2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kizlar en son 31 haftada gittim bana bayramdan sonra gel dedi uzun değil mi ya herkesin dr farklı Aralıklarla çağırıyo galiba

Ay bende benimki çok mu kilolu diyordum benim kide 32de 2000 çıktı sizi gorunxe rahatladım.
Bizim bebisler toplu olacak herhalde
Evet ya bu grubun bebeler hep önden gidiyor ve maşallahları var
Günaydın canım bu aralar hıçkırması cok normal büyüyorlar ay benimkide öyle gece de hareketli ise yandık zaten
Geçen gece uyu artık kızım diye yalvarıyodum valla, ne tarafa yatsam ordan tepikliyodu yandıkki ne yandık valla

Bizim 31+6 da 2300 kilo 44,5 cmdi 33+1 görünüyor önden gidiyor dedi. Herhangi bir sorun var demedi ama. Bana normal gibi geldi doktorun niye öyle dediyse

Günaydın Kizlar en son 31 haftada gittim bana bayramdan sonra gel dedi uzun değil mi ya herkesin dr farklı Aralıklarla çağırıyo galiba
Ben 32 de gittiğimde bana bundan sonra 2 haftada bir geleceksin 36. Haftaya kadar demişti. Sonra Antalya ya gelince 33 de tekrar geldik doktora yoldan dolayı kontrol amaçlı. Doktor 34 te tekrar çağırdı. 3 haftadır haftalık gidiyorum bakalım yarın ne diyecek ne zaman gel diyecek

Kızlar günaydın karın ağrısı ile uyandım bugün resmen karnımın içi ağrıyor rahatsız edici sırtım ve midem de öyle . Normal mi bu ara bunlar .

Günaydın kızlar benim kız pek hareketli bu aralar sürekli kıpır kıpır, hıçkırıyor, tekmeliyor fena bişey olcak bu kız galiba
Şimdiden ilerideki hallerini sana alıştırıyor galiba
Ben 35.haftada gidicem yeniden kontrole dr Bişey demedi ama başlar nts ye diye düşünüyorum ben 32.haftada 2200 dü beninki cnm
kız benimkine çokmuki diye endişe etmiştim senimki maşallah pofuduk olacak demekki maşallah maşallah
Ay bende benimki çok mu kilolu diyordum benim kide 32de 2000 çıktı sizi gorunxe rahatladım.
Bizim bebisler toplu olacak herhalde
aynıyız senle aman diyim bende rahatladım
Maşallah canım benim ultrason kağıdı vermiyolarmı devlette aslında ordada yazar kilosu söylememeleri ne kadar saçma yarabbim ya
Bizim 31+6 da 2300 kilo 44,5 cmdi 33+1 görünüyor önden gidiyor dedi. Herhangi bir sorun var demedi ama. Bana normal gibi geldi doktorun niye öyle dediyse
Maşallah Maşallah canım şekerin felan yok demi ölçüm yaptırdınmı

Kızlar günaydın karın ağrısı ile uyandım bugün resmen karnımın içi ağrıyor rahatsız edici sırtım ve midem de öyle . Normal mi bu ara bunlar .
Canım artık yavaştan lohusalık psikolojisine girmemiz lazım annemler öyle der ayağını felan çıplak dolaşma havalar ne kdar sıcak olursa olsun biraz üşütmüş olabilirsin belki

Yok vermediler. Sordum geçen hafta 2 küsür kilosu boyunu göremiyoruz dedi

Valla uykusuz gecelere alıştım baya hiç zorlanmıcam doğuncada 3.5 falan doğar diye tshmin ediyoruz, aman fazlası olmasın

Maşallah Maşallah canım şekerin felan yok demi ölçüm yaptırdınmı
Hayır canım yok hatta çok düşük çıktı açlık kan şekerim 51di 75lik yüklemede ilk saat 86 ikinci saat 66 çıktı. Ama eşimin ailesi de benim ailem de çok iri büyük ihtimalle o yüzden bu kadar tombiş ve uzun. Yanak ve burundan yüzü görünmüyordu

Merhabalar ben kısmetse inşallah Ağustos sonu gibi doğum yapacağım. Şimdi bebeğim için kıyafet bakıyorum ebebekten. Yeni doğunca ne giyecek uzun kollu mu kısa kollu mu bilemedim. Siz neler aldınız? İzmirdeyiz bir de çok sıcak olacak havalar… yardımcı olabilir misiniz?
3 aylık kısa kollu tulumlar alayım diyorum üşütmez dimi??

