Damar yolu daha rahatsiz edici yanlis anlama canim. Yani ne ignesi can acitiyo ne kendisi. Sadece sirtustu yatinca sutyen kopcasi gibi bi rahatsizlik oluyo belinde. Ama sezeryanda seni ayaga kaldirinca cikarirlar bence onu. Zaten o zamana kadar da hissetmezsin dogru duzgun. Doktorun ne derse onu yap yaniay o zaman spinal olsun benim damar yoluna bile tahammülüm olmuyor hastanede
evet doğumdan sonra bebeği hastanede bırakmak üzüyor, birde lohusalık var üstüne. inşallah kimse yaşamaz. bizim ailede de 2600-2900 kilo arası doğurmuş annem ama eşimin tarafı yapılı uzun boylu hep. bakalım bizimki nasıl gelecekBiraz da genetik diye bakiyorum. Benm annemin hic buyuk bebegi yok en buyugu 2750. Kv de en fazla 3 3200 diyo. Esi de ben de oyle uzun uzun kalipli insanlar degiliz o yuzden bence. Ama cok onemli degil 3500 ya da 2500 bi kilo var arada. Zaten sonra hemen toplaniyo bebekler. Oglum 49 cm dogdu ama smdi yasitlarina gore boyu iyi kilosu yuzde 50 bandinda. Saglikli olsun da onlar hic sorun degil bu sefer kucagim bos donmek istemiyorum eve allah kmseye dusmanima bile yasatmasin
Sanırım hareketsizlikten oluyormuş. Doktorum öyle diyince pek sorgulamadan tamam dedim dediklerinekan pıhtılaşma olma olasılığı neden oluyor
hangisi daha konforlu başımıza ne gelecek önceden bilelim valla , zaten stresli ve korkulu bir süreç, bi tane video izledim epiduralden korktum izlemez olaydım shshshshDamar yolu daha rahatsiz edici yanlis anlama canim. Yani ne ignesi can acitiyo ne kendisi. Sadece sirtustu yatinca sutyen kopcasi gibi bi rahatsizlik oluyo belinde. Ama sezeryanda seni ayaga kaldirinca cikarirlar bence onu. Zaten o zamana kadar da hissetmezsin dogru duzgun. Doktorun ne derse onu yap yani
benimki hiç öyle bişeyden bahsetmedi de şimdiye kadar merak ettim ben de pek hareketli sayılmam haftada 2 gün işe gidiyorum anca o evde ne hareket ediyosamSanırım hareketsizlikten oluyormuş. Doktorum öyle diyince pek sorgulamadan tamam dedim dediklerine
Cocukta sarilik vs yoksa ve 2kg üzerinde ise zateb hastanede tutmuyirlar. Hele ki hala cvd var hastanede kalmasın riskli buluyor doktorlarevet doğumdan sonra bebeği hastanede bırakmak üzüyor, birde lohusalık var üstüne. inşallah kimse yaşamaz. bizim ailede de 2600-2900 kilo arası doğurmuş annem ama eşimin tarafı yapılı uzun boylu hep. bakalım bizimki nasıl gelecek
Şey ama bu dediği uzun araba yolculuğu için geçerli. Evde mutlaka gezeleniyorsundurbenimki hiç öyle bişeyden bahsetmedi de şimdiye kadar merak ettim ben de pek hareketli sayılmam haftada 2 gün işe gidiyorum anca o evde ne hareket ediyosam
haa tamam şimdi anladım mevzuyuŞey ama bu dediği uzun araba yolculuğu için geçerli. Evde mutlaka gezeleniyorsundur
Yok yok korkma. Benm canim cok tatlidir elime igne batsa 3 gun sizlanirim. Ama inan normal dogumda o sancisi falan cekmektense yaptirilir epidural 2 dklik is. Sezeryanda da hem bebegi goruyosun hem narkozdan uyanirken yasanan zorluk yok 6 8 saat nerdeyse hic agri yok sonrasinda. Bence deger. Ha konfor istiyosan sezeryan sonrasi agri pompasi iste. Asil konfor o. Onu cikarana kadar agrin minimum olurhangisi daha konforlu başımıza ne gelecek önceden bilelim valla , zaten stresli ve korkulu bir süreç, bi tane video izledim epiduralden korktum izlemez olaydım shshshsh
Aaa çok yakınızsen hangi hastaneye muayene için gidiyorsun canım
Aa evet hatirliyorum. Vukuat mukuat ama enerjileri yuksek bi grupTemmuz anneleri bastan beri vukuatli. 3uzlere hamileyim kocamdan bosandim sevgilimden hamileyim vs vs birsuru senaryo yazan bi kadin vardi ifsa oldu falan
amanın çok az kalmış o zamaaan ne güzel:)
Yok kiz gecti artik previ falan kalmadi şükürAy içim rahatladı
Kız sende ağır kaldırma senin riskin var birde
Ben takipleşirim vallaben özelden yazacağım hesabımı takipleşmek isteyen ekleyebilir, kim kim diye de dm den anlaşırız artık
Aklımda bulunsun bu agrı pomoası hiç duymamıştım. Buyuk ihtimal sezeryan olacagım cunku sağolasınYok yok korkma. Benm canim cok tatlidir elime igne batsa 3 gun sizlanirim. Ama inan normal dogumda o sancisi falan cekmektense yaptirilir epidural 2 dklik is. Sezeryanda da hem bebegi goruyosun hem narkozdan uyanirken yasanan zorluk yok 6 8 saat nerdeyse hic agri yok sonrasinda. Bence deger. Ha konfor istiyosan sezeryan sonrasi agri pompasi iste. Asil konfor o. Onu cikarana kadar agrin minimum olur
Ahaha benim de yapacak cok işim vat ama hep son anda yapılması gereken işler ev temizliği vs gibi. Keisnlikle herkesin bebeği ve kendi hakkınfa en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin tombiklerislerim bitmeden gelmesin ama
o kadar çok işim var ki evdeyardım edecek kimse de yok.
ama aranızda ilk lohusa ben olcam gibihayırlısı olsun inşallah
Ahaha benim de yapacak cok işim vat ama hep son anda yapılması gereken işler ev temizliği vs gibi. Keisnlikle herkesin bebeği ve kendi hakkınfa en hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin tombikler
Evet. Ben de pc basi calisiyorum ya. Surekli kalkip odada hareket ediyorum. Covidken karantinadayken yatip kalma aktif ol, hep is yap demislerdi. Gerci bunun inr mi ne bir testi var, goruyolar risk altinda misin diye. Oyle olunca kan sulandirici igne veriyolar. Bana hic bakmadilar. Covid gecirene de veriyolar Turkiyede bu igneden. Ben de istedim, hareket et su ic bir sey olmaz dedi vermedi.Doktorum bana 2 saatte Bi 10 dk yürüyüş yapacaksın demişti. Kanda pıhtılaşma olma olasılığı var dedi. Bizde otobandan gittik ama bazen otobanda uygun yerler oluyor oralarda durduk yürüdüm
Ay ben korkudan hiç bakamıyorum doğumla alakalı vdyolara falan, baya cahil olarak giricem doğumahangisi daha konforlu başımıza ne gelecek önceden bilelim valla , zaten stresli ve korkulu bir süreç, bi tane video izledim epiduralden korktum izlemez olaydım shshshsh
cahil olarak girmek daha iyiAy ben korkudan hiç bakamıyorum doğumla alakalı vdyolara falan, baya cahil olarak giricem doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?