2 buyuk takim varmis zaten yani 2 tulum 2 alt ust takim etmiyo mu? Cok bile benceYa kızlar hastane çantasına kaç adet takım koymalıyız 2 tane 10lu hastane çıkışım var sadece yeterli olur mu bilemedim bir tane de normal alt üst kruvaze takım mı alsam?
Günaydın Şekerler :) sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar karına bastırma diye bir şey varmış doğumdan sonra doğru mu ya? Benim önceki doğumum sezeryan ve hiç öyle bir şey hatırlamıyorum ben. acayip korkuttular beni offf. yok hemşire geliyormuş dikişlere bastırıyormuş falan filanbilen yazsın
Ben bitane üçlü set koycam bir tane onlu set koycam. Oglumda da bir tane besli set yetmisti.Ya kızlar hastane çantasına kaç adet takım koymalıyız 2 tane 10lu hastane çıkışım var sadece yeterli olur mu bilemedim bir tane de normal alt üst kruvaze takım mı alsam?
Hahah 4 hastane cikisi +6 kisa ve uzun kollu zibin koydum ben.2 t
2 buyuk takim varmis zaten yani 2 tulum 2 alt ust takim etmiyo mu? Cok bile bence
Gittin mi doktora? Ana kucağının titreşimlisini, salıncak gibi olanını (belki direkt salıncaktır, ana kucağı deniyor mu ona bilmiyorum) denedik. burda titreşimli olana bouncer diyorlar, sallanana swing. Neyse ikisini de sevmezdi benim kızım. bebekten bebeğe değişebiliyor, hiç sevmeyen bebek de oluyor.
Chicco 4 in 1 aquarelle ana kucağı 2019' da Fatih'te almıştık diğer beşiğini, travel arabasını falan elektrikli besik gazlı bebekler için 2-3ay olana kadar iyi oluyor ikinci el alacaksan iyi başka biz o zaman çok pahalıya almıştık
Ben almak istiyordum çünkü bebekler minik salınımları seviyor öyle son hızda sağa solla sallanmak değil tabi. Çokta kullanışlı olabilir diye düşünüyorum fakat sürekli bebeği koyabileceğiniz bişey değil bence. Mesela yemek yapılırken mıtfakta koyarsın gözünün önünde olur gibi. Tuvalete giderken yine görebileceğin bir yere koymak gibi. Yoksa sürekli alışır ve sallanmak ister bu iyi değil. Sonra evde Aslan burcu bir oğlum olduğu aklıma geldi. Dedim ki nereye alıyosun ya tuşlara sürekli basıp bebeği sallar deli eder yada kıskanır kendi oturur kırar. Sonra vazgeçtim
Oyun halisi yine tasinabilir bisey bence
Dolaptanmı yaptırıyorsunuz varmı orda yapanlarAynen baya uyguna geldi. Bence araştır. Bak kapı süsü ve hediyeliklerimi de ordan yaptırıyorum ben.
Ben kesinlikle kıskanıp kendilerinin binmek isteyeceğini düşünüyorumAy senin mesajını görmeden hemen hemen aynı şeyleri yazmışız bizimki şuan için mevcut elektrikli besigimiz kızımdan kalan ama korkularım çok fazlaüstelik benim kızım çok duygusal çok akıllı ama her kontrol sonrası eve gelince hırçınligi artıyor nedense karnıma vuruyor babikk diye
amin inşallah canım valla geçmez geçmiyor derken 30 dan sonra ne ara 34+3 oldu anlamadım geçiyor çok şükür şimdide doğum korkusu sardı benimaaşallah aman senin de çok az kalmıs , cok güzel ilerlesin inşallah
4 tane 10 lu hastane cikis seti mi koydunHahah 4 hastane cikisi +6 kisa ve uzun kollu zibin koydum ben.
Merhaba, kapı süsünü hangi sayfada yaptiriyorsunuz söylemeniz mümkün mü acaba?
