- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bende de yok. Görümcem ben veririm beşiği dedi diye beşik almadık arabaya kara veremedin eşim gelsin bakacağız.
Dolabi bile yok eşim dolaba gerek yok dedi nasılsa yer değiştireceğiz almayalım dedi. Evdeki dolabın birini boşaltıp dolap yaptık
Magnezyum önemli erken doğum kasılmalarına sebep oluyormuş eksikliği muhakkak kullanın ben onu kullandığımdan beri daha iyiyim tabi ağrı yok ama kasılmalar ara ara devama diyor ama bu haftalarda o kasılmalr normal zaten benimd kontrolüm 4 Temmuz onu bekliyorum.Ayni seyler bendeki de dinlendigim halde gecmek bilmedi cati agrisi, vajinaya igne batmasi, karnimda bebegin sertlesmesi bi yere yigilmasi bel ve kasik agrisi temmuzun 1inde gel dedi doktorum onu bekliyorum kisa sutekli olunca agrilar giedim magnezyuma tekrar basldim bakalim
İnstagramda bikac cikolatacı var onlardan sıpariş edeceğim ben de hosuma gitti. Süsü kendim yaptım evde ben kapı susumu de kendim yapıyorum dediğin gibi onları son ana bırakmamak lazım da bi fotografcı kalıyor halledeceğiz insilk doğumumda haciserif çok populerdi acaba şimdi piyasa nasıl
biz bilindik bi pastaneden madlen almıştık galiba.
bebek için dağıtmalik süs falan da bakmadım daha. Bi kapı süsü belli bizim
şimdiden arastir istersen çok fazla seçenek oluyo insan son anda karar veremiyo ya da aklı başka biseyde kaliyo. kafasındaki fiyatla önündeki tutmuyo
Hangi doktor canım suanki doktorum da coookkk iyi ben preeklampsi geçirdim erken doğum yaptım yaşım 37 tüp bebek bir sürü riskim varben ilk doğumumu da aynı doktorda yaptım. görüş almak istersen ona da gidebilirsin:) sana da yakın baya
Bosaltabilecegin dolap varsa çok sorun değil, bende yer yok ondan dertleniyorumBende de yok. Görümcem ben veririm beşiği dedi diye beşik almadık arabaya kara veremedin eşim gelsin bakacağız.
Dolabi bile yok eşim dolaba gerek yok dedi nasılsa yer değiştireceğiz almayalım dedi. Evdeki dolabın birini boşaltıp dolap yaptık
Benim doktorum da 4 ünde gel epidural ile sezeryan yapacağız dedihangisi daha konforlu başımıza ne gelecek önceden bilelim valla , zaten stresli ve korkulu bir süreç, bi tane video izledim epiduralden korktum izlemez olaydım shshshsh
İstanbul'daki özeller kolunu tümden koparıyorlarYaa sigortasiz olur muuuozele gideceksin elini versin kolumu kaparlar
Yukarısı 4 aşağısı -24 benimki canım Bosch markaKızlar çoooook alakasız birşey sormak istedim buzdolapları yazın kaçıncı ayarda olması gerekiyor Bosch marka nette açık açık bulamadım da belki bilen olur diye sormak istedimdöndürülen tuşu soğuk bölümünde birde no frost -22 den -16 ya kadar düşüyüyor tuşlar hangisine almam gerekiyor onu
Aa neden yapmayacakBenim doktorum da 4 ünde gel epidural ile sezeryan yapacağız dedidoğumun her türlüsünden korktuğum için genel anestezi istiyorum ama yapmayacak
Adam genel anesteziye çok sıcak bakmıyor senin ve bebeğin anestesize maruz kalmayacak dedi.Aa neden yapmayacak
Evet covid olunca mutlaka kan sulandırıcı iğne yapıyorlarmış. Benim kuzenimin eşi öyle olmuştu. Hareket etmek baya önemli ben evde hiç durmuyorum butluka yürüyorum Bi odadan Bi odaya ya da iş yapıyorum falan iyi geliyorEvet. Ben de pc basi calisiyorum ya. Surekli kalkip odada hareket ediyorum. Covidken karantinadayken yatip kalma aktif ol, hep is yap demislerdi. Gerci bunun inr mi ne bir testi var, goruyolar risk altinda misin diye. Oyle olunca kan sulandirici igne veriyolar. Bana hic bakmadilar. Covid gecirene de veriyolar Turkiyede bu igneden. Ben de istedim, hareket et su ic bir sey olmaz dedi vermedi.Allaha emanet artik. 2 kere ya da daha fazla gecirene veriyoruz fln dedi hatta. 1 hafradir oksuruyorum. Karin kaslarim elim agirdi oksurmekten, icim disima cikti. Belki 2. Kez covid gecirdim bilmeden. Keake ciddiye alip test yapsalar. En azindan etrafi derle topla hareketliyim
Ben oğlanı 36+6da suni ile doğurdum. Kendisi 34lerde gelmek isteyince serum ile durdurdular 1cm açıklık oldu. Fakat benim oğlanın kafası 41haftalık çıkıyordu. Doktor normal doğum istiyorsan bu bebeği doğuramazsın 1hafta sonra dedi. Çünkü kafası 9.9çıkıyor rahim ağzı en fazla 10cm açılıyor. Hazır açılmada varken suni verdiler. 36+6hafta da 3.560gram 50cm doğdupeki bende şunu sorayım, önceki hamileliğinde erkek bebek bekleyip, haftası ileride gelişme gösteren var mıydı? 2-3hafta ileriden gidip kaçıncı haftada doğum gerçekleştirildi? kendim için tahmin yürütebilirim belki :)
Kızlar banada yazınBen takipleşirim vallayaz bana
Bana da yazınKızlar banada yazın
Masallah, benimkininde kilosundan boyundan korkuyorum 3,5 uzeri olursa normal cikaramam:)Ben oğlanı 36+6da suni ile doğurdum. Kendisi 34lerde gelmek isteyince serum ile durdurdular 1cm açıklık oldu. Fakat benim oğlanın kafası 41haftalık çıkıyordu. Doktor normal doğum istiyorsan bu bebeği doğuramazsın 1hafta sonra dedi. Çünkü kafası 9.9çıkıyor rahim ağzı en fazla 10cm açılıyor. Hazır açılmada varken suni verdiler. 36+6hafta da 3.560gram 50cm doğdu
Aslinda mide rahatsiz oldugunda sola Yatin derler, sola yatmakta mi rahatsiz ediyor? Kordon dolanmayi duymadim ama sirt ustu yatinca bebek arkadasi toplardamara baski yapiyormus anne icin.Kızlar bide gereksiz bir evham belki ama ben midem den ötürü sırt üstü yattığım için devamlı korkuyorum bebeğe zarar gelir mi diye çevremdekiler çocuk kordona dolanır sakın yatmaya vs diyo dolanır mı yaaaa. Diğer türlü de ben asla yatamıyorum miğdem ağZıma geliyor
İnstagramda bikac cikolatacı var onlardan sıpariş edeceğim ben de hosuma gitti. Süsü kendim yaptım evde ben kapı susumu de kendim yapıyorum dediğin gibi onları son ana bırakmamak lazım da bi fotografcı kalıyor halledeceğiz ins
Hangi doktor canım suanki doktorum da coookkk iyi ben preeklampsi geçirdim erken doğum yaptım yaşım 37 tüp bebek bir sürü riskim varbeni kimse kabul etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?