2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün çok tuhaf bir durum yaşadım. Sabahtan akşama kadar ayakta kalmak zorunda kaldım. Kv ye yardımcı olayım diye yemekleri hazırladım tatlı yaptım vs hep ayaktaydım. Akşama doğru resmen bebeğin kafasını kasıklarımda hissettim. Otursam oturamıyorum doğrulamıyorum kaldım öyle. Sonra sol yanıma yattım uzandım öyle rahatladım. İlk hamilelikte sanki 37-38 gibi bebek öyle aşağıya inmişti diye hatırlıyorum. Bunda daha 35 bile bitmedi

Tecrübeli anneler icin basit ama delirella için uzmanlik sorusu:

Bebek mobilyasi dolabi, sifonyeri vs ne ile temizlemeli? Tecrübeli annelerimiz siz ne kullandiniz kullaniyorsunuz acaba ?
Özel bişey mi gerekir ki ya, öyle dümdüz sildik biz normal

Ben daha 31 inci haftadayım bebeğin kafası tam kasığımda ayakları ds orada 2 haftadır yerleşti oraya kaldı valla ama doktorum ultrasonda kafası orda olsa bile rahim agzıyla arasında su var bak dedi gösterdi. Cok asagıda değilmiş yani ama ben asagıda hissediyorum

Kızlar iyi geceler birşey sormak istiyorum çevresinde hamile kalmak için prp işlemi yaptırıpta olumlu sonuç alan varmı

Ben cok pozitif 24 saat siritan bi insanim.normalde. ama hamilelik benim odagimi kaydiriyo. Allah evlat sagligiyla sinamasin elbette bunlar kucuk dertler. Ama ozellikle bu hafta inanilmaz gergin inanilmaz negatif ve aglak bi insanim. Allah hayir etsin sonumu

Bebek mobilyasi dolabi, sifonyeri vs ne ile temizlemeli? Tecrübeli annelerimiz siz ne kullandiniz kullaniyorsunuz acaba ?
Aldigi yikanmayan seyleri elinde suda yika bisi olmaz cok.cok maruz kalmazsa. Mobilyalari da taaa o zaman loc lu suyla silip bi hafta havalandirip sonra 2 tur sirkeli suyla silmistm. Smdi olsa sirkeli suyla siler gecerdim

13 nedir ya kedi misin tavsan misin. Insan evladi 13 dogum nasi yapabilir. Sanki karninda bebek degil.kucaginda karpuz tasiyo

Deterjan falan kullanmiyorum cunki kalici oluyo baya ben bile rahatsiz oluyorum bazen .. sade su ile siliyorum

13 nedir ya kedi misin tavsan misin. Insan evladi 13 dogum nasi yapabilir. Sanki karninda bebek degil.kucaginda karpuz tasiyo
Karnini gectimde asagisi ne durumda acaba ıyy düsünmek bile istemiyorum aman Yarabbim düsman başına.. hayvanlara haksizlik etmeyelim simdikiler kendilerini üzmüyo hor kullanmiyo bile

Özel bişey mi gerekir ki ya, öyle dümdüz sildik biz normal

Ya je bileyim yok o kimyasal bu kimyasal ne ile temizleniyor ki dedim, varsa temizleme şekli sorup ogreneyim

Cnm hormonlar tavan ayrıca gebelik bu haftalarda bu ayalrda cidden zorluyor cok normal. Sadece kiyaslama veya bedenini suçlama. Çok şükür her zorluga rağmen bebeğin sağlıklı

Sirkeli kokmuyor mu

Kokmaz temizlik sirkesiyle silceksin silince ac camlari havalansin bi kac gun

Ya duyunca benim gözler fal taşı gibi açıldı zaten. Hemşire kız diyor ki sen birde doğumhaneyi gör
Karnini gectimde asagisi ne durumda acaba ıyy düsünmek bile istemiyorum aman Yarabbim düsman başına.. hayvanlara haksizlik etmeyelim simdikiler kendilerini üzmüyo hor kullanmiyo bile
Valla üstünü gördüm dünden beri etkisinden çıkamadım afedersin göbek deliği simsiyah dışa pörtlemiş bi tuhaftı. Nst bitti normal çıktı eşime direkt eve gitmek istiyorum dedim.

