2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla şuan için en entili temizlik yöntemi sirkeli karbonatli su gibi

Bu arada ben de Gültepe Kağıthane'deyim. Te buradan Nisa'ya gitmiştim ilk doğumumda sırf doktor iyi ve normal doğum taraftarı diye. Ama işte o zamanlar normal doğum ile doğal doğum arasındaki farkı bilmiyordum. Bir de oğlum yoğun bakımda kalınca çok zor oldu sürekli süt taşımak falan o yüzden şimdi uzak hastaneye töbeliyim.

Şimdiki de burnunum dibi değil ama Nisa kadar uzak da değil. Türkiye Hastanesinde bir doktorla da görüşeceğim bakalım o ne diyecek bir de benim doktor izindeyken 37 de falan doğurursam rastgele bir yere gitmemiş olurum diye B planı yapıyorum.

Sen Şafak'taki Sema Yılmaz'ı.bir değerlendir ama hastane şartları Rami Hastanesi gibi değilmiş diye duymuştum odaları falan bir gör öyle karar ver

Gunaydinn kizlar ..33+0 olduk sükür 34e dayandik .. yavas yavas squat falan yapim diyorum erken mi acaba hurmayi 35. Haftadan sonra baslicam kesin anca fayda eder siz ne dusunuyosunuz ?

Hurma kramp yapar dedi doktor, valla başlayacaksınız bir daha düşün

Valla şuan için en entili temizlik yöntemi sirkeli karbonatli su gibi
Sirke karbonat ve soda lütfen

Kızlar günaydın aranızda sütü gelen varmı etrafımdakiler sütün gelmeye başladımı diye soruyolar yok diyince sütün az olacak demekki diyolar moralim bozuluyo sizde böyle bi durum oldumu
Etrafındakiler boş konuşuyor.daha dogurmadan başladılar.benim ilk hamileliğimde de süt gelmemişti bebek doğunca hemen geldi ve mastıt olmuştum okadar çoktu. Herkes bilmiş olmuş etrafta dolaniyor

Bende de rahimde varis var sezeryanda en damarsiz yerden kesecem dedi.bende korkuyorum bu varis işinden

Valla şöyle şeyler okudukça moralim düzeldi yoksa hiç emziremeyecekmişim psikolojisine girecektim
Sütüm geldiğinde soranların yüzüne foşkurtacam al sana süt diye
inşallah bol bol gelirde anne sütünden faydalanır bu sayede bende herkeste rahata erer sizce yanımda mama götürmelimiyim hastaneye ?
gelde anlat
Günler ne çabuk geçiyor degil mi ilk haftalarda kayiplar yaşayanlar oluyordu giresim bile gelmiyordu foruma bende defalarca kayip yaşadigim için çok korkuyordum resmen sona yaklaşiyoruz
benim ilk haftalar korkudan siteye bile girmemi yasaklamıştı eşim Bi bakıyodum kiminin kanaması var kiminin kalp atışı duyulmamış kiminin kese gözükmemiş çok şükür o günleri atlattık

Ahahahhaha mantıklı

2 gündür gün içi sabah kalktığımdn beri yorgun hissediyorum. Sanki çok is yaparsınız da yorgunluk gelir ya bedeninize, heh işte tam oyle. Oysa bütün gece kaliteli olmasa da uyuyorum, sabaha dinlenmis olmam lazım ama halsizim, elim hiçbir ise gitmiyor.

