2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor eşime diyo ki
Doğum anında kapıya güvenlik dikcem seni almıycam
Bide koluna serumla sakinleştirici takcam
Hiç senle uğraşamam
Kocalara da takviye vitamin olarak sakinleştirici vermeleri lazım

evet ben hala yapıyorum oksaparı. artık göbek deliğimin sağ ve sol tarafı aşırı şekilde apse oldu. ama doktorum hala karnımdan yapmamı istiyo. ne zaman kesecek bende onu merakla bekliyorum. normal doğum düşünüyoruz çünkü

CipisS sen şeker tanısından sonra kilo alamıyodun benim gibi. almaya başladın mı yoksa hala aynı kilonda mısın? toplamda kaç kilo almış oldun?

Ben de daha uzak mesafelerden vurmaya çalışıyorum ama ciddi derecede acımaya başladı sertleştikçe. Benim doğumuna var bir süre daha ama doktor doğuma kadar kullanacağız dedi:)

Düzeldi merak etme bir gğn hic hareket etmezken benimki hatta 2 gün üst üste 3. Gün yerinde durmuyor, o yüzden hareketi azalınca endişelenmiyorum. Ama yine de kucuk kıpırdanmalar olacak hic olmazsa sıkıntı
Çok şükür kıpırdanmalar var ben çok panik birisiyim birkaç gün önce çok net hatta karnımı acıtacak tekmeler yiyip sonra durulunca korkmuştum açıkcası arada ben burdayım diyor çok şükür

Bu hafta aralıkları bebişlerimiz bizi korkutuyor sanırım bende dün sormuştum bebek hareketi azaldı diye .. rabbim vakti saatinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kocalara da takviye vitamin olarak sakinleştirici vermeleri lazım
Bizden önce onlara verilmesi gerekiyor herhalde. Öncelik onların
CipisS sen şeker tanısından sonra kilo alamıyodun benim gibi. almaya başladın mı yoksa hala aynı kilonda mısın? toplamda kaç kilo almış oldun?
Haftalık gram gram alıyorum. Mesela 3 haftadır 59 kiloydum. Kesin haftaya 60 olacağım. Toplamda 6.9 kilo almışım.

Nosemix var burunacar onu kokluyorum zaten yoksa uyuyamam ama ne faydaaa ay gogus uclarim asiri kuru pul pu aciyor dayanamadim basladim ben duzenli surmeye basladim ettim diyene kadar 35i bulurum

Ay bilmiyorum ki günde 1 yetmez mi ha bire elleyemem ben gebeligin ilk zamaninda ellemeyin o kurumalari demislerdi benimkiler duruyordu hic dokunkuyordum

Günaydin valla kollarim çürüdu hala gobektende yapiyorum ve bazen morariyor damara falan denk geliyor sanirim doktorum benle dalga geciyor mor çatiya gitsen kocan dövüyo sanip korumaya alirlar seni diye morarmasi cok normal bacaktan asla vurmam koldan felç indiriyor resmen cunku

Ay bilmiyorum ki günde 1 yetmez mi ha bire elleyemem ben gebeligin ilk zamaninda ellemeyin o kurumalari demislerdi benimkiler duruyordu hic dokunkuyordum
Bende bilmiyorum. Kimsede cevap vermiyor. Ben duşta siliyorum o korumaları yumuşadığı için

Canım çalışmaya başladıktan sonra kullanıyorsun doğum sonrası analık izninde ama doğum öncesi 32. Haftada kullanılan yıllık izin ve rapor doğum öncesi analık izninden düşüyor doğum sonrası aktarılacak olan analık iznine eklenmiyor mesela diyelim doğum öncesi 5 hafta aktarılacak seninde 1 hafta iznin yada raporun War o zaman 4 hafta aktarılıyor ...

Dogum izni ile es zamanli yillik izin kullanilamaz zaten cnm. Doğum izninden once kullanacaksan kullanırsın. Sonra 8+8 4 aylık doğum iznini kullanırsın.Dogum iznin bittikten sonra is basi yapacaksan eger hemen, izin donusu veyandaha ileriki bir tarihte hakkın olan yıllık izni kullanırsın.

Doğum iznine çıkmadan 15 gün iznim vardı, hiç kullanmadım birkaç sene once. Doğumdan sonra Doğum iznine çıktım. Iznim bitti, geldim is başı yaptım, is başı yaptiktan sonra da hakkım olan 15 günü kullandım. Kendi yıllık iznimiz Doğum izninden mahsup edilemez yani, yanan izin yok hiçbir şekilde. Yillik Izin ve doğum raporu aynı şey değil. Doğum izninde iken yıllık izin kullanamzsin, zaten doğum iznindesindir.

Terminoloji karisikligi var bence, yıllık izin asla yapmaz ve doğum iznine çıktığında doğum izni bitmeden yıllık izin kullanilamaz.

Son düzenleme:
Hanımlar lohusa şerbeti ile falan uğraşacak mısınız? Benim kb 1 tepsi baklava yaptıracakmış gelecekler olanlar için ama onlara da kimse gelmez çevreleri yok akrabaları yok. Bende birazını annemlere götüreyim dedim oraya gelen olur diye. Ama şerbet ya da yiyecek falan yapılmak zorunda mı tatlı yanına?

Canım bende aynı şeyi diyorum yıllık izinleri doğumdan sonraki ücretli analık izni bittikten sonra istediğin gibi kullanıp ücretli iznini uzatabilirsin kamuda ama 32. Hafta çalışabilir raporu aldıysan eğer yıllık izin ve rapor alırsan bu doğum öncesi analık izninden düşüyor mesela ben yıllık izin düşmüyor sanıyodum sadece rapor düşüyor sanıyodum... Yoksa benim 30 gün yıllık iznim War doğum sonrası analık iznim bitince direk alacağım ona kimse karışamaz yasal hakkımız

Baklavayi ilk kez duydum, sicakta gider mi bilemedim. Serbeti hastane veriyor, yanina çikolata kurabiye. Baklavanin sicakta koruması da servisi de hastanede zor olur bence

Baklavayi ilk kez duydum, sicakta gider mi bilemedim. Serbeti hastane veriyor, yanina çikolata kurabiye. Baklavanin sicakta koruması da servisi de hastanede zor olur bence
Ay yok soğuk baklava yaptıracak ev için. Zaten devlette öyle şeyler yok burda. Hastane de kimseyi istemedim gelmeyecek kimse oraya.

Ay yok soğuk baklava yaptıracak ev için. Zaten devlette öyle şeyler yok burda. Hastane de kimseyi istemedim gelmeyecek kimse oraya.
Yani millet de çok merakli değil serbete bence Soğuk baklavayi sicakta Soğuk tutmak daha zor sanki Ikramlik tatlı verdikten sonra başka bseye de çok gerek yok, ertesi gün Taburcu olacaksın zaten. Evde yaparsınız gelen gidene belki cnm

Demi ya şerbet yerine kola dalan daha iyi olur ben zaten yapmak istemiyorum da annemler söylüyor o zaman ev için poğaça sarma falan yaptırayım ben buzluğa atsın annem. Gelen olmazsa ben yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…