2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tecrübeli anneler icin basit ama delirella için uzmanlik sorusu:

Bebek mobilyasi dolabi, sifonyeri vs ne ile temizlemeli? Tecrübeli annelerimiz siz ne kullandiniz kullaniyorsunuz acaba ?

Ben bundan aldım mobilya gelince ilk bununla bi dezenfekte ederim diye de gelmediği için denemedim henüz. %100 doğal içerikli diyo ama bebiş doğunca bununla temizlemem çok da güvenemiyorum çünkü

Bişey sorucam nst de herkes herkesi görüyor mu

Babaannem 11 tane sağ doğurmuş inanamıyorum babamlar tek anadan 11 kardeş doğulu da değiliz yanı nasıl oldu bende bilmiyorum Masallah kadın gene iyi de yaşamış benim doğumumu görmüş ben de hayal meyal hatırlarım. Ben cesaretli olanları da alkışlıyorum ne vücudum ne kafam götürürAllah isteyenlere versin

Ey masallah. Rahim zorlaniyor belki ama bir de farkli bir arastirma var. Diyorlar ki 3 cocuga kadar kadin bunyesi genclesiyormus. Doguran kadinin dogurmayana gore bagisiklik sistemi yasi genclesiyormus. Ama 3-4'ten sonrasi yine sakat.

Ey masallah. Rahim zorlaniyor belki ama bir de farkli bir arastirma var. Diyorlar ki 3 cocuga kadar kadin bunyesi genclesiyormus. Doguran kadinin dogurmayana gore bagisiklik sistemi yasi genclesiyormus. Ama 3-4'ten sonrasi yine sakat.
Bu devirde bakımı ilgisi vs herseyi zor ben tv izledikçe korkuyorum mesela Allah hayırlı sağlıklı evlat versin yetebilecegim kadar isterim bir de hayallerim var çalışmayı dünyayı Gezmeyi keşfetmeyi istiyorum eşimle kafalar aynı dünyanın heryerinde yaşayabiliriz sınırları zorlayacağız

Dezandektan fisfisla ama çok abartma tabi zaten incecik bir şey elinde erimesin Ben yıkamadan hiç bir şey kullanamam kendime de kıyafet falan asla giyemem çorap dahi olsa önce bir yıkanacak. Böyle yıkanmayan şeylere de kıyafet koyacaksam dezanfektan fısfıslarım.olue biter. Hemşire, dişçi vb. tanıdığı olan bazı arkadaşlar sterilizasyon makinesine falan sokuyor ama o kadarına da gerek yok azıcık mikrop da lazım

Bu kadar oynamaya kese nasil dayaniyor ben ona sasiyorum
Allah'ın hikmeti işte ona göre yaratıyor. Oğlum da son Amanlarda karnım iyice yamulurdu. Şimdi kız da aşırı kıpırdak hele uzanınca karnım kımıl kımıl sanki yataktan atacak beni Bazen ciddi acıtıyor içerden kanırtıyor yontuyor mübarek ama yine de iyi olsun dakıpırdasın kafasındayım. Yorulduğum günler daha az ve daha kibar kıpırdayınca telaş ediyorum. Analık = delilik

Biz de 34+0 'da dün kontroldeydik benim kızın kilosu da aynı Bu kadar olur Bizim kız bir hafta önde gidiyor genelde sizinki de öyle demek ki.
Tek bir farkımız var biz nihayet kızın ismine kara verdik

M Mirune cim bilgilerimizi güncelleyebilirsin. Kızımızın adı "Hale Deniz" olacak inşallah. Şehire de ister "İstanbul-Cezayir" yazabilirsin. Doğum İstanbul'da olacak Eylül ortası gibi Cezayir'e döneceğiz inşallah.

Gunaydiiiin. Kaldi geriye 40 gun. Goz acip kapayana kadar gecsin insalah
Ayyy dimi bir şey kalmadı gerçekten Belki 40 belki 40'dan da yakın Başlarda geçmek bilmiyordu şimdi de doğum yaklaştıkça soldan soldan geliyorlar ilk dogumumdaki travmalarım gözümün önüne geliyor

Yok vermediler. Sordum geçen hafta 2 küsür kilosu boyunu göremiyoruz dedi
Üstüme iyilik sağlık
Valla uykusuz gecelere alıştım baya hiç zorlanmıcam doğuncada 3.5 falan doğar diye tshmin ediyoruz, aman fazlası olmasın
Geceleri 10 kere tuvalete kalkmaktan artık sabahları uyukluyorum valla şimdiden alıştım uykusuzluğa Tossuk tossuk olsunlar mıncıralım heryerlerini
amaninn ağzını yesinler onunnnnn maşallah biz bizimkini uştrasonda öyle görünce patates diyoz seninkini görsek heralde tamam eşim kilo almıyo diye aıdalanıp duruyo halbuki haftasına göre çok iyi 2 kg ama gel gör tosun bekliyo heralde
şey ya bu ben Ağlayacak sebep arıyorum kendime sonra uyuyamıyorum diye ağlıyorum ay şakası bi yana gerçekten yana dönerken karnım acıyo sonra düz yatınca nefes alamıyom

Ayyy dimi bir şey kalmadı gerçekten Belki 40 belki 40'dan da yakın Başlarda geçmek bilmiyordu şimdi de doğum yaklaştıkça soldan soldan geliyorlar ilk dogumumdaki travmalarım gözümün önüne geliyor
40tan yakin olsun nolur ben dogum yaklastikca daha cok korkarim saniyodum ama o kadar zorlaniyorum ki bugun dogur cok saglikli alicaksin kucagina donuceksin evine deseler dogururum. Her gun cekecegime bi gun ceker bitiririm yani sen de hic dusunme bu sefer hic oyle seyler olmicak

şey ya bu ben Ağlayacak sebep arıyorum kendime sonra uyuyamıyorum diye ağlıyorum ay şakası bi yana gerçekten yana dönerken karnım acıyo sonra düz yatınca nefes alamıyom
Benim de oyle iste karnimin ici nasi aciyo anlatamam. E bacagim da aciyo zaten kilitleniyorum donemiyorum. Esim ittire kaktira oturtuyo beni pozisyon alip geri yatiyorum yoksa donmek imkansiz

Bi de dun elektrikler.gitti mahallede acil cikmam gerekiyodu evden 14 kat indik oglumla merdivenlerden. Butun gun bacaklarim titredi smdide kramp girmis de agrisi kalmis gibi agriyo

Benim de oyle iste karnimin ici nasi aciyo anlatamam. E bacagim da aciyo zaten kilitleniyorum donemiyorum. Esim ittire kaktira oturtuyo beni pozisyon alip geri yatiyorum yoksa donmek imkansiz
Geçen bacağıma kramp girdi eşimi bi uyandırışım var o can havliyle yüzüne tokat atmışım kalk kalk kalk diye doğuruyom zannetmiş korkmuş yazık sonra bacağıma masaj yapa yapa yumuşattı krampıda öyle uyudum ay şimdi heryerde bu olayı anlatıyo deprem oldu zannettm diyo yazarken bile kahkaha atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…