Sabahtan bu yana kalçadan itibaren sağ bacağım komple ağrıyordu. Biraz önce hiç tatmadıpım bir ağrı acı yaşadım. Baldırama kramp girdi. Böyle bir acı yokmuş. Dayanamadım eşim msj falan yaptı ama süründürdü resmen. Parol içtim. Böylelikle hamilelik boyunca 4. Parolumu içmiş bulunuyorum. Neyseki kramp geçti. İnşallah şu ağrıda hafifler artık. Dermanım kalmadı
Evet ama hastaneye göre tutmuyorlar bile, arkadaşım.preeklamsi gecirdi 34 te 1700 gram doğdu bebegi, 3 güne Taburcu ettiler valla.Ay maşallah ben niyeyese yeni rahatladim. Bir yerde 2 kg altidogunca kuvezde kalıyor okumuştum içim rahatladı 2 yi duyunca
Benim anlamadigim su mirune. Bi bizim rahim vucut mu yoruluo. Yilin bi basinda bi sonunda doguran suriyeliler niye yorulmuyolar. Bakiom biz sanki hamile degil de kaza sonucu engelli kalmis gibiyiz. Anlamsiz yani ya cok kizginim.suan vucuduma bole hamilelik mi.olur
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun. İnşallah bebiş iyidir.Sabah akşam magnezyum alıyorum,. Önceki 2 gebelikte böyle cekmemistim
Magnezyum mu ise yaramıyor diyorum yoksa bu ise yaramıyor halim mi?
Ananas hurma kramp yapiyormus bu arada, haberiniz olsun kizlar
Evet ama hastaneye göre tutmuyorlar bile, arkadaşım.preeklamsi gecirdi 34 te 1700 gram doğdu bebegi, 3 güne Taburcu ettiler valla.
Ama evet 2kg sinir, 32 ye günler kaldı, hayırlısıyla 32.haftayo geçerse 2 kg I gecmis olacak bebek, birçok organ uzuv da gelişimi tamamlamis olacak dedi doktorum.
Oyoe düşünme, herkesin gebeligi kendin3 has. Seni çok iyi anliyorum, 2 erken dogumla kayıp yasadigimda doktorlar tıbbi teşhis de bulamadı, genelde erken dogumun beslenmeme, annenin yeterince bakiminin yapilamamasi gibi durumlarda sosyal kulturel düşük lokasyonlarda yaşadığını dedi profesorler gotustugimde. Çok şükür özelde gidiyorum, iyi besleniyorum, bu vakaları benzer.hic yanim yok..dedim doktorlara, suriyeliler 5 çocuk yapiyor, ben bunca imkan ve takip arasında ne teşhisim var ne de her gebelikte rahim bebegi uzun zaman tutamıyor. Onlar doktor yüzü görmez ben doktordan çıkmam, onlarda 5 çocuk ben daha 1i göremedim... Sorgulamak yanlışmis. Her annenin her gebeligi bile aynı değil, benim.ilk 2 gebeligim 3.ye göre daha kolaymis, 3.de anliyorum.su an. Kiyaslanacak bir durum.degil.Bana doktor tatile izin vermiyor (3.ayda bile kipirdatmadi) , arkadaşım bu haftalarda Karadeniz turuna çıktı valla...
Bugüne bakıp, sayılı haftalar Rabbım hayirlisini nasip etsin sağlıkla kucagima alayım inşallah diyorum, çıktığımda zorluklarla değil sağlıklı bebeğime ulasacagim günü odagima almaya calisiyorum. Odagi negatife alırsan o kadar çok olumsuz şey geliyor ki aklına isyan edesin geliyor
Vallahi bilmiyorum ki canim genel stant kurmuş olabilirlerIndirimin belli gunu var mi kiz daha cikmadim ben alisverise
Bende magnezyum alıyorum ağrılar için hiç bi ile yaramıyor yoksa diyorum sahte miSabah akşam magnezyum alıyorum,. Önceki 2 gebelikte böyle cekmemistim
Bana sadece kalbini gösterdi o kadar. Bende aslında çok önemsemedim nasılsa özele giderim diye.Devlette öyle ya ekranı çevirmiyorlar ki bile, kimisi cevap bile vermiyor çok gıcık, bazısı iyi oluyor 2 kere iyisi denlgelmişti sağolsunlar aydaa yıldaa bir denlgeliyo onlarda.. Ölçümleri yapıp sonra ekranı bana çevirip bak bebeğin şöyle böyle göstermişti özel gibi o ikisi..
Aaa hiç söylemedi ebe bana onu. Sorayım eğer gidersem. Gerçi benim annemde öyle olmasa daha iyi beni daha da paniklettirir bir de her devlet hastanesinde oluyor muymuş?Senin anneni doğuma yanına alıyorlarmış normalde devlet Hastanesi'nde kimseyi almıyorlar ya eğitimi tamamlayanların doğumunda annesini doğumhaneye alıyorlarmış. Benim annem telaşlı gerçi ben istemem de
Ya inan her gün soda içiyorum ama şeker yüzünden magnezyum içemiyorum. Ondan mı başladı acaba. Önceden hiç bir şey yoktu. Biraz önce yine oldu. Kıvrandırdı beni resmen. Çok zorlanıyorum artıkSabah akşam magnezyum alıyorum,. Önceki 2 gebelikte böyle cekmemistim
Hiç sorma ben ilk defa yaşıyorum cidden çok kötüymüş. Canım gitti. Ven öyle olunca yazık eşimde panik yapıyor elinden bir şey gelmediği için. Masaj falan yapıyor ama işte. Geçtikten sonra bile ağrısı devam ediyor.Aman allah kimseye kramp göstermesin cok acı bisey 15 29 saniye sürüyor ama insanın ömründdn 15 yıl götürüyor resmen ben 2 kere uykuda yakalandım krampa eşim ilkinde şok gecirdi bebeğe bişey oldu filan sandı. Bir de kasıldığı yer 2 3 agrıyor o da cabası
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun. İnşallah bebiş iyidir.
