2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum bana 2 saatte Bi 10 dk yürüyüş yapacaksın demişti. Kanda pıhtılaşma olma olasılığı var dedi. Bizde otobandan gittik ama bazen otobanda uygun yerler oluyor oralarda durduk yürüdüm
kan pıhtılaşma olma olasılığı neden oluyor

Normal mi sezeryam mi ? BeniM 2 cocukta doktorun dedigi tarihte dogmadi hic 42, 41 hafta asagisi dogum yapmadim ne zmn isterse o zman geliyolar malesef ..
sezeryan ilki buda aynı olacak. hazırlıklarım tamam ama ben 37 de tatilde olacağım haberlere çıkarsam şaşırmayın :)

Oglum hep 2 3 hafta onde gitti. Son haftalarda gelisimi nerdeyse durdu 40+1 de 2760 dogdu

Temmuz anneleri bastan beri vukuatli. 3uzlere hamileyim kocamdan bosandim sevgilimden hamileyim vs vs birsuru senaryo yazan bi kadin vardi ifsa oldu falan
ahaha yok daha neler niye böyle şeylerle uğraşırsın da hamileyken bile gereksiz yalan soylemekten çekinmezsin

ahaha yok daha neler niye böyle şeylerle uğraşırsın da hamileyken bile gereksiz yalan soylemekten çekinmezsin
Oyle prof yalanciydi ki. Netten 3uz ultrason fotolari atmalar mi dersin. Esiyle sevgilisinin kavga edip karakolluk olmasi mi dersin. En sonunda topikte olmayan bi uye uyardi milelti yalan soyluyo bu ilk degil diye de sildi uyeligini

Oglum hep 2 3 hafta onde gitti. Son haftalarda gelisimi nerdeyse durdu 40+1 de 2760 dogdu
sağlıklı doğdu ama değil mi? küveze yada yoğun bakıma ihtiyaç duyulmadı? evrene mesaj veriyorum benimki 37de doğacak diye :) ama içimden de bi ses sanki yerini sevecek çıkmayacak diyor neyse kalmış şurada 5 hafta ağustosa, sağlıkla gelsin yavrucaklar

Cok sukur geldik. Doktor da biraz rahat artik. O yuzden tedirgin olsam da ilk zamanlar gibi degil. Benim iki hafta once 17 mm di. 21. Haftada 26 mm falandi. Gelisimi guzel cok sukur. Hic hastanede kalmadan eve gelmemiz tek dilegim. Ilk hedef 32 idi sonrasi 34. Tamamliyoruz Cok sukur

Komple bayginda bebegi gec görüyorsun uyanman falan gec oluyormuş

Dogum anında bayginsin normal olarak geç derken bebegi ha 1 saat ha 2 saat sonra gormussun ne farkedecek?
Sen doğum adını görmek.istiyorsan eğer epidural olacaksın, komple anestezi ile baygin olmayip, belden asagisi anestezi ile uyusacak sadece

İstanbul Medical Park'ta herşeyde çok para alıyor hatta endokrine gittim ramazan beye 1200 TL ödedim diyetisyene 220 TL bir hafta sonraki kontrolde 120 TL ödedim
Yok artik endokrini 1200 mu? Tamamlayıcı sigorta geliyorsa onu yaptirsaydiniz keşke, çok para

Benimki yogunbakimda kaldi 8 gun ama kilosuyla vs alakali degil. Benim enfeksiyonum hic bitmedi hamileyken. Cocuguma gecmis enfeksiyonlu dogdu o yuzden yatti

hanımlar spinal mi olmak iyi epidural mi sezeryanda

hanımlar spinal mi olmak iyi epidural mi sezeryanda
Spinalde igne vuruyolar tek seferlik. Epiduralde katater oluyo sirtinda. Sezeryanda genelde spinal tercih ediyo doktorlar. Ben normali epiduralle yaptim. O gece katateri cikarmadilar sirtimda kaldi. Bi sure sonra rahatsiz etmeye baslamisti

Benimki yogunbakimda kaldi 8 gun ama kilosuyla vs alakali degil. Benim enfeksiyonum hic bitmedi hamileyken. Cocuguma gecmis enfeksiyonlu dogdu o yuzden yatti
anladım canım, belki de enfeksiyondan dolayı son haftalarda büyüme yavaşladı, kilosu az doğdu. tahmin ediyorum sadece belki de alakası yoktu :) şükür atlattınız geçti o günler

Spinalde igne vuruyolar tek seferlik. Epiduralde katater oluyo sirtinda. Sezeryanda genelde spinal tercih ediyo doktorlar. Ben normali epiduralle yaptim. O gece katateri cikarmadilar sirtimda kaldi. Bi sure sonra rahatsiz etmeye baslamisti
ay o zaman spinal olsun benim damar yoluna bile tahammülüm olmuyor hastanede

anladım canım, belki de enfeksiyondan dolayı son haftalarda büyüme yavaşladı, kilosu az doğdu. tahmin ediyorum sadece belki de alakası yoktu :) şükür atlattınız geçti o günler
Biraz da genetik diye bakiyorum. Benm annemin hic buyuk bebegi yok en buyugu 2750. Kv de en fazla 3 3200 diyo. Esi de ben de oyle uzun uzun kalipli insanlar degiliz o yuzden bence. Ama cok onemli degil 3500 ya da 2500 bi kilo var arada. Zaten sonra hemen toplaniyo bebekler. Oglum 49 cm dogdu ama smdi yasitlarina gore boyu iyi kilosu yuzde 50 bandinda. Saglikli olsun da onlar hic sorun degil bu sefer kucagim bos donmek istemiyorum eve allah kmseye dusmanima bile yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…