2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktor bana 1-5 agustos dedi ama içimden bir ses temmuz diyor, baslarda bayram sonrası diyordu. belki de strese girmeyeyim diye 1-5 agustos dedi.

bi buraya bakıyorum bi temmuz annelerine. ama temmuz annelerini yakalamak çok zor günde 100 sayfa yazışıyorlar neredeyse :) bende izine ayrıldığımda her dk burada olurum artık :)
izine ayrldın mı canım . ben dört hafta daha calısacağım. umarım basarabilirim

doktor bana 1-5 agustos dedi ama içimden bir ses temmuz diyor, baslarda bayram sonrası diyordu. belki de strese girmeyeyim diye 1-5 agustos dedi.

bende bebiş önden gidiyor diye erkenden gelir diyordum ama önde gitmesiyle erken doğumun alakası yokmuş, öğrenince üzüldüm :) temmuz sonu belki gelir diyordum ama diğer gruplarda 38-39 haftalık hala bekleyen var :) kendimi ağustosun ilk haftasına hazırladım artık. doktorumda bekleriz gelmezse 8-11 ağustos arası düşünürüz doğumu dedi.

izine ayrldın mı canım . ben dört hafta daha calısacağım. umarım basarabilirim

yok canım daha ayrılmadım perşembe günü çalışabilir raporumu alacağım. 15 temmuza kadar çalışmayı düşünüyorum. 35. haftada eve geçerim, son haftalar bebek gelmeden kendim dinleneyim bi

Günaydın kızlar, perşembe 32.haftamda evden çalışmaya geçecektim ama o kadar ağırlaştımki müdürüm perşembeyi beklemeden yolladı beni eve evdeyim artık çok mutluyum valla, ödemlerde başlamıştı çok iyi oldu

Günaydın Kızlar, Şimdi siz doğumla ilgili konuşunca tedirgin oldum biz doktorla 05 ağustos diye konuştuk ama çok mu geç ya. oğlum 37+3 te doğmuştu

Denizden yuzmekten geliyorum. 3. Kez gittik. Dedim onunuzdeki 4 hafta her firsatta gitmeliyiz. Sonra dogum olunca 6 hafta yuzemiyorsun zaten yuzebilsen minicik bebegi sahile suruklemek istemiyorsun. Eylul sonu sezonu kapatmaya girerim artik en son
Oh sefan olsun. Normal doğum olursa da kolaylaştırır

Günaydın Kızlar, Şimdi siz doğumla ilgili konuşunca tedirgin oldum biz doktorla 05 ağustos diye konuştuk ama çok mu geç ya. oğlum 37+3 te doğmuştu
39 hafta filan olacak muhtemelen , beklermiki o kadar . bilemedim . normal bile olabilir :)
benim 1-5 agustos 38 e geliyor ben bile endiseliyim :)

bende eve geçsem çok iyi olacak :) ama yanımda çalışan arkadaşın nişanı var hem de ben doğum iznine çıkmadan bi tatil yap dedim onu tatile yolluyorum :) bayramda tatlı üretim firması olduğu için yoğunlukta yardımcı olacağım. bayramı çıkarıp iznime başlarım.

Bende bi onceki mesajda bahsettiginiz gibiyim kasilmalar, sancilar 1 haftadir magnezyum kullanmiyorum o yuzden mi oluyo acaba bendede bebek toplanip gevsiyor
magnezyum kaslar için faydalı. o yüzden kramplarda yada kasılmalarda öneriyorlar. doktorun mu kullanma dedi acaba?
çünkü magnezyumun zararı olabileceğini düşünmüyorum, rahim kasları ve kramplar için iyi geliyor

Benim kızim 2 aylıktı hareketliydi 8 aylıktı tutup yürüyordu o yüzden kesin oğlumda hareketli bir bebek olur 11 aya kadar geç olur diye düşünüyorum
Benim oğlum da çok hareketliydi hatta ellerini kollarını tutarak yapsalar nasıl olacak her yerini tutsalar poposunu yukarı atardi kesin diye düşünüyordum Uyurken yapıldığından rahat ettik. Doktor da çok rahat çalıştı bir de bana gösteriyor bakın çok güzel oldu diye sanki hayatımda bin tane pipi gördüm, bir de ben ailenin en küçüğüyüm eşiminkinden başkasını görmemişim o zamana kadar ne bileyim

İşin ehli bir doktor varsa ne kadar küçükken yaptırsan o kadar daha kolay olur. Bazı doktorlar gelişimini 6 ayda tamamlıyor diyor o yüzden 6 ay sonrası tavsiye ediyor ama çoğu aile 3 ay civarı mecburi sünnet yaptırıyor yapışıklık vb. sebeplerden.

Normal mi sezeryam mi ? BeniM 2 cocukta doktorun dedigi tarihte dogmadi hic 42, 41 hafta asagisi dogum yapmadim ne zmn isterse o zman geliyolar malesef ..

Yok tadi berbat oldugu icin kendim birakmistim baslayim bakalim tekrar faydasi olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…