Bak ben bu konuda eşine hak verdim ama hastanenin bünyesinden hem yetişkin hem yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması lazım. Allah korusun bir aksilik olsa geri dönüşü olmayan hasarlar kalabiliyor.Hahaha bende eşime dedim gelme diye. Ya biz zaten stresliyiz onlar daha da beter yapıyor.demin yine dedi hastane yoğunbakım ünitesi yokmuş özele mi gitsek falan diye.
İlde değiliz biz ilçedeyiz. Antalya ile 1 saat mesafe aramızda. İmkan olarak evet doğum için ayırmıştık köşe de duruyor hala paramız ama ben kendim istiyorum devleti. En azından o parayı doğumdan sonra başka bir ihtiyacımıza harcayabiliriz. Nasipse 2. Yi özelde yaparım belki. Varsın özel olmasın önemli değil yani benim için. Zaten sevk ediyorlarmış öyle bir durumda ya da hastane ile konulur özele sevk ettiririz en kötü olası Bi durumda. Nasip diyelim. Olmaz inşallah böyle bit ihtiyaçBak ben bu konuda eşine hak verdim ama hastanenin bünyesinden hem yetişkin hem yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması lazım. Allah korusun bir aksilik olsa geri dönüşü olmayan hasarlar kalabiliyor.
Bir de sezaryen değilse ve durumun varsa ben özelden yanayım zaten. Sen Antalya'ya gitmiştin galiba, oradaki şehir hastanesinin daha temeli yeni atıldıHadi şehir hastanesi olsa giden ve memnun kalanlar var yine neyse de. Hayatımız boyunca kaç kere doğuruyoruz, doğum bambaşka bir süreç, herhangi bir ameliyat gibi değil, o sancı sürecinde en rahat edeceğimiz ortam olmalı. Dediğim gibi imkan olmaz mecburiyet olur o ayrı ama eşin özele gidelim demiş diye yine bir hatırlatayım dedim.
Olur olur gel. Anneme bol bol sardırcam. Ay
Canım çekti
yok şöyle demeye çalışıyo sanırım. mesela 32.haftada çalışır raporu alarak izin aktarma yapmak istedin. 37+0 a kadar çalışabiliyosun ya en fazla. 32-37 hafta arasında yıllık izin alırsan analık izninden düşer aktaramazsın o günleri demek istiyor. ama bana da çok saçma geldi hem yıllık izninden düşüyo hem de aktaracağın analık izninden. ben bişey anlayamadım bunu öğrenmem lazım benimde benzer bi durumum olacak çünkü
Bir sürü markada var, arkadaslarim bebe memeyi isiramadigi için silikon ile çok rahat oldu dedi, aldım ben de. Örnek bıraktım aşağıda.Bende çok korkuyorum kendim dokunamıyorum kıyafet giyerken bile dikkat ediyorum. Bebeğimi de ağlayarak emzireceğim kesin.
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması iyi bir şey yalnız canım. Bencede olan bi hastanede doğurman daha iyi olur karışmak gibi olmasın ama eşin bu konuda haklı buldumHahaha bende eşime dedim gelme diye. Ya biz zaten stresliyiz onlar daha da beter yapıyor.demin yine dedi hastane yoğunbakım ünitesi yokmuş özele mi gitsek falan diye.
Sarma sevilmez mi ya... Ay anlatırım da iyice can çektirmeye gerek yokAnneciginin şimdi eline sağlık
Konu sarma ise ikinzie dr gelirim, cooook güzelSarma sevmeyenden korkarim zaten, nasıl sevilmez
32 -37 arasında neden izin kullanasin ki? O zaman doğum iznine çıkmadan, yıllık iznini doğumdan sonra kullanırsın cnm?
Bir sürü markada var, arkadaslarim bebe memeyi isiramadigi için silikon ile çok rahat oldu dedi, aldım ben de. Örnek bıraktım aşağıda.
LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 24mm - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 24mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İlçe de bir tane devlet var. Olası bir durumda zaten sevk ediyorlarmış. Şimdi kabul etsem eşimi biliyorum ekstra başka bir şeyi stres yapacak. Özel de iyi doktor bulamadık.Yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması iyi bir şey yalnız canım. Bencede olan bi hastanede doğurman daha iyi olur karışmak gibi olmasın ama eşin bu konuda haklı buldum
İsterlerse yaptirsinlar canım, kayınvalidenlerde kalacaksin ilk zaten baktın hala baya baklava var rica eder ben buari annemlere götürebilir miyim dersin. Annenlere lohusa şerbeti taşımana zaten gerek yok onlar sana ya da misafirlere yapmak isterlerse yaparlar. He senin hevesin varsa yaptır. Hastaneye bile götüren var. Benim ilk doğumumda doğum paketinin içinde vardı hastane ikram etmiştiHanımlar lohusa şerbeti ile falan uğraşacak mısınız? Benim kb 1 tepsi baklava yaptıracakmış gelecekler olanlar için ama onlara da kimse gelmez çevreleri yok akrabaları yok. Bende birazını annemlere götüreyim dedim oraya gelen olur diye. Ama şerbet ya da yiyecek falan yapılmak zorunda mı tatlı yanına?
