Maasallah, hepsi vaktinde gelsin inşallah. Gebelik haftası yükseldikce vucut sekeri tolore etmekte zorlanıyor, o filmlerde dizilerde nutella kaplarına giren hamileler yalanmısKizlar kontrolden ciktik simdi. 33+0 iz bugun. Bebis 2.513 gr 45 cm olmus. Biraz tombis olcak sanirim. Diyabet cikmamisti ama yediklerine biraz dikkat et dedi. Kafa capi ve gobek cevresi biraz yuksek.
Rahim agzi cok sukur daha fazla kisalmamis. 17mm-20mm arasinda degisiyo. Galiba vaktini beklicek bebisim:)
Doğru söylüyorsun bakalım nasıl olacakBiz hic dogum hakkında konusmadık daha nasıl olacak nasıl bitecek korkunun ecele faydası yok
Çevre baskısı beni daha çok korkutuyor. Allah korusun hayırlı doğumlarımız olsun inşallahBende hep sırt üstü yatıyorum
Evet yaMaasallah, hepsi vaktinde gelsin inşallah. Gebelik haftası yükseldikce vucut sekeri tolore etmekte zorlanıyor, o filmlerde dizilerde nutella kaplarına giren hamileler yalanmıs
benim bebişin de kafası büyükçene gidiyor, hep 2-3 hafta önde. bakalım ne diyecek doktor.Ben oğlanı 36+6da suni ile doğurdum. Kendisi 34lerde gelmek isteyince serum ile durdurdular 1cm açıklık oldu. Fakat benim oğlanın kafası 41haftalık çıkıyordu. Doktor normal doğum istiyorsan bu bebeği doğuramazsın 1hafta sonra dedi. Çünkü kafası 9.9çıkıyor rahim ağzı en fazla 10cm açılıyor. Hazır açılmada varken suni verdiler. 36+6hafta da 3.560gram 50cm doğdu
Sizin bdp degeri kac cikmisti? Benim raporda haftasi yazmiyo ama percentile degeri yuzde 99. Olcusu de 94.7 mm diyor. Bi de hc degeri var. Hangisi daha onemli dogumda acaba?benim bebişin de kafası büyükçene gidiyor, hep 2-3 hafta önde. bakalım ne diyecek doktor.
Haznedar vitalde mi o kadar ödeme yaptın canimdün 1500 lira dan fazla verdim tahlil ve muayene için
Her hafta büyük bir korkuyla gidiyorumMaşallahsıkıntı olmamasına sevindim
Maşallahbaya tospikmiş
Valla ben bile öyle gidiyorumHer hafta büyük bir korkuyla gidiyorum
Aynen öyle ayy sağlıklı olsunlar da tombalakk bebislerMaasallah cogu bebek tombuik burada, iyi bakıyorlar kendilerine içerdeaman sağlıklı olsunlar da
Ama çok şükür maşallah çok güzel haftalardayizValla ben bile öyle gidiyorum
Haznedar vitalde mi o kadar ödeme yaptın canim
Ay diyorum ki yan yana iki hastane vardı biri vital diğerinin ismi neydi Medicana şimdi hatırladım sen yazınca benim b12 yine düştü galibayok bahcelievler medicanada verdim. ama vitale de o kadar vermiştim iki hafta önce
tahlilleri bazıları pahalı oluyo ya.
bu preferik yayma pahalı
Komple bayılmakhanımlar spinal mi olmak iyi epidural mi sezeryanda
Evet belden aşağı uyuşuk oluyorsun ama iate ondada o an korkarmiyim diye düşünüyorum tam bayginlikta işte kuzenim dedi gec toparlayon sersem gibi oluyor insan bebekle geç ilgileniyorsun falan ama diğer türlü bebegi goruyon anında o güzel ama işte bi iğneden korkuyorum birde acaba o an çok korkarim birsey olur diye korkuyorumDogum anında bayginsin normal olarak geç derken bebegi ha 1 saat ha 2 saat sonra gormussun ne farkedecek?
Sen doğum adını görmek.istiyorsan eğer epidural olacaksın, komple anestezi ile baygin olmayip, belden asagisi anestezi ile uyusacak sadece
Ay diyorum ki yan yana iki hastane vardı biri vital diğerinin ismi neydi Medicana şimdi hatırladım sen yazınca benim b12 yine düştü galibadoğumdan sonra tansiyonum firlayinca hep Medicanaya gittim yatisim bitiyordu eve gidiyordum akşam yine hastaneye Allah'ım çok zor günlerdi Rabbim kimseye yaşatmasın
Sağol canim benimTamam canım teşekkür ederimi şallah hepimizin sütü olurda yarar bebişlere
Ya işte kendi doktoruma artık bitirdiğim için yeni doktorum nasıl olacak hiç bilmiyorum bu da çok geriyor beni
Ay maşallahbenim kızın boyu uzun kendi zayıf olacak gibi. Burda öyle kilolar okuyunca acaba beslenemiyor mu içimde diye düşünüyorum istemsiz. Aslında sağlıklı besleniyorum ama işte. 2500 3 arasına razıyım. Çabuk çıkar
Evet şekerli yiyecekler bebeği çok şişiriyor. Hem kendin hemde bebek için kes tatlıyı zaten az kaldı şükür. Hadi 40 beklese 7 haftamız var.
Hayırlısı olsun maşallah
Aaa iyi bari. Bizde gereksiz mi aldık acaba bu kadar dedik. Sanırım biraz küçük olursa sızdırma da yapmıyormuş
Değiştirme hakkın varsa çok iyi.
Kız onlar doğuruyor artık izne çıktılar. Bizim burda nerdeyse %80 çalışıyor. İşsizlerin başını ben çekiyorum.
Ben hiç birşey hissetmiyorum suan sadece dogum nasıl olacak normal mı sezeryanmi bjzim bebiş ters dönmüş bakalım bu ayın 28'inde randevumuz hayirlisi bakımında iki kızimda da birliktim yani kaynanam gille oturuyordum 1 bucuk sene 'dir falan ayrılmışim ayrı evde oturuyorum o yuzden biraz zor olacak galiba birde biz bebek dogunca beliyoruz yani sariyoruz bezlerle elleri içeride ayakları içeride oluyor yani o yuzden sarabolirmiyim kendim diye düşünüyorum bakalımBenimde 3.hamileligim 3.kizimiz geliyo inşallah ben çok kaygılıyım nasıl bakıcam diye sen neler hissediyorsun
Canım valla her hafta korkarak gidiyorum erken doğacak korkusu başa belaMaşallah cnm, ne güzel herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?