Cumartesi doktoruma sorucam pihtilaşma var bende zaten kan sulandirici igne kullaniyorum ben canimdolasim bozukluğu olabilir mi o zaman. bacak doplleri istiyorlar ayaklarda yanma bacaklarda ödem varsa
çok gecmis olsun
Merhaba:) umarim telas yapilacak bisey degildir benimki de. Benim 21. Haftada rahim agzim sinirda cikti. Bikac hafta daha takip ettik. Hatta baska bi doktora daha yonlendirdi o donem doktorum. Dikis atilmamasina karar verildi. Gunde 2 progesterona basladim ve baya dinlenme moduna gectim. Aslinda farkedilmesi bile sansti benim icin. Cunku normalde onceden risk yoksa ilk gebelikte boyle rutinde bi kontrol yok ingilterede. Ufak ufak kisalmalarla geldik bu gunlere cok cok sukur:) bugun kontrol gunu. Baya heyecan var. Bakalim sancilar icin ne diyecek doktor. Nst konusunu sorucam bugun. Rahim agzi ne durumda merak ediyorum. Cok sukur bugun 33+0 oldum:) icimde hep vaktini beklicek bebisim gibi bi his var:)Günaydın herkeste aynı anda yalancı kasılmaların başlaması:) tecrubeli anneler biliyor biz tecrübesiz olanlar panik yapıyoruz. Bende de aynısı oldu özellikle cok yoruldugumda, her zaman ve düzenli olmuyor. Seninki de düzenli ve sık aralıklarla olmuyorsa yalancı kasılmadır. Yatıp dinlenince geciyor. Doktoruna mutlaka bahset ben doktoruma bahsettim 29 haftalık oldugum halde hemen nst ye soktu nst de bir sıkıntı cıkmadı ama bıraktığım progestana tekrar basladım günde bir şeklinde o da rahatlattı beni. Belki doktorun dinlenme önerir belki baska bişey sık ve düzenli olmuyorsa korkmaya gerek yokmus ama , doktorun rahim agzı uzunluguna bakar orada bir sıkıntı yoksa normal bir durum kasılma
Merhaba Merter de oturuyorumMerhaba ben nisa Hastanesi'ne gidiyorum siz nerede oturuyorsunuz
Temmuz anneleri bastan beri vukuatli. 3uzlere hamileyim kocamdan bosandim sevgilimden hamileyim vs vs birsuru senaryo yazan bi kadin vardi ifsa oldu falanTemmuz annelerinde vukuat yasandi. Kimligi ortaya cikinca hesabini kapatip kayiplara karisanlar oldu. Cogu insan asil kimliginin ortaya cikmasini istemiyor. Anonim kalmak istiyor. Ama seni temin ederim gunun sonunda bir sekilde buradan tanisip disarida gorusmeye yazismaya devam ettigin birileri olacak. Ben 2020'den 3 Agustos annesiyle takiplesiyorum. Whatsappta konusuyorum.
Cumartesi doktoruma sorucam pihtilaşma var bende zaten kan sulandirici igne kullaniyorum ben canim
Bende de şans yok varya kim bilir neler gelcek başıma
bence olmaz canım , markete gidince bile süt ayran meyve alınca 3kg geçiyor ağırlık. fazla yük gibi gelmedi bana 3kgHanımlar 3kg kaldırmak 2metre taşımak birşey yapmaz dimi? 2-3metre taşıdım şimdi karnım bir hareketli de
Ooo ben neler tasiyordum plesenta previa oldugum halde bileHanımlar 3kg kaldırmak 2metre taşımak birşey yapmaz dimi? 2-3metre taşıdım şimdi karnım bir hareketli de
forum herkese açık olduğu için tabi özel mesajdan yazılır ancakSahsi sosyal medya hesaplarinizi vermeyin sonra hesap sildirmek icin bize geliyosunuz diyolar ama genele acik trend hesaplari herkes paylasiyor. Onda bi sorun yok bildigim kadariyla.
