islerim bitmeden gelmesin ama
o kadar çok işim var ki evdeyardım edecek kimse de yok.
ama aranızda ilk lohusa ben olcam gibihayırlısı olsun inşallah
Hem is çok hem alinacak çok bendekıyafet ve bebek arabasi dışında evde bsey yok bebeg3 dair
karnimi tutup sesleniyorum, oğlum dolabin felan Temmuz sonu geliyor, ağustos başını bekle tamam mi diyorum oguma sağlıkla
Evet yaptıracagım inşallah ben son bi ay kala işte onları halledeceğimtam o son kısımdayim. temizlik yapmam lazım ucundan başladım çok şükür ama iş çok.
ev boyanacak, evde eksik esyalar var onlar alınacak, fotoğrafçı, kapı süsü falan filan:)
hastaneye isimli çikolata yaptırsam mi diye düşünüyorum. Sen yaptırcak misin:)
cahil olarak girmek daha iyiben şimdi ikinciyi dogurcam gözüm korkuyor
Bizimde böbrek genişlemesi çıktı bebeğimde. Sonucunuz çıktımı acabaBenim gen testi.
2 li testte düşük çıkmıştı.ultrasonda kalpde beyazlık böbrek genişlemesi gördü buda down riskini artırır amniyosentez yada gen testi önerdilerdi gen tesi yaptırdık.
İlk test 15-17gun sonra cihazda sorun var diye yeniden kan istendi şimdi 15gun oldu hala sonuç yok.
Evet yaptıracagım inşallah ben son bi ay kala işte onları halledeceğim
Bendekide suya atilan tozdu eritilmiyor bile mide yanmasi yapmaya basladi birde cok eskimsi acimsi bi tat birakmistim eczacimdan isteyim bari onercegi ilac vardirBen de ilaç konusunda çok gıcık biriyim. Çocukken bile doktordan şurup yazmamasını rica ederdim. Aynı sebepten ben de kalsiyumu bıraktımÇünkü Cezayir'de bütün kalsiyumlar suda eritilenlerden bilmiyorum Türkiye'de hap formu var mı. Kalsiyumu değerlerim iyi çıkmıştı ama Magnezyum ve kan değerlerim düşük onları içmek zorundayım.
Şimdi içtiğim Magnezyum ve kan ilacını kapsül olarak aldım onları kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim eczacından kapsül iste.
ya ben ilk oğlumda bi kapı süsü sipariş verdim. kadin söz verdiği tarihte göndermedi oyaladi. en son biraz terslendim dedi. doğum olacak hala göndereceksiniz bana şu kadar gün dediniz diye.
ben doğum yaptım hastanede kapıya asacagimiz süs doğumdan sonra biz hastaneden çıkıp eve gelince geldi
beşik almadın mı daha direkt oda mı yapacaksın.
ben reflu yatağı almıştım e bebekten onu çok kullandım. salon yatakodasi bebek odası her yerde içim rahat uyutup birakiyodum:)
oda gelmediyse öyle bisey alabilirsin
Ayni seyler bendeki de dinlendigim halde gecmek bilmedi cati agrisi, vajinaya igne batmasi, karnimda bebegin sertlesmesi bi yere yigilmasi bel ve kasik agrisi temmuzun 1inde gel dedi doktorum onu bekliyorum kisa sutekli olunca agrilar giedim magnezyuma tekrar basldim bakalimKarnın sertleşip top gibi olup gevşemesi kasılmaymış nstde çıkıyor bu kasılmalar bu bende geçmedi magnezyum arttırdığım halde fakat benim bununla birlikte bebek sertleştiği de tarifi olmayan büyük sancılarım da oluyordu yani Ağrıda hissediyordum işte bu ağrılar kesildi bebek karnımda halen toplanıyor eski gibi sık değil ama toplanıyor magnezyum ağrılara fayda etti bu ağrılarda birde vajınamın kemiklerinin ağrısı eşlik etmişti çok şükür oda magnezyumla geçti
Valla 1200 TL ödedim ramazan çakmak Gaziosmanpaşa endokrinoloji üstelik diyetisyen bile çok Medical Park'ta herşeyde çok fazla para alıyor kadın doğum bir doktora 475 TL diğerine 450 TL ödedim hatta ilk gittiğimde Prof olana 1200 TL ödedim sonrasında 475 ödedim sigorta yaptırmak istemedim ama pişmanımYok artik endokrini 1200 mu? Tamamlayıcı sigorta geliyorsa onu yaptirsaydiniz keşke, çok para
Canım bir doktorum Florya Medical Park'ta diğeri Gaziosmanpaşa Medical Park'ta ikisinide bıraktım şişli Memoriale gidiyorumaynen yakınız baya:)
haznedar vital:)
sen nereye gidiyorsun
Yaa sigortasiz olur muuuValla 1200 TL ödedim ramazan çakmak Gaziosmanpaşa endokrinoloji üstelik diyetisyen bile çok Medical Park'ta herşeyde çok fazla para alıyor kadın doğum bir doktora 475 TL diğerine 450 TL ödedim hatta ilk gittiğimde Prof olana 1200 TL ödedim sonrasında 475 ödedim sigorta yaptırmak istemedim ama pişmanım
Sezryansa gun verir doktorun aynen erken gelir hakkinda hayirlisi sansina artik nerde ne halde yakalanirsin bilememsezeryan ilki buda aynı olacak. hazırlıklarım tamam ama ben 37 de tatilde olacağım haberlere çıkarsam şaşırmayın :)
Olsun sen yinede dikkatli olYok kiz gecti artik previ falan kalmadi şükür
Çok zamlanmis benim söz Nisan'da aldığım yer kilosuna 250tl dediilk doğumumda haciserif çok populerdi acaba şimdi piyasa nasıl
biz bilindik bi pastaneden madlen almıştık galiba.
bebek için dağıtmalik süs falan da bakmadım daha. Bi kapı süsü belli bizim
şimdiden arastir istersen çok fazla seçenek oluyo insan son anda karar veremiyo ya da aklı başka biseyde kaliyo. kafasındaki fiyatla önündeki tutmuyo
Bende de yok. Görümcem ben veririm beşiği dedi diye beşik almadık arabaya kara veremedin eşim gelsin bakacağız.Hem is çok hem alinacak çok bendekıyafet ve bebek arabasi dışında evde bsey yok bebeg3 dair
karnimi tutup sesleniyorum, oğlum dolabin felan Temmuz sonu geliyor, ağustos başını bekle tamam mi diyorum ogluma sağlıkla
Ben izlemeye basladimSon ayda merakıma yenik düşüp bakmam inşallah bende
ben ilk doğumumu da aynı doktorda yaptım. görüş almak istersen ona da gidebilirsin:) sana da yakın bayaCanım bir doktorum Florya Medical Park'ta diğeri Gaziosmanpaşa Medical Park'ta ikisinide bıraktım şişli Memoriale gidiyorum
Çok zamlanmis benim söz Nisan'da aldığım yer kilosuna 250tl dedi
İyi gene benden cesursun valla, ben sancım gelse anlamam muhtemelen o kadar bakmadımBen izlemeye basladimama dogum anini filan izlemiyorum konusmalari acilma zamani hislerini dinliyorum normalde de kanli seyleri izleyemem, simdide izleyip korkutmak istemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?