Bende öyleydim eşimin şirketinde sigortam gözüküyordu saolsun 31. Haftamda çıkartmış beniGünaydin kizlarr 32+0 dan selamlar bugün dogum izni icin rapor almaya gidecegim kizlar ben calismiyorum ama eşimin şirketinde sigortaliyim o yuzden calişabilir falan almayacagim dogum parasi için başvurmam gereken biryer var mi
Al al meme ucu kurtarıcıymis bu, hele ki bebek büyüdükçe daha da bastirip dışı çıkacağına hayat kurtarıyoruz. Aşırı pahalı bsey değil hemSarma sevilmez mi ya... Ay anlatırım da iyice can çektirmeye gerek yokay iyi pldu bunu gördüğüm olmazsa bende alayım bundan. teşekkür ederim
Kız ne ricası dün sofrada patavatsızlık yapıp aman zaten buraya kimse gelmez annemlere götürüüm 1 tepsiyi dedim jsjsjsjsj sonradan pişman oldum ama iş işten geçtiİsterlerse yaptirsinlar canım, kayınvalidenlerde kalacaksin ilk zaten baktın hala baya baklava var rica eder ben buari annemlere götürebilir miyim dersin. Annenlere lohusa şerbeti taşımana zaten gerek yok onlar sana ya da misafirlere yapmak isterlerse yaparlar. He senin hevesin varsa yaptır. Hastaneye bile götüren var. Benim ilk doğumumda doğum paketinin içinde vardı hastane ikram etmiştiÇok şart mı bence değil. Güzel mi evet güzel, ben şerbetleri çok severim zaten, hele sicaklara buz gibi şerbet herkesin hoşuna gider herhalde. Misafirlere ikram içinse bence evde uğraşmaya bile değmez hazır şerbetler de çok güzel hem 1 lt lik şişelerde oldukları için bozuldu etti derdi de yok. Ben BİM'in ramazan serbetine bile bayılıyorum
Evet uygunmuş. Ben bu markanın kalkanını almıştım keşke onun yerine bunu alsaydım. Neyse bu ay alayım bari. Teşekkür ederimAl al meme ucu kurtarıcıymis bu, hele ki bebek büyüdükçe daha da bastirip dışı çıkacağına hayat kurtarıyoruz. Aşırı pahalı bsey değil hem
Valla gümüş kapak ve bu söylendi, arkadaşımdan gumus kapağını alacagim, silikondan aldım zaten ben de. Göğüs kalkani alacaktım ben de, arastirdim biraz, gogus pedi yerine kalkani koyuyormussun ve gelen süt de bırikiyormus. Pedden farkı göğüs ucu degmiyormus, hava alan meme ucu iyilesiyormus senin aldığında.Evet uygunmuş. Ben bu markanın kalkanını almıştım keşke onun yerine bunu alsaydım. Neyse bu ay alayım bari. Teşekkür ederim
Ama yorumlarda çok memnun kalmamislar bence gümüş kapak almak en iyisi hiç memnun olmayan yok ayrıca 2. bebeğinde de kullanabilirsinSarma sevilmez mi ya... Ay anlatırım da iyice can çektirmeye gerek yokay iyi pldu bunu gördüğüm olmazsa bende alayım bundan. teşekkür ederim
İnşallah olmasın tabi Allah hepimizin bebeğini korusun. Doğumdan sonra hemen kucağımıza alalım ayrılmayalım. Benim de oğlum 5 gün yoğun bakımda kaldı Allah düşmanıma yaşatmasın.İlde değiliz biz ilçedeyiz. Antalya ile 1 saat mesafe aramızda. İmkan olarak evet doğum için ayırmıştık köşe de duruyor hala paramız ama ben kendim istiyorum devleti. En azından o parayı doğumdan sonra başka bir ihtiyacımıza harcayabiliriz. Nasipse 2. Yi özelde yaparım belki. Varsın özel olmasın önemli değil yani benim için. Zaten sevk ediyorlarmış öyle bir durumda ya da hastane ile konulur özele sevk ettiririz en kötü olası Bi durumda. Nasip diyelim. Olmaz inşallah böyle bit ihtiyaç
Aynen benim de direkt aklıma o geldi de yazmayayım adını anmayayım mendeburun dedimSaol canim galiba bendr ona yakalandim bi ansa her yerim agriyinca korona geldi aklima ondada boyle olmustum bide onla ugrasamam ay
Valla sadece gümüş kapağı ve bu silikon ucu almadım ben diğerleri hep var. Gümüş kapakta kararsız kaldım çünkü o dönem çok pahalı gelmişti kalsın demiştim. Şimdi lazım olursa alırım belki. Kendi evimde de değilim lb olacak akşamları nasıl rahat edeceğim bilmiyorum. Göğüse bir şey takınca da garip duruyor.Valla gümüş kapak ve bu söylendi, arkadaşımdan gumus kapağını alacagim, silikondan aldım zaten ben de. Göğüs kalkani alacaktım ben de, arastirdim biraz, gogus pedi yerine kalkani koyuyormussun ve gelen süt de bırikiyormus. Pedden farkı göğüs ucu degmiyormus, hava alan meme ucu iyilesiyormus senin aldığında.
