- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Bu adamları hamilelik boyunca başka yere göndermek lazım. Bizimki de dün beni panikletti. Orta da Bi şey yok hastanede adamın birinden yoğunbakım olmadığını duymuş. Dün delirtti beni. Ne yapacağız falan diyor. Dedin tövbe de daha ortada Bi şey yok. Delirtti beni dün
Kocalara da takviye vitamin olarak sakinleştirici vermeleri lazımBenim doktor eşime diyo ki
Doğum anında kapıya güvenlik dikcem seni almıycam
Bide koluna serumla sakinleştirici takcam
Hiç senle uğraşamam
evet ben hala yapıyorum oksaparı. artık göbek deliğimin sağ ve sol tarafı aşırı şekilde apse oldu. ama doktorum hala karnımdan yapmamı istiyo. ne zaman kesecek bende onu merakla bekliyorum. normal doğum düşünüyoruz çünküGünaydın Ağustos anneleri, aranızda oksaparı göbekten yapıp hala morarma sorunu ile karşılaşan var mı? Doktorum kontrollerde göbeğimi görüyor buna ilişkin bir şey söylemedi ama bazı zamanlar morarma fazla oluyor, endişeleniyorum.
Ve bu görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Elbise vs giydiğinden koluma ve bacağıma da yapamıyorum. Alt üst bacaktan mı yapsam? Yapan var mı?
Ben de daha uzak mesafelerden vurmaya çalışıyorum ama ciddi derecede acımaya başladı sertleştikçe. Benim doğumuna var bir süre daha ama doktor doğuma kadar kullanacağız dedi:)evet ben hala yapıyorum oksaparı. artık göbek deliğimin sağ ve sol tarafı aşırı şekilde apse oldu. ama doktorum hala karnımdan yapmamı istiyo. ne zaman kesecek bende onu merakla bekliyorum. normal doğum düşünüyoruz çünkü
Çok şükür kıpırdanmalar var ben çok panik birisiyim birkaç gün önce çok net hatta karnımı acıtacak tekmeler yiyip sonra durulunca korkmuştum açıkcası arada ben burdayım diyor çok şükürDüzeldi merak etme bir gğn hic hareket etmezken benimki hatta 2 gün üst üste 3. Gün yerinde durmuyor, o yüzden hareketi azalınca endişelenmiyorum. Ama yine de kucuk kıpırdanmalar olacak hic olmazsa sıkıntı
Bu hafta aralıkları bebişlerimiz bizi korkutuyor sanırım bende dün sormuştum bebek hareketi azaldı diye .. rabbim vakti saatinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGünaydın kızlar dün geceden beri oğluşum hareket etmedi eşimle sabah çok korktuk çünkü aşırı derecede hareketli bir bebek uyanır uyanmaz hareket ederdi geceden beri etmeyince ikimizde okadar korktuk kieşim birde dedi karnın küçüldü dedi ay beni telaşa soktu manyak neyse ki soluma yattım yarım saat bekleyelim dedim yoksa gidelim çok şükür etti öyle bir nefes aldık rahatladık valla bu adamla ben dogum zamanı nasıl yapıcam bilmem yollarda bayılmasa bari
Bizden önce onlara verilmesi gerekiyor herhalde. Öncelik onlarınKocalara da takviye vitamin olarak sakinleştirici vermeleri lazım
Haftalık gram gram alıyorum. Mesela 3 haftadır 59 kiloydum. Kesin haftaya 60 olacağım. Toplamda 6.9 kilo almışım.CipisS sen şeker tanısından sonra kilo alamıyodun benim gibi. almaya başladın mı yoksa hala aynı kilonda mısın? toplamda kaç kilo almış oldun?
Nosemix var burunacar onu kokluyorum zaten yoksa uyuyamam ama ne faydaaaEczaneden ya da internetten coldmix al onu kokla. Yastığına, yakana falan da damlatabilirsin. Benim burnum tikaninca tinerciler gibi oluyorum elimde coldmix koklayıp duruyorum
Bence erken senin için. Erken doğum riskin falan yoksa doğuma Max bir ay kala başlasan yeter. Ben herşey gibi ona da 35+ dan sonra başlamayı planlıyorum. Aldım evde duruyor şimdilik.
