2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Adam genel anesteziye çok sıcak bakmıyor senin ve bebeğin anestesize maruz kalmayacak dedi.
Doktor değilim ama fazla abartmis. Önceki gebeligimde 13.haftada genel anestezi ile uyutup serklaj atıldı rahmime hamileyken. Bunda genel anestezi ile seseryan yapilirken ne bileyim...

Doktor değilim ama fazla abartmis. Önceki gebeligimde 13.haftada genel anestezi ile uyutup serklaj atıldı rahmime hamileyken. Bunda genel anestezi ile seseryan yapilirken ne bileyim...
Bilmiyorum ki öyle dedi işte ama hertürlü yaparlar çünkü muhtemelen bayılırım ben bişiler olur yani yoksa onlar uğraşır benle

Yuhhh valla ben halı perde işine girmedim hiç valla, iyikide girmemişim onlar nasıl fiyatlar
Ben evlenirken almadim cocuk odasina hali perde cok sinir oldum ya adam birde diyor ki abla perde orta kalite en iyisi degil haberin olsun diyor en iyi nasil ki

Benim doktorum da 4 ünde gel epidural ile sezeryan yapacağız dedi doğumun her türlüsünden korktuğum için genel anestezi istiyorum ama yapmayacak
Genel anestezi öcü degil tabi ki ama inan daha kolay epidural spinal falan. Baktin panikliosun hemen sedasyon veriyolar zaten.

Bende hep sırt üstü yatıyorum

Kizlarr biz kontrolden çıktık 32+1 bebek 33+4 görünümünde 2.200 kg, 44_45cm NST normal çok şükür , suyum normal,karın çevresi normal ,bebeğin kafası sağ tarafta, rahim ağzı uzunluğu normal, tombik bir bebek maşallah ilk kez yüzünü gösterdi minigimm ciğer geliştirici iğneye gerek görmedi her hafta kontrol ve muayene olarak devam edeceğiz her hafta NST çekilecek oglusumdan ve bizden haberler bu kadar galiba ismini de değiştireceğiz yenilikler yenilikler

Masallah tombik yanaklarina. Herseyin yolunda olmasina sevindim

Maşallah cnm, ne güzel herşey yolunda

Maasallah cogu bebek tombuik burada, iyi bakıyorlar kendilerine içerde aman sağlıklı olsunlar da

Maşallah sıkıntı olmamasına sevindim
Maşallah baya tospikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…