Dolaptanmı yaptırıyorsunuz varmı orda yapanlar
Aaa ben hiç Bi şey koyamamışım o zaman ya4 tane 10 lu hastane cikis seti mi koydunben 3 tulum 3 citcitli body koydum
Ben dogumhane icin koymadm kendileri giydiriyolar. Direk 3 benimkiAaa ben hiç Bi şey koyamamışım o zaman ya2 tane yedek 1 tane doğumhane için koyduydum
Ne giydiriyorlar ki orda onların hazır kıyafeti mi oluyor?Ben dogumhane icin koymadm kendileri giydiriyolar. Direk 3 benimki3. Yu de isimli yaptirdim cekim icin koydum yoksa onu da koymazdim
Cok sevindim. Buyumesi gelisimi yerinde, boyle giderse 35i gormemen icin hicbi sebep yok zateb. Benim doktor da aynisini dedi, 35ten sonrasi hic sorun degil, az kaldi diye. Bize uzun geliyor ama alti ustu 1 aydan bahsediyoruz. Aylar gecti gitti kalan 1 ay nedir ki. Bu arada salincak gibi olan ana jucagi chicco polly swing diye geciyormus. Cok guzel bir seydi, kendi kendine sallaniyordu kademeleri vardi bir suru sarkisi vardi. Buyukler icin versiyonu olsaydi ben kendim icin isterdim ama iste kizim 5 dk oturursa 6. Dk miykmiyk baslardi. Bizde de tam aksine bir suru oyuncak asili bir oyun halisi vardi, yarim saat oynardi valla. Icine birakir kahvalti yapardim, kahve icerdim. Ilk o oyun halisi sayesinde nefes alabilmeye baslamistim. Yere koyuyordum yuvarlanma riski de yoktu, o oyle oyuncaklarina bakarken tuvalete gidebiliyordum. Lukstu benim icin. Sonra eltime verdim o da baskasina vermis. Yeniden almam lazimÖğleden sonraydi doktor. Buyumusuz, 41 cm, 1750 gram olmuşuz 1 hafta önden devam büyümeye. Hala erk. Dog. Riski oldugundan 1 hayat büyük kazanc bizim için.
2hafta sonra 32.hafta dogum raporu alacagim hayırlısıyla. 32 den sonrasini konuştuk ilk kez bugün35 sonraki duragimiz, 35 e kadar sancı kasılma olmamali sonrası kafamiz rahat dedi doktor, hayırlısıyla o haftaları gorururum inşallah ben de
Bebegin fitratina kalmış diyorsun biraz o zaman, çocuk kendi kendine oyalansin istiyorum ondan araştırıyorum aslında
2 3 ay icin cok pahalı ya, ben 6 7 ay kullanır diye biliyorum cnm
Ahahahaj elektrikli ana kucagi elinde kalirmis bebeklerimizin
Oyun halisinda çok durmuyorlar ya, arkadasimin 4 aylık oldu 5 dakika sonra mjrmir agliyor
Yok biri 10lu( isim baskili olan), 2si 5li, 1 tanesi kaynana alip gondermis alt ust zibin sapka.4 tane 10 lu hastane cikis seti mi koydunben 3 tulum 3 citcitli body koydum
Bende takinti var. Cok olsun az olmasin. Hani lazim olursa cantada bulunsun. Kendim icin de 3 pijama 2 gecelik 2 sabahlik koyucam. Pismisim gibi gelirse hemen tazelenmeye4 tane 10 lu hastane cikis seti mi koydunben 3 tulum 3 citcitli body koydum
Yaa bakayım bende Trendyol da dolap var ordanda olurmu acabaDolaptan yaptırıyorum"efsantasarim" yaptırdığım yer. Kapı süsü için 140 tl hediyelikler için 300 tl demişti. Tabi seçtiğiniz modele göre değişiyor olabilir.
Bana kalırsa kendi uygulamasını indir direkt. Daha iyi olur. Ben denemiştim oradan bir kere ama yapamamıştım.Yaa bakayım bende Trendyol da dolap var ordanda olurmu acaba
1 tulum 3 tane alt üst var yeterli o zaman. Ay ne bileyim YouTube videoları izliyorum bı kişi 6 takım koymuş ilk başka hastaneden çıkarken başka yok bebek çok kirletiyor falan denildi tecrübesiz olunca bilemedim işte2 t
2 buyuk takim varmis zaten yani 2 tulum 2 alt ust takim etmiyo mu? Cok bile bence
bende yürüdüm ama bana seçenek sunmadılar bastırmadılar yürürüm ya bastırmasın .acıdan o kadar korkarm ki canım acıyacak diye dizlerimin bağı çözülüyor.Bende yapmısşardı. Ya yürüyeceksin kalkıp dedi ya da bastırmak zorundayım dedi. Ben kalktıgımda basım dönmüstü tansiyonum düsmüstğ o yüzden yürüyemedim bastırdı. Sonraki geldiğinde de bu sekilde söyşemisti. Yürümeyi tercih ederim demiştim. Cok acıtıyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?