2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım baya kötü olmuşsun inşallah çabucak toparrlarsn

Allah korusun kimsede gerek olmasın ama yenidoğan yogun bakımı özel devlet fark etmez kanunen ücretsiz tek kuruş talep edemezler

Bende insan kaynakları olarak öyle biliyodm izin alacaktm 32 den sonra ama başka arkadaşada sordum birimde analık izninde düşüyor dedi mevzuata tekrar baktm çalışılmayan günler düşüyor canım rapor yada izin olarak yazmıyor 657 devlet memurlarında iyi bak boşa gitmesin izinlerin öyle olunca ben bu hafta idari izinli gibi oldum söyledim dinlenmem lazım izinden düşüyor diye onlarda evden çalış dedi zaten haftaaya son az kaldı inşallah

Benim oğlumun adı aslan ali olacak, teke düştü aslan aliler desene

Yatiyorum nefes alamiyorum kalkiyorum nefes alamiyorum ay bayilacam bu burnumun deliginin teki hamile kaldigim günden beri tikali ya aglamak istiyorum birşey de yok icerde burnumu kanatiyorum artik temizlemekten
Eczaneden ya da internetten coldmix al onu kokla. Yastığına, yakana falan da damlatabilirsin. Benim burnum tikaninca tinerciler gibi oluyorum elimde coldmix koklayıp duruyorum
Kizlar bugun eczacima iğneleri getirtirken lasinoh getirttim gogus ucu kremi kullanmaya başlasam erken mi sizce
Bence erken senin için. Erken doğum riskin falan yoksa doğuma Max bir ay kala başlasan yeter. Ben herşey gibi ona da 35+ dan sonra başlamayı planlıyorum. Aldım evde duruyor şimdilik.

Kızlar burdan bi kaç ark daha söylemişti
32. Haftam bugün Bebişim hareketleri çok nadir hissettim normal günlere göre ama belli yere toparlanma aynı yapıyor yine .. bu durumu yaşıyanlar düzeldi mi ..
Düzeldi merak etme bir gğn hic hareket etmezken benimki hatta 2 gün üst üste 3. Gün yerinde durmuyor, o yüzden hareketi azalınca endişelenmiyorum. Ama yine de kucuk kıpırdanmalar olacak hic olmazsa sıkıntı

Bi bilsem bugün biraz daha iyiyim ama sudan tiksindim soguk su içince kusuyorum direk. Artık zaman geçsin dogurmak istiyorum çok yordu beni. İnşallah çabuk atlatırız.

Canım çalışabilir aldıktan sonra aldığın tüm izin ve raporlar analık izninden maalesef düşüyor bilgin olsun ne güzel gezmissin walla ben totomu kaldıramıyorum
çalışabilir izninden sonraki yıllık izinler neden düşüyor? hem yıllık izinden hem analık izninden mi düşüyo

Gecmis olsun klima da oyle iste. Dikkatli olmak lazim. Kullansak olmuyor kullanmasak olmuyor.
Teşekkürler canım. Mersinde yanıyor heryer ben daha fazla yanıyorum inşallah başka hasta olmadan çocuklarımızı alırız kucagımıza

canım çok geçmiş olsun serum çok pahalı değildir. 70 80 anca verirsin bnce
git bi serum taktır istersen çabuk toparlarsın .
asm de takmıyolar
bn ankara pursaklardayım
duru diye bi özel hastane var eve yakın başım ağrıyo desem bi serum takalım da diyo

şimdiden lazım mı gögüs ucu kremi
benim acımıyo hiç
avent kapak aldım
onu da takar gibi yapınca çok komik durdu

kızlar kaçıncı haftanızdasınız, ve bebekleriniz kaç kilo ve boyları kaç cm? en son ne zman öğrendiniz yazabilir misiniz bi bakalım bizde ortalama nasılmışız bakalım

ben 31 haftalığım, pazartesi doktor randevum şuan bilmiyorum

kızlar bi de göğüs ucu acısı vs yaşayan var mı? ya da sütü azcıkta olsa gelen eden? geldiyse kaçıncı haftanızda gördünüz

kaç haftalıksınız acaba

33+4 benim şu an
en son 15 gün önce gittim 2 kiloydu boyunu bilmiyorum
haftaya perşembe randevu aldım bakalım ne kadar kilo almış
ama bu hafta baya büyüdüğünü hissediyorum
beni çok rahatsız ediyo
ay böyle söyleyince de üzülüyorum
hissediyo mu acaba rahatsız ediyo dediğimi
sanki bana küsüyo gbi geliyo böyle konuştuğumda
saçma sapan bi duygusal durum içindeyim

Nehir Hanım hakkinda hiç olumsuz yorum duymadım desem yeridir. Sadece gebelerden değil de hasta yakınlarından birinden olumsuz yorum duydum o da kadın işine karıştırmak istememiş doğal olarak. Artık sezeryana alın falan diye baskı yapmış aile. O zaman almamış sonradan yine sezaryen olmuş ama demek ki o zaman hala bir umut varmış ki kadın bekletmiş, o kadar emek verdi bari normal doğursun diye yoksa hastası eziyet çeksin istemez o da manyak mı. Biz dedik bizi dinlemedi boşuna acı çektirdi falan demişlerdi. Zaten genelde hastaneye ailenin gelmesine de karşıymış Nehir Hanım valla ben de karşıyım hele doktor olsam kesin yasaklardım Bizim milletimiz çok bilmiş doktordan bile iyi biliyorlar herşeyi

Bu arada SSVD bi bizde böyle olağanüstü bir hal gibi görülüyor. Cezayir'de sağlık sektörü berbat ve bizden fersah fersah geride olmasına rağmen SSVD bir rutin isteğe bağlı sezaryan da yok. 2-3 sene geçti mi Sezaryenin üstünden herkes çatır çatır normal doğuruyor.
Ay ne oldu bize böyle sıradan yaaa. Hepimiz teker teker yataklara düşüyoruz. Ya son dönemece girdik diye işlere güçlere fazla yüklendik ya da ateş bastıkça sıkı giyinmedik üşüttük.

İstanbul da çok soğuk. Ben Haziran sonu Eylül ortası kalıcam diye emzirme atleti dışında atlet bile getirmedim kendime. Oğlana da ihtiyaten 2 pantolon getirdim gerisi hep şort. Şimdi evde uzun kollu üst ve uzun eşortmanla oturuyorum. Geceleri camlar kapalı, zaten kaç gündür yağmur yağıyor. Son aylarda isilik olurum diye korkarken hasta oldum yatıyorum resmen şaka gibi

çalışabilir izninden sonraki yıllık izinler neden düşüyor? hem yıllık izinden hem analık izninden mi düşüyo
Maalesef canım bende yıllık izinler düşünüyor diye biliyordum ama 32. Haftadan sonra ister rapor ister izin al çalışmadığın günler analık izninden düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…