Olsun ne güzel her hafta bebeğini görmüş oluyorsun işte bu haftada arayı uzun tutmaz bence doktorun yine bi kısa aralıkta sonra gel der. Benimki rahat doktor herhalde gelmeme gerek yok demişti daha erken
Kızçen kaç gram oldu canım. Kilosu arttı mi

Kızlar çalışabilir raporu alıp ertesi günü yıllık iznimle Kuşadası taraflarına tatile gittik her ne kadar belimi agrıtsa da yüzmek çok iyi geldi. Baya bir gezdik dönüşte de Efes antik kentine gittik yürü babam yürü bitmedi. 3 saatte cıkabildik içinden sıcakta bebekoyla nasıl yürüdüm o kadar yolu bilmiyorum. Taşlar kaygan ayağımda sandalet var eşime tutunarak kaya kaya gittim arkasından da Şirinceye gittik yine engebeli taşlı yollar sağ salim gelebildik çok şükür ama ayaklarımın altını hissetmiyorum. Her gece kabuslar gördüm çocuğu tatilde doguruyordum çok şükür doğurmadan geldik maceralı tatil anımı sizinle paylaşmak istedim

Ben de iki hafta önce 32+0da gittiğimde bayramdan sonra gelebilirsin dedi, ama benim içim rahat etmedi coraspini de bıraktırdı o kadar uzun ara vermiyim dedim, bugün gidicem tekrar 34+0 oluyor

Bende aynı rotayı geçen sene yazın yapmıştım, öğle sıcağında efesi gezmiştik ölüyodum nerdeyse seni düşünemedim hamile hamile şirincede de bir gece taş evlerde konaklamıştık çok romantikti, bileydim son başbaşa tatilimiz iyice tadını çıkarırdımm

Bu kadar büyük olduğunu bilsem hiç girmeye cesaret edemezdim dediğin gibi öğle sıcağında yandık kıpkırmızı olduk 1 gece de olsa kalmışsınız en azından hiç gitmeseniz daha çok içinde kalırdı

Kızlar kilodumda ıslaklık var. Bayada cok . Doktora sordum idrar olabilir su olsa kesik kesik devam eder dedi. İdrar degil eminim. Ter mi diye şüphelendim ama emin d değilim. Devamı gelmedi

Gece o kadar zordu ki en son saat 5 gibi agladim artik. Donemiyorum inanilmaz canim yaniyo.. hic bi pozisyon rahat degil uyuyamadim da. Esim en sonunda artk uyu kipir kipir beni de uyutmuyosun deyince keyfimden mi uyumuyorum deyip bastim agidi hala dusundulce gozlerim doluyo cok kotuyum artk. Zaman bi an once gecse.de dogursam bitse su gebelik

Dün gece benim içinde katmerli zordu. Misafirim geldi aslında misafir gibi değil uğrayıp gidicez dedi hiçbişi yapma dedi ama kimsemiz yok burda bende çok rahatım ne zaman istersem ozmn yaparım temizliğimi bir telaşla bir süpürge topla bulaşjklar vs iki ikramlık bişi hazırladım onlar gitti dokuzda sürahi nineye döndüm magnezyum ilacı içtim yok tozunu içtim yok böyle bir bel ağrısı yatıyorum daha kötü popumu kımıldatamadım dönemedim 4 ten beri gezindim durdum wala bende hala dinlenemedim pilates yapacağım bakalım belki iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…