2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin bdp degeri kac cikmisti? Benim raporda haftasi yazmiyo ama percentile degeri yuzde 99. Olcusu de 94.7 mm diyor. Bi de hc degeri var. Hangisi daha onemli dogumda acaba?
Valla ben de çok iyi bilmiyorum. Bdp durusuna gore degisebiliyormus sanırım geçen gün Kağan Kocatepe'nin videosunda duydum. Onemli olan hc degeri dedi. Belki de tam tersi. 32+3'te gittiğimde bpd 88,0 mm çıktı, hc ise 307.0 mm.

aynen ikisi yanyana ben evden yürüyerek 10 15 dk da gidiyorum şu paytak halimle

geçmiş olsun tansiyon da mı var sende ya. niye cikiyodu ki öyle üst üste. Allah kolaylık versin bundan sonra inşallah
Canım kızımda preeklampsi geçirdim kızım 32. haftada minnacık doğdu 1600 kg doğdu 1300 gr'a düştü o yüzden bu bebekteki tedirginliğim ben riskli gebeyim 37 yaşında olmam ayrı bir risk preeklampsi geçmişimin olması ayrı bir risk benim bebeler tüp bebek o yüzden ayrı bir risk bu bebeğimde kontrol doktorum ve perinatalog olmak üzere iki doktora birden gidiyordum şuan için çok şükür çok çok iyiyim kızımda sağ ayağın 36 numaraydi sol ayağım ödemden 45 numaraydi doktorum benim preeklampsi nedeniyle ödemin bu haftalarda hala olmaması çok iyi diyor

benim koca da gider madodan pelitten falan almaya kalkar
kapı susuyle uyumlu metal kutulu bebek çikolatası gördüm şimdi.
valonia markaymis madlenler de. olmadı ondan alayım.
haci Şerif de tanesine 3.5 tl yazmış
Alışveriş sitelerinde 500gr süslü satılıyor daha uygun geldi. Oraya bir baksana.
Mado pelit çok pahalı olur.

Bosaltabilecegin dolap varsa çok sorun değil, bende yer yok ondan dertleniyorum

Iyi besik de hazirsa puset felan ayarlaninca diğerleri de olur insallah
İnşallah beşik doğumdan önce gelirm bebek erken gelse beşiği yok evde
Bana kalsa alsak mi diye düşünüyorum da eşim nasılsa 2 ay sonra yer değiştireceğiz almaya gerek yok dedi.
Bende de dolap koyacak yer yok

neler gelmiş geçmiş başından çok geçmiş olsun maşallah bugününe canım
sağlıkla vaktinde kucağına almak da nasip olsun inşallah

Ay yok geç ayilmadim ben geçen sefer, kişiye göre degisiyordur belki.

Ayyy kizlar bebek odama haliflex yaptirmak istiyorum birde ahşap jaluzi perde aldigim fiyatlari duyu hali 4850 tl perde 4350 tl ben bu ülkeyi terk etmek istiyorum artik bu ne pahalilik ya
Haliflex hata, alerjiye davetiye bence. Normal hali al cnm. Jaluzi almazsan konsept perdeler de uygun

Herşeyin Yolunda olmasına çok sevindim maaşaallah canım bende 37 yaşındayım preeklemsi geçmişim War ve riskli gebelik seninle aynıyız yahu

neler gelmiş geçmiş başından çok geçmiş olsun maşallah bugününe canım
sağlıkla vaktinde kucağına almak da nasip olsun inşallah
Valla çok sıkıntılı günlerdi geçmiş bitmiş olsun inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın aminnnn inşallah canım hepimiz sağlıkla gününde yavrularımızı kucagimiza alalım inşallah canım

Su akar yolunu bulur elbet bence sende tek basina halledebilirisin herşeyi çünkü biz anneyiz güçlüyüz, benimde sezaryan olacak bebek ters duruyor boynunda da kordon olduğu için doktor dönmesini pek istemiyor zaten hayrlisi bende cuma gitcem doktora çok merak ediyorum

Evet evet benim doktorum da dedi durusuna gore degisir diye. Ama genelde ilerde cikiyo benim. Gerci babasinin kafasi da buyuk

Ama çok şükür maşallah çok güzel haftalardayiz temmuz anneleri sayfasında erken doğumlarda oldu erken doğan bebekler çok zor oluyor hem bebek sıkıntı yaşıyor hem aile
Allah korusun bacım hastalarımız gayet güzel. Ben hiç erken doğum düşünmedim 25. Haftamdaki kanama harici.

Doktorum bana 2 saatte Bi 10 dk yürüyüş yapacaksın demişti. Kanda pıhtılaşma olma olasılığı var dedi. Bizde otobandan gittik ama bazen otobanda uygun yerler oluyor oralarda durduk yürüdüm
Benim de inip yürümem lazım işte, hiç bir yer bulamazsam her benzincide durup volta atarım artık
Ya resmen gunler gecmiyor, o agirlikla, siskinlikle, agrilarla, oldu olacak bellentisiyle ve uykusuzlukla +2,3 hafta daha dayanmak zorunda oldugumu hayal bile etmek istemiyorum. Insani aglatirr
Ağlatmaz mi bir de sokaktaki teyze bile baski yapıyor hala doğurmadın mi diye Benim neden sancim gelmiyor, ben neden hala doğurmadım diye cok ağladım. Şimdi komik geliyor ama yaşarken hiç komik değildi

Ay yok geç ayilmadim ben geçen sefer, kişiye göre degisiyordur belki.

Haliflex hata, alerjiye davetiye bence. Normal hali al cnm. Jaluzi almazsan konsept perdeler de uygun
Aaa zaten suan vazgectim fiyatindan sebep icim acidi konsept perde ne oluyor bir arastirayim zaten yarin cikip oerdeci gezcem insallah

Herşeyin Yolunda olmasına çok sevindim maaşaallah canım bende 37 yaşındayım preeklemsi geçmişim War ve riskli gebelik seninle aynıyız yahu
Canım biz zaten geç evlendik okumaktan fırsat bulamadım ilkönce işletme okudum sonra ilahiyat sonra radyoloji teknisyenligi sonra raportörlugunu sonrada 10 yıl çalıştım sonrada kimseyle anlaşamadım benim kocada yurtdışında olduğu yetmiyormuş gibi geldiği zaman da farklı bir ilde ikamet ediyormus biri vesile oldu evlendik kendim çalışmaya devam etmek istedim sonra bebemiz olmadi onunla uğraştık sebepsiz infertilite denildi şuan 5 yıllık evliyim yaş çok hızlı artiyormus senin en azından 3. bebeğin canım doktorum preeklampsiyi yas ve tüp bebek olması çok etkiliyor diyor

Allah korusun bacım hastalarımız gayet güzel. Ben hiç erken doğum düşünmedim 25. Haftamdaki kanama harici.
Ay erken gelmesinler zaten ben kızımda çok sıkıntı çektiğim için her kontrol sonrası rahat nefes alıyorum kontrolden çıkan kadar yüreğim ağzıma geliyor

bence de gerek yok oralara ama kendi ne yemek isterse gidip ondan alır o

onlara da bakayım canım teşekkür ederim
Netten alışveriş yapıyorsan ona bırakma çok pahalo ürünler var.birde sosyal medyada var satanlar 100tanesi 145tl filan diyenler var aklında olsun ben tam araştırmadimda belki daha uyguna da bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…