- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Şükran hanım emekli oldu haberin olsunBelkide orda denk gelmişizdir kimbilirbende murat beye gidiyorm sezaryan olucam o Kayseri'de yapyr ameliyatlarını bende Kayseri'de olucam inşallah bakalm dewam ediyorum devlette şükran hanım, Kaddafi bey isimlerini iyi diye duyduklarım inşallah kolay dogumlarimiz olur
Iki fundur ev ayakta stresliyim 3 4 gundurde iş yapmaktan pek totomun uzerine oturamadim sanirim ondanGeçmiş olsun canım neden ki acaba yaa biraz buz koysan iyi gelirmiki bilemedim ben
Yok canim tansiyonum falan iyi kan sulandirici ignede kullaniyorum zatendoktora gitme imkanın varsa doktora git yarın canım. preeklampsi gibi bi durumun yol demi normalde.
Ay valla sabaha kadar sağ ayagim havada uyudum azcikta olsa inmiş cok sukurCanım benim devamlı sağ ayağım balon gibi oluyor. Ben ayağımı yukarı uzatıp yatıyorum o yüzden devamlı .
Hadi ya ben devlete hiç gitmiyorum ama arkadaşlara söylerimŞükran hanım emekli oldu haberin olsun
Günaydın herkeste aynı anda yalancı kasılmaların başlaması:) tecrubeli anneler biliyor biz tecrübesiz olanlar panik yapıyoruz. Bende de aynısı oldu özellikle cok yoruldugumda, her zaman ve düzenli olmuyor. Seninki de düzenli ve sık aralıklarla olmuyorsa yalancı kasılmadır. Yatıp dinlenince geciyor. Doktoruna mutlaka bahset ben doktoruma bahsettim 29 haftalık oldugum halde hemen nst ye soktu nst de bir sıkıntı cıkmadı ama bıraktığım progestana tekrar basladım günde bir şeklinde o da rahatlattı beni. Belki doktorun dinlenme önerir belki baska bişey sık ve düzenli olmuyorsa korkmaya gerek yokmus ama , doktorun rahim agzı uzunluguna bakar orada bir sıkıntı yoksa normal bir durum kasılmaKizlar, son bi haftadir karnimin tumu ara ara sertlesiyor. Elleyince farkediyorum. Onceden belli bolgesi yumru seklinde olup sertlesirdi. Simdi onun yaninda bu sekilde de oluyo. Ne anlama geliyo olabilir bu? Bu da mi kasilma acaba? Baya oluyo gun icinde. Bebek hareketleri de asiri sertlesti. Yarin kontrolum var ama burda nst ye sokmuyolar sanirim.
Çok dikkat ettiğim birşey yok ama kuruyemiş yiyorum meyve sürekli yerim onun dışında da suyu çok tüketiyorum başka da yaptığım birşey yok aslındaÖzellikle yemeye dikkat ettigin bişi War mı canımben kendim 1500grm doğmuşum genetik faktörde yine bana çekerse bu kızda durum parlak değil bende 9 kilo aldm çok değil ama bu minnoş hala minikkk
Ben hep - 18de tutuyorum değiştirmiyorum buzluk kısmını. Yukarısı da 4 derece daha düşük olunca yogurtlar filan donuyorKızlar çoooook alakasız birşey sormak istedim buzdolapları yazın kaçıncı ayarda olması gerekiyor Bosch marka nette açık açık bulamadım da belki bilen olur diye sormak istedimdöndürülen tuşu soğuk bölümünde birde no frost -22 den -16 ya kadar düşüyüyor tuşlar hangisine almam gerekiyor onu
Evet ya benimde tek ayağım şişiyor… biraz masaj dağıtıyor sanki canım ben geçen eşime yaptırdım dağıtmıştı ödemi ama şimdi oda fayda etmiyorKizlar sağ ayagim favul gibi şişti solda şişti ama o kadar degil 3.5 lt su ictim bugun nasil gecicek bu ya yaniyor alev alev
2allwhIki fundur ev ayakta stresliyim 3 4 gundurde iş yapmaktan pek totomun uzerine oturamadim sanirim ondan
Kuruyemiş ne tüketiyosun canım ben fındık kaju yiyorum belki işe yarar cuma kontrol de belli olur zatenÇok dikkat ettiğim birşey yok ama kuruyemiş yiyorum meyve sürekli yerim onun dışında da suyu çok tüketiyorum başka da yaptığım birşey yok aslında
Ceviz fındık badem ama hepside kavrulmuş değil çiğ olarak yani öyle seviyorum çünkü:)2allwh
