- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Çok teşekkür ederim canım çok şükür herşey yolunda hepimiz sağlıkla gününde doguralim benim ki yaş itibariyle son artıkMasallah tombik yanaklarina. Herseyin yolunda olmasina sevindim
Valla ben de çok iyi bilmiyorum. Bdp durusuna gore degisebiliyormus sanırım geçen gün Kağan Kocatepe'nin videosunda duydum. Onemli olan hc degeri dedi. Belki de tam tersi. 32+3'te gittiğimde bpd 88,0 mm çıktı, hc ise 307.0 mm.Sizin bdp degeri kac cikmisti? Benim raporda haftasi yazmiyo ama percentile degeri yuzde 99. Olcusu de 94.7 mm diyor. Bi de hc degeri var. Hangisi daha onemli dogumda acaba?
Canım kızımda preeklampsi geçirdim kızım 32. haftada minnacık doğdu 1600 kg doğdu 1300 gr'a düştü o yüzden bu bebekteki tedirginliğim ben riskli gebeyim 37 yaşında olmam ayrı bir risk preeklampsi geçmişimin olması ayrı bir risk benim bebeler tüp bebek o yüzden ayrı bir risk bu bebeğimde kontrol doktorum ve perinatalog olmak üzere iki doktora birden gidiyordum şuan için çok şükür çok çok iyiyim kızımda sağ ayağın 36 numaraydi sol ayağım ödemden 45 numaraydiaynen ikisi yanyanaben evden yürüyerek 10 15 dk da gidiyorum şu paytak halimle
geçmiş olsun tansiyon da mı var sende ya. niye cikiyodu ki öyle üst üste. Allah kolaylık versin bundan sonra inşallah
Alışveriş sitelerinde 500gr süslü satılıyor daha uygun geldi. Oraya bir baksana.benim koca da gider madodan pelitten falan almaya kalkar
kapı susuyle uyumlu metal kutulu bebek çikolatası gördüm şimdi.
valonia markaymis madlenler de. olmadı ondan alayım.
haci Şerif de tanesine 3.5 tl yazmış
İnşallah beşik doğumdan önce gelirm bebek erken gelse beşiği yok evdeBosaltabilecegin dolap varsa çok sorun değil, bende yer yok ondan dertleniyorum
Iyi besik de hazirsa puset felan ayarlaninca diğerleri de olur insallah
Canım kızımda preeklampsi geçirdim kızım 32. haftada minnacık doğdu 1600 kg doğdu 1300 gr'a düştü o yüzden bu bebekteki tedirginliğim ben riskli gebeyim 37 yaşında olmam ayrı bir risk preeklampsi geçmişimin olması ayrı bir risk benim bebeler tüp bebek o yüzden ayrı bir risk bu bebeğimde kontrol doktorum ve perinatalog olmak üzere iki doktora birden gidiyordum şuan için çok şükür çok çok iyiyim kızımda sağ ayağın 36 numaraydi sol ayağım ödemden 45 numaraydidoktorum benim preeklampsi nedeniyle ödemin bu haftalarda hala olmaması çok iyi diyor
Ay yok geç ayilmadim ben geçen sefer, kişiye göre degisiyordur belki.Evet belden aşağı uyuşuk oluyorsun ama iate ondada o an korkarmiyim diye düşünüyorum tam bayginlikta işte kuzenim dedi gec toparlayon sersem gibi oluyor insan bebekle geç ilgileniyorsun falan ama diğer türlü bebegi goruyon anında o güzel ama işte bi iğneden korkuyorum birde acaba o an çok korkarim birsey olur diye korkuyorum
Haliflex hata, alerjiye davetiye bence. Normal hali al cnm. Jaluzi almazsan konsept perdeler de uygunAyyy kizlar bebek odama haliflex yaptirmak istiyorum birde ahşap jaluzi perde aldigim fiyatlari duyu hali 4850 tl perde 4350 tlben bu ülkeyi terk etmek istiyorum artik bu ne pahalilik ya
Alışveriş sitelerinde 500gr süslü satılıyor daha uygun geldi. Oraya bir baksana.
Mado pelit çok pahalı olur.
