2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende ultrasondan mı acaba dedim kendimi su sıra cok yormuştum açıkçası sağlıklı da beslenemedim dikkat edemedim ondan korktum

Hastane cikisinda 1 eldivenimiz var yeter zaten yazin sicaginda eldivene ne gerek var dimi yani önermiyor doktirlarda eldiveni ayrica sabah rapor icin hastaneye gidip geldim sicaktan bu haldeyim bi uyusam sahane olcakta işte uyuyamiyorum sanahtan beri bdv okuyorum burda

Nehir Hanım baya tecrübeli bu konuda. Normal düşünüyorsan git bir konuş içini rahatlatır ama kesin sezaryene karar verdiysen hiç kafanı bulandırma çünkü sana hiç sıkıntı olmaz gayet de rahat doğurursun diyecek hep olumlu konuşacak

Benim içimi rahatlatan bir konu da bir sıkıntı olursa yine sezaryana alıyormuş. İlla normal olsun diye iyice riskli duruma sokmuyormuş. Bir arkadasimin öyle olmuş tam zamanında sezaryene aldı beni dedi. Artik daha fazla bekleyemeyiz demiş ve gerçekten daha beklesek bebek yoğun bakıma girecekmiş dedi arkadaşım.

Hastane lohusa serbeti veriyo orda gelen giden onu icer. Yanina da acibadem kurabiyesi alcam. Ben sevmiyorum lohusa serbetinin tadini buzlugumda visne ve ahududu var. Oglumda da ikisini karistirip serbet yapmistim karanfilli tarcinli falan. Eve yine ondan yapar buzluga atarim gelen giden icer. Yine buzluga yaprak sarmasi cicek dolmasi patatesli borek tatli tuzlu kurabiye attim. Pogaca ve biraz daha borek yapilcak. Kayseri yaglamasi icin şebit alinacak onun ic harcini da hazirlar atarim buzluga kurbandan sonra. Her hafta da konserve corba yapiyorum. Dogumdan sonra hem buyuk oglanin ogle corbalari cikmis olur aradan hem de bana uzun uzun kmse yardim etmez daraldikca acarim.bi kavanoz diye dusundum

Ya ben de çok alerjigim, insallah bana cekmez eşim kendin gibi yetiştirme, hasta olmasın çocuk diyor

mesela benim şöyle ben çalışabilir raporu aldım. ama bayram tatilini birleştirirken 9 gün yapıp yıllık iznimizden 2 gün düşeceklerini söylediler. mecburen gibi bişey oldu yani benim

Senin durum farklı, çalışirken kullanacagin izni hibe edemez, mecbur düşecek bu durumda. Zaten 32.haftadan sonra çalışmaya devam etmissin

Neyse bende umursamayayım o zaman. haha ben şöyle üstüne bastım geçtim minnacık zaten.

Basıp geçeyim, içime düşürdünüz ya

Silikonun küçük ağızlisi da var. Benim önceki doğumda elektrikli pompalar çok acıtti göğsümu, mahvetti (erken doğumda, sut böyle bol gelmiyor, şimdi de riskim var zaten), kullanan arkadaşlarım çok memnun. Tabi, meme ucu sorunun yoksa kullanma, herkesin kendi tercihi : )

Ben de buhari bi puff edeyim

Aman çok konuşuyorlar, eşim de hastane cantan hazır değil mi hala diyor

Herkes de basmis çoraba, içine görmese de ben de basacagim artık, grup psikolojisi

Ahahhahaha, yenidogan setinde oluyor zaten eldiven, hastane çıkışı almadın mı cnm?

+ ve -1 hafta nornal diyor doktorlar, canını sıkma. Senin gebeligin bana göre gec dollenme ise aynı gitmemiz imkansız zaten. Bu arada ultrason farkediyor, ben bi kendi doktoruma gidiyorum bir de iyi hissetmezsem evin yakınında hastane var, olcumler farklı çıkıyor. Evin yanındakine daha kilolu çıkıyor çocuk mesela. 31.haftada 1500 -1700 kg arası yazıyor birçok yerde zaten. Benim 31+2 de 1990 çıktı kilosu ama önden gidiyor, biraz da kafa büyük Kiyaslama başkası ile, standsrt haftanın min maximum kg aralığında olması onemli ve yeterli zaten. 2 hafta üzerinde kg si geriden gelmesin yeter

Evet ama insan sanki sağlıksız mı neden kilosu az gibi düşüncelere giriyo ben mi eksik bişey yapıyorum dedim hiç böyle olmamıştı da cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
İnan bende öyle hissettim kendimi suçlu hissettim falan ama böyle düşününce de ile yaramıyor maalesef sadece üzüldüğün ile kalıyorsun. Doktorum ama yemeni içmenin artır demişti. Buradaki kızlar da muz süt kefir ceviz kaşar peyniri ye demişlerdi. Deneyebilirsiniz.
Maşallah baya hazırlamışsın. Ben evde olmadığım için o tarz şeyler yok bende. Eve gidince paşa paşa yapacağım yemek. hazır hiç Bi şey yok evde. Dolap bomboş zaten mecbur. Burda da kv ile annem yapıp atsın bari buzluğa Bi şeyler de gelen giden olursa çıkartır veririz. Olmazsa dedim ya en kötü oturur ben yerim
Ütüle ütüle. Ben her Bi şeyi ütüledim. Ama sonra ütüler miyim bilmiyorum

Aynen onun icinde var bi baska da yok

Senin yaninda annen kayinvaliden olcak kuzum o ilk.zor.gunlerde. Ben ilkinden antrenmanliyim. Annem bi gece ben ciktigimda bi gece oglum ciktiginda kaldi benimle. Kv hic. Annem.ilk bi hafta dikislerim var diye gunduz geldi yemek falan yapti sonra bida adimi anan olmadi ben tas olsa yerim ama bi cocugum daha var onu dusunmem lazim. Esim de cok calisiyo oglum onun gelip yemek yapmasini nasil beklesin

Ben de su an 31 haftalığım, 29+0 da gittim en son bebeğim 1736 gramdı bacak boyun 32 cm dedi doktor tüm boyu söylememiş araya kaynamış

Şükür onlar var aynen. İlk günler zor olur dediğin gibi. Hele bi çocuk daha varsa evde. Allah kolaylık versin cidden. Gözüm korkuyor 2.den

Maalesef canım bende yıllık izinler düşünüyor diye biliyordum ama 32. Haftadan sonra ister rapor ister izin al çalışmadığın günler analık izninden düşüyor
benim şuan çalışabilir raporum 11 ine kadar ama yıllık iznim.var diye bir hafta çıktım özel sektör için mi konusuyorsunuz yoksa kamu mu ben ozeldeyim

sgk ya başvurmaya gerek yok direk tüketici hakem heyetine başvurabiliyorsun

Çantaları hazırladım şükür biri bana biri bebise
Bebeğe 2müslin, 1battaniye, 4takım kıyafet,alt açma örtüsü, bez, ıslak mendil, pişik kremi, ağız bezi, çorap ve eldiven koydum.
Kendimede 1gecelik, 1şortlu takım, 1uzun takım, emzirme sütyeni,depend, bakım çantası (jilet,diş macunu-fırçası, deodorant), toka, terlik koydum. Eksikler Aklıma gelirse tekrar eklerim

Y
A ben dolandırıldım mı acaba bu kapı süsü ve hediyelik yapacak kadından ses soluk yok. Yazdım dönmedi. Bi tedirgin olmaya başladım...
Numarası falan varsa ara canım, söylediği bir tarih varmıydı 10-15güne hazır olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…