2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şükran hanım emekli oldu haberin olsun

Günaydın herkeste aynı anda yalancı kasılmaların başlaması:) tecrubeli anneler biliyor biz tecrübesiz olanlar panik yapıyoruz. Bende de aynısı oldu özellikle cok yoruldugumda, her zaman ve düzenli olmuyor. Seninki de düzenli ve sık aralıklarla olmuyorsa yalancı kasılmadır. Yatıp dinlenince geciyor. Doktoruna mutlaka bahset ben doktoruma bahsettim 29 haftalık oldugum halde hemen nst ye soktu nst de bir sıkıntı cıkmadı ama bıraktığım progestana tekrar basladım günde bir şeklinde o da rahatlattı beni. Belki doktorun dinlenme önerir belki baska bişey sık ve düzenli olmuyorsa korkmaya gerek yokmus ama , doktorun rahim agzı uzunluguna bakar orada bir sıkıntı yoksa normal bir durum kasılma

Özellikle yemeye dikkat ettigin bişi War mı canım ben kendim 1500grm doğmuşum genetik faktörde yine bana çekerse bu kızda durum parlak değil bende 9 kilo aldm çok değil ama bu minnoş hala minikkk
Çok dikkat ettiğim birşey yok ama kuruyemiş yiyorum meyve sürekli yerim onun dışında da suyu çok tüketiyorum başka da yaptığım birşey yok aslında

Ben hep - 18de tutuyorum değiştirmiyorum buzluk kısmını. Yukarısı da 4 derece daha düşük olunca yogurtlar filan donuyor

Kizlar sağ ayagim favul gibi şişti solda şişti ama o kadar degil 3.5 lt su ictim bugun nasil gecicek bu ya yaniyor alev alev
Evet ya benimde tek ayağım şişiyor… biraz masaj dağıtıyor sanki canım ben geçen eşime yaptırdım dağıtmıştı ödemi ama şimdi oda fayda etmiyor

Günaydın herkese sabahın köründe tavuk gibi uyandım daha 29+5 iz vakit gecmek bilmiyor. Sıradaki hedef 34. Hafta, hastane cantamı da o zaman hazırlayacagım inşallah. benim bebe tam 29+0 da 1730 gramdı gayet iyi dedi doktor. Haftada kac gram almaları gerekiyor acaba. Dün hastanemi aradım dogum fiyatları değişmiş mi diye 6000+900 günlük yatak ücreti olmuş. Daha bir ay önce 4500 tü. Bu gidişle dogurana kadar 10 bin olacak.

Burdaki hanımlar instadan filan takiplesşek olmuyor mu, burası da bi ailem oldu valla, kalktıgımda ilk buraya bakıyorum yatarken buraya bakıyorum

Iki fundur ev ayakta stresliyim 3 4 gundurde iş yapmaktan pek totomun uzerine oturamadim sanirim ondan
2allwh
Çok dikkat ettiğim birşey yok ama kuruyemiş yiyorum meyve sürekli yerim onun dışında da suyu çok tüketiyorum başka da yaptığım birşey yok aslında
Kuruyemiş ne tüketiyosun canım ben fındık kaju yiyorum belki işe yarar cuma kontrol de belli olur zaten meyve çok yemiyodm ama bu ara yiyorum sevdiğim meyveler çıktı çünkü suya pek dikkat etmiyorum

2allwh

Kuruyemiş ne tüketiyosun canım ben fındık kaju yiyorum belki işe yarar cuma kontrol de belli olur zaten meyve çok yemiyodm ama bu ara yiyorum sevdiğim meyveler çıktı çünkü suya pek dikkat etmiyorum
Ceviz fındık badem ama hepside kavrulmuş değil çiğ olarak yani öyle seviyorum çünkü:)

bi buraya bakıyorum bi temmuz annelerine. ama temmuz annelerini yakalamak çok zor günde 100 sayfa yazışıyorlar neredeyse :) bende izine ayrıldığımda her dk burada olurum artık :)

bi buraya bakıyorum bi temmuz annelerine. ama temmuz annelerini yakalamak çok zor günde 100 sayfa yazışıyorlar neredeyse :) bende izine ayrıldığımda her dk burada olurum artık :)
Ay sorma baya çılgın bir grup onlar bana öyle geldi eglenceliler ve aktif yazıyorlar bende Haziran ve temmuz annelerine bakıyorum arada dogim hikayelerini merak ediyorum

Ay sorma baya çılgın bir grup onlar bana öyle geldi eglenceliler ve aktif yazıyorlar bende Haziran ve temmuz annelerine bakıyorum arada dogim hikayelerini merak ediyorum
aahah aynı bende doğum hikayelerine bakmak için giriyorum :) bugün doğuran var mı diye açıyorum :) zaten temmuz anneleri haziran annelerine döndü, bizde bakalım nasıl olacak temmuzda patır patır başlayacak mıyız :)

bak tamamen ayni benimki de hep geriden gitti:)
gerçekten rahat ol bunun doğumu var bide öyle düşün:) sağlıkla doğsun da doğunca alır kiloları löp löp
Tamam canım teşekkür ederim i şallah hepimizin sütü olurda yarar bebişlere
Ya işte kendi doktoruma artık bitirdiğim için yeni doktorum nasıl olacak hiç bilmiyorum bu da çok geriyor beni
Ay maşallah benim kızın boyu uzun kendi zayıf olacak gibi. Burda öyle kilolar okuyunca acaba beslenemiyor mu içimde diye düşünüyorum istemsiz. Aslında sağlıklı besleniyorum ama işte. 2500 3 arasına razıyım. Çabuk çıkar
Yok canım hiç endişelenme. Büyüğün doğmasıda var(( ben tatlıyı kesicem mutlaka. Böyle olursa 4kilo olur 3-3.2doğsa çok iyi olur inşa Allah
Evet şekerli yiyecekler bebeği çok şişiriyor. Hem kendin hemde bebek için kes tatlıyı zaten az kaldı şükür. Hadi 40 beklese 7 haftamız var.
Hadi hayırlısı olsun insallah canım benim benim de 3. Hamileligim
Hayırlısı olsun maşallah
160 bez gozune cok gelmesin 15 16 gunluk bez o. Gunde 10 bez rahat kullaniliyo yenidoganda. Arkadas 4 kilo.dogan tosun bebesine 0 numara koca paketi kullanmisti bol olmadi cok guzel.oldu demisti
Aaa iyi bari. Bizde gereksiz mi aldık acaba bu kadar dedik. Sanırım biraz küçük olursa sızdırma da yapmıyormuş
Bugün değiştireceğim bı kaç ürün var bunu alim yerine
Değiştirme hakkın varsa çok iyi.
Kız onlar doğuruyor artık izne çıktılar. Bizim burda nerdeyse %80 çalışıyor. İşsizlerin başını ben çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…