2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle bana da burada 20 güne dogumlar başlayacak gibi geliyor, ilk kim doğuracak bakalım:) o zaman daha da hızlanır biizm mesajlar :) insta hesabı vermek buranın kurallarına uygun mu bilmiyorum M Mirune biliyor musun

Darısı başına cnm valla ev gibisi yok ya
Doktor bana rahim komple bi kas dokusu genisledikce agrin olur demisti
Karnım kocaman oldu zaten baya genişlemiştir içtende

Ay hadi darısı başıma Ben de persembe günü 5 saat kara yolu gidicem, dura kalka kaç saate çıkar o yol bilmiyorum. Komple otoban zaten ancak benzincilerde falan dururuz herhalde. 1 gece başkentte kalicaz dinleneyim diye. Uçağım sabah zaten kalkar havaalanına gideriz hemen. Neyseki dönüşte yakinimizdaki havalimanı açılmış olacak da en azından bebiş yorulmayacak.

Haftası en ilerdeki arkadaş kim acaba, sanki 34.haftada olanlar vardı

benim galiba bi iki arkadaş daha vardı 2 ağustos görünen:)
37 38 arasi doğumum olur diye düşünüyorum ben. İlk çocuğum da 38+3 de olmustu:)

bugün 34+0 oldum

Doktorum bana 2 saatte Bi 10 dk yürüyüş yapacaksın demişti. Kanda pıhtılaşma olma olasılığı var dedi. Bizde otobandan gittik ama bazen otobanda uygun yerler oluyor oralarda durduk yürüdüm

Kızlar takipleşeceğiniz zaman benide ekleyebilir siniz
Beni de beni de
33 haftadan selamlaaar dun aksam o kadar sancim vardi ki resmen dogum sancisi cektim. Allahtan duzenli degildi de gecti. Yalanci sancilar cok zorluyo
Annemin de hep böyle sancıları olurmuş beni doğuracağı zaman komşu teyze demiş ki kızım bu doğum sancısı hastaneye git, o da yok teyze hep çekiyorum ben bu sancıyı demiş Sonra iyice sıklaşınca gece gitmişler, 1 saat sonra benimle eve dönmüşler Senin de sancılar önceden başlamış ama inşallah doğumun kolay olur

benim galiba bi iki arkadaş daha vardı 2 ağustos görünen:)
37 38 arasi doğumum olur diye düşünüyorum ben. İlk çocuğum da 38+3 de olmustu:)

bugün 34+0 oldum
Ya benim dr.umda son gittğimde tahmini doğum tarihini 3 ağustos olarak güncelledi, benim bebiş 2 hafta önde gidiyor ama burdaki arkadaşlar bebişin önde olması doğumu erkene çekmez dedi anlamadım valla ne zaman gelir

Benm ilk oglumda cok daha erken baslamisti. Hemen dakika tutuyorum kalkip bi yuruyorum ayaktaysam su icip yatiyorum.geciyo. gecmezse duzenli olursa kosar.giderim dun aksam 10 gibi basladi 11 dkda geldi 10 dkda geldi dedm valla doguruom. Oglum yeni uyumus kendimce yalvariorum icimden allahim nolur smdi degil diye. Dogum.baslarsa babasini oglanin yanina birakip kendim giderim annem de hastaneye gelir falan diye dusundum allahtan sonra 15 sonra 25 dkda falan oldu da anladim ki yanlis alarm

burdaki arkadaşlar doğru diyo. benim doktorum ilkinde bu bebek 40 dan önce gelmez dedi. 38+0 di bunu söylediğinde. ben üç gün sonra doğuma girdim suyu geldi

cinsiyet tahmini gibi aslında tutmama ihtimali tutma ihtimali kadar var canım:)
bebeklerin geneli 38 de doguyo benim bildiğim.
hatta beni 38+3 de bebek geldiği için hep sezaryen sanarlar

Keyifleri ne zaman isterse geliyolar yani ay benim çevremde de hep 37.haftada doğuran var, hepsininkide kız bende öyle olur belki diye düşünüyorum

çok pahalı sayılmaz içerik fiyat karşılaştırması yapınca zaten azıcık sürmek yetiyor uzun süre kullanırsın onu tavsiye ederim
Şimdi baktım fiyatına tekrar benim aldığımdan daha ucuzmuş ya yiğenimede yıllar önce kullanmıştık keşke bildiğimden şaşmasaydım alayım bundan bi tane o zaman

Yok tadi berbat oldugu icin kendim birakmistim baslayim bakalim tekrar faydasi olur insallah
Ben de ilaç konusunda çok gıcık biriyim. Çocukken bile doktordan şurup yazmamasını rica ederdim. Aynı sebepten ben de kalsiyumu bıraktım Çünkü Cezayir'de bütün kalsiyumlar suda eritilenlerden bilmiyorum Türkiye'de hap formu var mı. Kalsiyumu değerlerim iyi çıkmıştı ama Magnezyum ve kan değerlerim düşük onları içmek zorundayım.

Şimdi içtiğim Magnezyum ve kan ilacını kapsül olarak aldım onları kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim eczacından kapsül iste.

Keyifleri ne zaman isterse geliyolar yani ay benim çevremde de hep 37.haftada doğuran var, hepsininkide kız bende öyle olur belki diye düşünüyorum
Benimkiler de hep 40 ya. İnşallah 40 beklemez diye çok dua ediyorum ama keyfi de yerinde sanki. Ağrı sızı yalancı sanki falan da yok

Ben oğlanı 42. Haftada doğurdum o da doğum başlamadı zorla çıkarttık gibi bir şey Bu kız diye biraz ümitliyim ben de halbuki alakası yok biliyorum ama öyle olsun istiyorum Şöyle 38 sonu 39 gibi sağlıkla gelişimini tamamlamış olarak gelse süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…