Allah'ım sağlıkla bize dogurmayii nasip etsin
Bende magnezyum alıyorum ağrılar için hiç bi ile yaramıyor yoksa diyorum sahte mişüphelenmeye başladım valla okadar iç Bi halta yaramıyor yada beklentim yüksek
Bana sadece kalbini gösterdi o kadar. Bende aslında çok önemsemedim nasılsa özele giderim diye.
Aaa hiç söylemedi ebe bana onu. Sorayım eğer gidersem. Gerçi benim annemde öyle olmasa daha iyi beni daha da paniklettirir bir de her devlet hastanesinde oluyor muymuş?
Ya inan her gün soda içiyorum ama şeker yüzünden magnezyum içemiyorum. Ondan mı başladı acaba. Önceden hiç bir şey yoktu. Biraz önce yine oldu. Kıvrandırdı beni resmen. Çok zorlanıyorum artık
Bir şey kaybetmiyorsun diyorsun yaniSu an maşallahı var, hızlı büyüyor ufaklik. Bebek bezi numarasini da atlayarak kullanmaya basladilar, tam bir civciv :)
Amin sağlıkla zamanında dogum hepimize
Valla sabah akşam fiss... Almış halinde gece kramplari tam gaz devam. Psikolojik olarak hamileleri yatistirmak için veriyor olabilirler mi sekerleri ilaç niyetine
Valla cnm günde 2 kere içmeme rağmen gece çok zor geciyor. Çok şükür gündüz iyiyim ama gece zorlanıyorum yani kramptan. Icenin de yüzü gulmuyir kısacası
Valla hayatima bacaklarıma magnezyum hapını güneş gibi dogmasini beklerdim ama jelibon gibi yiyip bi faydasini kendi adima göremedimBir şey kaybetmiyorsun diyorsun yanigündüz 2 defa olunca gece beni korkutmaya başladı..
Ben bunun hasır olanını aldım parçalı sanırım 4 lü. Çok güzel ve kaliteli. Ama evet yıkanmıyor bu markanın ürünleri. Harçlarını da yıkayamadımTecrübeli anneler,
Aşağıdaki organizer için yikanmaz ama nemli bezle silinebilir demişler. E bebekler için her şeyi yıkıyoruz, nasıl oluru var? Hijyenik olur mu? Bir aydinlatsaniz sevabina
Teşekkürler
Ocean Home Textile 3 Adet 7 Bölmeli Gri Çizgili Dolap Çekmece İçi Akordiyon Tipi Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer - Fiyatı, Yorumları
Ocean Home Textile 3 Adet 7 Bölmeli Gri Çizgili Dolap Çekmece İçi Akordiyon Tipi Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu haftaya kadar hiç yaşamamıştım. Şaşırdım yani. Neden oldu bir anda. Dedim magnezyumu kestim 32 de ondan mı acaba falan diye düşündüm.Valla hayatima bacaklarıma magnezyum hapını güneş gibi dogmasini beklerdim ama jelibon gibi yiyip bi faydasini kendi adima göremedimiçinde kalmasın hani
Ben bunun hasır olanını aldım parçalı sanırım 4 lü. Çok güzel ve kaliteli. Ama evet yıkanmıyor bu markanın ürünleri. Harçlarını da yıkayamadım
Bu haftaya kadar hiç yaşamamıştım. Şaşırdım yani. Neden oldu bir anda. Dedim magnezyumu kestim 32 de ondan mı acaba falan diye düşündüm.
Bu kadar oynamaya kese nasil dayaniyor ben ona sasiyorumBebegim cok güclü masallah. Tekmeleriyle canima okuyor. Canim acisa da yine de oynuyor hareketli diye suratimda sapsal bi gulumsemeyle karsiliyorum tekmeleri. Analik cok muthis bi kafa.
Aynen jüt olan. Bende yıkanır diye düşünmüştüm ama maalesef okumadan aldım yorumları. Yıkanmalıdır sürece aşırı da kirlenir bilemedim.Jüt olan değil mi? Ondan da aldım ama yikanmamasi can sikici
Her hamile kendi içinde özel ama zaten gebelik ilerledikce kramp olası zaten
Aynı şeyi dün ben düşündüm. Hafif lekelenmem olunca doktoruma gittik. Doktorum ameliyata girmiş. O esnada eşim biraz pimpiriklendi etlik doğum hastanesine götürdü. Nat odasına aldılar. Ya hepsi mi Suriyeli Afgan olur hepsi öyleydi. Hemşire birine kaçıncı hamilelik diye sordu 13 dedi. Gelen karnını daha kapıda açıp rahat rahat takılıyor. Çıkınca kendimi doktorumun yanına zor attım.Benim anlamadigim su mirune. Bi bizim rahim vucut mu yoruluo. Yilin bi basinda bi sonunda doguran suriyeliler niye yorulmuyolar. Bakiom biz sanki hamile degil de kaza sonucu engelli kalmis gibiyiz. Anlamsiz yani ya cok kizginim.suan vucuduma bole hamilelik mi.olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?