugun nasil gecicek bu ya yaniyor alev alev
Benmki bosch dolap bolumu 4 dondurucu bolumu -18 yaz kis hep ayniKızlar çoooook alakasız birşey sormak istedim buzdolapları yazın kaçıncı ayarda olması gerekiyor Bosch marka nette açık açık bulamadım da belki bilen olur diye sormak istedimdöndürülen tuşu soğuk bölümünde birde no frost -22 den -16 ya kadar düşüyüyor tuşlar hangisine almam gerekiyor onu
Merhaba ben nisa Hastanesi'ne gidiyorum siz nerede oturuyorsunuzKızımda 2019 yılında esenler Medipole gidiyordum kadın idrar tahlili istedi yaptırdım bakmadı enfeksiyon iyice arttı bikac gün sonra yine gittim ilaç verdi bebek hiç hareket etmedi arıyorum doktora ulaşamıyorsun mail atacaksın kaç gün sonra sana dönerse belli olmaz preeklampsi iyice artmış Hayrünnisa Hastanesi'ne gittim orası şimdi Medipol olmuş, meltem Hastanesi'ne gittim o kadar çok hastaneye gittim ki çok sıkıntı yaşadım bu bebekte de Medical Park'ta başladım doktorla problem yasayinca geçen hafta bıraktım risklerim çok olunca korkularım da artıyor Rabbim iyilere çıkarsın yollarımızı özellikle de iyi doktorlarlara
Bugün değiştireceğim bı kaç ürün var bunu alim yerineKız anam şeker çıktı onu da yiyemiyorum artık süt ceviz falan tüketiyorum sadece. Yavrum kilo almıyor
Ben aldım 1 numara 160lı. Acemilik işte napalım. Açılmadık paketi satarım dolapta artık.
Murat bey e gittim en başından beri ama 32. Haftadan itibaren devlette yoğunlaştım doğumu devlette yapacağım içinBenim sezeryan olacak o yüzden ilk anda ben ayilana kadar filan mama wermeleri gerekirse diye ben mama ve biberon aldm
Bu arada doktorun kim canım
-18 dondurucu, 4 dolap bölümü :)Kızlar çoooook alakasız birşey sormak istedim buzdolapları yazın kaçıncı ayarda olması gerekiyor Bosch marka nette açık açık bulamadım da belki bilen olur diye sormak istedimdöndürülen tuşu soğuk bölümünde birde no frost -22 den -16 ya kadar düşüyüyor tuşlar hangisine almam gerekiyor onu
Benimde 3.hamileligim 3.kizimiz geliyo inşallah ben çok kaygılıyım nasıl bakıcam diye sen neler hissediyorsunHadi hayırlısı olsun insallah canım benim benim de 3. Hamileligim
Belkide orda denk gelmişizdir kimbilirMurat bey e gittim en başından beri ama 32. Haftadan itibaren devlette yoğunlaştım doğumu devlette yapacağım içinsen
Medical park trabzonda nst ücretsizmiş. Ay ben şokNst fiyatindan hiiic haberm yok henuz o kadar degildir ya. Gecen yil 67 tlydi
Şuan bende şok aslen trabzonluyum ve Medical Park herşeye para aliyo diyodu arkadaşlarımMedical park trabzonda nst ücretsizmiş. Ay ben şok
Benim 32+5 te 2180 gr geldi. Normal dedi doktor. Bence seninki de normal oynar o kadar.Kızlar bebeğinizin kiloları ne kadar? Bana bugün doktorum 2400dedi. 32+1 haftam. Çokmu büyük?
Evet aynen. Herşeye aldıkları için ben şok zaten. Muayeneleri indirimli 429 oldu şu an.Şuan bende şok aslen trabzonluyum ve Medical Park herşeye para aliyo diyodu arkadaşlarım
Allah kolaylık versin Trabzon her zaman pahalı bir şehirdi maalesefEvet aynen. Herşeye aldıkları için ben şok zaten. Muayeneleri indirimli 429 oldu şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?