- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Canım çorapları utulemedin miYa komik gelebilir ama sormam lazim
Bebe kıyafetlerini yıkayınca ütülüyoruz ya, çoraplar hariç değil mi
mesela benim şöyle ben çalışabilir raporu aldım. ama bayram tatilini birleştirirken 9 gün yapıp yıllık iznimizden 2 gün düşeceklerini söylediler. mecburen gibi bişey oldu yani benimAnneciginin şimdi eline sağlık
Konu sarma ise ikinzie dr gelirim, cooook güzelSarma sevmeyenden korkarim zaten, nasıl sevilmez
32 -37 arasında neden izin kullanasin ki? O zaman doğum iznine çıkmadan, yıllık iznini doğumdan sonra kullanırsın cnm?
Bir sürü markada var, arkadaslarim bebe memeyi isiramadigi için silikon ile çok rahat oldu dedi, aldım ben de. Örnek bıraktım aşağıda.
LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 24mm - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Göğüs Ucu Koruyucu 24mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ahahahaah en iyisi olmuş valla bu isim işinin kesinlikle yüzde yüz içe sinmesi gerekiyorBende Aslan Ali istiyordum çok seviyordum Aslan ismini bu aralar baya revaçtaşimdi Emir Ali olacak inşallah kızımın ismi göbek ismiyle beraber Elif Duru Lina arkadaşları Duru ve Lina ismini kullanıyor büyükler Elif diyor ablasinin ismiyle de uyumlu olsun istiyor babası biz böyle seslenince 5 çocuğumuz varmış gibi olacak bir daha çocuğumuz olur mu bilmiyorduk sonuçta tüp bebek içimizden geçen bütün isimleri koyduk
Kesinlikle öyleahahahaah en iyisi olmuş valla bu isim işinin kesinlikle yüzde yüz içe sinmesi gerekiyor
Neyse bende umursamayayım o zaman.Valla göğüs acisinda sapka tak deseler takarım, çok canim yanmıştı
Ben de utuleyecektim de ürünün burnunu sokacak yer bulamayınca sorayım dedim
Silikon göğüs uçlarını yenidoğana kullanmak çok mantıklı gelmiyor bana. Sonrasında da zaten yara olmuyor yine gerek kalmıyor. Yara olursa alınır zaten her eczanede var fiyatı da ucuz.Valla göğüs acisinda sapka tak deseler takarım, çok canim yanmıştı
Ben de utuleyecektim de ürünün burnunu sokacak yer bulamayınca sorayım dedim
Ay resmen benBende çok korkuyorum kendim dokunamıyorum kıyafet giyerken bile dikkat ediyorum. Bebeğimi de ağlayarak emzireceğim kesin.
Güncel sut ekinde yazıyor hepsi aşağıya ekledim hanımlar doğum fiyatlarının kanuni hadlerini ilave ücret uygulamasına göre bu rakamların 2 katına kadar alınabiliyorEvet mesela uzman doktorların alabileceği Max ücret 200-250 TL imiş devletten en fazla %200 fazla alma hakları varmış ama çoğu hastanede daha yüksek. Doğum ücretleri hakkında hangi hastaneyle görüşsem bayram sonrası zamlanacak diyor bakalım ne olacak. Ama doğum ücretleriyle ilgili yasal bir tablo göremedim. Özel hastanenin yasal olarak isteyebileceği maksimum doğum ücreti kaç para acaba. Yani kaç paradan fazla isterse SGK ya başvurmak gerekir. İnternette önce Faturanizla SGK ya gidin, oradan olumlu sonuç çıkmazsa hakem heyetine başvurun diyor.
Sorma dr olsam ben de istemezdim sinir olurdum habire gereksiz gereksiz konuşan insanlar.. Aynen ben de katılıyorum kalabalık olmasından sa kendi kendimize olunsun yeter doğum zamanı.. Ay evet keşke yasak olsaNehir Hanım hakkinda hiç olumsuz yorum duymadım desem yeridir. Sadece gebelerden değil de hasta yakınlarından birinden olumsuz yorum duydum o da kadın işine karıştırmak istememiş doğal olarak. Artık sezeryana alın falan diye baskı yapmış aile. O zaman almamış sonradan yine sezaryen olmuş ama demek ki o zaman hala bir umut varmış ki kadın bekletmiş, o kadar emek verdi bari normal doğursun diye yoksa hastası eziyet çeksin istemez o da manyak mı. Biz dedik bizi dinlemedi boşuna acı çektirdi falan demişlerdi. Zaten genelde hastaneye ailenin gelmesine de karşıymış Nehir Hanım valla ben de karşıyım hele doktor olsam kesin yasaklardımBizim milletimiz çok bilmiş doktordan bile iyi biliyorlar herşeyi
Bu arada SSVD bi bizde böyle olağanüstü bir hal gibi görülüyor. Cezayir'de sağlık sektörü berbat ve bizden fersah fersah geride olmasına rağmen SSVD bir rutin isteğe bağlı sezaryan da yok. 2-3 sene geçti mi Sezaryenin üstünden herkes çatır çatır normal doğuruyor.
