Tecrübeli anneler icin basit ama delirella için uzmanlik sorusu:
Bebek mobilyasi dolabi, sifonyeri vs ne ile temizlemeli? Tecrübeli annelerimiz siz ne kullandiniz kullaniyorsunuz acaba ?
Bişey sorucam nst de herkes herkesi görüyor muYa duyunca benim gözler fal taşı gibi açıldı zaten. Hemşire kız diyor ki sen birde doğumhaneyi gör
Valla üstünü gördüm dünden beri etkisinden çıkamadım afedersin göbek deliği simsiyah dışa pörtlemiş bi tuhaftı. Nst bitti normal çıktı eşime direkt eve gitmek istiyorum dedim.
Babaannem 11 tane sağ doğurmuş inanamıyorumOnlar da agri cekiyolardir bence ya. Bilmiyoruz ki. Benim hamile olan hicbir arkadasimdan agrisiz sizisiz ya da farkli bir semptomsuz hamilelik gecirdiklerini duymadim. Huzurlu ve iyi duygularla geciren oldu ama agrisiz geciren olmadi. Bu 2. 3. Cocuk olayina da inaniyorum. Ben 3 cocukmusum, 7 aylik dogmusum. Ilk 2 gebeligi tam zamanliymis, demek ki rahim 3.yu uzun sure tasiyamamis yoruldugundan diye fikir yurutuyorum. Herkeste aynisi olcak diye bir kaide yok tabi. Kimse erken dogum yapmasin ama ana fikir olarak rahim yorulan bir organ olabilir. Agrilarin sebebi bu olabilir
Surke benim her seyim yaw. Buzdolabinin icini de sirkeyle siliyorum. Kimyasal kalir sonra gidalara karisir. Ama sirke oyle mi, mis mis.Temizlik sirkesi? Bir yaşama daha girdim
Ey masallah. Rahim zorlaniyor belki ama bir de farkli bir arastirma var. Diyorlar ki 3 cocuga kadar kadin bunyesi genclesiyormus. Doguran kadinin dogurmayana gore bagisiklik sistemi yasi genclesiyormus. Ama 3-4'ten sonrasi yine sakat.Babaannem 11 tane sağ doğurmuş inanamıyorumbabamlar tek anadan 11 kardeş doğulu da değiliz yanı nasıl oldu bende bilmiyorum Masallah kadın gene iyi de yaşamış benim doğumumu görmüş ben de hayal meyal hatırlarım. Ben cesaretli olanları da alkışlıyorum ne vücudum ne kafam götürür Allah isteyenlere versin
Bu devirde bakımı ilgisi vs herseyi zorEy masallah. Rahim zorlaniyor belki ama bir de farkli bir arastirma var. Diyorlar ki 3 cocuga kadar kadin bunyesi genclesiyormus. Doguran kadinin dogurmayana gore bagisiklik sistemi yasi genclesiyormus. Ama 3-4'ten sonrasi yine sakat.
Dezandektan fisfisla ama çok abartma tabi zaten incecik bir şey elinde erimesinTecrübeli anneler,
Aşağıdaki organizer için yikanmaz ama nemli bezle silinebilir demişler. E bebekler için her şeyi yıkıyoruz, nasıl oluru var? Hijyenik olur mu? Bir aydinlatsaniz sevabina
Teşekkürler
Ocean Home Textile 3 Adet 7 Bölmeli Gri Çizgili Dolap Çekmece İçi Akordiyon Tipi Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer - Fiyatı, Yorumları
Ocean Home Textile 3 Adet 7 Bölmeli Gri Çizgili Dolap Çekmece İçi Akordiyon Tipi Katlanır Çamaşır Düzenleyici Organizer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allah'ın hikmeti işte ona göre yaratıyor. Oğlum da son Amanlarda karnım iyice yamulurdu. Şimdi kız da aşırı kıpırdak hele uzanınca karnım kımıl kımıl sanki yataktan atacak beniBu kadar oynamaya kese nasil dayaniyor ben ona sasiyorum
Biz de 34+0 'da dün kontroldeydik benim kızın kilosu da aynıBugün doktora gittim anca yazabiliyorum, her şey yolunda çok şükür 34+0 2470 gr dedi
32.haftada gittiğimde bayramdan sonraya gelebilirsin, 36 haftada nstye başlıyoruz bir sıkıntı yoksa demişti. Ama bugün gidince iki hafta önce coraspini bıraktık ya o yüzden endişelendim bayram sonrasına bırakmak istemedim geldim yine dedim, bebeğin hareketlerini sordu bugün iyi ama geçen günlerde biraz azalmıştı dedim. O zaman nst çekelim bugün dedi. Bir sıkıntı çıkmadı onda da çok şükür.
