- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İstanbul'daki özeller kolunu tümden koparıyorlar
Doktor değilim ama fazla abartmis. Önceki gebeligimde 13.haftada genel anestezi ile uyutup serklaj atıldı rahmime hamileyken. Bunda genel anestezi ile seseryan yapilirken ne bileyim...Adam genel anesteziye çok sıcak bakmıyor senin ve bebeğin anestesize maruz kalmayacak dedi.
Bilmiyorum ki öyle dedi işteDoktor değilim ama fazla abartmis. Önceki gebeligimde 13.haftada genel anestezi ile uyutup serklaj atıldı rahmime hamileyken. Bunda genel anestezi ile seseryan yapilirken ne bileyim...
Yuhhh vallaAyyy kizlar bebek odama haliflex yaptirmak istiyorum birde ahşap jaluzi perde aldigim fiyatlari duyu hali 4850 tl perde 4350 tlben bu ülkeyi terk etmek istiyorum artik bu ne pahalilik ya
Ben evlenirken almadim cocuk odasina hali perde cok sinir oldum yaYuhhh vallaben halı perde işine girmedim hiç valla, iyikide girmemişim onlar nasıl fiyatlar
Şaşırmıyorum artık beni hiç bir şey şaşırtamaz....Ayyy kizlar bebek odama haliflex yaptirmak istiyorum birde ahşap jaluzi perde aldigim fiyatlari duyu hali 4850 tl perde 4350 tlben bu ülkeyi terk etmek istiyorum artik bu ne pahalilik ya
Ben artik aglamak istiyorun vallahi bebek kiyafetlerini nerdeyse hep h&m carters gibi markalardan aldim iyi olsun diye iyiki onceden almisim onlara bile ne kadar zam gelmisŞaşırmıyorum artık beni hiç bir şey şaşırtamaz....
Yok öyle düşünme canım 4e kadar yolu varMasallah, benimkininde kilosundan boyundan korkuyorum 3,5 uzeri olursa normal cikaramam:)
Ben o daha da ucuza kaçtı nasılsa küçülecek diyeBen artik aglamak istiyorun vallahi bebek kiyafetlerini nerdeyse hep h&m carters gibi markalardan aldim iyi olsun diye iyiki onceden almisim onlara bile ne kadar zam gelmis
Genel anestezi öcü degil tabi ki ama inan daha kolay epidural spinal falan. Baktin panikliosun hemen sedasyon veriyolar zaten.Benim doktorum da 4 ünde gel epidural ile sezeryan yapacağız dedidoğumun her türlüsünden korktuğum için genel anestezi istiyorum ama yapmayacak
Benim doktorda Ben 3,5 uzeri normal yapamam dedikce sinir 4 dediYok öyle düşünme canım 4e kadar yolu var
Bende hep sırt üstü yatıyorumKızlar bide gereksiz bir evham belki ama ben midem den ötürü sırt üstü yattığım için devamlı korkuyorum bebeğe zarar gelir mi diye çevremdekiler çocuk kordona dolanır sakın yatmaya vs diyo dolanır mı yaaaa. Diğer türlü de ben asla yatamıyorum miğdem ağZıma geliyor
Masallah tombik yanaklarina. Herseyin yolunda olmasina sevindimKizlarr biz kontrolden çıktık 32+1 bebek 33+4 görünümünde 2.200 kg, 44_45cm NST normal çok şükür , suyum normal,karın çevresi normal ,bebeğin kafası sağ tarafta, rahim ağzı uzunluğu normal, tombik bir bebek maşallahilk kez yüzünü gösterdi minigimm ciğer geliştirici iğneye gerek görmedi her hafta kontrol ve muayene olarak devam edeceğiz her hafta NST çekilecek oglusumdan ve bizden haberler bu kadar galiba ismini de değiştireceğiz yenilikler yenilikler
Maşallah cnm, ne güzel herşey yolundaKizlarr biz kontrolden çıktık 32+1 bebek 33+4 görünümünde 2.200 kg, 44_45cm NST normal çok şükür , suyum normal,karın çevresi normal ,bebeğin kafası sağ tarafta, rahim ağzı uzunluğu normal, tombik bir bebek maşallahilk kez yüzünü gösterdi minigimm ciğer geliştirici iğneye gerek görmedi her hafta kontrol ve muayene olarak devam edeceğiz her hafta NST çekilecek oglusumdan ve bizden haberler bu kadar galiba ismini de değiştireceğiz yenilikler yenilikler
Biz hic dogum hakkında konusmadık daha nasıl olacak nasıl bitecek korkunun ecele faydası yokBenim doktorum da 4 ünde gel epidural ile sezeryan yapacağız dedidoğumun her türlüsünden korktuğum için genel anestezi istiyorum ama yapmayacak
Kizlarr biz kontrolden çıktık 32+1 bebek 33+4 görünümünde 2.200 kg, 44_45cm NST normal çok şükür , suyum normal,karın çevresi normal ,bebeğin kafası sağ tarafta, rahim ağzı uzunluğu normal, tombik bir bebek maşallahilk kez yüzünü gösterdi minigimm ciğer geliştirici iğneye gerek görmedi her hafta kontrol ve muayene olarak devam edeceğiz her hafta NST çekilecek oglusumdan ve bizden haberler bu kadar galiba ismini de değiştireceğiz yenilikler yenilikler
MaşallahKizlarr biz kontrolden çıktık 32+1 bebek 33+4 görünümünde 2.200 kg, 44_45cm NST normal çok şükür , suyum normal,karın çevresi normal ,bebeğin kafası sağ tarafta, rahim ağzı uzunluğu normal, tombik bir bebek maşallahilk kez yüzünü gösterdi minigimm ciğer geliştirici iğneye gerek görmedi her hafta kontrol ve muayene olarak devam edeceğiz her hafta NST çekilecek oglusumdan ve bizden haberler bu kadar galiba ismini de değiştireceğiz yenilikler yenilikler
MaşallahKizlar kontrolden ciktik simdi. 33+0 iz bugun. Bebis 2.513 gr 45 cm olmus. Biraz tombis olcak sanirim. Diyabet cikmamisti ama yediklerine biraz dikkat et dedi. Kafa capi ve gobek cevresi biraz yuksek.
Rahim agzi cok sukur daha fazla kisalmamis. 17mm-20mm arasinda degisiyo. Galiba vaktini beklicek bebisim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?