2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba:) umarim telas yapilacak bisey degildir benimki de. Benim 21. Haftada rahim agzim sinirda cikti. Bikac hafta daha takip ettik. Hatta baska bi doktora daha yonlendirdi o donem doktorum. Dikis atilmamasina karar verildi. Gunde 2 progesterona basladim ve baya dinlenme moduna gectim. Aslinda farkedilmesi bile sansti benim icin. Cunku normalde onceden risk yoksa ilk gebelikte boyle rutinde bi kontrol yok ingilterede. Ufak ufak kisalmalarla geldik bu gunlere cok cok sukur:) bugun kontrol gunu. Baya heyecan var. Bakalim sancilar icin ne diyecek doktor. Nst konusunu sorucam bugun. Rahim agzi ne durumda merak ediyorum. Cok sukur bugun 33+0 oldum:) icimde hep vaktini beklicek bebisim gibi bi his var:)

Hanımlar 3kg kaldırmak 2metre taşımak birşey yapmaz dimi? 2-3metre taşıdım şimdi karnım bir hareketli de

Temmuz anneleri bastan beri vukuatli. 3uzlere hamileyim kocamdan bosandim sevgilimden hamileyim vs vs birsuru senaryo yazan bi kadin vardi ifsa oldu falan

Cumartesi doktoruma sorucam pihtilaşma var bende zaten kan sulandirici igne kullaniyorum ben canim

ben de trombosit düşüklüğü var mesela. kendinden sulu kan pıhtılaşma sorunum var. ama dolaşım bozukluğu ayrı değerlendiriliyor galiba

bacaklarda morarma falan yok demi

Sahsi sosyal medya hesaplarinizi vermeyin sonra hesap sildirmek icin bize geliyosunuz diyolar ama genele acik trend hesaplari herkes paylasiyor. Onda bi sorun yok bildigim kadariyla.
forum herkese açık olduğu için tabi özel mesajdan yazılır ancak

Sünnet sonrası hareketli olması da zarar verebilir mi diye düşünüyorum yeğenim 5 yaşında sünnet oldu o kadar çok sıkıntılar çekti ki o yüzden erken yaptıracağım nasip olursa inşallah

peki bende şunu sorayım, önceki hamileliğinde erkek bebek bekleyip, haftası ileride gelişme gösteren var mıydı? 2-3hafta ileriden gidip kaçıncı haftada doğum gerçekleştirildi? kendim için tahmin yürütebilirim belki :)

tabiki güvenlik problemleri olabilir, burada erkek olduğundan şüphelendiğim kimse yok çok şükür :) anonim kalmak isteyen kalır tabiki herhnagi bir vukuat olursa mesleğim bu zaten ümüğünü sıkarım valla

endişe etme güzel haberlerle inşallah. 33 haftaya geldin artık 34 den sonra ciğeri de gelişmiş oluyor zaten bir ay daha idare edersin çünkü bebeğin aşağı inip 25 mm den az olması gerekiyor rahim agzı sıkıntı olması için ki ondan sonra da hemen doğum olacak diye bişey yok. sonrasında bebek gelse de bişey olmaz inşallah 37. haftada kilosunu da almıs olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…