Eki Görüntüle 3091988
Çantaları hazırladım şükür biri bana biri bebise
Bebeğe 2müslin, 1battaniye, 4takım kıyafet,alt açma örtüsü, bez, ıslak mendil, pişik kremi, ağız bezi, çorap ve eldiven koydum.
Kendimede 1gecelik, 1şortlu takım, 1uzun takım, emzirme sütyeni,depend, bakım çantası (jilet,diş macunu-fırçası, deodorant), toka, terlik koydum. Eksikler Aklıma gelirse tekrar eklerim
Ahahahah tasvir çok güzel, koptum vallaAğa takılmış hamsi gibiyse bayadir oluyor o bende
Pır pır pır ediyor hamsi baligi gibi bende başlıyorum benim hamsi horona geçiş yapti diyeAhahahah tasvir çok güzel, koptum valla
İlk hamileliğimde bende öyle yaptım yerde sürünüp durmuştu. Aslında bebeğin ve kendimin kıyafetlerini minik hurçlarda topladım. Hurca koymasam tek çantaya da sığardıKiz anaaa ben koca valize hazirlayim diyorum
Ben minik hurca koydum ütülediğim kıyafetleri falan o yüzden yer kapladı yoksa tek çantayada sığardı canım. Aslında 1takım bile yetiyor birde yedeği olsa tamamK
Ya 2 canta değil mi? Tek cantaya sığmam imkansız çünküBende mi sorun dedim, yalnız değilmişim
4 takım fazla değil mi? Hastanede kaç fun konaklamayi düşünüyorsun
32+0 da 1900 çıktı takma kafana yemene dikkat et düzene girer. Oğluşumun birine doguma yakın 3kg olursa iyi demişti doktor ama çocuk 3650 dogdu. Kızım da normal haftasında ilerliyor.Kızlar bebek 1 hafta geride çıktı neden olabilir baska doktora gitmiştim 31+5 olması gerekirken 30 hafta 5 çıktı doktor sorun değil dedi baska hastanede muayene oldum ultrason da farkeder mi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu 1850 çıktı benimki az gibi geldi oysa güzel gidiyordu hersey cok aklıma takıldı üzüldüm ya
Ne var ne yok utuledim hep önlüklerin iplerine kadar ..Ya komik gelebilir ama sormam lazim
Bebe kıyafetlerini yıkayınca ütülüyoruz ya, çoraplar hariç değil mi
Normal olmasi gereken kiloda bence ultrasonda gelisim, hafta ve kilo eksik yada fazla olabilir kilosuna cok takilma bence canimKızlar bebek 1 hafta geride çıktı neden olabilir baska doktora gitmiştim 31+5 olması gerekirken 30 hafta 5 çıktı doktor sorun değil dedi baska hastanede muayene oldum ultrason da farkeder mi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu 1850 çıktı benimki az gibi geldi oysa güzel gidiyordu hersey cok aklıma takıldı üzüldüm ya
Onemli degil ama yuzunu cok ciziyo bebekler o yuzden takarsin yine ama genelde uyurken takmiyordum ben hava aliyodu yoksa bi kötü kokuyo hep havasiz kalinca uyanikken hemen geciriyorum eline ..Hastane cikisinda 1 eldivenimiz var yeter zaten yazin sicaginda eldivene ne gerek var dimi yani önermiyor doktirlarda eldiveni ayrica sabah rapor icin hastaneye gidip geldim sicaktan bu haldeyim bi uyusam sahane olcakta işte uyuyamiyorum sanahtan beri bdv okuyorum burda
Bende hepsini hurclamayi dusunuyorum eger cok yer kaplamazsa bende böyle yapayim ayİlk hamileliğimde bende öyle yaptım yerde sürünüp durmuştu. Aslında bebeğin ve kendimin kıyafetlerini minik hurçlarda topladım. Hurca koymasam tek çantaya da sığardı
Çizerse çorabi geciririmOnemli degil ama yuzunu cok ciziyo bebekler o yuzden takarsin yine ama genelde uyurken takmiyordum ben hava aliyodu yoksa bi kötü kokuyo hep havasiz kalinca uyanikken hemen geciriyorum eline ..
Hadi gozun aydin simdi bebegin sagsaglim gelmesi kalmis .. bende temmuzun ilk haftasi alisverisi yapip hemen hazirlicam bakalim erteleyebildigim kadar erteledim artik bende baslicamEki Görüntüle 3091988
Çantaları hazırladım şükür biri bana biri bebise
Bebeğe 2müslin, 1battaniye, 4takım kıyafet,alt açma örtüsü, bez, ıslak mendil, pişik kremi, ağız bezi, çorap ve eldiven koydum.
Kendimede 1gecelik, 1şortlu takım, 1uzun takım, emzirme sütyeni,depend, bakım çantası (jilet,diş macunu-fırçası, deodorant), toka, terlik koydum. Eksikler Aklıma gelirse tekrar eklerim
Bende 38de hazirlicam ancayaa ne güzel olmuş ben de 34 haftada hazırlayacağım kısmetse :)
Ay yok ben uğraşamamHm anladım ev için de anneler falan senden başka biri yapacaksa olur kendin yapacaksan hiç uğraşma derim
Korkumu aşsam normal doğurup kucağıma almayı çok çok istiyorum, ilk hamileliğimde de çok istemiştim olmadı. Şimdi doğumnesnasında sezeryan dikişlerini aklımdan çıkarıp da normal doğuma odaklanmazmışım gibi geliyor çok pimpirikliyim.... İlk doğumda da suyum gece geldi 2-3 gibi sabh oldu öğlen 1-2 oldu açıklığım 3 cm anca oldu o kadar saatte normal doğumum da kolay mıdır zor mudur emin olamıyorum..
Çok iyi o zaman, o konu da çok önemli normal diye diretmemesini bilen yani kısacası normal doğum yanlısı olup kendine güvenip ne yaptığını bilen doktor olunca daha ne olsun en güzelikendini gönül rahatlığıyla teslim eder insan o dr a..
Oh ne güzel herşey hazır.. Ben kendi çantam için farklı olarak hastaneden çıkarken giyeceğim bir kıyafet koydum nette ki listelerde yazıyordu.. Bide normal ped de koydum ben..
Bende 4 takim koyucam bebege kizimda az koymustum perisan oldum kusup kakasini cok yapmisti hastane yakindida esime getirtmistim .. kendimede 2 pijama takimi koyucam ic camasirimi fazla koyucam benim kanamam cok oluyo bezi gecirip kalkiyim diyene kadar ustum basim kan oldu hep o yuzden fazla olsun daha iyi az olunca iyi olmuyorBen minik hurca koydum ütülediğim kıyafetleri falan o yüzden yer kapladı yoksa tek çantayada sığardı canım. Aslında 1takım bile yetiyor birde yedeği olsa tamamben emin olamadım hangisinin daha güzel olduğuna bebisi görünce karar veririm diye koydum 4tane
Doktora gittim geldim. Her sey yolunda. Herhangi bir sorun yok. 40a kadar bekleriz, dogum 40a kadar baslamazda 6 Agustos'ta sezaryen yapariz dedi. HuloogInsallah 37. hafta dogrurum dedim, guldu umarim diyor. 2 hafta sonra yeniden gidicem. Oyle yok bir degisiklik.
Ne var ne yok utuledim hep önlüklerin iplerine kadar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?