2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

K
Ya 2 canta değil mi? Tek cantaya sığmam imkansız çünkü Bende mi sorun dedim, yalnız değilmişim

4 takım fazla değil mi? Hastanede kaç fun konaklamayi düşünüyorsun

Allahim bir yağmur yağiyor sanki gök delindi Ankara'yi yine sel aldi sanirim bugün

K

Ya 2 canta değil mi? Tek cantaya sığmam imkansız çünkü Bende mi sorun dedim, yalnız değilmişim

4 takım fazla değil mi? Hastanede kaç fun konaklamayi düşünüyorsun
Ben minik hurca koydum ütülediğim kıyafetleri falan o yüzden yer kapladı yoksa tek çantayada sığardı canım. Aslında 1takım bile yetiyor birde yedeği olsa tamam ben emin olamadım hangisinin daha güzel olduğuna bebisi görünce karar veririm diye koydum 4tane

32+0 da 1900 çıktı takma kafana yemene dikkat et düzene girer. Oğluşumun birine doguma yakın 3kg olursa iyi demişti doktor ama çocuk 3650 dogdu. Kızım da normal haftasında ilerliyor.

Doktora gittim geldim. Her sey yolunda. Herhangi bir sorun yok. 40a kadar bekleriz, dogum 40a kadar baslamazda 6 Agustos'ta sezaryen yapariz dedi. Huloog Insallah 37. hafta dogrurum dedim, guldu umarim diyor. 2 hafta sonra yeniden gidicem. Oyle yok bir degisiklik.

Normal olmasi gereken kiloda bence ultrasonda gelisim, hafta ve kilo eksik yada fazla olabilir kilosuna cok takilma bence canim

Onemli degil ama yuzunu cok ciziyo bebekler o yuzden takarsin yine ama genelde uyurken takmiyordum ben hava aliyodu yoksa bi kötü kokuyo hep havasiz kalinca uyanikken hemen geciriyorum eline ..

İlk hamileliğimde bende öyle yaptım yerde sürünüp durmuştu. Aslında bebeğin ve kendimin kıyafetlerini minik hurçlarda topladım. Hurca koymasam tek çantaya da sığardı
Bende hepsini hurclamayi dusunuyorum eger cok yer kaplamazsa bende böyle yapayim ay

Hadi gozun aydin simdi bebegin sagsaglim gelmesi kalmis .. bende temmuzun ilk haftasi alisverisi yapip hemen hazirlicam bakalim erteleyebildigim kadar erteledim artik bende baslicam

Ay yok ben uğraşamam

Bende 4 takim koyucam bebege kizimda az koymustum perisan oldum kusup kakasini cok yapmisti hastane yakindida esime getirtmistim .. kendimede 2 pijama takimi koyucam ic camasirimi fazla koyucam benim kanamam cok oluyo bezi gecirip kalkiyim diyene kadar ustum basim kan oldu hep o yuzden fazla olsun daha iyi az olunca iyi olmuyor

Ahahaha, maşallah 40 bana imkansız

Önceki kaçında doğmuştu

Ne var ne yok utuledim hep önlüklerin iplerine kadar ..

Ben de öyle yaptım Çorap mevzusundan sonra

Mochi manuel tekli göğüs pompasinda indirim var, ben aldım, ilgilenen varsa

Ya bizim Bi tane daha doğumumuz vardı ikizlerimiz olmuştu topiğimizde o yazılmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…