Kuruyemiş ne tüketiyosun canım ben fındık kaju yiyorum belki işe yarar cuma kontrol de belli olur zatenmeyve çok yemiyodm ama bu ara yiyorum sevdiğim meyveler çıktı çünkü suya pek dikkat etmiyorum
bencede takipleşelimBurdaki hanımlar instadan filan takiplesşek olmuyor mu, burası da bi ailem oldu valla, kalktıgımda ilk buraya bakıyorum yatarken buraya bakıyorum
Ay bende çiğ hiç sewmem kavrulmuş yiyourum bebeğe kilo yapmazsa benim tosbağa olmam yakın demektirCeviz fındık badem ama hepside kavrulmuş değil çiğ olarak yani öyle seviyorum çünkü:)
Ay sorma baya çılgın bir grup onlar bana öyle geldi eglenceliler ve aktif yazıyorlar bende Haziran ve temmuz annelerine bakıyorum arada dogim hikayelerini merak ediyorumbi buraya bakıyorum bi temmuz annelerine. ama temmuz annelerini yakalamak çok zorgünde 100 sayfa yazışıyorlar neredeyse :) bende izine ayrıldığımda her dk burada olurum artık :)
Yok canim tansiyonum falan iyi kan sulandirici ignede kullaniyorum zaten
aahah aynı bende doğum hikayelerine bakmak için giriyorum :) bugün doğuran var mı diye açıyorum :) zaten temmuz anneleri haziran annelerine döndü, bizde bakalım nasıl olacak temmuzda patır patır başlayacak mıyız :)Ay sorma baya çılgın bir grup onlar bana öyle geldi eglenceliler ve aktif yazıyorlar bende Haziran ve temmuz annelerine bakıyorum arada dogim hikayelerini merak ediyorum
Tamam canım teşekkür ederimbak tamamen aynibenimki de hep geriden gitti:)
gerçekten rahat ol bunun doğumu var bide öyle düşün:) sağlıkla doğsun da doğunca alır kiloları löp löp
Ya işte kendi doktoruma artık bitirdiğim için yeni doktorum nasıl olacak hiç bilmiyorum bu da çok geriyor beniCanım geriden gelme durumu 2 hafta ve daha fazla olmadıkça bir sorun teşkil etmiyor korkma sadece takiplerde sor bazı doktorlar bilemiyor maalesef benim ilk kızımda doktor anlayamadi benim kan akımları filan bozulmuş tansiyon çıkmış bebek 3 hafta geride geliyordu ve hepsini çok geç farketti maalesef ilk kızım 37. Haftada 34 haftalık fiziki gelişim ile 2300 grm doğmuştu Rabbim esirgesin ewlatlarimiz saglikla gelsin iyi düşünelim ve bizlerde tedbirli olalım inşallah
Ay maşallahHiç korkmayın. Kontrollerinizi aksatmayın doktorunuza güvenin kendinizi rahatlatmaya çalışın. Kızım 38+2 de normal doğumla 2700 doğmuştu. Ama çok şükür çok kolay bir normal doğum oldu. Doğumdan sonra da hemen toparladı. Şimdi 2,5 yaşında ama persentilde 4 yaş çıkıyor
Evet şekerli yiyecekler bebeği çok şişiriyor. Hem kendin hemde bebek için kes tatlıyı zaten az kaldı şükür. Hadi 40 beklese 7 haftamız var.Yok canım hiç endişelenme. Büyüğün doğmasıda var(( ben tatlıyı kesicem mutlaka. Böyle olursa 4kilo olur3-3.2doğsa çok iyi olur inşa Allah
Hayırlısı olsun maşallahHadi hayırlısı olsun insallah canım benim benim de 3. Hamileligim
Aaa iyi bari. Bizde gereksiz mi aldık acaba bu kadar dedik. Sanırım biraz küçük olursa sızdırma da yapmıyormuş160 bez gozune cok gelmesin 15 16 gunluk bez o. Gunde 10 bez rahat kullaniliyo yenidoganda. Arkadas 4 kilo.dogan tosun bebesine 0 numara koca paketi kullanmisti bol olmadi cok guzel.oldu demisti
Değiştirme hakkın varsa çok iyi.Bugün değiştireceğim bı kaç ürün var bunu alim yerine
Kız onlar doğuruyor artık izne çıktılar. Bizim burda nerdeyse %80 çalışıyor. İşsizlerin başını ben çekiyorum.bi buraya bakıyorum bi temmuz annelerine. ama temmuz annelerini yakalamak çok zorgünde 100 sayfa yazışıyorlar neredeyse :) bende izine ayrıldığımda her dk burada olurum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?