Ay ne oldu bize böyle sıradan yaaa. Hepimiz teker teker yataklara düşüyoruz. Ya son dönemece girdik diye işlere güçlere fazla yüklendik ya da ateş bastıkça sıkı giyinmedik üşüttük.
İstanbul da çok soğuk. Ben Haziran sonu Eylül ortası kalıcam diye emzirme atleti dışında atlet bile getirmedim kendime. Oğlana da ihtiyaten 2 pantolon getirdim gerisi hep şort. Şimdi evde uzun kollu üst ve uzun eşortmanla oturuyorum. Geceleri camlar kapalı, zaten kaç gündür yağmur yağıyor. Son aylarda isilik olurum diye korkarken hasta oldum yatıyorum resmen şaka gibi
Benim de 2-3 gündür azalmıştır yani hafiflemişti hareketleri iyice korkmuştum baya bir dün kontrolde herşey iyi dedi Dr alanı daraldıpı içindir dedi ama bugün iyiydi yine sert gözümü kararacak hareketi oldu bi iki dr Dan daha çok rahatlattı sağolun, arada canları mı istemiyor uykuya mı fazla düşüyorlar bi yavaşlama oluyor demekki bazı bebiş lerde..Günaydın kızlar dün geceden beri oğluşum hareket etmedi eşimle sabah çok korktuk çünkü aşırı derecede hareketli bir bebek uyanır uyanmaz hareket ederdi geceden beri etmeyince ikimizde okadar korktuk kieşim birde dedi karnın küçüldü dedi ay beni telaşa soktu manyak neyse ki soluma yattım yarım saat bekleyelim dedim yoksa gidelim çok şükür etti öyle bir nefes aldık rahatladık valla bu adamla ben dogum zamanı nasıl yapıcam bilmem yollarda bayılmasa bari
Öyle gibi sanki bende de oldu, amin ni zamanında hepimiz sağlıkla alırız..Bu hafta aralıkları bebişlerimiz bizi korkutuyor sanırım bende dün sormuştum bebek hareketi azaldı diye .. rabbim vakti saatinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Biz hastaneye sadece çikolata yaptıracağız bide kurabiye, bidesoğuk içecek olarak limonata falan alıp ikram ederiz diye konuştuk o kadar..Hanımlar lohusa şerbeti ile falan uğraşacak mısınız? Benim kb 1 tepsi baklava yaptıracakmış gelecekler olanlar için ama onlara da kimse gelmez çevreleri yok akrabaları yok. Bende birazını annemlere götüreyim dedim oraya gelen olur diye. Ama şerbet ya da yiyecek falan yapılmak zorunda mı tatlı yanına?
Ben şöyle bi ütüyle bastım üstüne tek tek öyleYa komik gelebilir ama sormam lazim
Benin gebe degilken bile aşiri hassasti suan daha beter korkuyorumo kadar çok mu acıyo. benim bi hassasiyet var ama o kadar acımıyo
Ay bende yaaa berbatimBugun cok uyusuk, tembel ve agir hissediyorum. Poff
Neden oyle bisey yapmiş acabaBende öyleydim eşimin şirketinde sigortam gözüküyordu saolsun 31. Haftamda çıkartmış benizaten kendisi yatırıyordu ama doğum parası bir nevi toplu geri gelecekti bilezik alacaktım heveslenmiştim
Of ben ütülemicektim o sirada eltimle konusuyodum ütüle dedi bi de aklima hiç eldiven almadigim geldi corap gecirirsem duye utuledimYa komik gelebilir ama sormam lazim
Ben eve gelecekler için demiştim onu aslında. Hastane için bir şey düşünmedim hiçSorma dr olsam ben de istemezdim sinir olurdum habire gereksiz gereksiz konuşan insanlar.. Aynen ben de katılıyorum kalabalık olmasından sa kendi kendimize olunsun yeter doğum zamanı.. Ay evet keşke yasak olsalaf anlatmak zorunda kalmayız en azından
Ya burda 2 yıl önce araştır araştır zor bulduk işte sadecee nehir hanımı bulabildik, 5 yıl şartı koyarak SSVD yapan Dr sayısı bile çok azdı bi elin parmağını geçmez..
