2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

büyük benim dolabı paylaşıyo benle. tayinciyiz diye oda yapmadık. eşimin bekarlık bazasinda yatiyo şimdi. bebeğin kıyafetleri için de yine kendi dolabımda bi raf boşalttım. Bi kere almayınca öyle gidiyo

almadığım şeylere pismanim

selam kızlar nasılsınız napıyosunuz
bugün itibariyle raporum bitti
sabah hastaneye gidip çalışabilir raporu aldım
işe başlamış bulunmaktayım.

gece sabahlara kadar uyuyamıyorum. nefesim çok daralıyo hiç rahat nefesim yok
kırk kere tuvalete kalkıyorum.
bu çalışma işi sandığımdan daha zor olcak

bir de ayaklarım çok şiş
38 normalde 39 almıştım hamileyken giyerim diye onlar da dar geldi şoktayım

Magnezyum önemli erken doğum kasılmalarına sebep oluyormuş eksikliği muhakkak kullanın ben onu kullandığımdan beri daha iyiyim tabi ağrı yok ama kasılmalar ara ara devama diyor ama bu haftalarda o kasılmalr normal zaten benimd kontrolüm 4 Temmuz onu bekliyorum.

İnstagramda bikac cikolatacı var onlardan sıpariş edeceğim ben de hosuma gitti. Süsü kendim yaptım evde ben kapı susumu de kendim yapıyorum dediğin gibi onları son ana bırakmamak lazım da bi fotografcı kalıyor halledeceğiz ins

Bosaltabilecegin dolap varsa çok sorun değil, bende yer yok ondan dertleniyorum

Iyi besik de hazirsa puset felan ayarlaninca diğerleri de olur insallah

hangisi daha konforlu başımıza ne gelecek önceden bilelim valla , zaten stresli ve korkulu bir süreç, bi tane video izledim epiduralden korktum izlemez olaydım shshshsh
Benim doktorum da 4 ünde gel epidural ile sezeryan yapacağız dedi doğumun her türlüsünden korktuğum için genel anestezi istiyorum ama yapmayacak

Yukarısı 4 aşağısı -24 benimki canım Bosch marka

Evet covid olunca mutlaka kan sulandırıcı iğne yapıyorlarmış. Benim kuzenimin eşi öyle olmuştu. Hareket etmek baya önemli ben evde hiç durmuyorum butluka yürüyorum Bi odadan Bi odaya ya da iş yapıyorum falan iyi geliyor

Ben oğlanı 36+6da suni ile doğurdum. Kendisi 34lerde gelmek isteyince serum ile durdurdular 1cm açıklık oldu. Fakat benim oğlanın kafası 41haftalık çıkıyordu. Doktor normal doğum istiyorsan bu bebeği doğuramazsın 1hafta sonra dedi. Çünkü kafası 9.9çıkıyor rahim ağzı en fazla 10cm açılıyor. Hazır açılmada varken suni verdiler. 36+6hafta da 3.560gram 50cm doğdu

Kızlar bide gereksiz bir evham belki ama ben midem den ötürü sırt üstü yattığım için devamlı korkuyorum bebeğe zarar gelir mi diye çevremdekiler çocuk kordona dolanır sakın yatmaya vs diyo dolanır mı yaaaa. Diğer türlü de ben asla yatamıyorum miğdem ağZıma geliyor

Masallah, benimkininde kilosundan boyundan korkuyorum 3,5 uzeri olursa normal cikaramam:)

Aslinda mide rahatsiz oldugunda sola Yatin derler, sola yatmakta mi rahatsiz ediyor? Kordon dolanmayi duymadim ama sirt ustu yatinca bebek arkadasi toplardamara baski yapiyormus anne icin.

aaa ne güzel elinden geliyorsa daha kıymetli daha özel bi hatıra olur

fotoğrafçılar da dolu olabiliyor haberin olsun şimdiden bakıp görüşme yapabilirsin

Hangi doktor canım suanki doktorum da coookkk iyi ben preeklampsi geçirdim erken doğum yaptım yaşım 37 tüp bebek bir sürü riskim var beni kimse kabul etmez

heee benim gittiğim yer küçük bi hastane seni riske atmazlar o zaman benim trombositler düşünce beni de kabul etmemislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…