Ay bilmiyorum ki günde 1 yetmez mi ha bire elleyemem benBez ve ıslak mendil yazmamışsın canım ama koydun mu bilmiyorum. Ben kafa yastığı falan da koydum. Koyduklarını unuttum. Hiç tulum koymadım mesela. 3 takım 5li koydum 1 takım battaniye ile doğumhaneye verilecek kısma ekledim. Kağıt havlu koydum pişik kremi.
Çok geçmiş olsun. Son haftalarda böyle mi oluyor acaba ya da hava değişimleri de olabilir. Bende öyleyim hasta gibiyim. Hiç bir şeye halim yok.
Bu kafa büyüklüğü meselesi çoğu bebekte oluyor. Kafanı takma Hiç.
İnan bende bu sandıklarını yemekten tiksindim artık. Et tavuk görmek istemiyorum. Ağlayarak yiyorum midem ağzıma geliyor her seferinde. Geçen gün neredeyse aç gezdim yiyemedim. En sonunda eşim dayanamadı bizimle ye dedi yüksek çıkarsa çıksın falan dedi. Çünkü sabrım tükendi artık. Hani insan farklı şeyler yemek istiyor. Mesela tostu çok özledim beyaz ekmekle... Yani ben bu kadar dikkat edip sağlıklı besleniyorum evet ama neden bu bebe geriledi diye düşündüm. Sonra sağolun buradaki kızlar destek oldu takmayacağım artık. Dediğiniz gibi olan bu minyon olacak herhalde. Yeter ki sağlıklı olsun başka Bi şey istemiyorum.
Gel sarılalım... Valla bende Bi bugün uyudum. O da parça bölük. Karnım ağrıyor. Sadece sola yatabiliyorum omzum ağrıyor falan derken yok uyuyamıyorum
Minyon doğacak bizim bebeler. Ben artık kolay çıkartmaya odaklandım2.5 geçsin yeter.
Iyy o kuruluşları ben duşta temizliyorum. Daha iyi oluyor. Yoksa çok acıyor dokunamıyorum. Şimdiden başlayalım mı kullanmaya? Ben kararsız kaldım korkuyorum dokunmaya. Nasıl olacak sabah akşam mı süreceğiz?
Ben sadece kremi kullanacağım ama ne zaman başlayayım karar veremedim.
Ben 34+2 deyiz. Bence kıyaslamak çok yanlış şahsen ben istemsiz bir şekilde bu kafaya girince çok üzüldüm. Hiç gerek yokmuş. Sonuçta her bebek kendine özel. Minyon olanda var iri olanda. Takılma sende bunlara.sağlıklı olsunlar yeter.
Kız anaaa hissetsin boşverbende bebemi sıkıştırdığımı düşünüp rahat uyuyamıyorum. Canım yanacak bi yerine bir şey olacak falan diye. Valla dün bi duş aldım ılık pek iyi geldi saçlarım da ıslak yattım gece üşümüşüm bile. Ama sadece sola yatabildiğim için uyuyamıyorum boynum tutuluyor.
Günaydin valla kollarim çürüdu hala gobektende yapiyorum ve bazen morariyor damara falan denk geliyor sanirim doktorum benle dalga geciyor mor çatiya gitsen kocan dövüyo sanip korumaya alirlar seni diyeGünaydın Ağustos anneleri, aranızda oksaparı göbekten yapıp hala morarma sorunu ile karşılaşan var mı? Doktorum kontrollerde göbeğimi görüyor buna ilişkin bir şey söylemedi ama bazı zamanlar morarma fazla oluyor, endişeleniyorum.
Ve bu görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Elbise vs giydiğinden koluma ve bacağıma da yapamıyorum. Alt üst bacaktan mı yapsam? Yapan var mı?