Ben de sezeryanlıyım 5 yıl geçmiş olacak ama kendim hiç cesaret edemiyorum o dikişler in korkusundan, maşallah cezayirdekilerin cesaretlerine imrendimaslında nehir hanım a gidip bi konuşmak isterim muayene ücretleri ve doğum ücretleri de iyiymiş..
Benim de 2-3 gündür azalmıştır yani hafiflemişti hareketleri iyice korkmuştum baya bir dün kontrolde herşey iyi dedi Dr alanı daraldıpı içindir dedi ama bugün iyiydi yine sert gözümü kararacak hareketi oldu bi iki dr Dan daha çok rahatlattı sağolun, arada canları mı istemiyor uykuya mı fazla düşüyorlar bi yavaşlama oluyor demekki bazı bebiş lerde..
Ay bu karın küçülmesini benim eşimde diyo ara ara deli ediyo beniişte o hareketi azaldı zaman direk o aklıma geldi acaba çocuk küçüldü de hareket mi edemiyor falan insanı gereksiz strese sokuyorlar.. Beynime yerleşiyo saçma stres senaryoları da olsa
Öyle gibi sanki bende de oldu, amin ni zamanında hepimiz sağlıkla alırız..
Biz hastaneye sadece çikolata yaptıracağız bide kurabiye, bidesoğuk içecek olarak limonata falan alıp ikram ederiz diye konuştuk o kadar..
Ben şöyle bi ütüyle bastım üstüne tek tek öyle
Bence kilosu iyi ben 31+3te gittigimde 1800 gr di haftası ile uyumlu dedi doktor cihazdan oyle cikmistir kilosu iyi benceKızlar bebek 1 hafta geride çıktı neden olabilir baska doktora gitmiştim 31+5 olması gerekirken 30 hafta 5 çıktı doktor sorun değil dedi baska hastanede muayene oldum ultrason da farkeder mi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu 1850 çıktı benimki az gibi geldi oysa güzel gidiyordu hersey cok aklıma takıldı üzüldüm ya
Benim kız 31. Haftadan bu yana 1 hafta geriden geliyor. Ama çok takmamak gerekiyormuş. Kilo kıyaslamasına gidince insan üzülüyor. Ki kilosu da iyi bebeğinin. Üzme kendini boş yere. Gerilimin 3 haftaya çıkınca sorun oluyormuş.Kızlar bebek 1 hafta geride çıktı neden olabilir baska doktora gitmiştim 31+5 olması gerekirken 30 hafta 5 çıktı doktor sorun değil dedi baska hastanede muayene oldum ultrason da farkeder mi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu 1850 çıktı benimki az gibi geldi oysa güzel gidiyordu hersey cok aklıma takıldı üzüldüm ya
Ya cok teşekkür ederim içime en azından su serpildi ya cok üzülmüştümBence kilosu iyi ben 31+3te gittigimde 1800 gr di haftası ile uyumlu dedi doktor cihazdan oyle cikmistir kilosu iyi bence
Canım her doktor ve her makine bir ölçmüyor. Aynı gün farklı doktorlara gitsen farklı rakamlar alırsın. Doktor problem görmediyse normaldir tabiki. Burada herkesin vücudu beslenmesi farklı kimse ile karşılaştırma canım. 32.haftanın ortalaması 1.700grammıs zaten seninki üstünde bileKızlar bebek 1 hafta geride çıktı neden olabilir baska doktora gitmiştim 31+5 olması gerekirken 30 hafta 5 çıktı doktor sorun değil dedi baska hastanede muayene oldum ultrason da farkeder mi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu 1850 çıktı benimki az gibi geldi oysa güzel gidiyordu hersey cok aklıma takıldı üzüldüm ya
Koca gun hicbi sey yapmadan gecti. Hep bi koltukta uyukladim. Niye boyle uyusugum anlamadim. Canim hicbir sey istemiyor ama 2 saat sonra doktor randevum var, kalkip hazirlanmanin vakti geldi.Ay bende yaaa berbatim
Of ben ütülemicektim o sirada eltimle konusuyodum ütüle dedi bi de aklima hiç eldiven almadigim geldi corap gecirirsem duye utuledim
Evet ama insan sanki sağlıksız mı neden kilosu az gibi düşüncelere giriyo ben mi eksik bişey yapıyorum dedim hiç böyle olmamıştı da cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBenim kız 31. Haftadan bu yana 1 hafta geriden geliyor. Ama çok takmamak gerekiyormuş. Kilo kıyaslamasına gidince insan üzülüyor. Ki kilosu da iyi bebeğinin. Üzme kendini boş yere. Gerilimin 3 haftaya çıkınca sorun oluyormuş.
Biseynolsa zaten doktor soylerdi boşuna evham yapmissin canimYa cok teşekkür ederim içime en azından su serpildi ya cok üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?