Onun yerine mochinin manuel tek pompasini aldim, birikenleri el pompası ile halleder dl diye. Gerekirae kalkam da aliriz artik, nasip artık
Bende aksine memnun kalmayan çok okudum gümüş kapakta. Vücuda göre değişiyormuş sanırım bu durum. Lazım olursa alır denerim artık.Ama yorumlarda çok memnun kalmamislar bence gümüş kapak almak en iyisi hiç memnun olmayan yok ayrıca 2. bebeğinde de kullanabilirsin
Başka devlet yok bir tane var. Onda da yeni doğan yoğun bakım yok. Neyse ya konuşurum eşimle olmazsa. Ama bakalım nasip artık.İnşallah olmasın tabi Allah hepimizin bebeğini korusun. Doğumdan sonra hemen kucağımıza alalım ayrılmayalım. Benim de oğlum 5 gün yoğun bakımda kaldı Allah düşmanıma yaşatmasın.
Ama yoğun bakımlık durumlar genellikle önceden öngörülemiyor, doğum anında ya da hemen sonrasında bir komplikasyon oluyor sonra o sevk sürecinde durum iyice kötüleşebiliyor Allah korusun. Hele bir de ilçedeysen sevk edilebilecek hastane sayısı da azdır. Eşin genel olarak evhamlı telaşlı biri anladığım kadarıyla ama bu konuda çok haklı.
Yine KK'dan tanıdığım ve hala görüştüğüm oğlumun zamanından 2013 Haziran annelerinden bir annenin başına geldiği için bu konuda çok hassasımİzmir gibi koca şehirde boş küvez bulana kadar 2 saat ambulansta dolandilar ve çocuğu özürlü kaldı. Daha ne sıkıntılar çekti de burada yazıp moralini bozmak istemem ama o sevk süreci her zaman kolay olmayabiliyor.
Sağlık konusunda her önlemi almak bana en güvenlisi geliyor. İlla devlette doğuracaksan yine devlette doğur ama daha büyük bir hastane olsun içinde hem erişkin hem yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane tercih et derim.
Ben ütüledim hahahYa komik gelebilir ama sormam lazim
Bebe kıyafetlerini yıkayınca ütülüyoruz ya, çoraplar hariç değil mi
Ay durun şaşırmayın. Kadın yazdı sonradan.Y
A ben dolandırıldım mı acababu kapı süsü ve hediyelik yapacak kadından ses soluk yok. Yazdım dönmedi. Bi tedirgin olmaya başladım...
Valla sadece gümüş kapağı ve bu silikon ucu almadım ben diğerleri hep var. Gümüş kapakta kararsız kaldım çünkü o dönem çok pahalı gelmişti kalsın demiştim. Şimdi lazım olursa alırım belki. Kendi evimde de değilim lb olacak akşamları nasıl rahat edeceğim bilmiyorum. Göğüse bir şey takınca da garip duruyor.
Bende aksine memnun kalmayan çok okudum gümüş kapakta. Vücuda göre değişiyormuş sanırım bu durum. Lazım olursa alır denerim artık.
Başka devlet yok bir tane var. Onda da yeni doğan yoğun bakım yok. Neyse ya konuşurum eşimle olmazsa. Ama bakalım nasip artık.
Ben ütüledim hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?