Bende öyle oldum. Tecrübesizlik kötü1 tulum 3 tane alt üst var yeterli o zaman. Ay ne bileyim YouTube videoları izliyorum bı kişi 6 takım koymuş ilk başka hastaneden çıkarken başka yok bebek çok kirletiyor falan denildi tecrübesiz olunca bilemedim işte
İlk baslarda çok seviyordu karnımı öpüyordu ama sonrasında bebek için sipariş verdiğimde kızım için ayrı sipariş veriyordum görünce kıskanmasın diye valizi hazırladık kızım değişti öyle inat hırçın bir kız değil çok duygusal, merhametli bir çocuk babası da bende o kadar çok konuşuyoruz ki hemen gelir karnımı açıp öper kontrole gittiğimizde bebek derse doktor eve gelince başlıyor karnıma vurup babikkk demeyeBen kesinlikle kıskanıp kendilerinin binmek isteyeceğini düşünüyorumdaha şimdiden geçen gün bebeğin çorabını baş parmağına takıp bu benim diyor aslında bizimki öpüyor karnımı seviyor anlatıyorum bebis gelince yıkıycaz krem sürücez onu koruycaz yardımlaşıcaz ne yaparsak bebeğide katıyorum araya. Çok hevesli gözüküyor ama bilmiyorum. Sizin kız bebeğin karnında olduğunu biliyor ve isteyerek tekme atıyorsa konusun anlatın bol bol. Allah bize sabır versin yaşayıp göreceğiz
Canım benim kızım 3.ayda bile çok hareketliydi eliyle ışıkta duvardaki gölgede kukla şeklini yapıyordu başka çocuklari bilemem düzeltilmiş 6 ayda yürüdü belki az hareketli bir çocuk olursa 6-7 aya kadar durabilirÖğleden sonraydi doktor. Buyumusuz, 41 cm, 1750 gram olmuşuz 1 hafta önden devam büyümeye. Hala erk. Dog. Riski oldugundan 1 hayat büyük kazanc bizim için.
2hafta sonra 32.hafta dogum raporu alacagim hayırlısıyla. 32 den sonrasini konuştuk ilk kez bugün35 sonraki duragimiz, 35 e kadar sancı kasılma olmamali sonrası kafamiz rahat dedi doktor, hayırlısıyla o haftaları gorururum inşallah ben de
Bebegin fitratina kalmış diyorsun biraz o zaman, çocuk kendi kendine oyalansin istiyorum ondan araştırıyorum aslında
2 3 ay icin cok pahalı ya, ben 6 7 ay kullanır diye biliyorum cnm
Ahahahaj elektrikli ana kucagi elinde kalirmis bebeklerimizin
Oyun halisinda çok durmuyorlar ya, arkadasimin 4 aylık oldu 5 dakika sonra mjrmir agliyor
Gerçekten komik durumdayız ben bu zamana kadar çok rahattım bugün rüyamda doğurmuş ve hemşireye hastane çantam yok diyordum rüyadan sonra aldı beni bir telaşBende öyle oldum. Tecrübesizlik kötüne koyacağım bilemedim. Tam ayarlıyorum başka Bi şey kafamı karıştırıyor
maşallah hersey güzel , benim bebenin de kafası bir hafta ileriden gidiyormus bacak uzunlugu da 31 cm dedi, tüm boyu soylemedi, bu buyuklukler genetik de oluyormus önemli olan karın cevresi demişti:)Kontrolden çıktım, çalışabilir raporumu aldım. Bebek 1 haftada 120 gram almış 2100 kilo, boy 44. normalde 31+5im, boyu ve karnına göre 32+6 ama kafasi 34+1bide en kucuk yerden olcucem dedi doktorum, bi koca kafalida benden geliyor. Ama doktorum rahat sekilde soyledi erkeklerin buyuk oluyor Benim oglumunda ilerideydi dedi. Benimkinin basindan beri kafasi ileride zaten doktorum hep normal dedi. Yuzunu biraz gorebildik onunde dokular vardi ama tombul yanakli bisey kafasi asagiya inmis, Benim solda hissettigim poposuymus. Hickirigi farkli yerlerde hissediyorum bazen dedim, hickirik aninda vucudun hepsi hareket eder, butun vucut hareket ediyormus. Dogumla ilgilide normal diyorduk ama kafanin buyuk olmasindan dolayi sanirim sezeryandanda bahsetti. Buyuk kafalarin kanala girmesi zor oluyormus. Ayrica vajinal dogumun avantaji ertesi gun normal hayatina devam etmek ama kesik atildiginda onun dikis agrisini cekmek var o zaman vajinal dogumun bi anlami kalmiyor dedi. Sezeryanda yukselen burca gore saat secen hastalarim var dedi :) progestani birak sadece magnezyum ve demire devam, 2 hafta sonra gitmeme gerek yokmus erken dogum riski yok hersey yolunda 35. Haftada gel, agrin oldugunda hemen gel dedi. 35. Haftada tum ilaclari birakacakmisim. Bizden boyle :)
Hepimizde var o korku su anamin inşallah canım valla geçmez geçmiyor derken 30 dan sonra ne ara 34+3 oldu anlamadım geçiyor çok şükür şimdide doğum korkusu sardı beni
HahahaGerçekten komik durumdayız ben bu zamana kadar çok rahattım bugün rüyamda doğurmuş ve hemşireye hastane çantam yok diyordum rüyadan sonra aldı beni bir telaş
Bazi hastaneler bi set veriyolar pakete dahil sekilde. Tulum zibin sapka battaniye seklinde. Omce onunla durur biraz cis kaka vs yapinca ilkinde genelde cikiyo uzerine o zaman degistiririm.Ne giydiriyorlar ki orda onların hazır kıyafeti mi oluyor?