Bir sonraki durak 36.hafta bayram sonrası, kızçemin hala ismine karar veremedik
Ayyy dimi bir şey kalmadı gerçektenGunaydiiiin. Kaldi geriye 40 gun. Goz acip kapayana kadar gecsin insalah
Üstüme iyilik sağlıkYok vermediler. Sordum geçen hafta 2 küsür kilosu boyunu göremiyoruz dedi
Geceleri 10 kere tuvalete kalkmaktan artık sabahları uyukluyorum valla şimdiden alıştım uykusuzluğaValla uykusuz gecelere alıştım baya hiç zorlanmıcam doğuncada3.5 falan doğar diye tshmin ediyoruz, aman fazlası olmasın
amaninn ağzını yesinler onunnnnn maşallahHayır canım yok hatta çok düşük çıktı açlık kan şekerim 51di 75lik yüklemede ilk saat 86 ikinci saat 66 çıktı. Ama eşimin ailesi de benim ailem de çok iri büyük ihtimalle o yüzden bu kadar tombiş ve uzun. Yanak ve burundan yüzü görünmüyordu
şey ya bu benGece o kadar zordu ki en son saat 5 gibi agladim artik. Donemiyorum inanilmaz canim yaniyo.. hic bi pozisyon rahat degil uyuyamadim da. Esim en sonunda artk uyu kipir kipir beni de uyutmuyosun deyince keyfimden mi uyumuyorum deyip bastim agidihala dusundulce gozlerim doluyo cok kotuyum artk. Zaman bi an once gecse.de dogursam bitse su gebelik
GünaydınnnGunaydiiiin. Kaldi geriye 40 gun. Goz acip kapayana kadar gecsin insalah
40tan yakin olsun nolurAyyy dimi bir şey kalmadı gerçektenBelki 40 belki 40'dan da yakın Başlarda geçmek bilmiyordu şimdi de doğum yaklaştıkça soldan soldan geliyorlar ilk dogumumdaki travmalarım gözümün önüne geliyor
Benim de oyle iste karnimin ici nasi aciyo anlatamam. E bacagim da aciyo zaten kilitleniyorum donemiyorum. Esim ittire kaktira oturtuyo beni pozisyon alip geri yatiyorum yoksa donmek imkansizşey ya bu benAğlayacak sebep arıyorum kendime sonra uyuyamıyorum diye ağlıyorum ay şakası bi yana gerçekten yana dönerken karnım acıyo sonra düz yatınca nefes alamıyom
Bende de yok ne alaka deseydinKızlar günaydınaranızda sütü gelen varmı etrafımdakiler sütün gelmeye başladımı diye soruyolar yok diyince sütün az olacak demekki diyolar moralim bozuluyo sizde böyle bi durum oldumu
Geçen bacağıma kramp girdi eşimi bi uyandırışım var o can havliyle yüzüne tokat atmışım kalk kalk kalk diyeBenim de oyle iste karnimin ici nasi aciyo anlatamam. E bacagim da aciyo zaten kilitleniyorum donemiyorum. Esim ittire kaktira oturtuyo beni pozisyon alip geri yatiyorum yoksa donmek imkansiz
Gelde anlatBende de yok ne alaka deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?