2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız göremiyorum ki. Devlette Bi şey göstermiyorlar. Geçen hafta 2 küsür dedi tam kilo bile söylemedi. O yüzden ayın 10 u gibi özele gideceğiz bu yüzden. Elimizde hiç bir kanıt değil yok bebekime dair

Hah benimki de popomu kipirdatamama hali. Popomu kaldirip saga sola cekemiyorum donemiyorum. Ya kalca kemigimde ya kasigimda agrim oluyo

Hah benimki de popomu kipirdatamama hali. Popomu kaldirip saga sola cekemiyorum donemiyorum. Ya kalca kemigimde ya kasigimda agrim oluyo
Bende öyleyim gerçekten yatarken dönemde çalışırken bağırıyorum acıdan resmen. Yürümeyi saymıyorum bile

Son düzlüğe girdik bizlerde bakalım. Rabbim kolaylaştırsın ne diyim kolay bişi değil benimde rüyalarıma giriyor doğuramıyordum falan

Valla artk korku morku hak getire her gun bu agrilari cekmekten yoruldum

Ay bende tırsmaya başladım ama bir yandan da zaman hemencik geçsin istiyorum. artık çok zorlanıyorum.
Selam kızlar
Göğüs yarasına karşı nasıl bir önlem düşünüyorsunuz? Gümüş kapak, silikon kalkan, kelebek silikon vs. Çok seçenek var. İşe yaramıyor diyenler de var. Kararsız kaldım.
Silikon kalkan aldım ama bu durum sanırım bünyeye göre de değişiyor.

Selam kızlar
Göğüs yarasına karşı nasıl bir önlem düşünüyorsunuz? Gümüş kapak, silikon kalkan, kelebek silikon vs. Çok seçenek var. İşe yaramıyor diyenler de var. Kararsız kaldım.
Ben lansinoh krem ve avent kalkan kullanmıştım. Hiç yara olmadı. Önemli olan hava alması. Gümüş kapak kullanıp işe yaramayanı da okumadım hiç. Yara olmasa da Hassaslık oluyor sadece mesela kıyafet sürterken vs ama bebekte emmeyi öğrenince geçiyor hassaslık

canlar günaydın, benim bebek sağ tarafa toplanıp kasılıyor. karnım taş gibi oluyor. kasılma bu mu şimdi ya
Kasılmayı şöyle anlatayım ilk gebeliği olanlar için. Kesinlikle bebeğin bir tarafa baskı yapması toplanması karnın sertleşmesi değil. Tişörtünüzü kaldırın karın deriniz, sağ sol aşağı yukarı fark etmez. Gözünüzün göreceği şekilde deriniz büzüşecek tek bir noktaya doğru. Karıncalanma gibi Yani karın deriniz hareket edecek. O tek noktada bekleyecek bekleyecek ve serbest kalacak. Yavaşça gevşeyecek. Dikkatli anneler bunu görerek yaşamışlardır zaten. Fakat gözünüzle görebilmeniz ve hissetmeniz için dikkatle takip etmelisiniz . Yoksa ki karnım çok sert bebek bastırıyor diyince kasılma olmuyor bebek içeride kendi kendine yapıyor onu

Kasılma bebeğin toplanıp sertleşmesi değil canım
aslında o. ben de farklı bir şey diye düşünüyordum. rahim kasılıp bebeğin şeklini alıyor, biz de bebeğin o anki pozisyonuna göre tek tarafta toplandığı şekli görüyoruz karnımızda. yani bebeğin pozisyonuna göre kasılma anında bebeğin toplanmış olması ya da olmaması değişebiliyor.

Benimde öyleydi hatta 3 defa su geldiğini hissettim. Acile gittim tahlil yapıldı, enfeksiyondan dolayı gelmiş, fitil krem verdi 3 günlük geçti.

Kızlar kilodumda ıslaklık var. Bayada cok . Doktora sordum idrar olabilir su olsa kesik kesik devam eder dedi. İdrar degil eminim. Ter mi diye şüphelendim ama emin d değilim. Devamı gelmedi
Kızlar kilodumda ıslaklık var. Bayada cok . Doktora sordum idrar olabilir su olsa kesik kesik devam eder dedi. İdrar degil eminim. Ter mi diye şüphelendim ama emin d değilim. Devamı gelmedi

yalancı kasılmaysa zarar gelmez. ben 15. haftamdan beri var bu hamileliğimde. daha dün baktılar hiç açılmam yok her şey yolunda. ki son 3 gün durmadan kasılma yaşadım. bol su içip dinlenmek lazım.
Bol bol su icmeme, dinlenmeme ragmen pek faydasi olmuyor bugun 1 saat icinde ard arda k oldu sag taragima yigiliyor 1 dk geckin sert kaldi kasigima belime fena sanci girdi kasilma basladigi anda vajinaya cok baski oluyo ordada ayri bi agri.. enfeksiyondan mi bebekten mi bilmiyorum bu kasilmalari, cocuklarda boylemiydi hic bisey hatirlamiyorum kendimi dinlemekte istemiyorum yıldım..

Kızlar günaydın karın ağrısı ile uyandım bugün resmen karnımın içi ağrıyor rahatsız edici sırtım ve midem de öyle . Normal mi bu ara bunlar .
Bende bebek sertlestigi an mideme ve karnima bi agri girdi neden bilmiyorum nefes egzersizi yaptikca rahatladim

Aynen sira size geliyo ben o kadar umutsuz vakayim ki eylüle kalmazsam diyorum

Nornal doğum hızlı ve temiz, doğum sonrası hayatina kaldığını yerden devam edersinn:)

Selam kızlar

Gumus kapağı arkadaşım veriyor yoksa alacaktım, silikon gogus ucu kaldım Emzirme için küçük boy, gogus kalkani almadım ihtiyaç olursa alırım.artik

Enfeksiyon da olabilir emin olamıyorsan. Dün kasılmalar için hastaneye gittiğimde idrarını yaparken yanma var mı diye sordular ilk. Yok dedim. Zaten 2 haftada bir bakıyor idramıma doktor. İnşallah geçer ama ya. Sahte kasılma da az can sıkıcı değil. Rahatsız edici bir durum.

Sabahtan bu yana kalçadan itibaren sağ bacağım komple ağrıyordu. Biraz önce hiç tatmadıpım bir ağrı acı yaşadım. Baldırama kramp girdi. Böyle bir acı yokmuş. Dayanamadım eşim msj falan yaptı ama süründürdü resmen. Parol içtim. Böylelikle hamilelik boyunca 4. Parolumu içmiş bulunuyorum. Neyseki kramp geçti. İnşallah şu ağrıda hafifler artık. Dermanım kalmadı

Enfeksiyonum varmis zaten 6 gundur kullaniyorum antibiyotigimi enfeksiyona dair bi belirtim kalmadi sadece karnim ve bebek sag kasigim bacagima vuruyo daha bir suru sayamadigim agri sizi hickirigi bile kasik asagisi hissediyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…