Benzer durum yaşayan var mı? Bu bebeler vitamin depolarimizi bosalttigi givi enerji bataryalarimizi da mı boasltiyor yoksa

Heloooo
kontrolden çıktım şimdi
bebiş iyiymiş ama zayıf yani minnak 2243gr boy yine yok
Nst bu sefer temiz çok şükür. Hafif sancılar çıktı ama önemsemedi
Karın çevresi 1 hafta geriden geliyor. Bana yediğini içtiğini artır diyor ama şeker varken nasıl yapacağım bilmiyorum.
Haftaya tekrar çağırdı

Ben de aksine cevremdekiler gayet güzel buluyor hastaneyi. İlk gebeligim kimyasal gebelikti ben de Dr asiye uzunca gitmiştim ama hiç sevemedim hem de hiç çünkü çok övuldugu için herkes ona gidiyor ama ben sevemedim benim Dr başka ve seviyorum da. Dediğin hastaneyi ve Dru da bı araştırayım. Güzel bilgiler verdin teşekkür ederim

Nst ne kadar sürüyor

Valla çok ilginç bu tekmeye plesantanın yerinde durması kesenin sağlam kalması. Gerçekten Allahın hikmeti.

Hastanelerde oluyor diye biliyorum mamayi oglum dogdugunda 2 gun emmemisti hic memeyi veremedim tutamadi oyle sıkıntılarda oluyor tabi .. hemsire sırınga ile sekeri düsmesin diye vermisti once ne yapip edip emzirmeye ugrasmaliyiz mama en son cagre insallah emer hemen simdiden bunlari dusunme süt hamileliktende zor strese gelmez azalir kesilir vs ..

Vitamini düzenli aliyor musun? Yumurta tuketimi de.onemli, sekere dokunma. Bir de belki geç dollenmedir haftasina göre 1 hafta önde veya gerideyse kg olarak doktorlar sorun görüyor genelde. -2 +2 istemiyorlar

Can öncelille hoş geldin Umarım yolculuğun seni yormamıştır.
Benimde doktorum katiyyen engel değil demedi. Hatta sezeryan olursan çok kanarsın dediler bende rahimdede var varisler. Ben başka yurtdışınnanda doktorlarla konuştum onlarla aynı şekilde tepki gösterdiler. Hatta kalp damar cerrahınada göründüm oda aynı). Sadece dedikleri bol su iç ayakta fazla durma ama yürüyüş yap.
Epidural aslında 50-50olan bir şey. Tabi normal doğumun seyrinide boza bilir , yapmayada bilir. Bende epidural isterim inşa Allah
İnşa Allah kesiye falan gerek kalmaz, doktorunun dediği gibi doğurursun Ben anladığım kadarı ile sana epiziotomi yapmışlar ilk doğumunda sonra o kesdikleri varisleri dikmişler Allah yardımçımız olsun

Vitamini düzenli aliyor musun? Yumurta tuketimi de.onemli, sekere dokunma. Bir de belki geç dollenmedir haftasina göre 1 hafta önde veya gerideyse kg olarak doktorlar sorun görüyor genelde. -2 +2 istemiyorlar
Evet düzenli alıyorum. 1 gün yiyip 1 gün yemiyorum yumurta. Daha öncesinde yani şeker çıkmadan önce normaldi. Ne zaman diyete başladım o zaman gerilemeye başladı. Kilosu hakkında Bi şey demedi ama karın çevrisi 1 hafta geri dedi. Yeme içme artırsam şeker çıkacak. Anlamadım nasıl yapacağım

Diyet nasıl cnm, ara öğün ceviz badem fındık var mı? Ceviz sağlıklı yağ içeren besinlerden malum. Süt ürünleri grubunu tüketiyorum musun? Ben sicakta ateş basiyor, ayran içiyorum.gunduz akşam da reflum azitinca laktozsuz süt içiyorum mesela, benim diyetle ara öğünde var bunlar su an.

Var var ceviz fındık yiyiprum süt içiyorum her gün mutlaka. Günde 1 elma yiyorum. Yani her gün et ya da tavuk yiyorum Yeşillik dahil. Çorba içiyorum akşam yemeklerinde. Öğlen sebze ya da bakliyat + 1 kase yoğurt yiyorum her gün. Ama anlamadım kötü mü besleniyorum diyeceğim ama sanmıyorum

Daha da tosun olursa doğururken olan sana olacak onu düşünen yok desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…