Bende bilmiyorum. Kimsede cevap vermiyor.Ay bilmiyorum ki günde 1 yetmez mi ha bire elleyemem bengebeligin ilk zamaninda ellemeyin o kurumalari demislerdi benimkiler duruyordu hic dokunkuyordum
Canım çalışmaya başladıktan sonra kullanıyorsun doğum sonrası analık izninde ama doğum öncesi 32. Haftada kullanılan yıllık izin ve rapor doğum öncesi analık izninden düşüyor doğum sonrası aktarılacak olan analık iznine eklenmiyorYooo düşmüyor, yıllık izinler çalışmaya basladiktan sonra hakkında devam ediyor. Kurumsal bir şirkette çalışıyorum daha önce de Doğum izni kullandım, yillik izinlerimi gelince kullandim, yasal olarak bunu yapamaz şirket. Düşüyor diye personeli kandiriyorsa, imza alıyorsa başka
Kiyaslamak cok doğru olmaz, hepimi,in aynı hafta olsakk da dollenme tarihi farklı:)
Canım çalışmaya başladıktan sonra kullanıyorsun doğum sonrası analık izninde ama doğum öncesi 32. Haftada kullanılan yıllık izin ve rapor doğum öncesi analık izninden düşüyor doğum sonrası aktarılacak olan analık iznine eklenmiyormesela diyelim doğum öncesi 5 hafta aktarılacak seninde 1 hafta iznin yada raporun War o zaman 4 hafta aktarılıyor ...
Canım bende aynı şeyi diyorum yıllık izinleri doğumdan sonraki ücretli analık izni bittikten sonra istediğin gibi kullanıp ücretli iznini uzatabilirsin kamudaDogum izni ile es zamanli yillik izin kullanilamaz zaten cnm. Doğum izninden once kullanacaksan kullanırsın. Sonra 8+8 4 aylık doğum iznini kullanırsın.Dogum iznin bittikten sonra is basi yapacaksan eger hemen, izin donusu veyandaha ileriki bir tarihte hakkın olan yıllık izni kullanırsın.
Doğum iznine çıkmadan 15 gün iznim vardı, hiç kullanmadım birkaç sene once. Doğumdan sonra Doğum iznine çıktım. Iznim bitti, geldim is başı yaptım, is başı yaptiktan sonra da hakkım olan 15 günü kullandım. Kendi yıllık iznimiz Doğum izninden mahsup edilemez yani, yanan izin yok hiçbir şekilde. Yillik Izin ve doğum raporu aynı şey değil. Doğum izninde iken yıllık izin kullanamzsin, zaten doğum iznindesindir.
Terminoloji karisikligi var bende, yıllık izin asla yapmaz ve doğum iznine çıktığında doğum izni bitmeden yıllık izin kullanilamaz.
Baklavayi ilk kez duydum, sicakta gider mi bilemedim. Serbeti hastane veriyor, yanina çikolata kurabiye. Baklavanin sicakta koruması da servisi de hastanede zor olur benceHanımlar lohusa şerbeti ile falan uğraşacak mısınız? Benim kb 1 tepsi baklava yaptıracakmış gelecekler olanlar için ama onlara da kimse gelmez çevreleri yok akrabaları yok. Bende birazını annemlere götüreyim dedim oraya gelen olur diye. Ama şerbet ya da yiyecek falan yapılmak zorunda mı tatlı yanına?
Ay yok soğuk baklava yaptıracak ev için. Zaten devlette öyle şeyler yok burda. Hastane de kimseyi istemedim gelmeyecek kimse oraya.Baklavayi ilk kez duydum, sicakta gider mi bilemedim. Serbeti hastane veriyor, yanina çikolata kurabiye. Baklavanin sicakta koruması da servisi de hastanede zor olur bence
Yani millet de çok merakli değil serbete benceAy yok soğuk baklava yaptıracak ev için. Zaten devlette öyle şeyler yok burda. Hastane de kimseyi istemedim gelmeyecek kimse oraya.
Ayy maşallah ikinizedeİyi canım çok şükür. 35. Haftadayız. 2460 gr oldu. Güzel ilerliyoruz bakalımtakip ediyorum senin de iyi gidiyor maşallah
Demi ya şerbet yerine kola dalan daha iyi olurYani millet de çok merakli değil serbete benceSoğuk baklavayi sicakta Soğuk tutmak daha zor sanki Ikramlik tatlı verdikten sonra başka bseye de çok gerek yok, ertesi gün Taburcu olacaksın zaten. Evde yaparsınız gelen gidene belki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?