2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyle oldum. Tecrübesizlik kötü ne koyacağım bilemedim. Tam ayarlıyorum başka Bi şey kafamı karıştırıyor

Benim kaynisle kayinbabi geliyor, aldik biletlerini. Tahmince bebis 3 haftalik olacak en azindan. 1 ay kalacaklar ama bizde degil, eltimde. O yuzden mutluyum. Hem Luna'yla ilgilenirler bazen, iyi oldu aslinda. Zamani da iyi oldu cok erken gelmiyolar biraz rahatlamis oluruz. En guzeli 10 Agustos kizimin dogum gunu. Ona da yetismid olacaklar.

İlk baslarda çok seviyordu karnımı öpüyordu ama sonrasında bebek için sipariş verdiğimde kızım için ayrı sipariş veriyordum görünce kıskanmasın diye valizi hazırladık kızım değişti öyle inat hırçın bir kız değil çok duygusal, merhametli bir çocuk babası da bende o kadar çok konuşuyoruz ki hemen gelir karnımı açıp öper kontrole gittiğimizde bebek derse doktor eve gelince başlıyor karnıma vurup babikkk demeye

Canım benim kızım 3.ayda bile çok hareketliydi eliyle ışıkta duvardaki gölgede kukla şeklini yapıyordu başka çocuklari bilemem düzeltilmiş 6 ayda yürüdü belki az hareketli bir çocuk olursa 6-7 aya kadar durabilir

maşallah hersey güzel , benim bebenin de kafası bir hafta ileriden gidiyormus bacak uzunlugu da 31 cm dedi, tüm boyu soylemedi, bu buyuklukler genetik de oluyormus önemli olan karın cevresi demişti:)
amin inşallah canım valla geçmez geçmiyor derken 30 dan sonra ne ara 34+3 oldu anlamadım geçiyor çok şükür şimdide doğum korkusu sardı beni
Hepimizde var o korku su an

Gerçekten komik durumdayız ben bu zamana kadar çok rahattım bugün rüyamda doğurmuş ve hemşireye hastane çantam yok diyordum rüyadan sonra aldı beni bir telaş
Hahaha inan şehir değiştirmeyecek olsaydık bende hazırlamazdım. Mecbur hazırladım o da karman çorman hazır. Düzenlemem lazım

Ne giydiriyorlar ki orda onların hazır kıyafeti mi oluyor?
Bazi hastaneler bi set veriyolar pakete dahil sekilde. Tulum zibin sapka battaniye seklinde. Omce onunla durur biraz cis kaka vs yapinca ilkinde genelde cikiyo uzerine o zaman degistiririm.

maşallah hersey güzel , benim bebenin de kafası bir hafta ileriden gidiyormus bacak uzunlugu da 31 cm dedi, tüm boyu soylemedi, bu buyuklukler genetik de oluyormus önemli olan karın cevresi demişti:)

Hepimizde var o korku su an
Bizimki 2,5 hafta önde kafası, eşiminde benimde kafamız küçük kare niye böyle oldu ama ama çok takıp huzursuz olmuyorum, düzene giriyor çünkü. Zaten erkek büyük kafa olması normal

Hanımlar hastane odası süs balon vs düşünenler partiden.com var orada güzel konsept takımlar filan var uygun da oluyor fiyatlar tek tek süs balon yere koyulan balon standı filan da satılıyor bi bakın derim :)
Ben trendyoludan aldım. Hatta kırık gelen ve eksik gelen parça var dedim sıfırdan ürün yolladılar sizde kalsın öncekiler dedi.
2 li stand, balon ,papatya balon aparatı , hoşgeldin bebegim flama ve kürdan aldım.
Organizasyon çok para istedi bendede kalmıyordu böyle uyguna mal oldu.

Ayy maşallah size herşeyin yolunda olması çok güzel canım inşallah böyle devam eder sağlıkla gelir tombik suratlar

Bizimki 2,5 hafta önde kafası, eşiminde benimde kafamız küçük kare niye böyle oldu ama ama çok takıp huzursuz olmuyorum, düzene giriyor çünkü. Zaten erkek büyük kafa olması normal
Aynen ölçümden ölçüme de değişiyor doktor biraz geniş alırsa buyuk cıkıyor filan, oglan dayıya ceker dayısı filan varsa ona cekmiştir

Ben daha yaptırmadım ismi belli değil diye ama kendim mi yapsam mı diyorum.
Ben de kendim yapacağım sanırım. Bu görsel çok hoşuma gitti ahşap kısmını sayfadan temin edeceğim 50 TL dedi suslemesini de kendi zevkime göre yapacağım

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-08-18-47-11-240_com.instagram.android.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 46
Evet organizasyonlar cok pahali istiyorlar boyle alıp kendin yapmak cok daha güzel, ben cok severim süsleme işlerini vs. İnsallah kendim yapacak durumum olur olmazsa ya eşime suslettiririm

Ben de kendim yapacağım sanırım. Bu görsel çok hoşuma gitti ahşap kısmını sayfadan temin edeceğim 50 TL dedi suslemesini de kendi zevkime göre yapacağım
10 tl ye satılıypr bu ahsaplar ben aldım ismi diyorsan onun fiyatı farklı olabilir ben de ahsap isim yazdıracagım da daha sormadım

Aynen ölçümden ölçüme de değişiyor doktor biraz geniş alırsa buyuk cıkıyor filan, oglan dayıya ceker dayısı filan varsa ona cekmiştir
3 kız kardeşiz dayı yok :) sağlıklı olsunda haftası ileride geride çok sorun olmuyor. Arkadaşım doğurdu gayet sağlıklı kızçemiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…