2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ya ben şuan yıllık izin aldım.bir hafta çalışabilir raporum var şuan 35+4deyim şimdi benim.hem.yillik.iznim.gitti hem de doğum sonrasına aktarılacak olan bir haftam olmayacak mi

Bu aralar işlerim çok birikti, müvekkiller sıkıştırdı iyice buraya yarım yamalak bakabiliyorum bayram öncesi bi yoğunluk var. bi yandan evimin işleri gözümde büyüyor, zaten ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, dogru düzgün hiçbişey yapamıyorum. Doğum öncesi bayramdan sonra halılar perdeler storlar yıkanacak tüm cekmece vb. yerler düzenlenecek , ev baştan aşağı temizlenecek, bebeğin kıyafetleri herşeyi yıkanacak cantası hazırlanacak, kendi çapımda bi hamile cekimi yapmak istiyorum bayram tatilinde valla çekecek kimse yok. bebeğin bikaç eksiği daha var tamamlanacak , herşey gözümde büyüyor

34 haftamdayım, ne kilosunu biliyorum ne boyunu, detaylı ultrasonda bile yüzünü net göremedim. Benim yaşadığım yerde ultrasona solmuyorlar. Dopler cihazı ile dinliyorlar, gönderiyorlar

yaa ne güzel olmuş ben de 34 haftada hazırlayacağım kısmetse :)

Kesinlikle Türkiye’den iyi değil, anaç Amerika vatandaşı olmak. Yoksa herşey ilkel. Herşey eski para harcamıyorlar

QUOTE="Dns90, post: 72118834, member: 834012"]
Gercekten oyle. E bu millet burdan amerikalara dogumlara gidiyodu burdan iyi diye.
[/QUOTE]

Allah korusun inşallah canım alerjik çocuk çok zor ya tabiki dikkat etmek gerekiyor ama her mikroptan koruyamiyorsun çocuğu ev ortamında korusan bile dışarı çıkınca ya da kreş okul döneminde koruyamiyorsun kızım prematüre doğdu insanları hiç yaklaştırmadik temizlik hastası gibi davrandım annem zaten temizlik hastası bir de pandemi bebegiydi artık panik atakla birlikte temizlik hastası oldum baktım bebeğimin bağışıklığını kuvvetlendiremiyecegim anne sütü de alamadı 6. aydan sonra kendisi herşeyi yönetti ben sadece evi çok temiz tutmaya çalıştım toz olmasın diye sonra hep dışarı çıkardım valla site içerisinde hep gezdirdim arkadaşımın oğlu anne sütüyle beslendi ama her dışarı çıktığında ertesi gün hastalandı babası bile çocuğundan uzak durdu yaklaşmadi hasta olur diye o kadar dikkat ediyorlardı yani ilk aylarda evet aşırı korumacı olmak gayet normal ama hastalık derecesinde değil

Korkmasin ilki kadar zor olmaz asil simdi kork bence
Hay Allah her geçen gün korkularım farklı yönlere gidiyor
Ay ne güzellll. Bende hazırladım şükür. Toka koymamıştım hemen ekleyeyim. Sadece arabaya koyacağız artık hazır olsun Bi şey olursa hemen ulaşırız dedik. Beşik hazırlanacak o kaldı o da basit doğuma yakın hazırlarım dedim. Emzirme yastığı götürüyor bazıları hastaneye sen götürecek misiniz? Ben götürmeyeceğim çok büyük yük olmasın dedim ama kararsız kaldım her zamanki gibi
Numarası falan varsa ara canım, söylediği bir tarih varmıydı 10-15güne hazır olur gibi
Var var wp den yazıyorum kadına. Aslında yoktu ben acele etmeyin demiştim. Sonra panikledim.
Tövbe tövbe. Valla ben de Türkiye de Bi köyde falan sandım. Ama buradaki köyler bile artık gelişmiş. Çok şaşırdım gerçekten. İnsan orda doğum yapmaya bile korkar ya

Bende korkuyorum annemde vize alamadı gelemiyor, kayınvalidem yetişebilirse gelecek doğuma, yoksa kızım eşim gurbette tekiz. Birde Sezeryan

Bende korkuyorum annemde vize alamadı gelemiyor, kayınvalidem yetişebilirse gelecek doğuma, yoksa kızım eşim gurbette tekiz. Birde Sezeryan
Ay sen beni takma. Sonuçta gelişmiş ülke bir çok insan doğum yapıyor. Bi şeycik olmaz allahın izni ile. Kötü düşünüp kendini de bebeğini de strese sokma.

Emzirme yastığı inanılmaz kolaylık. Sıcakta bebek çor terliyor bize yapışık olunca. Birde yukarıda tutmak gerekiyor emzirirken insanın kolu ağarıyor. Ama 1-2günlük için hastaneye götürmem canım

Tamam o zaman bende götürmeyeyim. Yanımda getirmiştim ama hastaneye yük olmasın

Kızlar benim bebiş şu bir haftadır falan içeride bazen bildiğin titriyor 2 3 sn kadar sürüyor çok garip geldi bana aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Ağa takılmış hamsi gibiyse bayadir oluyor o bende

Ben eve gelecekler için demiştim onu aslında. Hastane için bir şey düşünmedim hiç
Hm anladım ev için de anneler falan senden başka biri yapacaksa olur kendin yapacaksan hiç uğraşma derim
Korkumu aşsam normal doğurup kucağıma almayı çok çok istiyorum, ilk hamileliğimde de çok istemiştim olmadı. Şimdi doğumnesnasında sezeryan dikişlerini aklımdan çıkarıp da normal doğuma odaklanmazmışım gibi geliyor çok pimpirikliyim.... İlk doğumda da suyum gece geldi 2-3 gibi sabh oldu öğlen 1-2 oldu açıklığım 3 cm anca oldu o kadar saatte normal doğumum da kolay mıdır zor mudur emin olamıyorum..

Çok iyi o zaman, o konu da çok önemli normal diye diretmemesini bilen yani kısacası normal doğum yanlısı olup kendine güvenip ne yaptığını bilen doktor olunca daha ne olsun en güzeli kendini gönül rahatlığıyla teslim eder insan o dr a..
Oh ne güzel herşey hazır.. Ben kendi çantam için farklı olarak hastaneden çıkarken giyeceğim bir kıyafet koydum nette ki listelerde yazıyordu.. Bide normal ped de koydum ben..

Kiz anaaa ben koca valize hazirlayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…