2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yapmısşardı. Ya yürüyeceksin kalkıp dedi ya da bastırmak zorundayım dedi. Ben kalktıgımda basım dönmüstü tansiyonum düsmüstğ o yüzden yürüyemedim bastırdı. Sonraki geldiğinde de bu sekilde söyşemisti. Yürümeyi tercih ederim demiştim. Cok acıtıyor evet

Öğleden sonraydi doktor. Buyumusuz, 41 cm, 1750 gram olmuşuz 1 hafta önden devam büyümeye. Hala erk. Dog. Riski oldugundan 1 hayat büyük kazanc bizim için.

2hafta sonra 32.hafta dogum raporu alacagim hayırlısıyla. 32 den sonrasini konuştuk ilk kez bugün 35 sonraki duragimiz, 35 e kadar sancı kasılma olmamali sonrası kafamiz rahat dedi doktor, hayırlısıyla o haftaları gorururum inşallah ben de

Bebegin fitratina kalmış diyorsun biraz o zaman, çocuk kendi kendine oyalansin istiyorum ondan araştırıyorum aslında

2 3 ay icin cok pahalı ya, ben 6 7 ay kullanır diye biliyorum cnm

Ahahahaj elektrikli ana kucagi elinde kalirmis bebeklerimizin

Oyun halisi yine tasinabilir bisey bence

Oyun halisinda çok durmuyorlar ya, arkadasimin 4 aylık oldu 5 dakika sonra mjrmir agliyor

Ben kesinlikle kıskanıp kendilerinin binmek isteyeceğini düşünüyorum daha şimdiden geçen gün bebeğin çorabını baş parmağına takıp bu benim diyor aslında bizimki öpüyor karnımı seviyor anlatıyorum bebis gelince yıkıycaz krem sürücez onu koruycaz yardımlaşıcaz ne yaparsak bebeğide katıyorum araya. Çok hevesli gözüküyor ama bilmiyorum. Sizin kız bebeğin karnında olduğunu biliyor ve isteyerek tekme atıyorsa konusun anlatın bol bol. Allah bize sabır versin yaşayıp göreceğiz

Aaa ben hiç Bi şey koyamamışım o zaman ya 2 tane yedek 1 tane doğumhane için koyduydum
Ben dogumhane icin koymadm kendileri giydiriyolar. Direk 3 benimki 3. Yu de isimli yaptirdim cekim icin koydum yoksa onu da koymazdim

Cok sevindim. Buyumesi gelisimi yerinde, boyle giderse 35i gormemen icin hicbi sebep yok zateb. Benim doktor da aynisini dedi, 35ten sonrasi hic sorun degil, az kaldi diye. Bize uzun geliyor ama alti ustu 1 aydan bahsediyoruz. Aylar gecti gitti kalan 1 ay nedir ki. Bu arada salincak gibi olan ana jucagi chicco polly swing diye geciyormus. Cok guzel bir seydi, kendi kendine sallaniyordu kademeleri vardi bir suru sarkisi vardi. Buyukler icin versiyonu olsaydi ben kendim icin isterdim ama iste kizim 5 dk oturursa 6. Dk miykmiyk baslardi. Bizde de tam aksine bir suru oyuncak asili bir oyun halisi vardi, yarim saat oynardi valla. Icine birakir kahvalti yapardim, kahve icerdim. Ilk o oyun halisi sayesinde nefes alabilmeye baslamistim. Yere koyuyordum yuvarlanma riski de yoktu, o oyle oyuncaklarina bakarken tuvalete gidebiliyordum. Lukstu benim icin. Sonra eltime verdim o da baskasina vermis. Yeniden almam lazim

4 tane 10 lu hastane cikis seti mi koydun ben 3 tulum 3 citcitli body koydum
Bende takinti var. Cok olsun az olmasin. Hani lazim olursa cantada bulunsun. Kendim icin de 3 pijama 2 gecelik 2 sabahlik koyucam. Pismisim gibi gelirse hemen tazelenmeye

2 t

2 buyuk takim varmis zaten yani 2 tulum 2 alt ust takim etmiyo mu? Cok bile bence
1 tulum 3 tane alt üst var yeterli o zaman. Ay ne bileyim YouTube videoları izliyorum bı kişi 6 takım koymuş ilk başka hastaneden çıkarken başka yok bebek çok kirletiyor falan denildi tecrübesiz olunca bilemedim işte

bende yürüdüm ama bana seçenek sunmadılar bastırmadılar yürürüm ya bastırmasın .acıdan o kadar korkarm ki canım acıyacak diye dizlerimin bağı çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…