Yani buradaki ücretlerin iki katını alabilir hastane, daha fazlası yasal değil :)Ben anlamadin
Bende 38de hazirlicam anca
Maasallah,Kızlar selam kontrolden geldik bizde 2300 olmuşuz boyumuz uzun muş sanırım.Suyun çok güzel dedi ölçümlerin bebeğin haftasıyla uyumlu dedi ilk nst mizi çektirdik çok sorun olacak birşey yok dedi 15 gün sonra tekrar çağırdıBirde zam gelmiş doğum ücretlerine
O zaman benimki normalYani buradaki ücretlerin iki katını alabilir hastane, daha fazlası yasal değil :)
Valla bence bana da imkansizAhahaha, maşallah 40 bana imkansız
Önceki kaçında doğmuştu
Kızlar selam kontrolden geldik bizde 2300 olmuşuz boyumuz uzun muş sanırım.Suyun çok güzel dedi ölçümlerin bebeğin haftasıyla uyumlu dedi ilk nst mizi çektirdik çok sorun olacak birşey yok dedi 15 gün sonra tekrar çağırdıBirde zam gelmiş doğum ücretlerine
Valla bence bana da imkansiz39+0de sezaryenle aldilar Ne sancim oldu, ne su gelmesi ne nisan gelmesi hicbir seyi tecrube edemedim valla.
Sen beslenemesen de bebek ihtiyacı olan besini senin depolardan karşılıyor merak etme. 1 hafta geriliği çok önemsemiyorlar ölçüm hatası bile olabilir. Benim oğlana 50 cm demişlerdi 56 cm doğdu mesela. Zaten çok abartı bir gerilik ya da ilerilik durumu olursa doktor mutlaka uyarır merak etme.Evet bende ultrasondan mı acaba dedim kendimi su sıra cok yormuştum açıkçası sağlıklı da beslenemedim dikkat edemedim ondan korktum
E bu ücretler gayet düşükSUT EKİ DOĞUM ÜCRETLERİ
Nasi yani smdi benim vericem en yuksek icret burda yazan mi olmaliSUT EKİ DOĞUM ÜCRETLERİ
Onlar çocukları Amerikan Vatandaşı olsun diye gidiyor. İmkanım olsa ben de giderdim çünkü vize alması bile bir dert Amerika'ya. Abim 4 yıldır Amerika'da annem kac kere başvurdu vize vermediler bir sürü parası da boşa gittiGercekten oyle. E bu millet burdan amerikalara dogumlara gidiyodu burdan iyi diye.
He bu ücretler X2 ise yine normal kalıyor ama zamdan sonra kaç olacak acaba çok artmasa bari.Yani buradaki ücretlerin iki katını alabilir hastane, daha fazlası yasal değil :)
Ay o ilk 3 koldan saldıranlar 2 saatte bir emzirmen gerektiğini bilmiyorlar mıymış? Hani annen kayinvaliden bilmiyordu hemşire neden uyarmamış seni.Eki Görüntüle 3092123
Kızlar bir doktor yazısına denk geldim sizinlede paylaşmak istedim. Ben doğum yaptığımda ilk bebeği emzirmemi söyledi hemşire. Başıma annem, kayınvalidem ve hemşire geldi. 3koldan mememi elleyip çocuğun ağzına vermeye çalışıyorlar. Sütün geldiğini hissediyormusun diye soruyor biri nerden bileyim sanki daha önce emzirmişim. Tam bir kabustu. İnsan kendini yetersiz beceriksiz hissediyor halbuki bi bıraksalar. Daha sonrada emzirmem gerektiğini bilmiyordum tüm gece uyumuşum. Bir işe yaramayan annem ve kayınvalidemde uyumuşlar bir güzel niye kaldıkları belli değil boş kalabalıkeşimde bebeği kucağına almış göğsünde uyutmuş sabahlamış. Biride gelip bebeği emzir demedi. Sabaha kadar aç kaldı. Sonra hemşire geldi sabah bir güzel mamayı verdi bebek içti tabi. bana bakıyorlar odadakiler işte emziremedi sütü mü yok fısıldaşıyorlar. Herkesi boğmak istedim o an. Size önerim odada kim varsa dışarı çıkartın bebeğinizle özel bir an yaratın kendinize. Üstünüzü çıkartın alın bebeği göğsünüze bol bol koklayın hemşire göstersin sadece şöyle yap böyle yap diye inanın en güzeli
Her yıl yenilenir bu fiyatlar piyasaya göre. Önceki yıllarda daha düşüktür fiyatlarO zaman benimki normalsezeryan 4750tlydi normali unuttum
Evet sezaryen 3000 civarı normal dogum da 5000 civarı filan oluyor,Nasi yani smdi benim vericem en yuksek icret burda yazan mi olmali
AmaYa bizim Bi tane daha doğumumuz vardı ikizlerimiz olmuştu topiğimizde o yazılmamış.
Gerçekten de seni yorucu günler bekliyor ama dikkat et kendini yorma çok fazla annen yakınsa gelip yardımcı olur Allah kolaylık versin inşallahBu aralar işlerim çok birikti, müvekkiller sıkıştırdı iyice buraya yarım yamalak bakabiliyorum bayram öncesi bi yoğunluk var. bi yandan evimin işleri gözümde büyüyor, zaten ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, dogru düzgün hiçbişey yapamıyorum. Doğum öncesi bayramdan sonra halılar perdeler storlar yıkanacak tüm cekmece vb. yerler düzenlenecek , ev baştan aşağı temizlenecek, bebeğin kıyafetleri herşeyi yıkanacak cantası hazırlanacak, kendi çapımda bi hamile cekimi yapmak istiyorum bayram tatilinde valla çekecek kimse yok. bebeğin bikaç eksiği daha var tamamlanacak , herşey gözümde büyüyor
He öyle mi? Bende bakıyorum bakıyorum niye yok diyorumAmaMilyaay listeye kendini yazdirmamis ondan dogumu da ekleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?