2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

islerim bitmeden gelmesin ama
o kadar çok işim var ki evde yardım edecek kimse de yok.
ama aranızda ilk lohusa ben olcam gibi hayırlısı olsun inşallah

Hem is çok hem alinacak çok bende kıyafet ve bebek arabasi dışında evde bsey yok bebeg3 dair

karnimi tutup sesleniyorum, oğlum dolabin felan Temmuz sonu geliyor, ağustos başını bekle tamam mi diyorum ogluma sağlıkla

ya ben ilk oğlumda bi kapı süsü sipariş verdim. kadin söz verdiği tarihte göndermedi oyaladi. en son biraz terslendim dedi. doğum olacak hala göndereceksiniz bana şu kadar gün dediniz diye.

ben doğum yaptım hastanede kapıya asacagimiz süs doğumdan sonra biz hastaneden çıkıp eve gelince geldi

beşik almadın mı daha direkt oda mı yapacaksın.
ben reflu yatağı almıştım e bebekten onu çok kullandım. salon yatakodasi bebek odası her yerde içim rahat uyutup birakiyodum:)
oda gelmediyse öyle bisey alabilirsin

Evet yaptıracagım inşallah ben son bi ay kala işte onları halledeceğim

Bizimde böbrek genişlemesi çıktı bebeğimde. Sonucunuz çıktımı acaba

Evet yaptıracagım inşallah ben son bi ay kala işte onları halledeceğim

ilk doğumumda haciserif çok populerdi acaba şimdi piyasa nasıl
biz bilindik bi pastaneden madlen almıştık galiba.
bebek için dağıtmalik süs falan da bakmadım daha. Bi kapı süsü belli bizim
şimdiden arastir istersen çok fazla seçenek oluyo insan son anda karar veremiyo ya da aklı başka biseyde kaliyo. kafasındaki fiyatla önündeki tutmuyo

Bendekide suya atilan tozdu eritilmiyor bile mide yanmasi yapmaya basladi birde cok eskimsi acimsi bi tat birakmistim eczacimdan isteyim bari onercegi ilac vardir

Hastane süsü ev süsü olmuş

Odayi benim gecmis durumlardan dolayı 29. Haftaya gelmeden sipariş veremedik. Gece kalinca da temmuz sonu dedi mobilyaci. Dolap derdim, yoksa yatak ve sifonyer umrumda degil

2.el bir anne yani alicam, ona bakicam iste bebek dogdugunda yatacak yeri olsun kuzumun, daha yeni bebeğe bseyler almaya basliyoruz anlayacagin. O yuzden bebeğime mesaj veriyorumz beklesin teslimatlari ve alisverislerimi diye, Nasreddin hoca.hesqbi ya tutarsa

Ayni seyler bendeki de dinlendigim halde gecmek bilmedi cati agrisi, vajinaya igne batmasi, karnimda bebegin sertlesmesi bi yere yigilmasi bel ve kasik agrisi temmuzun 1inde gel dedi doktorum onu bekliyorum kisa sutekli olunca agrilar giedim magnezyuma tekrar basldim bakalim

Yok artik endokrini 1200 mu? Tamamlayıcı sigorta geliyorsa onu yaptirsaydiniz keşke, çok para
Valla 1200 TL ödedim ramazan çakmak Gaziosmanpaşa endokrinoloji üstelik diyetisyen bile çok Medical Park'ta herşeyde çok fazla para alıyor kadın doğum bir doktora 475 TL diğerine 450 TL ödedim hatta ilk gittiğimde Prof olana 1200 TL ödedim sonrasında 475 ödedim sigorta yaptırmak istemedim ama pişmanım

Yaa sigortasiz olur muuu ozele gideceksin elini versin kolumu kaparlar

Çok zamlanmis benim söz Nisan'da aldığım yer kilosuna 250tl dedi

Bende de yok. Görümcem ben veririm beşiği dedi diye beşik almadık arabaya kara veremedin eşim gelsin bakacağız.
Dolabi bile yok eşim dolaba gerek yok dedi nasılsa yer değiştireceğiz almayalım dedi. Evdeki dolabın birini boşaltıp dolap yaptık

Çok zamlanmis benim söz Nisan'da aldığım yer kilosuna 250tl dedi

benim koca da gider madodan pelitten falan almaya kalkar
kapı susuyle uyumlu metal kutulu bebek çikolatası gördüm şimdi.
valonia markaymis madlenler de. olmadı ondan alayım.
haci Şerif de tanesine 3.5 tl yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…