Bizimki 2,5 hafta önde kafası, eşiminde benimde kafamız küçük kare niye böyle oldu amamaşallah hersey güzel , benim bebenin de kafası bir hafta ileriden gidiyormus bacak uzunlugu da 31 cm dedi, tüm boyu soylemedi, bu buyuklukler genetik de oluyormus önemli olan karın cevresi demişti:)
Hepimizde var o korku su an
Bakıyorum bende bakalım annemi ikna edemedim daha. GüvenemiyorAynen baya uyguna geldi. Bence araştır. Bak kapı süsü ve hediyeliklerimi de ordan yaptırıyorum ben.
Ben trendyoludan aldım. Hatta kırık gelen ve eksik gelen parça var dedim sıfırdan ürün yolladılar sizde kalsın öncekiler dedi.Hanımlar hastane odası süs balon vs düşünenler partiden.com var orada güzel konsept takımlar filan var uygun da oluyor fiyatlar tek tek süs balon yere koyulan balon standı filan da satılıyor bi bakın derim :)
Ben daha yaptırmadım ismi belli değil diye ama kendim mi yapsam mı diyorum.Merhaba, kapı süsünü hangi sayfada yaptiriyorsunuz söylemeniz mümkün mü acaba?
Ayy maşallah sizeKontrolden çıktım, çalışabilir raporumu aldım. Bebek 1 haftada 120 gram almış 2100 kilo, boy 44. normalde 31+5im, boyu ve karnına göre 32+6 ama kafasi 34+1bide en kucuk yerden olcucem dedi doktorum, bi koca kafalida benden geliyor. Ama doktorum rahat sekilde soyledi erkeklerin buyuk oluyor Benim oglumunda ilerideydi dedi. Benimkinin basindan beri kafasi ileride zaten doktorum hep normal dedi. Yuzunu biraz gorebildik onunde dokular vardi ama tombul yanakli bisey kafasi asagiya inmis, Benim solda hissettigim poposuymus. Hickirigi farkli yerlerde hissediyorum bazen dedim, hickirik aninda vucudun hepsi hareket eder, butun vucut hareket ediyormus. Dogumla ilgilide normal diyorduk ama kafanin buyuk olmasindan dolayi sanirim sezeryandanda bahsetti. Buyuk kafalarin kanala girmesi zor oluyormus. Ayrica vajinal dogumun avantaji ertesi gun normal hayatina devam etmek ama kesik atildiginda onun dikis agrisini cekmek var o zaman vajinal dogumun bi anlami kalmiyor dedi. Sezeryanda yukselen burca gore saat secen hastalarim var dedi :) progestani birak sadece magnezyum ve demire devam, 2 hafta sonra gitmeme gerek yokmus erken dogum riski yok hersey yolunda 35. Haftada gel, agrin oldugunda hemen gel dedi. 35. Haftada tum ilaclari birakacakmisim. Bizden boyle :)
Aynen ölçümden ölçüme de değişiyor doktor biraz geniş alırsa buyuk cıkıyor filan, oglan dayıya ceker dayısı filan varsa ona cekmiştirBizimki 2,5 hafta önde kafası, eşiminde benimde kafamız küçük kare niye böyle oldu amaama çok takıp huzursuz olmuyorum, düzene giriyor çünkü. Zaten erkek büyük kafa olması normal
Ben de kendim yapacağım sanırım. Bu görsel çok hoşuma gitti ahşap kısmını sayfadan temin edeceğim 50 TL dedi suslemesini de kendi zevkime göre yapacağımBen daha yaptırmadım ismi belli değil diye ama kendim mi yapsam mı diyorum.
Evet organizasyonlar cok pahali istiyorlar boyle alıp kendin yapmak cok daha güzel, ben cok severim süsleme işlerini vs. İnsallah kendim yapacak durumum olur olmazsa ya eşime suslettiririmBen trendyoludan aldım. Hatta kırık gelen ve eksik gelen parça var dedim sıfırdan ürün yolladılar sizde kalsın öncekiler dedi.
2 li stand, balon ,papatya balon aparatı , hoşgeldin bebegim flama ve kürdan aldım.
Organizasyon çok para istedi bendede kalmıyordu böyle uyguna mal oldu.
10 tl ye satılıypr bu ahsaplar ben aldım ismi diyorsan onun fiyatı farklı olabilir ben de ahsap isim yazdıracagım da daha sormadımBen de kendim yapacağım sanırım. Bu görsel çok hoşuma gitti ahşap kısmını sayfadan temin edeceğim 50 TL dedi suslemesini de kendi zevkime göre yapacağım
3 kız kardeşiz dayı yok :) sağlıklı olsunda haftası ileride geride çok sorun olmuyor. Arkadaşım doğurdu gayet sağlıklı kızçemiz olduAynen ölçümden ölçüme de değişiyor doktor biraz geniş alırsa buyuk cıkıyor filan, oglan dayıya ceker dayısı filan varsa ona cekmiştir
İnşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelirAyy maşallah sizeherşeyin yolunda olması çok güzel canım inşallah böyle devam eder sağlıkla gelir tombik suratlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?