- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
bizimde 35 haftada baslıyormus nst.Ben 33. Haftadaym ama nst filan hiç bahsetmedi doktorum
doktor bana 1-5 agustos dedi ama içimden bir ses temmuz diyor, baslarda bayram sonrası diyordu. belki de strese girmeyeyim diye 1-5 agustos dedi.aahah aynı bende doğum hikayelerine bakmak için giriyorum :) bugün doğuran var mı diye açıyorum :) zaten temmuz anneleri haziran annelerine döndü, bizde bakalım nasıl olacak temmuzda patır patır başlayacak mıyız :)
izine ayrldın mı canım . ben dört hafta daha calısacağım. umarım basarabilirimbi buraya bakıyorum bi temmuz annelerine. ama temmuz annelerini yakalamak çok zorgünde 100 sayfa yazışıyorlar neredeyse :) bende izine ayrıldığımda her dk burada olurum artık :)
doktor bana 1-5 agustos dedi ama içimden bir ses temmuz diyor, baslarda bayram sonrası diyordu. belki de strese girmeyeyim diye 1-5 agustos dedi.
izine ayrldın mı canım . ben dört hafta daha calısacağım. umarım basarabilirim
O pahalı gelmişti bana farklı bi markanın merhemini aldımbepanthol baby kullanıyorum ben o baya iyi canım çevremdeki arkadaşlarımda bunu kullanıyo
Oh sefan olsun. Normal doğum olursa da kolaylaştırırDenizden yuzmekten geliyorum. 3. Kez gittik. Dedim onunuzdeki 4 hafta her firsatta gitmeliyiz. Sonra dogum olunca 6 hafta yuzemiyorsun zaten yuzebilsen minicik bebegi sahile suruklemek istemiyorsun. Eylul sonu sezonu kapatmaya girerim artik en son
Benimde karnımın içi acıyor bazen neden anlamadım33 haftadan selamlaaardun aksam o kadar sancim vardi ki resmen dogum sancisi cektim. Allahtan duzenli degildi de gecti. Yalanci sancilar cok zorluyo
çok pahalı sayılmaz içerik fiyat karşılaştırması yapınca zaten azıcık sürmek yetiyor uzun süre kullanırsın onu tavsiye ederimO pahalı gelmişti bana farklı bi markanın merhemini aldım
39 hafta filan olacak muhtemelen , beklermiki o kadar . bilemedim . normal bile olabilir :)Günaydın Kızlar, Şimdi siz doğumla ilgili konuşunca tedirgin oldum biz doktorla 05 ağustos diye konuştuk ama çok mu geç ya. oğlum 37+3 te doğmuştu
Bende bi onceki mesajda bahsettiginiz gibiyim kasilmalar, sancilar 1 haftadir magnezyum kullanmiyorum o yuzden mi oluyo acaba bendede bebek toplanip gevsiyormaganezyumu 2 ye çıkarttırdı doktor. Şuan kasılmalar azaldı bakalım olmadı gideceğim
bende eve geçsem çok iyi olacak :) ama yanımda çalışan arkadaşın nişanı var hem de ben doğum iznine çıkmadan bi tatil yap dedim onu tatile yolluyorum :) bayramda tatlı üretim firması olduğu için yoğunlukta yardımcı olacağım. bayramı çıkarıp iznime başlarım.Günaydın kızlar, perşembe 32.haftamda evden çalışmaya geçecektim ama o kadar ağırlaştımki müdürüm perşembeyi beklemeden yolladı beni eveevdeyim artık çok mutluyum valla, ödemlerde başlamıştı çok iyi oldu
Doktor bana rahim komple bi kas dokusu genisledikce agrin olur demistiBenimde karnımın içi acıyor bazen neden anlamadım
magnezyum kaslar için faydalı. o yüzden kramplarda yada kasılmalarda öneriyorlar. doktorun mu kullanma dedi acaba?Bende bi onceki mesajda bahsettiginiz gibiyim kasilmalar, sancilar 1 haftadir magnezyum kullanmiyorum o yuzden mi oluyo acaba bendede bebek toplanip gevsiyor
Benim oğlum da çok hareketliydi hatta ellerini kollarını tutarak yapsalar nasıl olacak her yerini tutsalar poposunu yukarı atardi kesin diye düşünüyordumBenim kızim 2 aylıktı hareketliydi 8 aylıktı tutup yürüyordu o yüzden kesin oğlumda hareketli bir bebek olur 11 aya kadar geç olur diye düşünüyorum
Normal mi sezeryam mi ? BeniM 2 cocukta doktorun dedigi tarihte dogmadi hic 42, 41 hafta asagisi dogum yapmadim ne zmn isterse o zman geliyolar malesef ..Günaydın Kızlar, Şimdi siz doğumla ilgili konuşunca tedirgin oldum biz doktorla 05 ağustos diye konuştuk ama çok mu geç ya. oğlum 37+3 te doğmuştu
Yok tadi berbat oldugu icin kendim birakmistim baslayim bakalim tekrar faydasi olur insallahmagnezyum kaslar için faydalı. o yüzden kramplarda yada kasılmalarda öneriyorlar. doktorun mu kullanma dedi acaba?
çünkü magnezyumun zararı olabileceğini düşünmüyorum, rahim kasları ve kramplar için iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?