Banada öyle geldi annem panik yaptı birden karnım verilince korktumbence olmaz canım , markete gidince bile süt ayran meyve alınca 3kg geçiyor ağırlık. fazla yük gibi gelmedi bana 3kg
3 kilodan bisi olmaz ben 17 kilo oglani tasiyorum kucagimdaHanımlar 3kg kaldırmak 2metre taşımak birşey yapmaz dimi? 2-3metre taşıdım şimdi karnım bir hareketli de
Sünnet sonrası hareketli olması da zarar verebilir mi diye düşünüyorum yeğenim 5 yaşında sünnet oldu o kadar çok sıkıntılar çekti ki o yüzden erken yaptıracağım nasip olursa inşallahBenim oğlum da çok hareketliydi hatta ellerini kollarını tutarak yapsalar nasıl olacak her yerini tutsalar poposunu yukarı atardi kesin diye düşünüyordumUyurken yapıldığından rahat ettik. Doktor da çok rahat çalıştı bir de bana gösteriyor bakın çok güzel oldu diye sanki hayatımda bin tane pipi gördüm, bir de ben ailenin en küçüğüyüm eşiminkinden başkasını görmemişim o zamana kadar ne bileyim
İşin ehli bir doktor varsa ne kadar küçükken yaptırsan o kadar daha kolay olur. Bazı doktorlar gelişimini 6 ayda tamamlıyor diyor o yüzden 6 ay sonrası tavsiye ediyor ama çoğu aile 3 ay civarı mecburi sünnet yaptırıyor yapışıklık vb. sebeplerden.
Ay içim rahatladıOoo ben neler tasiyordum plesenta previa oldugum halde bilebisey olmaz
Anam 2.cocuga hamile olunca öyle mi oluyor? Kız dikkat et kendine3 kilodan bisi olmaz ben 17 kilo oglani tasiyorum kucagimda
Aaa çok yakınızben de bahcelideyim
tabiki güvenlik problemleri olabilir, burada erkek olduğundan şüphelendiğim kimse yok çok şükür :) anonim kalmak isteyen kalır tabiki herhnagi bir vukuat olursa mesleğim bu zaten ümüğünü sıkarım vallaTemmuz annelerinde vukuat yasandi. Kimligi ortaya cikinca hesabini kapatip kayiplara karisanlar oldu. Cogu insan asil kimliginin ortaya cikmasini istemiyor. Anonim kalmak istiyor. Ama seni temin ederim gunun sonunda bir sekilde buradan tanisip disarida gorusmeye yazismaya devam ettigin birileri olacak. Ben 2020'den 3 Agustos annesiyle takiplesiyorum. Whatsappta konusuyorum.
endişe etme güzel haberlerle inşallah. 33 haftaya geldin artık 34 den sonra ciğeri de gelişmiş oluyor zaten bir ay daha idare edersin çünkü bebeğin aşağı inip 25 mm den az olması gerekiyor rahim agzı sıkıntı olması için ki ondan sonra da hemen doğum olacak diye bişey yok. sonrasında bebek gelse de bişey olmaz inşallah 37. haftada kilosunu da almıs olurMerhaba:) umarim telas yapilacak bisey degildir benimki de. Benim 21. Haftada rahim agzim sinirda cikti. Bikac hafta daha takip ettik. Hatta baska bi doktora daha yonlendirdi o donem doktorum. Dikis atilmamasina karar verildi. Gunde 2 progesterona basladim ve baya dinlenme moduna gectim. Aslinda farkedilmesi bile sansti benim icin. Cunku normalde onceden risk yoksa ilk gebelikte boyle rutinde bi kontrol yok ingilterede. Ufak ufak kisalmalarla geldik bu gunlere cok cok sukur:) bugun kontrol gunu. Baya heyecan var. Bakalim sancilar icin ne diyecek doktor. Nst konusunu sorucam bugun. Rahim agzi ne durumda merak ediyorum. Cok sukur bugun 33+0 oldum:) icimde hep vaktini beklicek bebisim gibi bi his var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?