Benimde dün doktor birşey demedi herşey yolunda dedi. Ama bugün niye öyle aşağıda hissettim bilmiyorum. Sanki bebeğin kafası gelmiş tam kasığımda gibiydi.

Kokmaz temizlik sirkesiyle silceksin silince ac camlari havalansin bi kac gun

Temizlik sirkesi? Bir yaşama daha girdim

Dogrudur
Benimde dün doktor birşey demedi herşey yolunda dedi. Ama bugün niye öyle aşağıda hissettim bilmiyorum. Sanki bebeğin kafası gelmiş tam kasığımda gibiydi.

Benim öyle olmuştu haftalar once, makat geliş, yani ayakta durur gibi porsiyon almsiti ultrasonda, rahim doğru tepiniyordu sanki. Pozisyon farkettiriyor

Selam kızlar
Göğüs yarasına karşı nasıl bir önlem düşünüyorsunuz? Gümüş kapak, silikon kalkan, kelebek silikon vs. Çok seçenek var. İşe yaramıyor diyenler de var. Kararsız kaldım.
Ben önümüzdeki haftadan itibaren lansinoh sürmeye başlayacağım inşallah. İlk gebeliğimde de öyle yapmıştım. Lansinoh ve evde memelerin hava alması bende çözüm oldu çok şükür hiç yaram olmadı. Philips Avent'in göğüs kalkanı da vardı ama onu da çok sevmedim ben gerçekten akan süt içinde kalıyor falan ama tenime değen ve nefes almayan silikon kısımlar rahatsız etti beni. Bir de kıyafetin altından çok garip gözüküyor Asıl en önemli olan bebeğin doğru şekilde emmesi internette LLL'nin görselleri ve videolar var, bu konuda çok açıklayıcı gerçekten.
benim doğum tarihim 22 temmuz arkaaslar sezeryan olacağı için planlandı tabi takibinde olacağımı extra bı durum olmazsa bu tarih olacagibi soyledi
Ay grupta ilk sen doğuracaksın galiba
Onlar genç de ondan Daha kendileri çocukken çocuk doğurmaya başlıyorlar

Ya je bileyim yok o kimyasal bu kimyasal ne ile temizleniyor ki dedim, varsa temizleme şekli sorup ogreneyim
Evet varmış bak sirkeli suyla siliniyormuş çok fazla kokuyodu bizim geldiğinde, bir haftadır havalandırıyorum boya kokusu geçti gibi mobilya kokusu var hala biraz, bir de sirkeli suyla sileyim bari yerleştirmeden

Kiz marketlerde var hep

Kullanmayinca haberi de olmuyor insanın sagol

Evet varmış bak sirkeli suyla siliniyormuş çok fazla kokuyodu bizim geldiğinde, bir haftadır havalandırıyorum boya kokusu geçti gibi mobilya kokusu var hala biraz, bir de sirkeli suyla sileyim bari yerleştirmeden

Benim mobilyalarin gelmesine coook var ya, mobilyaci 1 hafta yeter dedi ama bilemiyorum
Sirkeliden al dene sende, yorumunu yazarsin

Kızlar çamaşırınızda ki ıslaklık ne derece oluyor? Benim iç çamaşırımın alt kısmı komple ıslaktı akşam üzeri yani 1karış kadar. İlkkez böyle oldu ama akıntıda var şeffaf-beyaz arası. Acaba bu akıntı mıdır bebeğin suyu mudur şimdi? Su olsa bu kadar gelip durmaz herhalde devamının gelmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…