Herşeyin Yolunda olmasına çok sevindim maaşaallah canımCanım kızımda preeklampsi geçirdim kızım 32. haftada minnacık doğdu 1600 kg doğdu 1300 gr'a düştü o yüzden bu bebekteki tedirginliğim ben riskli gebeyim 37 yaşında olmam ayrı bir risk preeklampsi geçmişimin olması ayrı bir risk benim bebeler tüp bebek o yüzden ayrı bir risk bu bebeğimde kontrol doktorum ve perinatalog olmak üzere iki doktora birden gidiyordum şuan için çok şükür çok çok iyiyim kızımda sağ ayağın 36 numaraydi sol ayağım ödemden 45 numaraydidoktorum benim preeklampsi nedeniyle ödemin bu haftalarda hala olmaması çok iyi diyor
Valla çok sıkıntılı günlerdi geçmiş bitmiş olsun inşallah Rabbim kimseye yaşatmasınneler gelmiş geçmiş başından çok geçmiş olsun maşallah bugününe canım
sağlıkla vaktinde kucağına almak da nasip olsun inşallah
Su akar yolunu bulur elbet bence sende tek basina halledebilirisin herşeyi çünkü biz anneyiz güçlüyüz,Ben hiç birşey hissetmiyorum suan sadece dogum nasıl olacak normal mı sezeryanmi bjzim bebiş ters dönmüş bakalım bu ayın 28'inde randevumuz hayirlisi bakımında iki kızimda da birliktim yani kaynanam gille oturuyordum 1 bucuk sene 'dir falan ayrılmışim ayrı evde oturuyorum o yuzden biraz zor olacak galiba birde biz bebek dogunca beliyoruz yani sariyoruz bezlerle elleri içeride ayakları içeride oluyor yani o yuzden sarabolirmiyim kendim diye düşünüyorum bakalım
Evet evet benim doktorum da dedi durusuna gore degisir diye. Ama genelde ilerde cikiyo benim. Gerci babasinin kafasi da buyukValla ben de çok iyi bilmiyorum. Bdp durusuna gore degisebiliyormus sanırım geçen gün Kağan Kocatepe'nin videosunda duydum. Onemli olan hc degeri dedi. Belki de tam tersi. 32+3'te gittiğimde bpd 88,0 mm çıktı, hc ise 307.0 mm.
Allah korusun bacım hastalarımız gayet güzel.Ama çok şükür maşallah çok güzel haftalardayiztemmuz anneleri sayfasında erken doğumlarda oldu erken doğan bebekler çok zor oluyor hem bebek sıkıntı yaşıyor hem aile
Benim de inip yürümem lazım işte, hiç bir yer bulamazsam her benzincide durup volta atarım artıkDoktorum bana 2 saatte Bi 10 dk yürüyüş yapacaksın demişti. Kanda pıhtılaşma olma olasılığı var dedi. Bizde otobandan gittik ama bazen otobanda uygun yerler oluyor oralarda durduk yürüdüm
Ağlatmaz mi bir de sokaktaki teyze bile baski yapıyor hala doğurmadın mi diyeYa resmen gunler gecmiyor, o agirlikla, siskinlikle, agrilarla, oldu olacak bellentisiyle ve uykusuzlukla +2,3 hafta daha dayanmak zorunda oldugumu hayal bile etmek istemiyorum. Insani aglatirr
Aaa zaten suan vazgectim fiyatindan sebepAy yok geç ayilmadim ben geçen sefer, kişiye göre degisiyordur belki.
Haliflex hata, alerjiye davetiye bence. Normal hali al cnm. Jaluzi almazsan konsept perdeler de uygun
İlk doğum da spinal oldum büyük rahatlikti canim anlattıkları gibi baş agrisi olmadı kişiye göre değişiyor sanırım bu durumhanımlar spinal mi olmak iyi epidural mi sezeryanda
Canım biz zaten geç evlendikHerşeyin Yolunda olmasına çok sevindim maaşaallah canımbende 37 yaşındayım preeklemsi geçmişim War ve riskli gebelik seninle aynıyız yahu
Ay erken gelmesinler zaten ben kızımda çok sıkıntı çektiğim için her kontrol sonrası rahat nefes alıyorum kontrolden çıkan kadar yüreğim ağzıma geliyorAllah korusun bacım hastalarımız gayet güzel.Ben hiç erken doğum düşünmedim 25. Haftamdaki kanama harici.
Netten alışveriş yapıyorsan ona bırakma çok pahalo ürünler var.birde sosyal medyada var satanlar 100tanesi 145tl filan diyenler var aklında olsun ben tam araştırmadimda belki daha uyguna da bulunur.bence de gerek yok oralara ama kendi ne yemek isterse gidip ondan alır o
onlara da bakayım canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?