2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maasallah, hepsi vaktinde gelsin inşallah. Gebelik haftası yükseldikce vucut sekeri tolore etmekte zorlanıyor, o filmlerde dizilerde nutella kaplarına giren hamileler yalanmıs

Biz hic dogum hakkında konusmadık daha nasıl olacak nasıl bitecek korkunun ecele faydası yok
Doğru söylüyorsun bakalım nasıl olacak bu rahim ağzı kısalığı vs uzunluğu bu ultrason ile mi ölçülüyor biliyor musun

Maasallah, hepsi vaktinde gelsin inşallah. Gebelik haftası yükseldikce vucut sekeri tolore etmekte zorlanıyor, o filmlerde dizilerde nutella kaplarına giren hamileler yalanmıs
Evet ya abur cubur hafif hafif yiyodum ama bitti o devir cunku iki hafta once uc aylik seker degerine de bakmisti. Normal cikmisti. Iyi olsunlar da yemeyiz napalim.

benim bebişin de kafası büyükçene gidiyor, hep 2-3 hafta önde. bakalım ne diyecek doktor.

benim bebişin de kafası büyükçene gidiyor, hep 2-3 hafta önde. bakalım ne diyecek doktor.
Sizin bdp degeri kac cikmisti? Benim raporda haftasi yazmiyo ama percentile degeri yuzde 99. Olcusu de 94.7 mm diyor. Bi de hc degeri var. Hangisi daha onemli dogumda acaba?

yok bahcelievler medicanada verdim. ama vitale de o kadar vermiştim iki hafta önce
tahlilleri bazıları pahalı oluyo ya.
bu preferik yayma pahalı
Ay diyorum ki yan yana iki hastane vardı biri vital diğerinin ismi neydi Medicana şimdi hatırladım sen yazınca benim b12 yine düştü galiba doğumdan sonra tansiyonum firlayinca hep Medicanaya gittim yatisim bitiyordu eve gidiyordum akşam yine hastaneye Allah'ım çok zor günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın

Evet belden aşağı uyuşuk oluyorsun ama iate ondada o an korkarmiyim diye düşünüyorum tam bayginlikta işte kuzenim dedi gec toparlayon sersem gibi oluyor insan bebekle geç ilgileniyorsun falan ama diğer türlü bebegi goruyon anında o güzel ama işte bi iğneden korkuyorum birde acaba o an çok korkarim birsey olur diye korkuyorum

aynen ikisi yanyana ben evden yürüyerek 10 15 dk da gidiyorum şu paytak halimle

geçmiş olsun tansiyon da mı var sende ya. niye cikiyodu ki öyle üst üste. Allah kolaylık versin bundan sonra inşallah

Sağol canim benim

Benimde 3.hamileligim 3.kizimiz geliyo inşallah ben çok kaygılıyım nasıl bakıcam diye sen neler hissediyorsun
Ben hiç birşey hissetmiyorum suan sadece dogum nasıl olacak normal mı sezeryanmi bjzim bebiş ters dönmüş bakalım bu ayın 28'inde randevumuz hayirlisi bakımında iki kızimda da birliktim yani kaynanam gille oturuyordum 1 bucuk sene 'dir falan ayrılmışim ayrı evde oturuyorum o yuzden biraz zor olacak galiba birde biz bebek dogunca beliyoruz yani sariyoruz bezlerle elleri içeride ayakları içeride oluyor yani o yuzden sarabolirmiyim kendim diye düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…