- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Keyifleri ne zaman isterse geliyolar yaniay benim çevremde de hep 37.haftada doğuran var, hepsininkide kız bende öyle olur belki diye düşünüyorum
Anammm 40 bile çok geliyodu bana 42 yi düşünemedimBen oğlanı 42. Haftada doğurdum o da doğum başlamadı zorla çıkarttık gibi bir şeyBu kız diye biraz ümitliyim ben de halbuki alakası yok biliyorum ama öyle olsun istiyorum Şöyle 38 sonu 39 gibi sağlıkla gelişimini tamamlamış olarak gelse süper olur
Bende de şans yok varya kim bilir neler gelcek başımaaynen öyle bebek kendisi ne zaman isterse o zaman geliyo. hiç öyle gelişimi suyu buyu alakası yok. özel bir durum yoksa ben gelcem der gelir.
benim karnım bile inmemisti aşağıya. açıklık yoktu nst de sancı falan da yoktu. bebek kanala girmemişti
suyum geldiği için eve göndermediler yatış yaptılar. hepsini doğurana kadar arka arkaya yaşamış oldum
ebeye sabah doğar mı dedim. öğlene dogurursan yine iyi dedi banaben sabaha karşı 5 buçukta dogurdum hamilelik doğum çok kendine has bişey
Ozelden msjlasip takip edebilirsiniz. Vatsap falan grup kurmak yasak. Yoksa numara bile alip verip ozelde gorusebilirsiniz.Yasak sanırım ya. Öyle biliyorum.
Evet kuzumİnstagramdan takipleşmekten bahsediyolar cnmvalla yasak değilse benide ekleyin kızlar
Bilmiyorum valla bende cnmEvet kuzumama neden yasak olsun ki bilemedim kuralları zaten hala bilmiyorum
Karnın sertleşip top gibi olup gevşemesi kasılmaymış nstde çıkıyor bu kasılmalar bu bende geçmedi magnezyum arttırdığım halde fakat benim bununla birlikte bebek sertleştiği de tarifi olmayan büyük sancılarım da oluyordu yani Ağrıda hissediyordum işte bu ağrılar kesildi bebek karnımda halen toplanıyor eski gibi sık değil ama toplanıyor magnezyum ağrılara fayda etti bu ağrılarda birde vajınamın kemiklerinin ağrısı eşlik etmişti çok şükür oda magnezyumla geçtiBende bi onceki mesajda bahsettiginiz gibiyim kasilmalar, sancilar 1 haftadir magnezyum kullanmiyorum o yuzden mi oluyo acaba bendede bebek toplanip gevsiyor
Bende de şans yok varya kim bilir neler gelcek başıma
Bence de öyle ama işte.Ayyy aman 40 da çok sanki ya37/38 iyidir
İyiymiş o zaman bilmiyordum ben direkt yasak sanıyordumOzelden msjlasip takip edebilirsiniz. Vatsap falan grup kurmak yasak. Yoksa numara bile alip verip ozelde gorusebilirsiniz.
Aminnnn inşallah cnm, ya benim genel olarak bir şanssızlık durumum var gelir gelir beni bulur herşeyöyle deme kiz. benim cok rahat güzel geçti doğumum çok şükürgülerek girdim çıktım dogumhaneye. strese sokmadilar sagolsunlar:)
inşallah senin de hepimizin de çok güzel geçer
Sahsi sosyal medya hesaplarinizi vermeyin sonra hesap sildirmek icin bize geliyosunuz diyolar ama genele acik trend hesaplari herkes paylasiyor. Onda bi sorun yok bildigim kadariyla.
Ben bebegimin kiyafetlerini yikayip utuledim. Ha deyince en temel cantayi hazirlayip evden cikabilecek durumdayim sukurler olsunaahah aynı bende doğum hikayelerine bakmak için giriyorum :) bugün doğuran var mı diye açıyorum :) zaten temmuz anneleri haziran annelerine döndü, bizde bakalım nasıl olacak temmuzda patır patır başlayacak mıyız :)
Bir de her zaman oyle oluyor zaten. En basindan gruptan yaklasik 10 kisinin, ben de dahil Temmuzda dogum yapacagi belliydi. Eski sezaryenliler 40. Haftayi beklemiyor. 2. Sezaryen de olsa ssvd de olsa 39a kalmiyor. Ben 17 Temmuzdan sonra 37. Haftayi doldurmus oluyorum. 26 gun kaldi yani. 26 gun sonra erken dogum olmuyor dogarsa.aahah aynı bende doğum hikayelerine bakmak için giriyorum :) bugün doğuran var mı diye açıyorum :) zaten temmuz anneleri haziran annelerine döndü, bizde bakalım nasıl olacak temmuzda patır patır başlayacak mıyız :)
Temmuz annelerinde vukuat yasandi. Kimligi ortaya cikinca hesabini kapatip kayiplara karisanlar oldu. Cogu insan asil kimliginin ortaya cikmasini istemiyor. Anonim kalmak istiyor. Ama seni temin ederim gunun sonunda bir sekilde buradan tanisip disarida gorusmeye yazismaya devam ettigin birileri olacak. Ben 2020'den 3 Agustos annesiyle takiplesiyorum. Whatsappta konusuyorum.Burdaki hanımlar instadan filan takiplesşek olmuyor mu, burası da bi ailem oldu valla, kalktıgımda ilk buraya bakıyorum yatarken buraya bakıyorum
Ya resmen gunler gecmiyor, o agirlikla, siskinlikle, agrilarla, oldu olacak bellentisiyle ve uykusuzlukla +2,3 hafta daha dayanmak zorunda oldugumu hayal bile etmek istemiyorum. Insani aglatirrBen oğlanı 42. Haftada doğurdum o da doğum başlamadı zorla çıkarttık gibi bir şeyBu kız diye biraz ümitliyim ben de halbuki alakası yok biliyorum ama öyle olsun istiyorum Şöyle 38 sonu 39 gibi sağlıkla gelişimini tamamlamış olarak gelse süper olur
öyle deme :) güzel rahat olacak herşey de :))Aminnnn inşallah cnm, ya benim genel olarak bir şanssızlık durumum var gelir gelir beni bulur herşey
Hepimizin için herşey güzel olsun inşallahöyle deme :) güzel rahat olacak herşey de :))
Ben bebegimin kiyafetlerini yikayip utuledim. Ha deyince en temel cantayi hazirlayip evden cikabilecek durumdayim sukurler olsun
birileri temmuz ortasında doğuma başlasada bizde sevinsek :) bebekler sanki gelmeyecekmiş gibi geliyor şuan :) ilk doğumdan sonra bizde de heyecan artar. önemlisi zamanında sağlıkla gelsinler tabiBir de her zaman oyle oluyor zaten. En basindan gruptan yaklasik 10 kisinin, ben de dahil Temmuzda dogum yapacagi belliydi. Eski sezaryenliler 40. Haftayi beklemiyor. 2. Sezaryen de olsa ssvd de olsa 39a kalmiyor. Ben 17 Temmuzdan sonra 37. Haftayi doldurmus oluyorum. 26 gun kaldi yani. 26 gun sonra erken dogum olmuyor dogarsa.
Valla eşimin masaj yapcak hali kalmiyor 3 gundur aksamlari dolap tasiyor balkona siliyor bugun bitirecek jnsallahEvet ya benimde tek ayağım şişiyor… biraz masaj dağıtıyor sanki canım ben geçen eşime yaptırdım dağıtmıştı ödemi ama şimdi oda fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?